- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.401
Peygamberin hayatını seçtik biz.Din dersinden zarar gelmez yeterki hurafeler olmasın
Lgs boyunca bizim korkulu rüya olduDin dersinden zarar gelmez yeterki hurafeler olmasın
Tamam ben din hazırlık kitabı alayom benim çocuk ancak anlar 5 sene de oturtur muhalefet edip durdu lgs de mantıken böyle mantık arama yap geç diye diye delirtti beniMecburi seçmeli . Seçmesen de seçtiriyorlar bacım
He doğrudur ondan olmuş olabilir o zaman. Allah zihin açıklığı versin bakalım. Çabalarsan her türlü iyi olur bu sene.okula gittigimde,üst sinif kizlar aralarında ingilizce konuşuyordu. Ozel okuldan da çok öğrenci varmış.İlk hafta yemekhanelerde kac kişi var kesin olmadığı için aksama oluyor .Bizim okul ilk haftayi komple iptal etmiş kurtulmuş.
Fistiklicikileta dil sinavi birkaç okulda daha olmamış oxford sisteminde bir hata olmuş, bazı okullar bu haftaya almis o yüzden, arkadaşımın oğlu da aynı durumda ,sanırım yarın olacaklar .
Bizim de grammar ,dinleme oldu okulda ,konuşma sınavını evden kamerayla ,komutlar vererek yaptılar görüntülü. Emin olmak için etrafında dön falan diye test etmişler.
Sorular sorup 18 20 sn süre vermişler, benim oğlan ben hemen 8 sn de bitirdim diyor bibdekısa kısa cevaplar vermiş ancak b1 çıkabilmiş işte
Ama sorular Türkçe de olsa yine aynı yapardi ,bi de yazma bolumu vardi okulda olan bir kaç oturum oldu beklemiştik biz .
Gülelim mi ağlayalım mi0.70 puanlı çocukta bizim sınıftaymışortaokulda Türkiye birincisi vardı burada da bu , kaderrrrr kaderrrrrrr. Gitti okul birinciliği ihtimali
Cok gecmis olsun. Cocuklarla hastalık cok zorBen de çok hastayım öyle zor hazırlafım ki
Beslenme koymadım bari evde yesin güzel bişeyler dedim ama kusa kusa yaptım
Geçicidir inşallah. Ben de bugün çok yoruldum. Cocuklara kosturmaktanBizim okulda yok yemekhane çorba şinitzel yemişilk günler diye beslenme koyamadım otursun bu hafta haftaya beslenme sezonunu açacağım
Bugün çok yoruldum ben ya eskiden aynı yere bırak aynı yerden al ikisini trafik çekiyordum ama bu sene yürüyerek gidiyoruz 300 metre yi yorucu diye kızın nazı diğerinin servis geldi gelmedigeçici dimi bunlar
Ay ne gordunÇikileta , okulunuzun forma rengi gördüğüm renk değildir inşallahsadece o renk mi giyilecek?
Ben de öğrensinler istiyorum. Duanın koruyuculuguna çok inanirim .Ben de ogretemiyorum, beni dinlemiyorlarDin benim zamanımda da vardı lisede ,zorunlu ders diye biliyorum ben .Dua falan ezberletseler keşkeBen çok başarılı olamadım bu konuda ,okul da mecbur tutmadı bi kac dua dışında bilmiyor .Ben isterim dua okuyabilmesini .Çok da ısrarcı oldum ama falak ,nas ,subhaneke bi de amentu yu zorla ezberlemiştim dersini gördükleri zaman başka duası yok .Çok isterim öğrensin
Ohhhh o mavi değilmiş . O olmasın da mecburi , ne renk olursa olsun. İlkokulda turuncu fermuarlı idi bizimki . Kabustu yarabbiiiii . O mavi de kabus . A101 çalışanı gibiHe doğrudur ondan olmuş olabilir o zaman. Allah zihin açıklığı versin bakalım. Çabalarsan her türlü iyi olur bu sene.okula gittigimde,üst sinif kizlar aralarında ingilizce konuşuyordu. Ozel okuldan da çok öğrenci varmış.
Gülelim mi ağlayalım mibizim de ilk niyetimiz oydu. Yuksek yuzdelikler var. Ama bence kizimin yuzdeligi hakkıyla çalışsaydı çok daha yüksek olurdu. Senin de oyle keza biraz da şans faktörü var. Yani yaparlar merak etme
Cok gecmis olsun. Cocuklarla hastalık cok zor
Geçicidir inşallah. Ben de bugün çok yoruldum. Cocuklara kosturmaktan
Ay ne gordunmaviyi diyorsan ,misafir öğrenciler de vardı başka okullardan. siyah dümdüz bizim. Eskiden serbestmis
Ben de öğrensinler istiyorum. Duanın koruyuculuguna çok inanirim .Ben de ogretemiyorum, beni dinlemiyorlarkendimi sorguluyorum.
Evet siyah guzel yine.Ohhhh o mavi değilmiş . O olmasın da mecburi , ne renk olursa olsun. İlkokulda turuncu fermuarlı idi bizimki . Kabustu yarabbiiiii . O mavi de kabus . A101 çalışanı gibi
Geçen sene bizimkiler turuncu idi Koçtaş çalışanını gibiEvet siyah guzel yine.
Kucuk kiziminda turuncu üstü. Mudure soyledim, bu renkler neden?
Daha soft renkler daha güzel olmaz mıydı?
Bir okulun a101 kıyafetine benzeyen forması varmış. Her yıl paylasiyorlar dhfhfjfj
Ya aynı şeyi bizimki de yaptı. Herkesin içinde açmak ayıp olurmuş. Herkes dediği servisin içiBizim daha gelmedi vallahi şiştim servis normal alacağı saat 4/15 de gelmiş telefonu da açmıyor ayıp görgü kurallarına uygun değil serviste telefon açmak diyorne veli grubu açtı servis ne şoför biliyoruz okulu aradım herkesi 3 e çektikleri için aslında böyle oldu dediler hayırlısı iki kişi sınıfta kalmış dedi ona göre çalış dedim hemen soktum sıkı tutmalısın mesajını 50 alamayacak mıyım hiç mi güvenmiyorsun diyor ergen aşıklar gibi mesajlaşıyoruz gelseydi eve
ceyceyyy kız değil mi:) bizim kurstan o kız. Daha tanıdıklarım da var ama neyse.Meşhur bir hocanın çocukları diyeyim0.70 puanlı çocukta bizim sınıftaymışortaokulda Türkiye birincisi vardı burada da bu , kaderrrrr kaderrrrrrr. Gitti okul birinciliği ihtimali
Biz paragrafın ritmini sipariş verdik. Tavsiyeden ziyade 8.sınıfta çözüp beğenmişti o yüzden lise olanını aldık. Ama benim çocuğun Türkçesinde sıkıntı var. Başka tavsiyelere de bakabilirsinYazik ya bunalticiydi hava ,cocuklar kaldıramadı anı tempoyu demek ki .
Bizim de kitaplar okula gelecekti ,gelmiştir heralde ,bisey dagitmamislar ,defterleri hazırladık ancak
Birazdan bi yürüyüşe çıkalım hem de paragraf kitabi bakalim dedik var mı bana bir öneriniz?Yoksa kırtasiye çalışanı ve oğlanın keyfine mi bırakayım ,günde 20 paragraf çöz, kitap oku ,odev yap diye geçirecek bu seneyi
Çok geçmiş olsun ya salgın mBen de çok hastayım öyle zor hazırlafım ki
Beslenme koymadım bari evde yesin güzel bişeyler dedim ama kusa kusa yaptım
manga dediğiniz çizgi roman mı?Yok kızma. Moda o şimdi. Çok yüksek puanlı arkadaşları vardı benim kızın. Hah mangayı onlardan öğrendi işte. Beraber konuşup alıyorlar kitaplarını figürlerini vs. Çok baskı yaparsak ters teper. Dünya klasiği romanlar da aldık ama.serviste ve okulda aralarda okurum diyor.
bizde de yemekhaneye erken inmiş sıra beklememek için. Hemen yiyip çıkmış.Bitek bizde yemek sorunu olmamış sanırımdemin yatağını yapmış foto attı ilk öğlen yemiş akşama ne çıktı bilmiyorum dolabını düzenlicekti.
Bizim pansiyona geçmiş diye çok rahat olmuş zaten okulun pansiyon kapısıyla okul karşılıklı. Not yatılıya gitti kuzumYa aynı şeyi bizimki de yaptı. Herkesin içinde açmak ayıp olurmuş. Herkes dediği servisin içi
ceyceyyy kız değil mi:) bizim kurstan o kız. Daha tanıdıklarım da var ama neyse.Meşhur bir hocanın çocukları diyeyim
Bak hatta geçen dönem girdiği sınav sonuçlarına baktım. Sıralama atıyorlardı. Mesela sınav merkezinde 70.olan bize 71.olan size gelmiş.Kader, şans, sınav anındaki psikoloji, ne dersen artık.
Biz paragrafın ritmini sipariş verdik. Tavsiyeden ziyade 8.sınıfta çözüp beğenmişti o yüzden lise olanını aldık. Ama benim çocuğun Türkçesinde sıkıntı var. Başka tavsiyelere de bakabilirsin
Çok geçmiş olsun ya salgın m
manga dediğiniz çizgi roman mı?
bizde de yemekhaneye erken inmiş sıra beklememek için. Hemen yiyip çıkmış.
Bilmiyorum ama isterseniz oğlumun pansiyondaki arkadaşlarına sordurabilirim nasıl oluyorKızlar akşamları etüt yapıcaklarmuş nasıl olur bilginiz varmı. Herkes kendi kaynağından mı yapar yoksa jocaların belirlediğimi olur.
Ayy Allahım şükürler olsun artık bunları düşünüyoruzlgstır nasıl çarptıysa bizi tam olarak çıkaramadım o stresi
Oğlum dedi ki ceyceyM eğitim bakanı armalı formayı yasakladı yaBizim müdür dedi : öğrenci gibi görünsün okulun da renkleri olsun tmm. Üstünde marka amblemi olabilir kıyafetlerin. Ovvvv benim kız bunu öğrendiya , GAP mavi ck sweatler aldı hep. Bakannnn bakannnn çok tasarrruflu olduk sorma Bazı okullarda arma varmış bazılarında yok. Anlayabilen beri gelsin E şimdi serbest giyinmiş olmuyor muyuz biz üstünde okul arması yerine , dünya markaları ayı gibi basılı ürünleri giyerek?
E giyerler çöpe atacak değiller ya o kadar kıyafeti. Kolejler kendi formalarını giyebiliyorlar mı peki? Elimde bi sürü kolej kıyafeti kaldı bazıları sıfır. Dolaptan satsam, ya kalktıysa bilmiyorum ki.Oğlum dedi ki ceycey
Bütün hazırlıklar tek tip giyinmiş
Koyu Yeşil tshirt küçük bir arması olan ve siyah pantolon
Ama üst sınıflar hep okulun önceki kıyafetlerini giymişti dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?