2025 LGS Anneleri

Daha sınav şu bu umru değil benim çocuğun. Derdi , kısa boylu olduğundan, en kısa ben mi olurumdu sınıfta. 3 4 kısa daha görünce pek bi sevinmiş.Şu ergenlik ne tuhaf şey
Hepimizde farklı şekilde aynı dert
Ergenlik gerçekten zor. Her gün banyo ve saç yapıyor. Hiçbir şey anlatmıyor. Telefona cevap vermiyor. Başkasının yanında konuşmuyor. Ders kitaplarını okulda bırakmış. Getir de kaplayıp etiket yapıştırayım diyorum ne gerek var diyor
Annesi meraktan ölecek halbuki. Önceki seneler kitaplar çantasında gider gelirdi Kiminle vakit geçiriyor. Teneffüste ne yapıyor, alıştı mı merak ediyorum. Bir tane soru sorsam gözünü deviriyor. Yeni okul, yeni ortam anlatsan ne olur ama öyle değil mi

Çok sevinirim sorarsanız
İnşallah çok teşekkür ederim

boz uzatıyorsa bizde kullanalım
Oğluma doktor onun için vermişti
Pandemi zamanı boy uzaması durmuştu
Hep gittiği çocuk doktoruna gidince kadın ne demek istediğimi anladı
Bazen oluyor dedi ama yine de argivit kullanalım takip edelim uzamazsa başka tedavilere yöneliriz dedi
Şuan 1.80 boyu
Daha uzar mı bilmiyorum ama gerçekten sınıf arkadaşları baya uzun

Uzun uzun yazmışım oğlum da işe yaradı doktora sorup kullanabilirsiniz

Serviste telefona cevap vermiyor Saç meselesi hepsinde çok önemliÇocuk tabiri caizse it gibi çalıştı annesi. Bırak ne isterse yapsın bir süreHer kahrını çekmelisin. Başarılı oldu haketti oğlan

1.55 bizim . Kısayız yani. Tavsiyelerinizi alırız, seviniriz.

G dedikoduları öğrendimbir hoca ben kolejdeki öğretmenlerinize benzemem korkun benden demiş kolejdekileri ne sanıyorsa artıkİyi ki tercih etmemişizzzzz. Benden korkun diyen öğretmen istemeyizzzzzz. Ego ya bak. Üniversite diplomanı bi göster sen ne mezunusun derdim ben olsam

Bİzim okulun baş harfleri yazıyor. Çevremdeki bütün okulların öyle demek Ankarada farklı

Öyle planladık evde olacak 3 gün o alışıyorda ben alışamadım daha

yazı olmayacak düz renk denilmişti sizin okul katılmıyor o zaman bu duruma

Sordum şimdi kendi kaynakları dedi
Ama bilinçli ilerlemek için hocalardan fikir de almak güzel olabilir
Başarıları daim olsun inşallah

Kizim da okulun yemekhanesini beğenmemiş. Cok kalabalıktı diyor. Ve genel olarak büyük öğrenciler vardi diyor.
İkinci dönem istemiyorum dedi Okulda kantin harici kafeterya varmış. Evden koyarim bakalım
Daha sınav şu bu umru değil benim çocuğun. Derdi , kısa boylu olduğundan, en kısa ben mi olurumdu sınıfta. 3 4 kısa daha görünce pek bi sevinmiş.Şu ergenlik ne tuhaf şey

1.55 bizim . Kısayız yani. Tavsiyelerinizi alırız, seviniriz.
1.55 normal bence takmasın kafasına. Uzar daha.

Ben de melisa çayının boy uzattığını duydum. Hafta da 3 4 gün 1 bardak icebiljr

Goz doktoruna gittik bugün. Suan normalde bu şekilde gorebiliyor dedi. Kitap okurken,bir sey izlerken baş ağrısı arti bulanıklık olur dedi. Bugun rahatladık biraz.sinavi da etkilemistir, sikayetleri vardi ama gelmedi bir türlü göz doktoruna zamanında.

yarin gözlük bakmaya gidecegiz.

Ceycey ya daha önceden birinden bahsetmistin ya hani bizim okula gelen öyle biri geliyordan kasıt tipi değildi değil mi yani birinden şüpheleniyorum da
Havalı bir oğlansa odur. Bizim okuldan çok kişi geldi sizin okula. Adı L ile başlayan bir kız mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…