- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.461
Bir ara özelden konuşalım. Buradan deşifre etmek istemem kimseyi. Etik olmaz.Ceycey ya daha önceden birinden bahsetmistin ya hani bizim okula gelenöyle biri geliyordan kasıt tipi değildi değil mi yani birinden şüpheleniyorum da
Artık büyüdüler mi hem gülüyoruzYa aynı şeyi bizimki de yaptı. Herkesin içinde açmak ayıp olurmuş. Herkes dediği servisin içi
ceyceyyy kız değil mi:) bizim kurstan o kız. Daha tanıdıklarım da var ama neyse.Meşhur bir hocanın çocukları diyeyim
Bak hatta geçen dönem girdiği sınav sonuçlarına baktım. Sıralama atıyorlardı. Mesela sınav merkezinde 70.olan bize 71.olan size gelmiş.Kader, şans, sınav anındaki psikoloji, ne dersen artık.
Biz paragrafın ritmini sipariş verdik. Tavsiyeden ziyade 8.sınıfta çözüp beğenmişti o yüzden lise olanını aldık. Ama benim çocuğun Türkçesinde sıkıntı var. Başka tavsiyelere de bakabilirsin
Çok geçmiş olsun ya salgın m
manga dediğiniz çizgi roman mı?
bizde de yemekhaneye erken inmiş sıra beklememek için. Hemen yiyip çıkmış.
Sarah bende kullandım oğlum çok zayıf ve kısa idi 1.75 gerçekten işe yaradı sanırım doktor tavsiyesi iki kutu içmiştiOğluma doktor onun için vermişti
Pandemi zamanı boy uzaması durmuştu
Hep gittiği çocuk doktoruna gidince kadın ne demek istediğimi anladı
Bazen oluyor dedi ama yine de argivit kullanalım takip edelim uzamazsa başka tedavilere yöneliriz dedi
Şuan 1.80 boyu
Daha uzar mı bilmiyorum ama gerçekten sınıf arkadaşları baya uzun
Uzun uzun yazmışım oğlum da işe yaradı doktora sorup kullanabilirsiniz
Bizim mor t-shirt, gratis çalışanı gibi oldu. Kızlar, fizik hocası üç tane kaynak aldırdı. Bugün onun peşinde koşturdum, sizin neler isteniyor merak ettim.Evet siyah guzel yine.
Kucuk kiziminda turuncu üstü. Mudure soyledim, bu renkler neden?
Daha soft renkler daha güzel olmaz mıydı?
Bir okulun a101 kıyafetine benzeyen forması varmış. Her yıl paylasiyorlar dhfhfjfj
Ay yerim ya küçükler. Oluyor cocuklar arasında. Ogretmenler bahsediyor,duydumArtık büyüdüler mi hem gülüyoruzgeldi akşam bana iyi arkadaşlar edin dediniz perşembe nargile partisi var diyor manyak
Sarah bende kullandım oğlum çok zayıf ve kısa idi 1.75 gerçekten işe yaradı sanırım doktor tavsiyesi iki kutu içmişti
Ay kız anneleri ceycey fistikliçikelata bana akıl verin benim kız okul değiştirdi kolej veledi biri senden hoşlanıyorum demiş kal geldi bişi diyemedim tepki vermedim arkadaşçadır diye daha 3 bunlar oğlum da ne yaşadım ne duydum sonra utandı okulumu değiştirsek mi diyor
Ay yerim ya küçükler. Oluyor cocuklar arasında. Ogretmenler bahsediyor,duydum
Bizzat kızlarından duymadimduymak istemiyorum Ne denir ben de bilmiyorum Umutyeniden fikir verir belki öğretmen olarak
Benim sınıfımda hic duymadım ben ,azcık konusu açılınca şu şundan hoşlanmış aşık olmuş diye 1.sinifta .Hoşlanmak aşık olmak değil, o şimdi olmaz ,arkadaşınızı beğenirsiniz çok seversiniz .Ama aşık olmak başka bisey o bu yaşta olmaz büyüyünce anlarsınız demek istediğimi, böyle şey duymak istemiyorum dedim ,daha da ne diyeceğimi bilemedim .Başka da bi konusu açılmadı, artık olmadı mı bana mı duyurmuyorlar bilemedimAy yerim ya küçükler. Oluyor cocuklar arasında. Ogretmenler bahsediyor,duydum
Bizzat kızlarından duymadimduymak istemiyorum Ne denir ben de bilmiyorum Umutyeniden fikir verir belki öğretmen olarak
Aynen iyi yapmissin ben de hic kızmam her şeylerini dinlerim.eşim yuh dakka bir daha diyor 5 gündür okulda ne ara diyor birde kavga çıkmış benimkini savunmamış hoşlansan savunurdun bir daha benle konuşma demiş babası da adi bunlar erkekler hep aynı de diyor şaka gibi ya bu kadar küçük yaşlarda bende duymak istemiyorum ama tepki verirsem anlatmaz bir daha diye hep bana anlat olur mu dedim
Ben ogretmenimizden ,çocuklardan da duydum anaokulu 1. SiniflardaBenim sınıfımda hic duymadım ben ,azcık konusu açılınca şu şundan hoşlanmış aşık olmuş diye 1.sinifta .Hoşlanmak aşık olmak değil, o şimdi olmaz ,arkadaşınızı beğenirsiniz çok seversiniz .Ama aşık olmak başka bisey o bu yaşta olmaz büyüyünce anlarsınız demek istediğimi, böyle şey duymak istemiyorum dedim ,daha da ne diyeceğimi bilemedim .Başka da bi konusu açılmadı, artık olmadı mı bana mı duyurmuyorlar bilemedimAz geri kafalıyım bu konuda .Hep kiz erkek oturturum ,gezide falan herkes arkadaşının elini tutar ki normal olduğunu anlasınlar diye .Başka da cozumum yok maalesef .
Takipteyim öğretmene daha bildirmeyi düşünmüyorum ama gerekirse konuşurum başka bişi anlatırsa bende dedim daha küçüklerin konusu değil yanlış düşünüyor arkadşaın ben böyle şeyleri saçma buluyorum konuşmak istemiyorum de geç dedim ama takibi bırakmayayım çocukça anladıklarını sanmıyorum üst sınıfsa öğretmenle konuşurumGecen sene benimkiler de 3 tu ,gösterişli bir kızıma üst sınıflardan biri çıkma teklif etti dediler .Kiz da yok demiş ama öyle hoşuna gitmiş ki ,yok öğretmenim kabul etmem zaten ,erkeklerle konuşmayacaksın dedi bana diyor
Bi de orda kız erkek arkadaşlığı, çıkması, sınırlardan falan bahsettim, konu kapandı .
Birini dinleyeceksiniz annenizi babanızı dinleyin falan .Bi daha görmeyeyim dedim kıza, çocuğa da bak bu sınıfın önünden de geçme sakin bir daha duymayacagım dedim başlamadan bitirdim
Düşününce ne sert tepki vermişim ama başka türlüsü aklıma gelmiyor ki benim .
Olmaz öyle şeyler okulda büyüyünce olur dedim kestim .
Yani ne denir bilemedim çok yardımcı olamayacağım
Tebrik ederim oğlunu canim . Mutlu olmasına çok sevindimAyy ailecek çok mutluyuz umarım sizin de çocuklar keyifler yerindedir inş bizim ki sınıf temsilciliğine aday olmuş çıkmış konuşmuş beğenmiş arkadaşları buna oy kullanmışlar arkadaş bulabilir mi ezilir mi diye ne üzülmüştümiçine kapanık çok kapanık diye ortam arıyormuş anlattıkça çok seviniyorum elbette pürüzler de olacak ama alışmasını görmek çok iyi geldi ya kaygılarıma
Ben alışmasına sevindim canımTebrik ederim oğlunu canim . Mutlu olmasına çok sevindim
Konusuyor kızlarla ama henüz tam alışamadı. Eski arkadaşlarını ariyorBen alışmasına sevindim canımne çok kaygım vardı geçen seneki anneler ne güleceksin gereksizmiş kaygılar diyorlardı umutun parlayacakları okullarda olsun duası hep bende öyle ondan görüp ettim kafam rahatladı arkadaşsız sap sap gezer diye bekliyorduk rehberlikten yardım bile konuşuruz diye
Sizin nasıl kızın memnun mu arkadaşı vardı zaten sizin okulda
Yok canım İngilizceci seviyesi yüksek olanlara başka projeler verecekmiş Almanca da sıra arkadaşı epey iyi konuşuyor ileri dedi sende feyz al dedik başta hazırlık atlama için yaptılar ama şuan aynı seviye gibi duruyorlar kızının güzelmiş ortamı bizimkinin kolejde yoktu belki ondan çocuklar mutlu oldukça bizde oluyoruz işte çocuk gibiKonusuyor kızlarla ama henüz tam alışamadı. Eski arkadaşlarını ariyoryurtta kalanlar var onlar daha samimi olmuş. Ben de zamanla oturacak her sey diyorum. Sınıfı da henüz belli değil. Dagilacaklar muhtemelen haftaya.
Yarin ingilizce konuşma mülakatı var 15 dk.
Sizin seviye belirleme falan oldu mu? Almanca ya
Herkes okulundan memnun galiba. Bu çok iyi.Çak sevindim @Alyasenhep böyle parlasinlar insallah .
Benimki de alışmış görünüyor, evdeki düzeni oturtmaya çalışıyorum, erken yatma küçüğün ödevleri, bugun edebiyat dersleri varmış hoca iyi ama ders pek iyi değil bence dedi klasik
Almanca dersleri boş gecmis nedendir bilemedim ,bi okulu aramam gerekecek galiba .Hocası vardi ama izinli mi raporlu mu projeyle bi yerlere mi gitti bilemedim bunlar da hiç sormamış.
Sınıftan bir kız vatsap grubu kurmuş ordan yarışıyoruz arada dedi ver bakalım neler yazıyorsunuz dedim ,yok canım abartma dedi göstermediHafta sonu bi operasyon düzenlerim gizlice
Okula giriş çıkışta turnike sistemi var ,uygulama indirdik ordan kaçta girdiği çıktığı, istersek güvenlik kamera resmi görebiliyoruz.
İçim ilk günlere göre rahat çok şükür ama hala erken gidiyor yaaa diyorum .
Onlar daha da alıştıkça rahatlayacagız insallah
Bizde 6.30 da kalkıyoruz ilk gün çok geç aldı bugün 7 de aldı ama onlar mutlu olsunlar da yorgunluğa dayanıyorlar akşam kaçta geliyor umut kendine vakit kalırsa dinleniyordur o turnike sistemi evde unutmuş bana gelmedi diye mesaj attılar bugünÇak sevindim @Alyasenhep böyle parlasinlar insallah .
Benimki de alışmış görünüyor, evdeki düzeni oturtmaya çalışıyorum, erken yatma küçüğün ödevleri, bugun edebiyat dersleri varmış hoca iyi ama ders pek iyi değil bence dedi klasik
Almanca dersleri boş gecmis nedendir bilemedim ,bi okulu aramam gerekecek galiba .Hocası vardi ama izinli mi raporlu mu projeyle bi yerlere mi gitti bilemedim bunlar da hiç sormamış.
Sınıftan bir kız vatsap grubu kurmuş ordan yarışıyoruz arada dedi ver bakalım neler yazıyorsunuz dedim ,yok canım abartma dedi göstermediHafta sonu bi operasyon düzenlerim gizlice
Okula giriş çıkışta turnike sistemi var ,uygulama indirdik ordan kaçta girdiği çıktığı, istersek güvenlik kamera resmi görebiliyoruz.
İçim ilk günlere göre rahat çok şükür ama hala erken gidiyor yaaa diyorum .
Onlar daha da alıştıkça rahatlayacagız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?