2025 LGS Anneleri

Ben de çok hastayım öyle zor hazırlafım ki
Beslenme koymadım bari evde yesin güzel bişeyler dedim ama kusa kusa yaptım
Gecmis olsun ,tam da başlangıçta kötü olmuş, hava da bi degisik sabah şakır slşakır yağmur vardı, okulda sıcaktan piştik.Dikkqt etmek lazım

Benim ki avm de arkadaşlarıyla buluşmuştu çok şaşırttı manga çok alınca kızmayayım diye mi içinden mi geldi bilmiyorım bunu almış

Eklentiler

• IMG_2348.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 20
Hocasından fikir alıp alsa. Biz rastgele birşey almıştık yazın.
Hocasından fikir falan istemez heralde tanışır tanışmaz, gecen yıl da okuldan onerilenleri sevmedi ,kendi neye bakıp bu iyi diyorsa onu alıyorum napayim .Hocası da onerirse onu da alırım bahanem olur

Benim ki avm de arkadaşlarıyla buluşmuştu çok şaşırttı manga çok alınca kızmayayım diye mi içinden mi geldi bilmiyorım bunu almış
Yok kızma. Moda o şimdi. Çok yüksek puanlı arkadaşları vardı benim kızın. Hah mangayı onlardan öğrendi işte. Beraber konuşup alıyorlar kitaplarını figürlerini vs. Çok baskı yaparsak ters teper. Dünya klasiği romanlar da aldık ama.serviste ve okulda aralarda okurum diyor.

Büyüdüler yaaaa masallah
Benimki de ders programı resmi falan çekmiş, normalde torlar toplar eline geçeni götürürdü okula .Defterleri belirleyince ders programını da hazırladı

Sakıncalı grubu da var . Bizimki futbol ve voleybol kitapları alıyor sadece.

Adabı muaşşeret dersi çıktı başımıza. Kolejde işlenmezdi. Sağlık dersi varmış . Din dersinin saatleri fazla. Alışacağız napalım. Hem müzik hem resim de olmuyormuş . Müzik seçtik. Ona da alışacağız. Kulüplerin seçimi kaldı bi .

Gececek inşallah
Oturması biraz zaman alıyor
İlk günler çok zor geçiyor sonra o tempoya alışılıyor

Lise de din mi var tövbe bismillah ay müfredattan haberim yok vallahi adabı muaşaret bende de vardı insan ilişkileri içerikli meslek lisesi ama sağlık ve din ilk kez duydum seçmeli mi dersler ceycey biz 9 değiliz bizde bilişim edebiyat birde ya görsel sanatlar ya müzik seçmeli varmış benim ki müzik seçmiş enstrüman çalmalı diğerlerine girdikçe anlatır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…