- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.421
Bizim zaten 3 tanesi olmuyordu 3 tane kaldı elimizdeE giyerler çöpe atacak değiller ya o kadar kıyafeti. Kolejler kendi formalarını giyebiliyorlar mı peki? Elimde bi sürü kolej kıyafeti kaldı bazıları sıfır. Dolaptan satsam, ya kalktıysa bilmiyorum ki.
Çok saçma geliyor bana sarah. Amblemli isterdim şahsen. Şu an dışarıda hangi okuldan olduğu bilinemeyecek, hatta sokak kıyafeti gibi oldu . Siyah bol jean üstüne markalı Sweatler oldu. Bir tek içine Polo yaka ya da bisiklet yaka okulun renklerinden tişört giyiyor hepsi bu.Bizim zaten 3 tanesi olmuyordu 3 tane kaldı elimizde
Dün yazdım yenisini al diye satışı yoktu dedi
Olursa alacak bakalım
Hiç bilmiyorum ki nasıl oluyor onlarda da değişti mi
Oğlumun okulunun sweatlerinde kocaman okulun adı yılı ya da tshirtlerde binanın baskısu filan vardıÇok saçma geliyor bana sarah. Amblemli isterdim şahsen. Şu an dışarıda hangi okuldan olduğu bilinemeyecek, hatta sokak kıyafeti gibi oldu . Siyah bol jean üstüne markalı Sweatler oldu. Bir tek içine Polo yaka ya da bisiklet yaka okulun renklerinden tişört giyiyor hepsi bu.
Okul satıyormuş önceki yıllarda. Gördüm. Çok da güzellermiş ürünler. Tasarruf falan olmuyor ki . Belirli semtlerdeki ya da belirli yüksek puanlı okullardaki çocuklar hep marka şeyler aldı ki. Asıl ezilme şimdi olacak. O okulları kazanan durumu kötü azınlık sayıda çocuklar ezilecek. Kolej çıkışlı bizde çoğu çocuk. Farklı giymeyecekler mi giyecekler. Pahalı tel kullanmayacaklar mı kullanacaklar. Amblemli forma aradaki farkı kapatırdı belli olmazdı bence. Daha iyi olurdu.Oğlumun okulunun sweatlerinde kocaman okulun adı yılı ya da tshirtlerde binanın baskısu filan vardı
Bence çok daha iyiydi
Öğrenci olduğu belliydi
Bana da saçma geliyor
Ayrıca marka derdi yoktu okul uyguna satış yapıyordu
Yaptıkları ne doğru ki kuzum bu olsunOkul satıyormuş önceki yıllarda. Gördüm. Çok da güzellermiş ürünler. Tasarruf falan olmuyor ki . Belirli semtlerdeki ya da belirli yüksek puanlı okullardaki çocuklar hep marka şeyler aldı ki. Asıl ezilme şimdi olacak. O okulları kazanan durumu kötü azınlık sayıda çocuklar ezilecek. Kolej çıkışlı bizde çoğu çocuk. Farklı giymeyecekler mi giyecekler. Pahalı tel kullanmayacaklar mı kullanacaklar. Amblemli forma aradaki farkı kapatırdı belli olmazdı bence. Daha iyi olurdu.
Kolejler formalarını giyiyor ceycey benim oğlanda okul ismi baskılı kıyafetini giydi dün dağıtmışlar şimdi okuldan da mesaj gelmiş her sabah nöbetçi öğretmenler takı sakal saç kontrol edecek diye bence bakanı herkes takmamışE giyerler çöpe atacak değiller ya o kadar kıyafeti. Kolejler kendi formalarını giyebiliyorlar mı peki? Elimde bi sürü kolej kıyafeti kaldı bazıları sıfır. Dolaptan satsam, ya kalktıysa bilmiyorum ki.
sikinti yapma bence çocuk alışırsam xok iyi. Bizim okulunda yurdu var . Kizim istese hemen veririm. 4 gün yurt 3 gün ev de olur.Bizim pansiyona geçmiş diye çok rahat olmuş zaten okulun pansiyon kapısıyla okul karşılıklı. Not yatılıya gitti kuzum
Biz de arma olacakmış. Nasıl yasakladı? Bir seyler okudum ama tam da bilmiyorum. Yine de keyifleri göre sanırım. Kizimin arkadaşında da amblem var.M eğitim bakanı armalı formayı yasakladı yaBizim müdür dedi : öğrenci gibi görünsün okulun da renkleri olsun tmm. Üstünde marka amblemi olabilir kıyafetlerin. Ovvvv benim kız bunu öğrendiya , GAP mavi ck sweatler aldı hep. Bakannnn bakannnn çok tasarrruflu olduk sorma Bazı okullarda arma varmış bazılarında yok. Anlayabilen beri gelsin E şimdi serbest giyinmiş olmuyor muyuz biz üstünde okul arması yerine , dünya markaları ayı gibi basılı ürünleri giyerek?
Okula göre değişiyor demek ki. Bize okulun renklerinden dışardan alın dendi. Tek şart bisiklet yaka ya da Polo yaka olmasıydı. İyi de lcw de de var bu mübarekler , gant lacoste ck vs de de var. Çocuk onları istedi bu sefer. E okul satsaydı ne diyorsa onları alacaktık amblemli . Bir karmaşa var. Çözemedim gittisikinti yapma bence çocuk alışırsam xok iyi. Bizim okulunda yurdu var . Kizim istese hemen veririm. 4 gün yurt 3 gün ev de olur.
Biz de arma olacakmış. Nasıl yasakladı? Bir seyler okudum ama tam da bilmiyorum. Yine de keyifleri göre sanırım. Kizimin arkadaşında da amblem var.
Cok saçma gerçekten,serbest kalkti deyip bunu mu getirmişler.
Getireceklerse amblemi olmayan duz renk demeliydiler. Kumaş kalitesine insanlar karar verirdi.
Çıldırmamak mümkün değil bu ulkede
Ne güzel ya, zorunlu etüt tam hayalimKızlar akşamları etüt yapıcaklarmuş nasıl olur bilginiz varmı. Herkes kendi kaynağından mı yapar yoksa jocaların belirlediğimi olur.
Ayy Allahım şükürler olsun artık bunları düşünüyoruzlgstır nasıl çarptıysa bizi tam olarak çıkaramadım o stresi
Bizde sözde forma aldık. Aynı renk olunca bir şey demiyorlar diye bugün farklı giydi. Aldığımız formaları inşallah giyerler. Kolejdekiler devam. benim kız kolej formasını giyiyor. okul istiyorM eğitim bakanı armalı formayı yasakladı yaBizim müdür dedi : öğrenci gibi görünsün okulun da renkleri olsun tmm. Üstünde marka amblemi olabilir kıyafetlerin. Ovvvv benim kız bunu öğrendiya , GAP mavi ck sweatler aldı hep. Bakannnn bakannnn çok tasarrruflu olduk sorma Bazı okullarda arma varmış bazılarında yok. Anlayabilen beri gelsin E şimdi serbest giyinmiş olmuyor muyuz biz üstünde okul arması yerine , dünya markaları ayı gibi basılı ürünleri giyerek?
bizim formalarda okul kısaltması var ama pahalı değil fiyat çok uygun dediğim gibi. kalitesi de iyi.sikinti yapma bence çocuk alışırsam xok iyi. Bizim okulunda yurdu var . Kizim istese hemen veririm. 4 gün yurt 3 gün ev de olur.
Biz de arma olacakmış. Nasıl yasakladı? Bir seyler okudum ama tam da bilmiyorum. Yine de keyifleri göre sanırım. Kizimin arkadaşında da amblem var.
Cok saçma gerçekten,serbest kalkti deyip bunu mu getirmişler.
Getireceklerse amblemi olmayan duz renk demeliydiler. Kumaş kalitesine insanlar karar verirdi.
Çıldırmamak mümkün değil bu ulkede
Dirim i ve beni atın gruptan. Yakında akraba çıkacağız diye korkuyorum
oğlan bir gün okul tişörtü bir gün farklı tişört giyerim dedi. Neyse ki giyecek. giydiği tişörtlerde şimdilik polonun tişörtleri. pahalı değilLCW den baktık mesela dün. Ben bunları giymem boşa alma dedi çıktı çocuk. Zorla mı aldıraydım? Ergen bunlar. Çatışılıyor , fikir asla kabul etmiyorlar. 3000 tl lik Sweat e harika bunu alalım dedi çıktı. Kendimden kısıp aldım mecbur gibi gibi. Amblemli kıyafetler giyeceğim sanıyordu halbuki önceki aylarda. Onlara razıydı beğenmişti .
bazı özel okullar markasız olmak şartıyla kabul ediyor sade aynı renk tişörtü. Ortaokulda sürekli uyarı yiyordu benim oğlum. Tişörtünde at resmi var diyeOkula göre değişiyor demek ki. Bize okulun renklerinden dışardan alın dendi. Tek şart bisiklet yaka ya da Polo yaka olmasıydı. İyi de lcw de de var bu mübarekler , gant lacoste ck vs de de var. Çocuk onları istedi bu sefer. E okul satsaydı ne diyorsa onları alacaktık amblemli . Bir karmaşa var. Çözemedim gitti
Bizim müdür mavi de yazabilir başka marka da dedi ama. Bugün giydi gitti eşek kadar GAP yazan sweat. Birazdan gelir. Kızmışlar mı öğrenirim.Ne güzel ya, zorunlu etüt tam hayalim
kaynak aldırırlar diye düşünüyorum. Bizimkiler yasak demiş yayınevi ismi vermemiz.
Bizde sözde forma aldık. Aynı renk olunca bir şey demiyorlar diye bugün farklı giydi. Aldığımız formaları inşallah giyerler. Kolejdekiler devam. benim kız kolej formasını giyiyor. okul istiyor
bizim formalarda okul kısaltması var ama pahalı değil fiyat çok uygun dediğim gibi. kalitesi de iyi.
oğlan bir gün okul tişörtü bir gün farklı tişört giyerim dedi. Neyse ki giyecek. giydiği tişörtlerde şimdilik polonun tişörtleri. pahalı değil
bazı özel okullar markasız olmak şartıyla kabul ediyor sade aynı renk tişörtü. Ortaokulda sürekli uyarı yiyordu benim oğlum. Tişörtünde at resmi var diye
Hakikaten aklına gelse hocalara böyle de cevap verirdi bak çok mantıklı geldiBizim müdür mavi de yazabilir başka marka da dedi ama. Bugün giydi gitti eşek kadar GAP yazan sweat. Birazdan gelir. Kızmışlar mı öğrenirim.At resmi iyiymiş aslında. Bizi sembolize ediyor . Atalarımız ata binerdi , öyle savaşırdı
Erkenden öğrenmenin bir anlamı yok bence. Ben anlama düzeyine göre düşünüyorum. Eksik hissederse. Birde online çok verimli olmaz bence.Online özel derse de başlamış bir arkadaşın kızı şimdiden.Bizden manyak veliler var yani. Sınava 10 gün kala mat fizik 2 şer saat aldıracağım ben sadece. Bu kadar hırslı olmayı düşünmüyorum.
Daha sınav şu bu umru değil benim çocuğun. Derdi , kısa boylu olduğundan, en kısa ben mi olurumdu sınıfta. 3 4 kısa daha görünce pek bi sevinmiş.Hakikaten aklına gelse hocalara böyle de cevap verirdi bak çok mantıklı geldi
Erkenden öğrenmenin bir anlamı yok bence. Ben anlama düzeyine göre düşünüyorum. Eksik hissederse. Birde online çok verimli olmaz bence.
Kaç boyu ceyceyDaha sınav şu bu umru değil benim çocuğun. Derdi , kısa boylu olduğundan, en kısa ben mi olurumdu sınıfta. 3 4 kısa daha görünce pek bi sevinmiş.Şu ergenlik ne tuhaf şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?