2025 LGS Anneleri

Okul tanıtımında mudur de karma sinif yapıyoruz demisti kayda gidince de öyle dediler ,oğlum da öyle diyor .
Boyle olunca akran öğrenimi biseyler dediler .
Bir de aynı kitap aynı konu seviye farkı da olsa bi alt kurdan başlamıyorsa yine nasil olur bilemedim .
Daha kitapları gelmedi bakamadim ,sıfırdan mi başlayacaklar acaba dedim ama ,ingilizce ingilizce sözlük falan da istiyorlar .Bi kac fotokopi vermişler ona baktım, A1 A2 yi zorlar gibi geldi,benimki b1 ona da kolay değil zorlar gibi bence
Yolda öğreneceğiz artık sistemlerini daha çözemedim.
Türkçe konuşmuyorlarmis derste ,benimki klasik hepsini anlıyorum ama o kadar konuşamıyorum diyor
Bir şekilde ortada anlaşacaklar demek ki

Kızlar merhaba, ben sizin geçennyıl yaşadığınız tecrübelerden yararlanmak istiyorum, 8.sınıfa giden bir oğlum var ve bizimde lgs maratonumuz başladı, oğlum çok istekli ve hevesli güzel bir lisede okumaya
Okulunda da başarası güzel umarım böyle devam eder, 7.sınıflar arasında 1.ydi okulunda bakalım bu yıl neler olacak
Umarım sizlerinde çocukları istedikleri okula gitmişlerdir, nasıl alışabildiler mi

Merhaba ,sormak istedigin bir şey olursa yazarsın, mutlaka cevaplariz .
Başarılar kolaylıklar diliyorum .Bizimkiler yuzdeliklerle sok olsalar da ,yeni okullarına alıştılar diyebilirim .
Benim oğlum çok sevdi ,ikinci tercihine girdi ,ilk tercihi zaten diliminden yüksek, girmesi zor olan bir okuldu ama geçen gün nakil şansım olsa bile istemem ben okulu çok sevdim dedi
Allah hepsinin yolunu açık etsin ,hedeflere ulaşmak nasip etsin inşallah

Merhaba severek ,disiplinli calisirsa ve yapamadığı soruları öğrenirse güze sonuçlar alirsiniz insalah
Biz de beklediğimizden cok farklı sonuç alsakta okulumuzdan memnunuz çok sukur

selamlar liseli anneleri nasıl gidiyor
Selam canim yorgun . Senin nasıl gidiyor?
Kulüp seçimleri var bu hafta. Ne güzelmiş liseli olmak
Kizimin ingilizce ogretmeni Umutyeniden in okulundan gelmis haftaya tanışma varmış okulda. Bizim okul her seyi geç yapıyor
H Heytttt be ben d e seni etiketleyeyim nasıl gidiyor

Bende çok yorgunum daha alışamadım erken kalkmaya şükür bizim ki de çok iyi uyum sağladı kulüp seçimleri çarşamba arkadaş da edindiler birçok kaygı bitti şükür

Yorgunum canım maşallah oğluna sorumluluk sahibi oldular artık büyümüş geliyordur liseli havası da biz çok erken kalkıyoruz 6.30 da daha alışamadım tempoya
Ben 6 da kalkıyorum 6.15 te oğlanı uyandırıyorum kahvaltı hazırlayıp, Böyle oluyor demek ki diyorum şimdi yine kolay .Kış gelip hava kararınca zorlanacagız .
Onlar da böyle böyle büyüyecek insallah

ilaç dışında önerilere açığım papatya çayı mı almadım anasonlu çay melatonin 2 den önce uyuyamıyorum ikinci çocuk da çıktı kronik oldu bu uyku bozukluğu bende sanırım kızım hala aynı bıraksak sabahlar ben çekiyorım

Ayy beterin beteri olayı dün yaptım geceden hazırladım yatmam benim geç oluyor ondan zorlanıyorum sanırım uyku problememim var dalmada kolaylıklar Sarah ne diyeyim
Ben de çok zor uyuyorum yaa
Hele erken kalkacak olunca uyumam lazım diye diye
Sabah beslenme de hazılıyorum
Bu sabah pilav tavuk yaptım

Teşekkür ederim hepimize kolaylıklar diliyorum

Hiç uyumadığın gece kaçta uyuyorsun
Misal bu gece hiç uyumasan yarın kaçta uyuyabilirsin

Ben onu deniyorum ama şu sıralar o kadar çok baş ağrısı çekiyorum ki
Sabah ilaç içip yatıyorum gece ilaç içip yatıyorum baş ağrım geçsin diye
Uyanıyorum hala duruyor orda

47 saate tamamladığım oldu onu deneme canım daha da direnç kazanıyor uykusuzluk tutulma yaklaştı belki o mu etkiliyor baş ağrısı yada travmatik baş ağrısı eğer tek taraf tepeden tutuyorsa sıcak yâda soğuk kompres boyuna rahatlatıyor baş ağrısını duşta boynuna sıcak su tut ovala o da çok iyi geliyor ağrıya
bana da bir geldi mi imkanı yok 4/5 günden önce gitmiyor baş ağrısı bende ponçik poğaça yaptım gece sevdiği şekilde sandviç gibi dolduruyorum biraz iri tutup baktım sabah eşim kızı ben götüreyim dedi 200 metre onun okul ama arabayla bırakırım dedi şok tabi ben olur dedim üç beş kapmış yaptıklarımdan ben çok sevdim bu beslenme hazırlama olayını oğlana diyor birde bana sor diyecektim hiç uykunu bölme yat dedim Sena

Poğaça filan yapınca benim eşim de götürür

Çok rahat çok iyi oluyor onlar için ama hergün hergün gerçekten zorlayıcı
Düşünüyorum diyorum ki hergün yemek kahvaltı hazırlıyorsun bir öğün fazla yapmak neden zorluyor
Sonra diyorum işte bu sebepten zorluyor bu kadar yemek yapmasan seveceksin

Soğuk koyabilirim aslında bir deneyeyim
İlaçlardan midem çok kötü oldu yemek de yiyemiyorum doğru düzgün
59 kiloydum sabah 54,6 çıktım
Sadece soğuk su ve biraz yoğurt iyi geliyor
Kısır bir döngüye girdim başım belki açlıktan ağrıyor ama yiyemiyorum ki

Uyku düzenim de bozulunca baş ağrısı oluyor
Benim ikinci çocuk yapmamamın en büyük sebebi de bu uykusuzluk baş ağrısı migren filan
Hayırlısı ile okul bitsin kış uykusuna yatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…