- 19 Şubat 2021
- 7.091
- 21.187
- 298
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.521
İbb nib teknoloji atölyesine katıldıO zaman yatış Sarah bişi yaptınız mı hazırlıkta bol bol dinlendi mi
çok teşekkür ederim hiç çalış demeyeyimİbb nib teknoloji atölyesine katıldı
Bol bol okulunda görev aldı
Sportfest mun frc gibi
Sadece kendine zaman ayırdı
Almanca için destek aldırsak güzel olurdu ama istemedi
Şimdi sizin hazırlık Almanca ise zaten yoğun olacak
İngilizce alt yapı olduğundan yatışla geçti
Eğer kendi istemezse bişey için ısrar etmeyin
Zaten yoğun lgs döneminden çıktı
Bol bol dinlensin
Olsun seneye girer hazırlık 9 ve 10. Sınıflar girebiliyorçok teşekkür ederim hiç çalış demeyeyimo zaman okulda aktif olsun sadece birkaç hafta sonra Almanca hocası mı kurs mu bakalım dedik a2 yada b2 yetişmez sanırım haziran da sınava girecek
yapay zeka ile roman yazıp duruyor İngilizce bağımlı gibi biri yazıyor diğeri devam ettiriyor o ona takıldıkça bana geliyor sinirler kendimi zor tutuyorum bakıyorum anlamıyorum da iyi mi kötü mü yazışıyor obp için çalış dedim bugün geldi etkilemiyormuş diyeteknoloji atölyesi sınavına başvurmuştuk sınava giremedi tekrarı olursa çağıracaklar sizden öneri almıştım
Ya ne yazdığınız anlasakOlsun seneye girer hazırlık 9 ve 10. Sınıflar girebiliyor
Belki çok güzel bir roman yazar
Biz bu yapay zekaya zor ayak uyduracağız galiba
Deneyap atölyeleri mi ?çok teşekkür ederim hiç çalış demeyeyimo zaman okulda aktif olsun sadece birkaç hafta sonra Almanca hocası mı kurs mu bakalım dedik a2 yada b2 yetişmez sanırım haziran da sınava girecek
yapay zeka ile roman yazıp duruyor İngilizce bağımlı gibi biri yazıyor diğeri devam ettiriyor o ona takıldıkça bana geliyor sinirler kendimi zor tutuyorum bakıyorum anlamıyorum da iyi mi kötü mü yazışıyor obp için çalış dedim bugün geldi etkilemiyormuş diyeteknoloji atölyesi sınavına başvurmuştuk sınava giremedi tekrarı olursa çağıracaklar sizden öneri almıştım
Kesinlikle o his deneyap Bayraktarların değil mi teknoloji atölyeleri diye geçiyor deneyap çok ilçe de var ibb nin ki birkaç yerde gözüküyorDeneyap atölyeleri mi ?
Benimki 5.sinif sonunda kazandı deneyap ı .6 ve 7 de gitti hafta sonları ama 8 olunca dondurma şansı da vermediler son sene bırakmak zorunda kaldı, tam da proje senesi .Bir daha da girmem gerek yok diyor ,okul ,klup ,oyle devam edecek sanırım.
Almanca kursu demiştik ama hafta içi okul uzun oluyor bari hafta sonu evde olsun diyor bir yanım. Şimdilik hevesli ama az daha bekleyeceğim karar vermek için. Okulda hafta sonu ingilizce ve Almanca kursu açılacakmış. Belki oranın Almancasina gider henüz karar vermiş değiliz bir boşluk bir yandan da yoğunluk. Zaman az ama bir şey yapmadan da sanki bir şeyler kaçırıyor hissi varGecen senenin izlerini taşıyoruz hala galiba
En güzel zamanlar yemişim yapay zekayıBen lisede hazırlık okudum oyle güzel bir yıldı ki anlatamam .Şarkıları falan çevirip söylerdikAta sözlerini
While going to Üsküdar started to Rainhala aklımda.
Cuma öğleden sonraları okul bizi Sultanahmet e götürür salardi bazen turist yakalayıp konusun diye
Yapay zeka ne arasın biz kendi kendimize eğlenip öğreniyorduk
Çevirici ile bu gece bakacağımİngilizce yok mu
Çevirisini yaptır merak ediyorum romanınızı ben de okumak isterim de
Deney yapın her sene olmuyor galiba dimi sınavıEvet ,Bayraktarlarin çok da seviyordu ama tamamlayamadı simdi de hevesi kalmadı. Ekimde klup seçimleri olacakmış ordan aktif olsun bari dedim .
Okulu sevdi güzel anlatıyorlar ya ilk etap tamamlandı gerisine de bakacağız artık ne mutlu
Aynen canimUmutyeniden Fistiklicikileta siz biliyorsunuzdur belki yeni öğrendim bu sene bizim obp katılmayacakmış kızlar
Her sene olmuyor öğrencileri mezun olunca yeni alim oluyor .Ama benimkiyle girenler yaz sonu mezun oldu .Bu sene vardır bence ya da yaz sonu mu yapıldı emin olamadımDeney yapın her sene olmuyor galiba dimi sınavı
Bu ibb nin
Çok güzel eğitimi var gerçekten
Keşke her kursu yakın olsa
İlkyardım kursuna gönderecektim hep uzak yerlerde
Zaten hafta içi çok uzak gidiyır diye kaldı
İnşallah her ilçede her kurs olur da gönderirim
Bizim okulda karma yaptılar her sınıf eşit seviye olacak şekilde, c1 de varmış a1 de .Aynen canimkizimin sınıfı.belli olmuş şimdi. En iyi siniftaymis
Bizim de öyle yapmışlardıBizim okulda karma yaptılar her sınıf eşit seviye olacak şekilde, c1 de varmış a1 de .
Maşallah kızına, gecen yıl bu zamanlar yeni başlıyorduk, simdi neler konuşuyoruz çok şükür
Yani biz de 2 ye boluyorlarmis. Ilk 2 sınıf iyi ,diğerleri ilk 2ye göre daha düşük demişler.Bizim okulda karma yaptılar her sınıf eşit seviye olacak şekilde, c1 de varmış a1 de .
Maşallah kızına, gecen yıl bu zamanlar yeni başlıyorduk, simdi neler konuşuyoruz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?