2025 LGS Anneleri

Din benim zamanımda da vardı lisede ,zorunlu ders diye biliyorum ben .Dua falan ezberletseler keşke Ben çok başarılı olamadım bu konuda ,okul da mecbur tutmadı bi kac dua dışında bilmiyor .Ben isterim dua okuyabilmesini .Çok da ısrarcı oldum ama falak ,nas ,subhaneke bi de amentu yu zorla ezberlemiştim dersini gördükleri zaman başka duası yok .Çok isterim öğrensin

Arkadaşlar burası LGS hazırlık grubu mu yoksa çocuklarınız artık liseye başladı mı geçen seneki grup mu bu

Bende çok isterim sureleri öğrenmesini kuranı öğretti sağolsun din hocası ek etüde kalıyordu 6.7 de ama dua ezbereleme de yavaş ilerlediler üzerine koymadı

He doğrudur ondan olmuş olabilir o zaman. Allah zihin açıklığı versin bakalım. Çabalarsan her türlü iyi olur bu sene.okula gittigimde,üst sinif kizlar aralarında ingilizce konuşuyordu. Ozel okuldan da çok öğrenci varmış.
0.70 puanlı çocukta bizim sınıftaymış ortaokulda Türkiye birincisi vardı burada da bu , kaderrrrr kaderrrrrrr. Gitti okul birinciliği ihtimali
Gülelim mi ağlayalım mi bizim de ilk niyetimiz oydu. Yuksek yuzdelikler var. Ama bence kizimin yuzdeligi hakkıyla çalışsaydı çok daha yüksek olurdu. Senin de oyle keza biraz da şans faktörü var. Yani yaparlar merak etme
Ben de çok hastayım öyle zor hazırlafım ki
Beslenme koymadım bari evde yesin güzel bişeyler dedim ama kusa kusa yaptım
Cok gecmis olsun. Cocuklarla hastalık cok zor
Geçicidir inşallah. Ben de bugün çok yoruldum. Cocuklara kosturmaktan
Çikileta , okulunuzun forma rengi gördüğüm renk değildir inşallahsadece o renk mi giyilecek?
Ay ne gordunmaviyi diyorsan ,misafir öğrenciler de vardı başka okullardan. siyah dümdüz bizim. Eskiden serbestmis
Ben de öğrensinler istiyorum. Duanın koruyuculuguna çok inanirim .Ben de ogretemiyorum, beni dinlemiyorlar kendimi sorguluyorum.

Ohhhh o mavi değilmiş . O olmasın da mecburi , ne renk olursa olsun. İlkokulda turuncu fermuarlı idi bizimki . Kabustu yarabbiiiii . O mavi de kabus . A101 çalışanı gibi

Ohhhh o mavi değilmiş . O olmasın da mecburi , ne renk olursa olsun. İlkokulda turuncu fermuarlı idi bizimki . Kabustu yarabbiiiii . O mavi de kabus . A101 çalışanı gibi
Evet siyah guzel yine.
Kucuk kiziminda turuncu üstü. Mudure soyledim, bu renkler neden?
Daha soft renkler daha güzel olmaz mıydı?
Bir okulun a101 kıyafetine benzeyen forması varmış. Her yıl paylasiyorlar dhfhfjfj

Evet siyah guzel yine.
Kucuk kiziminda turuncu üstü. Mudure soyledim, bu renkler neden?
Daha soft renkler daha güzel olmaz mıydı?
Bir okulun a101 kıyafetine benzeyen forması varmış. Her yıl paylasiyorlar dhfhfjfj
Geçen sene bizimkiler turuncu idi Koçtaş çalışanını gibi şimdi de yeşil lacivert

Ya aynı şeyi bizimki de yaptı. Herkesin içinde açmak ayıp olurmuş. Herkes dediği servisin içi
0.70 puanlı çocukta bizim sınıftaymış ortaokulda Türkiye birincisi vardı burada da bu , kaderrrrr kaderrrrrrr. Gitti okul birinciliği ihtimali
ceyceyyy kız değil mi:) bizim kurstan o kız. Daha tanıdıklarım da var ama neyse.Meşhur bir hocanın çocukları diyeyim
Bak hatta geçen dönem girdiği sınav sonuçlarına baktım. Sıralama atıyorlardı. Mesela sınav merkezinde 70.olan bize 71.olan size gelmiş.Kader, şans, sınav anındaki psikoloji, ne dersen artık.
Biz paragrafın ritmini sipariş verdik. Tavsiyeden ziyade 8.sınıfta çözüp beğenmişti o yüzden lise olanını aldık. Ama benim çocuğun Türkçesinde sıkıntı var. Başka tavsiyelere de bakabilirsin
Ben de çok hastayım öyle zor hazırlafım ki
Beslenme koymadım bari evde yesin güzel bişeyler dedim ama kusa kusa yaptım
Çok geçmiş olsun ya salgın m
manga dediğiniz çizgi roman mı?
Bitek bizde yemek sorunu olmamış sanırım demin yatağını yapmış foto attı ilk öğlen yemiş akşama ne çıktı bilmiyorum dolabını düzenlicekti.
bizde de yemekhaneye erken inmiş sıra beklememek için. Hemen yiyip çıkmış.

Bizim pansiyona geçmiş diye çok rahat olmuş zaten okulun pansiyon kapısıyla okul karşılıklı. Not yatılıya gitti kuzum

Kızlar akşamları etüt yapıcaklarmuş nasıl olur bilginiz varmı. Herkes kendi kaynağından mı yapar yoksa jocaların belirlediğimi olur.
Ayy Allahım şükürler olsun artık bunları düşünüyoruz lgstır nasıl çarptıysa bizi tam olarak çıkaramadım o stresi

Bilmiyorum ama isterseniz oğlumun pansiyondaki arkadaşlarına sordurabilirim nasıl oluyor

Her hafta bir yere geziye götürüyorlar
Düzenli ders çalıştırıyorlar
Çok iyi yapmışsınız inşallah çok güzel zamanlar geçiririr yavrunuz

M eğitim bakanı armalı formayı yasakladı yaBizim müdür dedi : öğrenci gibi görünsün okulun da renkleri olsun tmm. Üstünde marka amblemi olabilir kıyafetlerin. Ovvvv benim kız bunu öğrendiya , GAP mavi ck sweatler aldı hep. Bakannnn bakannnn çok tasarrruflu olduk sormaBazı okullarda arma varmış bazılarında yok. Anlayabilen beri gelsinE şimdi serbest giyinmiş olmuyor muyuz biz üstünde okul arması yerine , dünya markaları ayı gibi basılı ürünleri giyerek?

Oğlum dedi ki ceycey
Bütün hazırlıklar tek tip giyinmiş
Koyu Yeşil tshirt küçük bir arması olan ve siyah pantolon
Ama üst sınıflar hep okulun önceki kıyafetlerini giymişti dedi

Oğlum dedi ki ceycey
Bütün hazırlıklar tek tip giyinmiş
Koyu Yeşil tshirt küçük bir arması olan ve siyah pantolon
Ama üst sınıflar hep okulun önceki kıyafetlerini giymişti dedi
E giyerler çöpe atacak değiller ya o kadar kıyafeti. Kolejler kendi formalarını giyebiliyorlar mı peki? Elimde bi sürü kolej kıyafeti kaldı bazıları sıfır. Dolaptan satsam, ya kalktıysa bilmiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…