2025 LGS Anneleri

Öğrencilerin haberi yoksa bir şok olmuşlardır

Bizimki de okul tişörtünü giydi gitti. Giysin ya iyi olur forma, 450 tl ye aldım zaten.
Okuldan mesaj attılar, bakanlık nezdinde büyük bir toplantı olacak vs diye. Kizim da dedi cumhurbaşkanı gelecekmiş, yok daha neler dedim dhdjdjfj
Bu kadarini beklemiyordum..Ben daha sok oldum anlayacagin

Okullardan haberler gelir az sonra ,benimki servise binmiş dönüş yolunda 10 üzerinden kaç veriyorsun ilk gününe dedim 7 8 diyor .Gelsin ayrıntıları oyle alirim artık 7 ye 20 kala aldı servis .Metroya da bıraksam 10 dk karimiz olacaktı ona sevindim ama .Yine de çok erken gitti gün boyu aklım ondaydı.
Küçükle biz zaten aynı okuldayız o gözümün önünde hep ama öyle coşmuslar ki sadece çıkışta görebildim

Hazırlık yok bizde. Atatürk lisesinde vardı onu seçmedik o yüzden. B1 üstü ingilizcesi var zaten . Hazırlık boşa zaman kaybıydı. Almanca’sı da var 2 yıl gördü eski okulunda. Lgs senesi kaldırdılar.

Bizim servis iyiymiş bir sorun çıkmamış ama aç kalmış. Yemek arası aşırı kalabalıkmış . Küçücük kantin ve yemekhane dedi şaştım. Sıfır okula niye böyle yaptılar diyeEvden koyarım yarın için birşeyler.

Bizim daha gelmedi vallahi şiştim servis normal alacağı saat 4/15 de gelmiş telefonu da açmıyor ayıp görgü kurallarına uygun değil serviste telefon açmak diyor ne veli grubu açtı servis ne şoför biliyoruz okulu aradım herkesi 3 e çektikleri için aslında böyle oldu dediler hayırlısı iki kişi sınıfta kalmış dedi ona göre çalış dedim hemen soktum sıkı tutmalısın mesajını 50 alamayacak mıyım hiç mi güvenmiyorsun diyor ergen aşıklar gibi mesajlaşıyoruz gelseydi eve

5 e çeyrek kala geldi benimki .Memnun görünüyor, üst sınıf öğrencileri gelmiş tebrik etmiş, sınıftan bir kaç kişi kaynasmislar .Mudur sınıfları gezmiş lokum ikram etmiş
Kantin kalabalikmıs ,bu hafta yemekhane aktif değilmiş ondan demişler.
Ortaokulundan mezun olan bi üst sınıf bir öğrenci ile karşılaşmışlar, tanımışlar onunla konuşmuş tanışmış.
Güzeldi diyor ,2 ingilizce 1 matematik öğretmeni gelmiş, yoruldun mu dedim .Biraz ama iyiydi diyor
Hemen bizim sınıftan biri falan diye anlatmaya başladı bakalım .Hayirlisi hepsinin hakkında inşallah

Harika, darısı bizimkilerin başına.
Kizim bugünden pek bir şey anlamamis
Evet biliyorum istemiyorsun. Bir ara sanki hazirlikliyi konusunca onu seçtin zannettim
valla hazırlığı, dinlensin diye seçtik daha çok. Hem dili de iyi gelişir diye. Seviye sınavı yapmadilar daha . Hem sınav Hem konuşma şeklinde iki gün olacakmış. Saçma buldum. Okul açılmadan yapilmaliydi
Benim kizim da yemekhaneye gidememis. Yemek yok demiş birisi.yerini de bilmiyormuş, hic bakmamışlar
Hep yemekler artmış. Esim bir sey sormak için erken gidince, buyurun yemek yiyin demişler.
Ben de dedim yeseydin ya ,nasil yemek güzel mi bakardinçok uygun fiyatlı olunca suphelendim
Yeni okula ayıp etmişler,gölge düşünmüşler.yemekhane geniş olmalı,hadi kantin neyse.

İlk hafta yemekhanelerde kac kişi var kesin olmadığı için aksama oluyor .Bizim okul ilk haftayi komple iptal etmiş kurtulmuş.

Fistiklicikileta dil sinavi birkaç okulda daha olmamış oxford sisteminde bir hata olmuş, bazı okullar bu haftaya almis o yüzden, arkadaşımın oğlu da aynı durumda ,sanırım yarın olacaklar .
Bizim de grammar ,dinleme oldu okulda ,konuşma sınavını evden kamerayla ,komutlar vererek yaptılar görüntülü. Emin olmak için etrafında dön falan diye test etmişler.
Sorular sorup 18 20 sn süre vermişler, benim oğlan ben hemen 8 sn de bitirdim diyor bibde kısa kısa cevaplar vermiş ancak b1 çıkabilmiş işte
Ama sorular Türkçe de olsa yine aynı yapardi ,bi de yazma bolumu vardi okulda olan bir kaç oturum oldu beklemiştik biz .

Yemekhane istemiyor benimki evden de götürmem diyor ,kantinden yemiş ama kalabalikmis .
Belki zamanla evden götürenleri görüp ikna olur .
Gerçi evden de koysam aynı şeyleri koyarım onlarla ama hic değilse yağı, içeriği belli olur .

Bizim okulun yemek ücretş 160 tl imiş
Baya otobüs bizim okul öğrencisi dolmuş dedi
Oğlumdan sonra inen okul arkadaşı varmış

3 kişilerdi 10 a çıkmış sayı
Cağaloğlu ve çapa da vardı baya dedi

Yemek kantinden yedi bugün çok kalabalıktı hiç bişey kalmamıştı diyor
Çiğ köfte yemek zorunda kalmış

3 öğrenci bayılmış törende
Ambulans filan gelmiş
Birini hastaneye götürmüşler

Kitaplar henüz verilmemiş
İngilizce kitapları okula gelecek zaten

Ahhh yazık töreni uzun mu tuttular acaba bugün kantinler de hazırlıksızdı sanırım bizimki yiyebilmiş ama yemekhane yok hep kantin sizin kitaplar öncesinde sipariş etmişler miydi ancaktır belki

Ahhh yazık töreni uzun mu tuttular acaba bugün kantinler de hazırlıksızdı sanırım bizimki yiyebilmiş ama yemekhane yok hep kantin sizin kitaplar öncesinde sipariş etmişler miydi ancaktır belki
Daha yeni başlamıştı müdür dedi

Evet bütün öğrenciler kantine gidince sanırım yetişmedi getirdikleri

Yemekhane neden yokmuş

Yemekhane neden yokmuş
Yemek herkese sorun olmuş bugün galibaeve bir geldi ben çok açım. Hazırlığımda yoktu yakındaki Avm ye götürdüm hemen.yarına çantasına koyacağım . Bakacağız duruma göre yemeğe yazdırırız belki .

Yazik ya bunalticiydi hava ,cocuklar kaldıramadı anı tempoyu demek ki .
Bizim de kitaplar okula gelecekti ,gelmiştir heralde ,bisey dagitmamislar ,defterleri hazırladık ancak
Birazdan bi yürüyüşe çıkalım hem de paragraf kitabi bakalim dedik var mı bana bir öneriniz?Yoksa kırtasiye çalışanı ve oğlanın keyfine mi bırakayım ,günde 20 paragraf çöz, kitap oku ,odev yap diye geçirecek bu seneyi

Ben de çok hastayım öyle zor hazırlafım ki
Beslenme koymadım bari evde yesin güzel bişeyler dedim ama kusa kusa yaptım

Yemekhane neden yokmuş
Bizim okulda yok yemekhane çorba şinitzel yemiş ilk günler diye beslenme koyamadım otursun bu hafta haftaya beslenme sezonunu açacağım

Bugün çok yoruldum ben ya eskiden aynı yere bırak aynı yerden al ikisini trafik çekiyordum ama bu sene yürüyerek gidiyoruz 300 metre yi yorucu diye kızın nazı diğerinin servis geldi gelmedi geçici dimi bunlar

0.70 puanlı çocukta bizim sınıftaymış ortaokulda Türkiye birincisi vardı burada da bu , kaderrrrr kaderrrrrrr. Gitti okul birinciliği ihtimali
Belli olmaz o işler.
Lgs bitti ,yerleşen yerleşti, aynı okuldaki cocuklar hep eşit simdi .Bundan sonrasını çabaları belirleyecek

Hocasından fikir alıp alsa. Biz rastgele birşey almıştık yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…