- 12 Nisan 2012
- 5.642
- 8.582
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.361
Okuldan mesaj attılar, bakanlık nezdinde büyük bir toplantı olacak vs diye. Kizim da dedi cumhurbaşkanı gelecekmiş, yok daha neler dedim dhdjdjfjÖğrencilerin haberi yoksa bir şok olmuşlardır
Bizimki de okul tişörtünü giydi gitti. Giysin ya iyi olur forma, 450 tl ye aldım zaten.
Hazırlık yok bizde. Atatürk lisesinde vardı onu seçmedik o yüzden. B1 üstü ingilizcesi var zaten . Hazırlık boşa zaman kaybıydı. Almanca’sı da var 2 yıl gördü eski okulunda. Lgs senesi kaldırdılar.Ben de çok merak ediyorum okulda neler yaptılarbayılıyorum bu sohbete
Kucuk kizimin ogretmeni gitmististi. Yerine yine çok ogretmen geldianlamadığınız bir sey olursa kesin söyleyin, gerekirse goruntulu arayip bile anlatırım demiş. Eski öğretmen zaten ,tanıyan herkes çok şanslısınız dedi. Valla bunlar hep duadan 1. Sınıfları alabilirdi ,bize geldi
Ceycey sizin hazirlik değil miydi ya çok dusunmeyiz bu sene sanki
Bizim servis iyiymiş bir sorun çıkmamış ama aç kalmış. Yemek arası aşırı kalabalıkmış . Küçücük kantin ve yemekhane dedi şaştım. Sıfır okula niye böyle yaptılar diyeOkullardan haberler gelir az sonra ,benimki servise binmiş dönüş yolunda 10 üzerinden kaç veriyorsun ilk gününe dedim 7 8 diyor .Gelsin ayrıntıları oyle alirim artık 7 ye 20 kala aldı servis .Metroya da bıraksam 10 dk karimiz olacaktı ona sevindim ama .Yine de çok erken gitti gün boyu aklım ondaydı.
Küçükle biz zaten aynı okuldayız o gözümün önünde hep ama öyle coşmuslar ki sadece çıkışta görebildim
Harika, darısı bizimkilerin başına.Okullardan haberler gelir az sonra ,benimki servise binmiş dönüş yolunda 10 üzerinden kaç veriyorsun ilk gününe dedim 7 8 diyor .Gelsin ayrıntıları oyle alirim artık 7 ye 20 kala aldı servis .Metroya da bıraksam 10 dk karimiz olacaktı ona sevindim ama .Yine de çok erken gitti gün boyu aklım ondaydı.
Küçükle biz zaten aynı okuldayız o gözümün önünde hep ama öyle coşmuslar ki sadece çıkışta görebildim
Evet biliyorum istemiyorsun. Bir ara sanki hazirlikliyi konusunca onu seçtin zannettimHazırlık yok bizde. Atatürk lisesinde vardı onu seçmedik o yüzden. B1 üstü ingilizcesi var zaten . Hazırlık boşa zaman kaybıydı. Almanca’sı da var 2 yıl gördü eski okulunda. Lgs senesi kaldırdılar.
Benim kizim da yemekhaneye gidememis. Yemek yok demiş birisi.yerini de bilmiyormuş, hic bakmamışlarBizim servis iyiymiş bir sorun çıkmamış ama aç kalmış. Yemek arası aşırı kalabalıkmış . Küçücük kantin ve yemekhane dedi şaştım. Sıfır okula niye böyle yaptılar diyeEvden koyarım yarın için birşeyler.
Bizim okulun yemek ücretş 160 tl imişYemekhane istemiyor benimki evden de götürmem diyor ,kantinden yemiş ama kalabalikmis .
Belki zamanla evden götürenleri görüp ikna olur .
Gerçi evden de koysam aynı şeyleri koyarım onlarla ama hic değilse yağı, içeriği belli olur .
Ahhh yazık töreni uzun mu tuttular acaba bugün kantinler de hazırlıksızdı sanırım bizimki yiyebilmiş ama yemekhane yok hep kantin sizin kitaplar öncesinde sipariş etmişler miydi ancaktır belkiBizim okulun yemek ücretş 160 tl imiş
Baya otobüs bizim okul öğrencisi dolmuş dedi
Oğlumdan sonra inen okul arkadaşı varmış
3 kişilerdi 10 a çıkmış sayı
Cağaloğlu ve çapa da vardı baya dedi
Yemek kantinden yedi bugün çok kalabalıktı hiç bişey kalmamıştı diyor
Çiğ köfte yemek zorunda kalmış
3 öğrenci bayılmış törende
Ambulans filan gelmiş
Birini hastaneye götürmüşler
Kitaplar henüz verilmemiş
İngilizce kitapları okula gelecek zaten
Daha yeni başlamıştı müdür dediAhhh yazık töreni uzun mu tuttular acaba bugün kantinler de hazırlıksızdı sanırım bizimki yiyebilmiş ama yemekhane yok hep kantin sizin kitaplar öncesinde sipariş etmişler miydi ancaktır belki
Yemek herkese sorun olmuş bugün galibaDaha yeni başlamıştı müdür dedi
Evet bütün öğrenciler kantine gidince sanırım yetişmedi getirdikleri
Yemekhane neden yokmuş
Ben de çok hastayım öyle zor hazırlafım kiYemek herkese sorun olmuş bugün galibaeve bir geldi ben çok açım. Hazırlığımda yoktu yakındaki Avm ye götürdüm hemen.yarına çantasına koyacağım . Bakacağız duruma göre yemeğe yazdırırız belki .
Bizim okulda yok yemekhane çorba şinitzel yemişDaha yeni başlamıştı müdür dedi
Evet bütün öğrenciler kantine gidince sanırım yetişmedi getirdikleri
Yemekhane neden yokmuş
Çok geçmiş olsun acil şifalar mevsim geçişinden miBen de çok hastayım öyle zor hazırlafım ki
Beslenme koymadım bari evde yesin güzel bişeyler dedim ama kusa kusa yaptım
Belli olmaz o işler.0.70 puanlı çocukta bizim sınıftaymışortaokulda Türkiye birincisi vardı burada da bu , kaderrrrr kaderrrrrrr. Gitti okul birinciliği ihtimali
Hocasından fikir alıp alsa. Biz rastgele birşey almıştık yazın.Yazik ya bunalticiydi hava ,cocuklar kaldıramadı anı tempoyu demek ki .
Bizim de kitaplar okula gelecekti ,gelmiştir heralde ,bisey dagitmamislar ,defterleri hazırladık ancak
Birazdan bi yürüyüşe çıkalım hem de paragraf kitabi bakalim dedik var mı bana bir öneriniz?Yoksa kırtasiye çalışanı ve oğlanın keyfine mi bırakayım ,günde 20 paragraf çöz, kitap oku ,odev yap diye geçirecek bu seneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?