- 7 Nisan 2016
- 1.441
- 2.682
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.381
Gecmis olsun ,tam da başlangıçta kötü olmuş, hava da bi degisik sabah şakır slşakır yağmur vardı, okulda sıcaktan piştik.Dikkqt etmek lazımBen de çok hastayım öyle zor hazırlafım ki
Beslenme koymadım bari evde yesin güzel bişeyler dedim ama kusa kusa yaptım
Benim ki avm de arkadaşlarıyla buluşmuştu çok şaşırttı manga çok alınca kızmayayım diye mi içinden mi geldi bilmiyorım bunu almışYazik ya bunalticiydi hava ,cocuklar kaldıramadı anı tempoyu demek ki .
Bizim de kitaplar okula gelecekti ,gelmiştir heralde ,bisey dagitmamislar ,defterleri hazırladık ancak
Birazdan bi yürüyüşe çıkalım hem de paragraf kitabi bakalim dedik var mı bana bir öneriniz?Yoksa kırtasiye çalışanı ve oğlanın keyfine mi bırakayım ,günde 20 paragraf çöz, kitap oku ,odev yap diye geçirecek bu seneyi
Hocasından fikir falan istemez heralde tanışır tanışmaz, gecen yıl da okuldan onerilenleri sevmedi ,kendi neye bakıp bu iyi diyorsa onu alıyorum napayim .Hocası da onerirse onu da alırım bahanem olurHocasından fikir alıp alsa. Biz rastgele birşey almıştık yazın.
Yok kızma. Moda o şimdi. Çok yüksek puanlı arkadaşları vardı benim kızın. Hah mangayı onlardan öğrendi işte. Beraber konuşup alıyorlar kitaplarını figürlerini vs. Çok baskı yaparsak ters teper. Dünya klasiği romanlar da aldık ama.serviste ve okulda aralarda okurum diyor.Benim ki avm de arkadaşlarıyla buluşmuştu çok şaşırttı manga çok alınca kızmayayım diye mi içinden mi geldi bilmiyorım bunu almış
Büyüdüler yaaaa masallahBenim ki avm de arkadaşlarıyla buluşmuştu çok şaşırttı manga çok alınca kızmayayım diye mi içinden mi geldi bilmiyorım bunu almış
Sakıncalı grubu da var . Bizimki futbol ve voleybol kitapları alıyor sadece.Manga nedir arkadaşlar kitap mi
Sakıncalı içerikli mi ,çıkmışken bir iki kitap alayım diyorum ama öyle uzağım ki .Simyaci falan çıkardım koydum qma sevmez sanki benimki de öyle zor ki bir şey beğendirmek
Büyüdüler büyüdüler masallah yavrularimiza .Bitek bizde yemek sorunu olmamış sanırımdemin yatağını yapmış foto attı ilk öğlen yemiş akşama ne çıktı bilmiyorum dolabını düzenlicekti.
Gececek inşallahBizim okulda yok yemekhane çorba şinitzel yemişilk günler diye beslenme koyamadım otursun bu hafta haftaya beslenme sezonunu açacağım
Bugün çok yoruldum ben ya eskiden aynı yere bırak aynı yerden al ikisini trafik çekiyordum ama bu sene yürüyerek gidiyoruz 300 metre yi yorucu diye kızın nazı diğerinin servis geldi gelmedigeçici dimi bunlar
Evet bizde de varAdabı muaşşeret dersi çıktı başımıza. Kolejde işlenmezdi. Sağlık dersi varmış . Din dersinin saatleri fazla. Alışacağız napalım. Hem müzik hem resim de olmuyormuş . Müzik seçtik. Ona da alışacağız. Kulüplerin seçimi kaldı bi .
Lise de din mi var tövbe bismillahAdabı muaşşeret dersi çıktı başımıza. Kolejde işlenmezdi. Sağlık dersi varmış . Din dersinin saatleri fazla. Alışacağız napalım. Hem müzik hem resim de olmuyormuş . Müzik seçtik. Ona da alışacağız. Kulüplerin seçimi kaldı bi .
Din ortaokulda da vardı lgs de de sordular ya AlyasenaLise de din mi var tövbe bismillahay müfredattan haberim yok vallahi
Yok kız din var ortaokul da biliyorum da lise de seçmeli değil miDin ortaokulda da vardı lgs de de sordular ya Alyasena
Mecburi seçmeli . Seçmesen de seçtiriyorlar bacımYok kız din var ortaokul da biliyorum da lise de seçmeli değil midin liseye girdi mi ders olarak onu bilmiyordum ben yks de yanlışlıkla dinden muaf işaretlemiş kişiyim bu yıl beni çok görme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?