- 16 Şubat 2020
- 451
- 563
- 103
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.341
Gelmedi daha once ,şikayeti vardı ama doktora gitmeyi sevmiyor. Pişmanım erken goturmedigime ama anne ,arkadasimin gözlükle de ilerledi numarası, diyor. Götürmek lazımmış kontrole her sene.Gecmis olsun canım, çaresiz dert vermesin Allah .Bulunur bir çözümü, önce gözlük, yaşı ilerleyince lens ,çizdirme...
Hic dert etme annesi ne güzel gözlükler de var renkli çerçeveli falan ,kısa zamanda alisir .
Ben bu sene yaptırmadım göz kontrollerini bi randevu bakayim da aradan çıkarayım ben de .
ay kucuk kizim valla bana da alalim diyor ,numarasiz. Onun da arkadasii takiyor diye ozeniyorCanım benim çok tarz gözükürler var kızlar sever de dinlendirici versin dr diye ne ağlamıştımlise yaşlarında
lens için erken daha zor olur kullanımı ben denedim beceremedim de çok zorlandım
zaten 18 den sonra oturuyor göz numarası çizdirirsiniz benim oğlumun da biri 4 biri 3.25 ergenlikte her sene büyür ama sizin artık sonlarda dedi 10 yaştan beri büyüyor Allah başka dert vermesin
Teşekkür ederim dırım. Götür sen de mutlaka. Yani en azından yaz başı goturseydik daha iyi olacakti. Bir de gözlüğe alışma diye durum oluyor sanırım. Sali günü kontrol sonrasi alicaz inşallah dediğiniz gibi olurCok geçmiş olsun. Bilgim yok ama düşündüğümde biri büyük biri küçük görünen hic göz görmedim. Demek ki bunun da bir çaresi var. Gözlük camını ayarliyorlardir. Yine de gozlukculere gidip fikir danisabilirsiniz. İllaki bir yolunu bulmuşlardır. Bende götürmedi daha doktora ama kesin bizimde derecesi artmışmutlaka
Cok teşekkür ederim. Bir bakalım inşallah güzel bir model buluruz.Çok yoruyor gözünü
Ve gözlük gibi net olmadığını söylüyor
Ben de istemiyorum tablet filan ama bu yaşları da oyalamak zor
3 çok büyük numara değil
İnşallah o kadar farklı görünmez
Şimdi gözlükleri de çok iyi yapıyorlar
İçine sinen güzel bir gözlük olacaktır mutlaka
canım bizimde birlikte ona göre cam yaptırıyoruz hatta çizdirmem çok alıştım takmaya diyor hiper büyümüyor miyop çok hızlı büyüyor yeni değiştirdik bizde bizimki çok hafifleri takıyor var yok hatta kalınlığı bile belli değil camlarda benim zamanlar kemik gözlükler modaydı küçüğe de boş numarasız alGelmedi daha once ,şikayeti vardı ama doktora gitmeyi sevmiyor. Pişmanım erken goturmedigime ama anne ,arkadasimin gözlükle de ilerledi numarası, diyor. Götürmek lazımmış kontrole her sene.
ay kucuk kizim valla bana da alalim diyor ,numarasiz. Onun da arkadasii takiyor diye ozeniyormiyop ve hipermetrop ayni anda olunca ,zaten sikinti yaptik . Ama insallah normal gozukur
Teşekkür ederim dırım. Götür sen de mutlaka. Yani en azından yaz başı goturseydik daha iyi olacakti. Bir de gözlüğe alışma diye durum oluyor sanırım. Sali günü kontrol sonrasi alicaz inşallah dediğiniz gibi olur
Cok teşekkür ederim. Bir bakalım inşallah güzel bir model buluruz.
Ben gözlüğü aksesuar olarak çok seviyorum. Bana da verdi , kitap okurken falan kullanmam için
Ay cok sevindim canim, sanırım astigmat var dedi kizimda. Bakalim güzel.bir model alacağız inşallah ikimize deBaba büyüğü bıraktı yazıyor benden başka hazırlık yok diyeküçüğü ben götürdüm hepimize hayırlı olsın yeni dönem ohhh büyük yük kalktı üzerimizden hepimizin
canım bizimde birlikte ona göre cam yaptırıyoruz hatta çizdirmem çok alıştım takmaya diyor hiper büyümüyor miyop çok hızlı büyüyor yeni değiştirdik bizde bizimki çok hafifleri takıyor var yok hatta kalınlığı bile belli değil camlarda benim zamanlar kemik gözlükler modaydı küçüğe de boş numarasız aldoğuştan astigmat var dedi dr kız da abi taktıkça ısrar etti ama şimdi takmıyor alınanı onun ki rahatsız etmiyor renkli gözler de olabiliyor doğuştan dedi takipteyiz belli numara da duruyor o
vay be şansa bak. Bizim çocuklarda ne okullar kazanmış böyle maşallah. Darısı 2026 tayfaya. Çok şükür kurtulduk bugün itibarıyla.Ay cok sevindim canim, sanırım astigmat var dedi kizimda. Bakalim güzel.bir model alacağız inşallah ikimize de
Ben normalde takmasam da olur ama takmayı dusunuyorum arada
Kizimin okuluna bugün cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmaya gelmis
Bizler okullar hakkında ayrıntılı konuştuğumuzdan dedikodu babına girmesin diye okulların adını vermiyoruz. Devamlı konuşmasak verirdik.Beşiktaş Anadolu lisesi.Bazı yorumlarda okul adı belirtmemisler bende yazmadım
Başladık genevay be şansa bak. Bizim çocuklarda ne okullar kazanmış böyle maşallah. Darısı 2026 tayfaya. Çok şükür kurtulduk bugün itibarıyla.
Çikileta endişe yapmasın. Kızın da göz nosu ilerledi değiştirdik gözlüğünü. 2 dişine de cumartesi kanal tedavisi yapıldı. Sağlık olsun. Herşeyin çözümü var.Cok geçmiş olsun. Bilgim yok ama düşündüğümde biri büyük biri küçük görünen hic göz görmedim. Demek ki bunun da bir çaresi var. Gözlük camını ayarliyorlardir. Yine de gozlukculere gidip fikir danisabilirsiniz. İllaki bir yolunu bulmuşlardır. Bende götürmedi daha doktora ama kesin bizimde derecesi artmıştır
Ben de çok merak ediyorum okulda neler yaptılarBaşladık geneŞimdiden stres bastı. Öğretmenler nasıl? Sınavlarda notları kıt mı? Obp kaç gelir? Özel ders gerekir mi vs? Biz pimpirikli veliler adam olmayız. Ama böyle böyle başarı sağlıyoruz napalım? Bizim müdür prensipli adam. Okul forması giyip gitti ilk günden o yüzden
Dirim yusuf tekin bakanlar falan da gelmiş. İslerim vardi bakamadim,yeni donem acilisi bizim okulda olmusvay be şansa bak. Bizim çocuklarda ne okullar kazanmış böyle maşallah. Darısı 2026 tayfaya. Çok şükür kurtulduk bugün itibarıyla.
Kaç saattir net kısıtlı ve dünyadan haberim yok 3 de servisle dönecek ay çok heyecanlıyımOkulun açıldığı gün altın uçtu borsa düştü . Ülkede tuhaf şeyler oluyor. Okulları etkilemesin de. Çocuklar heyecanlı stresli gittiler sabah. Çevreleri yok, farklı bir ortamdalar artık.
Ahahaha ya çok çok başarılı olsun aynı yaka insanı olsak veli arkadaşı da olurduk ışığı yüksek olsun kızının okulda inş canım
Öğrencilerin haberi yoksa bir şok olmuşlardır
Bizimki de okul tişörtünü giydi gitti. Giysin ya iyi olur forma, 450 tl ye aldım zaten.Başladık geneŞimdiden stres bastı. Öğretmenler nasıl? Sınavlarda notları kıt mı? Obp kaç gelir? Özel ders gerekir mi vs? Biz pimpirikli veliler adam olmayız. Ama böyle böyle başarı sağlıyoruz napalım? Bizim müdür prensipli adam. Okul forması giyip gitti ilk günden o yüzden
Ay evet ya ,ben de borsadayim biliyorsun. Düştükçe alıyorum. Umarım batmayizOkulun açıldığı gün altın uçtu borsa düştü . Ülkede tuhaf şeyler oluyor. Okulları etkilemesin de. Çocuklar heyecanlı stresli gittiler sabah. Çevreleri yok, farklı bir ortamdalar artık.
Saol canim hepimizin insallahAhahaha ya çok çok başarılı olsun aynı yaka insanı olsak veli arkadaşı da olurduk ışığı yüksek olsun kızının okulda inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?