2025 LGS Anneleri

O zaman yatış Sarah bişi yaptınız mı hazırlıkta bol bol dinlendi mi
İbb nib teknoloji atölyesine katıldı
Bol bol okulunda görev aldı
Sportfest mun frc gibi
Sadece kendine zaman ayırdı
Almanca için destek aldırsak güzel olurdu ama istemedi
Şimdi sizin hazırlık Almanca ise zaten yoğun olacak
İngilizce alt yapı olduğundan yatışla geçti
Eğer kendi istemezse bişey için ısrar etmeyin
Zaten yoğun lgs döneminden çıktı
Bol bol dinlensin

çok teşekkür ederim hiç çalış demeyeyim o zaman okulda aktif olsun sadece birkaç hafta sonra Almanca hocası mı kurs mu bakalım dedik a2 yada b2 yetişmez sanırım haziran da sınava girecek
yapay zeka ile roman yazıp duruyor İngilizce bağımlı gibi biri yazıyor diğeri devam ettiriyor o ona takıldıkça bana geliyor sinirler kendimi zor tutuyorum bakıyorum anlamıyorum da iyi mi kötü mü yazışıyor obp için çalış dedim bugün geldi etkilemiyormuş diye teknoloji atölyesi sınavına başvurmuştuk sınava giremedi tekrarı olursa çağıracaklar sizden öneri almıştım

Olsun seneye girer hazırlık 9 ve 10. Sınıflar girebiliyor
Belki çok güzel bir roman yazar
Biz bu yapay zekaya zor ayak uyduracağız galiba

Yatış gibi ama olmamalı, dili sonuna kadar zorlamalılar, kitap okumak için harika fırsat olmalı hem Türkçe hem İngilizce, kitaba başladı benimki bu hafta .
Paragraf da çözse az az eli sogumamıs olur ama benimki kitabi aldı baslamadi .
Evet obp ye etkisi yok ama ne kadar başarılı olursa ozguven yükselir diye düşünüyorum.
Benimki dile isteksiz oldu hep ,bu sene son şansın öğrenmek için yoksa Ib yi falan unut dedim bakalım ne kadar etkisi olacak .

Olsun seneye girer hazırlık 9 ve 10. Sınıflar girebiliyor
Belki çok güzel bir roman yazar
Biz bu yapay zekaya zor ayak uyduracağız galiba
Ya ne yazdığınız anlasak sorun etmem de belki hayal dünyası gelişiyordur diye kendimi teselli edem seneye 9 olacak başvuruyu kaçırtmam bu kez inş

Deneyap atölyeleri mi ?

Benimki 5.sinif sonunda kazandı deneyap ı .6 ve 7 de gitti hafta sonları ama 8 olunca dondurma şansı da vermediler son sene bırakmak zorunda kaldı, tam da proje senesi .Bir daha da girmem gerek yok diyor ,okul ,klup ,oyle devam edecek sanırım.
Almanca kursu demiştik ama hafta içi okul uzun oluyor bari hafta sonu evde olsun diyor bir yanım. Şimdilik hevesli ama az daha bekleyeceğim karar vermek için. Okulda hafta sonu ingilizce ve Almanca kursu açılacakmış. Belki oranın Almancasina gider henüz karar vermiş değiliz bir boşluk bir yandan da yoğunluk. Zaman az ama bir şey yapmadan da sanki bir şeyler kaçırıyor hissi var Gecen senenin izlerini taşıyoruz hala galiba

Ben lisede hazırlık okudum oyle güzel bir yıldı ki anlatamam .Şarkıları falan çevirip söylerdik Ata sözlerini
While going to Üsküdar started to Rain hala aklımda.
Cuma öğleden sonraları okul bizi Sultanahmet e götürür salardi bazen turist yakalayıp konusun diye
Yapay zeka ne arasın biz kendi kendimize eğlenip öğreniyorduk

Kesinlikle o his deneyap Bayraktarların değil mi teknoloji atölyeleri diye geçiyor deneyap çok ilçe de var ibb nin ki birkaç yerde gözüküyor

En güzel zamanlar yemişim yapay zekayı

Ben Bayraktarların okulunu da çok istedim ısrar ettim .%1 in altına yetenek sınavı yapıp alıyordu Baykar Fen Lisesi ama gitmem Fen Lisesine dedi kesti attı .
Ne zor zamanlardı o tercih zamanları ya valla sınava hazırlıktan daha yipraticiydı .Şükür sevdiler Allah yerlerine yakıştırsın bir de gidiş geliş saatine alışsam tamam olacak

Deney yapın her sene olmuyor galiba dimi sınavı
Bu ibb nin
Çok güzel eğitimi var gerçekten
Keşke her kursu yakın olsa
İlkyardım kursuna gönderecektim hep uzak yerlerde
Zaten hafta içi çok uzak gidiyır diye kaldı
İnşallah her ilçede her kurs olur da gönderirim

Her sene olmuyor öğrencileri mezun olunca yeni alim oluyor .Ama benimkiyle girenler yaz sonu mezun oldu .Bu sene vardır bence ya da yaz sonu mu yapıldı emin olamadım

Bizim okulda karma yaptılar her sınıf eşit seviye olacak şekilde, c1 de varmış a1 de .
Maşallah kızına, gecen yıl bu zamanlar yeni başlıyorduk, simdi neler konuşuyoruz çok şükür
Bizim de öyle yapmışlardı

Deney yapa nasıl başvuru yaptınız
Yaz mıydı başvuru kış mıydı
Mesaj filan geliyorsa bana da yazabilir misiniz

Biz 5.sinifin haziran ayinda on line başvuru yapmıştık.
Sonra o başvurudan yazılı sınav için senas gün belirlediler .yine haziran ayı sonu gibi sanırım yazılı sınava girdi ,Fen, matematik ,algoritma ve genel kültür soruları vardi .
Yaz sonu o sinavin sonucu belli oldu belli barajı aşanlar eylülde uygulama sınavına çağrıldı.
Malzemeler verip söylenen projeyi yapmaları istedi ve onu sunmaları.
O sınavdan da bi puan verdiler .
İlk sinavin %70 i
2.sinavin %30 uyla kontenjan belirlendi .Hak kazananlar kendine yakın atölyeleri tercih etti hemen eylul sonu da başlamışlardı.

Çoktandır takip etmiyorum deneyaporg sitesi var instagram sayfası var orda detaylı bilgi vardır bi bakayim bulduklarını atarım

Bizim okulda karma yaptılar her sınıf eşit seviye olacak şekilde, c1 de varmış a1 de .
Maşallah kızına, gecen yıl bu zamanlar yeni başlıyorduk, simdi neler konuşuyoruz çok şükür
Yani biz de 2 ye boluyorlarmis. Ilk 2 sınıf iyi ,diğerleri ilk 2ye göre daha düşük demişler.
Yanlış bilmiyoruzdur insallah
C1 le a1 ,örneğine göre diyorum, aynı sınıf mantikli değil ama .
Hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…