- 7 Nisan 2016
- 1.441
- 2.682
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.541
Merhaba ,sormak istedigin bir şey olursa yazarsın, mutlaka cevaplariz .Kızlar merhaba, ben sizin geçennyıl yaşadığınız tecrübelerden yararlanmak istiyorum, 8.sınıfa giden bir oğlum var ve bizimde lgs maratonumuz başladı, oğlum çok istekli ve hevesli güzel bir lisede okumaya
Okulunda da başarası güzel umarım böyle devam eder, 7.sınıflar arasında 1.ydi okulunda bakalım bu yıl neler olacak
Umarım sizlerinde çocukları istedikleri okula gitmişlerdir, nasıl alışabildiler mi
Merhaba severek ,disiplinli calisirsa ve yapamadığı soruları öğrenirse güze sonuçlar alirsiniz insalahKızlar merhaba, ben sizin geçennyıl yaşadığınız tecrübelerden yararlanmak istiyorum, 8.sınıfa giden bir oğlum var ve bizimde lgs maratonumuz başladı, oğlum çok istekli ve hevesli güzel bir lisede okumaya
Okulunda da başarası güzel umarım böyle devam eder, 7.sınıflar arasında 1.ydi okulunda bakalım bu yıl neler olacak
Umarım sizlerinde çocukları istedikleri okula gitmişlerdir, nasıl alışabildiler mi
Selam canim yorgun . Senin nasıl gidiyor?selamlar liseli anneleri nasıl gidiyor
Güzel gidiyor. Hafta sonu geldi kuzum daha bi büyüdü sankiselamlar liseli anneleri nasıl gidiyor
Bende çok yorgunum daha alışamadım erken kalkmaya şükür bizim ki de çok iyi uyum sağladı kulüp seçimleri çarşamba arkadaş da edindiler birçok kaygı bitti şükürSelam canim yorgun . Senin nasıl gidiyor?
Kulüp seçimleri var bu hafta. Ne güzelmiş liseli olmak
Kizimin ingilizce ogretmeniUmutyeniden in okulundan gelmis haftaya tanışma varmış okulda. Bizim okul her seyi geç yapıyor
H Heytttt be ben d e seni etiketleyeyim nasıl gidiyor
Yorgunum canım maşallah oğluna sorumluluk sahibi oldular artık büyümüş geliyordur liseli havası da
Ben 6 da kalkıyorumYorgunum canım maşallah oğluna sorumluluk sahibi oldular artık büyümüş geliyordur liseli havası dabiz çok erken kalkıyoruz 6.30 da daha alışamadım tempoya
5 de uyanan ben seni bir miktar kıskandımYorgunum canım maşallah oğluna sorumluluk sahibi oldular artık büyümüş geliyordur liseli havası dabiz çok erken kalkıyoruz 6.30 da daha alışamadım tempoya
Ayy beterin beteri olayı5 de uyanan ben seni bir miktar kıskandım
Keşke ben de 6:30 uyansam
Ben de çok zor uyuyorum yaaAyy beterin beteri olayıdün yaptım geceden hazırladım yatmam benim geç oluyor ondan zorlanıyorum sanırım uyku problememim var dalmada kolaylıklar Sarah ne diyeyim
Hiç uyumadığın gece kaçta uyuyorsunilaç dışında önerilere açığım papatya çayı mı almadım anasonlu çay melatonin 2 den önce uyuyamıyorum ikinci çocuk da çıktı kronik oldu bu uyku bozukluğu bende sanırım kızım hala aynı bıraksak sabahlarben çekiyorım
47 saate tamamladığım oldu onu deneme canım daha da direnç kazanıyor uykusuzluk tutulma yaklaştı belki o mu etkiliyor baş ağrısı yada travmatik baş ağrısı eğer tek taraf tepeden tutuyorsa sıcak yâda soğuk kompres boyuna rahatlatıyor baş ağrısını duşta boynuna sıcak su tut ovala o da çok iyi geliyor ağrıyaHiç uyumadığın gece kaçta uyuyorsun
Misal bu gece hiç uyumasan yarın kaçta uyuyabilirsin
Ben onu deniyorum ama şu sıralar o kadar çok baş ağrısı çekiyorum ki
Sabah ilaç içip yatıyorum gece ilaç içip yatıyorum baş ağrım geçsin diye
Uyanıyorum hala duruyor orda
Poğaça filan yapınca benim eşim de götürür47 saate tamamladığım oldu onu deneme canım daha da direnç kazanıyor uykusuzluk tutulma yaklaştı belki o mu etkiliyor baş ağrısı yada travmatik baş ağrısı eğer tek taraf tepeden tutuyorsa sıcak yâda soğuk kompres boyuna rahatlatıyor baş ağrısını duşta boynuna sıcak su tut ovala o da çok iyi geliyor ağrıya
bana da bir geldi mi imkanı yok 4/5 günden önce gitmiyor baş ağrısı bende ponçik poğaça yaptım gece sevdiği şekilde sandviç gibi dolduruyorum biraz iri tutup baktım sabah eşim kızı ben götüreyim dedi 200 metre onun okul ama arabayla bırakırım dedi şok tabi ben olur dedim üç beş kapmış yaptıklarımdanben çok sevdim bu beslenme hazırlama olayını oğlana diyor birde bana sor diyecektim hiç uykunu bölme yat dedim Sena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?