2025 LGS Anneleri

Süper gönlünce olması
Evet okul saati sapa yerde olduğu için geç canım birçok çocuk aktarma otobüs kullanıyormuş geçen sene 9 imiş 8.30 a çekmişler veliler ayaklanmış ama yönetim dikkate almamış

Hsd fen lisesi o.okulda okuyan var mı.besiktas ta bir okul kazanmıştı ama nakil yapmak zorunda kaldık bize en yakın Başakşehir ,Arnavutköy de oturuyoruz biz

Hsd fen lisesi o.okulda okuyan var mı.besiktas ta bir okul kazanmıştı ama nakil yapmak zorunda kaldık bize en yakın Başakşehir ,Arnavutköy de oturuyoruz biz
Oğlumum sınıf arkadaşı var
Üst dönem tanıdıkları da var
Okul müdürümüz çok beğeniyordu o okulu
Yeni açılmış sanırım
Arkadaşları da memnun
İnşallah siz de memnun kalırsınız
Başarıları daim olsun

Benim oğlum da yakın bir okulda da o yüzden sordum
Guzel de okul ,manzarası falan aslında ama hakkınızda hayırlısı olsun 5 yıl gidip gelinecek mesafe de önemli.
Bize de uzak kalıyor o taraflar 1 1.5 saat sürecek gitmesi ama istiyorum gideceğim diyor .
Hepsinin hakkında hayırlısı inşallah

Benim kızımda çok üzüldü ama okulun yatilisi yok ve servis falan da yokmuş bu tarafa mecburi almak zorunda kaldık.buyukcekmecedekini istedi oradan da servis yok dediler.

Kizlar ya canim sıkıldı. Kizimi göz dr una goturdum. Bir göz hipermetrop bir göz miyopmus. Bir muayne daha yapıp, oyle anlaticam dedi doktor. Cok detay soramadım.

Gözlükler hakkında bilgim yok. Kizim gozluk camından biri büyük biri küçük olacak galiba anne dedi. Oyle mi oluyor?

Cok telefon tablete bakıyor. Hep ondan diye dusunuyorum

Ne kadar peki dereceleri
Arada çok büyük fark yoksa çok büyük ya da küçük durmaz
Normal de benim oğlumun gözleri küçüktür ama gözlük takınca iri gözlü oluyor
Çünkü hipermetropu yüksekk

Tablet ilerletiyor maalesef
Telefon da öylr
Ben bile uzun süre bakınca tele uzaktaki tv yi göremiyorum
Çocukların hep elinde
Maalesef laf da dinlemiyorlar

Çok geçmiş olsun ne diyeyim
Şükür edelim gözlükle görebildiklerine

Aynen esim de oyle söyledi . Cok sukur cozumu var. Yani ikisi de hipermetrop olsa sorun değil. Biri miyop olunca farklı mı olur acaba dedim.
Kizimin arkadaşı hipermetropmus. Kizim öyle olabilir lmis dedi. 3 lu bir sey dedi birine ,digerine cok dikkat edemedim . Yani hemen damlaya yolladi, haftaya bir daha gelin tekrar bakıp ona gore anlatacağım dedi.
tablet telefon cok fena ya. Aliyorum ama biraz sonra yine aliyorlar. Evdeyken sürekli oyun oynuyorum almasınlar diye.
Okey gibi grup oyunları.
Olmadi lens takarsın dedim ama erken sanırım. Bakalim hayirlisi

Oğlum takıyor lens ama özel günlerde
Çok yoruyor gözünü
Ve gözlük gibi net olmadığını söylüyor

Ben de istemiyorum tablet filan ama bu yaşları da oyalamak zor
3 çok büyük numara değil
İnşallah o kadar farklı görünmez
Şimdi gözlükleri de çok iyi yapıyorlar

İçine sinen güzel bir gözlük olacaktır mutlaka

Gecmis olsun canım, çaresiz dert vermesin Allah .Bulunur bir çözümü, önce gözlük, yaşı ilerleyince lens ,çizdirme...
Hic dert etme annesi ne güzel gözlükler de var renkli çerçeveli falan ,kısa zamanda alisir .
Ben bu sene yaptırmadım göz kontrollerini bi randevu bakayim da aradan çıkarayım ben de .

Canım benim çok tarz gözükürler var kızlar sever de dinlendirici versin dr diye ne ağlamıştım lise yaşlarında
lens için erken daha zor olur kullanımı ben denedim beceremedim de çok zorlandım
zaten 18 den sonra oturuyor göz numarası çizdirirsiniz benim oğlumun da biri 4 biri 3.25 ergenlikte her sene büyür ama sizin artık sonlarda dedi 10 yaştan beri büyüyor Allah başka dert vermesin

Cok geçmiş olsun. Bilgim yok ama düşündüğümde biri büyük biri küçük görünen hic göz görmedim. Demek ki bunun da bir çaresi var. Gözlük camını ayarliyorlardir. Yine de gozlukculere gidip fikir danisabilirsiniz. İllaki bir yolunu bulmuşlardır. Bende götürmedi daha doktora ama kesin bizimde derecesi artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…