2025 LGS Anneleri

Servisleri çok pahalıydı. Biz de çareyi bir apartman görevlisine ek iş vermekte bulmuştuk. Daha uyguna çocuklarımızı götürdü 3 yıl sağolsun. Sonradan bu arabaya aldığımız liseli bir çocuğun ki annesini fiziken hiç görmedik, yok dershaneye gidemezsiniz, yok okul etüdleri sadece olacak dedi durdu. E bu çocuklar 8. Sınıf gidecekler dershaneye. 2 gün sen idare et 2 günde biz dedik, beğenmezsen okulun servisine ver bu servis değil dedik. Götüren adamla konuşmuşBunlardan kurtul ben sana başka öğrenciler bulurumAdam bizim tanıdığımız yahu . Uyanıktı aklınca. Ama ilahi adalet tecelli ettiOğlu kolejde son sınıf şu an Yks öğrencisi. Eeee lgs yi burnumuzdan getirdi . Şimdi korkulu rüyalar görsün. Okulun akibeti ne olacak sene sonuna dek diyeOğlu da tuhaftı bizimkilere selam vermezdi . İlahi adalete inanıyorum ben. Bir kez daha tecelli etti. Bu korku o aileye yeter de artar. Hep ben ben diyenin sonu işte bu olur. Kayyum yönetecek artık. O düşünsün şimdi

Senin bildiğin gibi ben karışık anlatmışım 4 saat bizde İngilizce diğeri 16 ay d…kolejine el konulmuş olayı da anlamadım

Senin bildiğin gibi ben karışık anlatmışım 4 saat bizde İngilizce diğeri 16 ay d…kolejine el konulmuş olayı da anlamadım
Sadece koleje değil üniversitesinden Tv kanallarına beyaz eşya şirketlerine hediyelerine holdingin.gerisini konuşmaya gerek yok siyasete girer. Grubumuzda konuşmayalım bunları. Doğa kolejinde olan da yok zaten aramızda

Yok doğrudur ben takip edemiyorum ya iş ve sabah erken kalkmaya alışamadım ha o okula ucundan döndim evin arkasında ikisi yanyana biz diğerine verdik kızı iyi ki eşime kızıp randevu vermemişler

Yok doğrudur ben takip edemiyorum ya iş ve sabah erken kalkmaya alışamadım ha o okula ucundan döndim evin arkasında ikisi yanyana biz diğerine verdik kızı iyi ki eşime kızıp randevu vermemişler
Bizim buradaki gruba kimse el koymasın da. Şurada aylardır güzel güzel yazışıyoruz

Aklım hafsalam almıyor okula nasıl el konuyor ya ,ben İTÜ vakfı aldı diye biliyordum el degistirdiginde, sonra bir daha mı degistirdi acaba .Yeni duydum şaşırdım.
Aslında hiç özele bulaşmadan güzel okullarda okutabilsek şu çocukları ne güzel olacak .Hadi büyük kurtuldu ,küçüğü orta okulda özele veririm diyorum ama okulların da garantisi yok ,iflas eden ,kapanan ,taşınan bi de el konma çıktı.
Bu sene bi değişiklik olmaz ,ama seneye epey ele ayağa düşer okul .Bu sene de ne ogretmen motivasyonu kalır ne öğrenci ne yönetim. Üzüldüm .

3 sene oradaydık biz. Can holding almıştı zaten başladığımızda . Ondan önce itü vakfındaydı pandemi de maaş ödeyemediler . Okulun başına gelmeyen kalmadı zaten. Tam zamanında gitmişiz .

Ben hiç üzülmedim. Okul kendi kararlarını veremiyordu. Genel merkez ne derse oydu. Yemeklerin kalitesi son yıl yerlerdeydi. Kep töreni yapmamıza merkez izin vermedi. Müzik dersini kaldırdı keyfince, Almancayı kaldırdı son yıl. Dil okulu diye geçiyordu halbuki. Yani ne isterlerse onu yaptılar . Müdürlerin yetkilerini kısıtladılar.Öğretmenlerimiz de müdürümüz de çocukların çoğu da harikaydı ama. Onları özleyeceğiz

Kesinlikle ben de öğretmenlerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum
Oğlum çok güzel yıllar geçirdi
Kitapları filan da çok güzeldi

Oğlumun kitap okuma temeli İngilizce temeli filan hep orada atıldı
Çok daha iyi olabilecek potansiyeli vardı okulum
Elinin çimentosu ile eğitim işine girenler mahvetti sonra da dikiş tutmadı

Arkadasim büyük kızının gittiği ozel okulu beğenmeyip, kucuk oğlunu ortaokula bu sene buraya verdi.
Kizimin okuluna vermekle arasında kaldı sonra.
Birini ozele verip, diğerini vermezse pişmanlık yaşıyor.
O kadar öğrenci ,ogretmen var . Umarım toparlanir. Ama bence seneye cogu insan kaydını alır gibi

Katılıyorum. Öğretmenlerle hiç sorun yaşamadık. Sıfırdan ileri İngilizceye getirdiler kızımı. Arkadaş gibilerdi . Kitap okumaya teşvik vardı hep. Danışman hocalarımız bir sorun olduğunda aynı gün çözerlerdi . Ama işte eğitimci olmayanların eline geçince herşey değişti. Haftada 1 saat Almanca mesela, lgs ye neden engel olsun? Sormadan kaldırdılar. Kızım gitar çalıyordu okul öğretmişti kimi keman kimi piyano. Kaldırdılar . Kep atamadık yahu ilk kez tarihinde okulun . Yasakladı o holding. Diğer bütün kolejlerde oldu kep töreni devlet okullarında da oldu. Parayı 1 hafta içinde istediler . 1 gün geç olsa büyük bir fark aldılar.Ellerinden kurtulur umarım doğa .

Baktım mat netleri iyi değil burada yüksek bursla kalma ihtimali var. Hemen özel hoca buldum en iyisinden. Okul dershaneye karşıydı dinlemedim yazdırdım . Çok doğru kararlar vermişim. Şu anki okulu fiziki ortamıyla eğitimiyle sosyalliğiyle çoğu koleje 10 basar. Kolej gitarı çok gördü. Burada külüpler var bi sürü. Kulüplerin kendi odaları var ODTÜ Bilkent gibi. Doğa son yıl satrança bile 30 bine yakın para istedi. Gitara para istedi . Vermedim. Okul yapmadı bunu. Genel merkez emir verdi hep. Çoğu arkadaşımız başka kolejlere geçti bu yıl. Gerçekler bunlar.

Ben üzülüyorum devlet iyi olsa da vermesek ama 45 kişilik ilk okul olur mu o öğretmene de yazık çocuklara adını sorsa ders saati yetmez
Lise açıldı emlak konut 30 kişilik demişler 40 kişi olmuş sınıflar lab sınıf olmuş sosyal devlet eğitim de fırsat eşitliği yapsa imkanı olan elini koymaz mı taşın altına bizim okul 400 lira istemiş bugün dolap yaptırmış biz bir sınıfa sponsor olmayı bile istemiştik

ama o özel okul bünyesinde değil keyfe göre kimse kimseye tam yazamıyorum böyle yapılmaz hukuk devletin de ben şahsen veliler öğretmenler çok üzüldüm oğlanın koleji bize neler yaptı onun başına gelse inanılmaz üzülürdüm biz ayrıldık ama kalanlar için iyi olmasını diliyorum bizden sonra yeni karar alınmış her şube bir birinci çıkaracak diye lgs sınıfları yaptılar geçen sene tek deneme olmayacak dedikleri halde sevindim mi sevindim bizim nasip buymuş bize yapmadılar ama
Artık düzeleceğini Ümit etmek istiyorum eğitim sağlık her konuda ülkenin

Eğitim sevgi işi . Çocuk sevmeyen bu işe bulaşmamalı. Bugün 9 ları yürüyerek müzeye götürmüş okul. Güle oynaya gitmişler. Arabalar korna çalmış el sallamışlar birbirlerine. Çocukları görünce mutlu olmuşlar. Kim götürdü sizi dedim. Müdür dedi çocuğum. Valla helal olsun dedim. Çocuk , öğretmenden , yöneticiden sevgi görürse değer görürse, onların zaman zaman kızmalarını vs bile hoş görüyor. İyilikleri için yaptıklarını biliyor çünkü. İşini sevmeyenleri de gayet ayırt ediyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…