- 11 Ağustos 2008
- 12.353
- 1.666
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.441
Hepimizde farklı şekilde aynı dertDaha sınav şu bu umru değil benim çocuğun. Derdi , kısa boylu olduğundan, en kısa ben mi olurumdu sınıfta. 3 4 kısa daha görünce pek bi sevinmiş.Şu ergenlik ne tuhaf şey
boz uzatıyorsa bizde kullanalımKaç boyu ceycey
Bende oğlumu götürmüştüm boyunun uzaması durdu diye
Argivit vermişti
Doktora sorsan kullanabilir miyiz diye
Hala uzamaya devam ediyorlar çünkü
Çok sevinirim sorarsanızBilmiyorum ama isterseniz oğlumun pansiyondaki arkadaşlarına sordurabilirim nasıl oluyor
Her hafta bir yere geziye götürüyorlar
Düzenli ders çalıştırıyorlar
Çok iyi yapmışsınız inşallah çok güzel zamanlar geçiririr yavrunuz
Oğluma doktor onun için vermiştiboz uzatıyorsa bizde kullanalım
Serviste telefona cevap vermiyorHepimizde farklı şekilde aynı dert
Ergenlik gerçekten zor. Her gün banyo ve saç yapıyor. Hiçbir şey anlatmıyor. Telefona cevap vermiyor. Başkasının yanında konuşmuyor. Ders kitaplarını okulda bırakmış. Getir de kaplayıp etiket yapıştırayım diyorum ne gerek var diyor
Annesi meraktan ölecek halbuki. Önceki seneler kitaplar çantasında gider gelirdiKiminle vakit geçiriyor. Teneffüste ne yapıyor, alıştı mı merak ediyorum. Bir tane soru sorsam gözünü deviriyor. Yeni okul, yeni ortam anlatsan ne olur ama öyle değil mi
1.55 bizim . Kısayız yani. Tavsiyelerinizi alırız, seviniriz.Oğluma doktor onun için vermişti
Pandemi zamanı boy uzaması durmuştu
Hep gittiği çocuk doktoruna gidince kadın ne demek istediğimi anladı
Bazen oluyor dedi ama yine de argivit kullanalım takip edelim uzamazsa başka tedavilere yöneliriz dedi
Şuan 1.80 boyu
Daha uzar mı bilmiyorum ama gerçekten sınıf arkadaşları baya uzun
Uzun uzun yazmışım oğlum da işe yaradı doktora sorup kullanabilirsiniz
Bİzim okulun baş harfleri yazıyor. Çevremdeki bütün okulların öyle demek Ankarada farklıÇok saçma geliyor bana sarah. Amblemli isterdim şahsen. Şu an dışarıda hangi okuldan olduğu bilinemeyecek, hatta sokak kıyafeti gibi oldu . Siyah bol jean üstüne markalı Sweatler oldu. Bir tek içine Polo yaka ya da bisiklet yaka okulun renklerinden tişört giyiyor hepsi bu.
Öyle planladık evde olacak 3 gün o alışıyorda ben alışamadım dahasikinti yapma bence çocuk alışırsam xok iyi. Bizim okulunda yurdu var . Kizim istese hemen veririm. 4 gün yurt 3 gün ev de olur.
Biz de arma olacakmış. Nasıl yasakladı? Bir seyler okudum ama tam da bilmiyorum. Yine de keyifleri göre sanırım. Kizimin arkadaşında da amblem var.
Cok saçma gerçekten,serbest kalkti deyip bunu mu getirmişler.
Getireceklerse amblemi olmayan duz renk demeliydiler. Kumaş kalitesine insanlar karar verirdi.
Çıldırmamak mümkün değil bu ulkede
yazı olmayacak düz renk denilmişti sizin okul katılmıyor o zaman bu durumaOkula göre değişiyor demek ki. Bize okulun renklerinden dışardan alın dendi. Tek şart bisiklet yaka ya da Polo yaka olmasıydı. İyi de lcw de de var bu mübarekler , gant lacoste ck vs de de var. Çocuk onları istedi bu sefer. E okul satsaydı ne diyorsa onları alacaktık amblemli . Bir karmaşa var. Çözemedim gitti
Sordum şimdi kendi kaynakları dediKızlar akşamları etüt yapıcaklarmuş nasıl olur bilginiz varmı. Herkes kendi kaynağından mı yapar yoksa jocaların belirlediğimi olur.
Ayy Allahım şükürler olsun artık bunları düşünüyoruzlgstır nasıl çarptıysa bizi tam olarak çıkaramadım o stresi
Argivit kullandık biz1.55 bizim . Kısayız yani. Tavsiyelerinizi alırız, seviniriz.
Eşim uzun ben kısayımArgivit kullandık biz
Aile boyu nasıl sizin ve eşinizin
Önerirlerse bu hafta hemen almak istiyorum, biran önce başlasınlar çalışmaya.Sordum şimdi kendi kaynakları dedi
Ama bilinçli ilerlemek için hocalardan fikir de almak güzel olabilir
Başarıları daim olsun inşallah
Önerirlerse bu hafta hemen almak istiyorum, biran önce başlasınlar çalışmaya.
amin teşekkür ederim
Daha sınav şu bu umru değil benim çocuğun. Derdi , kısa boylu olduğundan, en kısa ben mi olurumdu sınıfta. 3 4 kısa daha görünce pek bi sevinmiş.Şu ergenlik ne tuhaf şey
1.55 normal bence takmasın kafasına. Uzar daha.1.55 bizim . Kısayız yani. Tavsiyelerinizi alırız, seviniriz.
Ceycey ya daha önceden birinden bahsetmistin ya hani bizim okula gelenBenim kızın yeni hobisi bunlarfigürlerini , kitaplarını vs devamlı alıyor.
Havalı bir oğlansa odur. Bizim okuldan çok kişi geldi sizin okula. Adı L ile başlayan bir kız mesela.Ceycey ya daha önceden birinden bahsetmistin ya hani bizim okula gelenöyle biri geliyordan kasıt tipi değildi değil mi yani birinden şüpheleniyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?