- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Güzel olacak inş tabi ki anneler olarak enerjimiz düşecek kalkacak sonuçları gördüğünüz bir sistem var mı peki online uygulama kursun oradan artık sizde takip edersinizBize sürekli yapamadığı soruları çözsün denildi ama ondada pek fayda göremedik analiz ilkkez gönderildi bundan çok ümitliyim çok faydalı olacak gibi. Dediğiniz gibi 2 ayda herşey olabilir umarım en güzelleri olur biz annelerde sevinçlerimizi paylaşırız
Aynen . Masallah oglu bayagi caliskan. Aldiklari kitaplari paylasmisti.Bilfen den baya birinci çıkıyor
Nasıl ilerleyecekler o tanıdıktan tüyo almak lazım
Evet düzenli soru ve yanlışlara geri dönmek çok etkiliAynen . Masallah oglu bayagi caliskan. Aldiklari kitaplari paylasmisti.
Cocuk duzenli soru cozuyor, hedefleri var.
Daha ne olsun.
Yani benim kizimin olabitesi var, ama duzgun calismiyor. Yanlislarina cok bakmiyor.
Yani bunlari yapsa, sorup her seyi ogreneyim
En azindan birakmiyor, dersanedeki ogretmeni seviyor , ve ogretmeni darliyor biraz. Insalllah son anda atak yapar
Yok umitliyim .kizim sok etmeyi sever.Evet düzenli soru ve yanlışlara geri dönmek çok etkili
Kızınız da inşallah istediği yeri kazanacak
Sınav sürprizlerle dolu olabiliyor
Umudunuzu diri tutun
Az önce sınavda 1 yanlış yapan birini dinledim Mart aynda hala 15 yanlışım çıkıyordu matematikte 10net yapıyordum anca dedi gerçekten süprizlerle dolu en sıkıntısız dersim inkılaptı ondan 1 yanlışım çıktı dedi ümidim artıyor böyle hikayeleri duyuncaEvet düzenli soru ve yanlışlara geri dönmek çok etkili
Kızınız da inşallah istediği yeri kazanacak
Sınav sürprizlerle dolu olabiliyor
Umudunuzu diri tutun
Ay onu da isteseydim keşke ama vermezlerdi toder kitapçığı şimdi yollarlarsa sizle paylaşırım çünkü evde de çözdüreceğim kitapçıkları verin benim sorumluluğum da dedim diğer arkadaşlarıyla paylaşılır diye vermiyorlar geneldeSelam ,benim oğlan da dün ozdebir e bugun sabah toder e girdi .
Ozdebir öncekinden zormuş ama toder den kolaymış.
Toder matematik zordu emin olmadıklarım hatta bi tane salladığım var dediki matematiği güzel yapar normalde .
İkisinde de öge sorusu zordu Türkçeden qma galiba yaptım dedi .
Din ve inkılap ta zorlandiklarim oldu ama geneli iyiydi dedi bakalim .
Ozdebir in kitapçığı okulda sali alabileceğiz.
Toder in cevap anahtarını bulursanız burdan paylaşsanız keşke.
Oğlunuzu tebrik ediyorum, yolu açık olsunRica ederim ne demek
Oğlum çarşamba ve cuma günleri etüt
Perşembe özel ders
Hafta sonu dershane şeklinde ilerledi
Son zamanlarda her pazartesi deneme kulübü denemeleri oldu
Bazı zamanlarda pazar günleri de sınav oldu
Okul iki hafta da bir cumartesi günleri deneme sınavı yapardı
Okulunuz dershane mantığı ile hareket eden bir okulsa tempo evet baya yorucu
Ama bazı özel okulların çok umrunda olmuyor
Oğlumun arkadaşı vardı dershaneden öyle özel okulda hiç kimse bir yeri kazanamamıştı
Tek dershaneye gelen çocuk kazanmıştı oda kendi başarısı çok fazls idi
Hırslı hevesli bir çocuktu yani
Sizin oralarda bilmiyorum dershane maalesef
İnşallah güzel bir yer bulabılırsınız
Benim oğlum çok eğlenceli bir dershane yılı geçirdi evet yorucuydu ama çok severek gitti
İyi ki diyor
Dershane ismini öğrenebilir miyim mümkünse eğer, özelden de yazabilirsiniz, çok teşekkürlerBizde bu sene girdik
Agustosun basında dersler baslamıstı
Dershaneye yazdırmıstım
Sabah dershane ogleden sonra okul seklinde bır yıl devam ettı
Bızım durumumuz farklıydı cok okul ve şehir degısmek zorunda kaldı ,onun ıcın cok strese sokmak ıstemedım
Özel okuldan devlet okuluna alıp bırde dershaneye verdım
Arkadasları basarılıydı ,cevre cok etkılı oldu
20 km uzakta fen lısesınede gıdebılıyordu ama yakın olduguçin tercih ettıgımız ,İlimizdeki ikinci anadolu lisesine girdi
Bız memnunuz ınsallh herkes ıstedıgı yere yerlesır
Dershanemeızden galatasaray lisesi ve erkek lisesine yerlesenlerde oldu .
Bence devamlı ve ıstıkrarlı calısmak önemli
O kazanan cocuklar uzun yıllardır ozel ders etut her olanaktan yararlanmıslardı.
Günde 300 soru kulağa korkunç geliyorSimdi yine düşündüm de günde 300 soru ,onların kontrolü yanlışların belirlenip çözülmesi ne uzun mesai.
Yazik bu çocuklara. Hocası bir program vermiş derslerin yerini değiştirebilirsiniz demis .
Ara dersleri genelde es geçip, onların yerine Türkçe Matematik Fen koyuyor ama dediğim günde günde max 100 oluyor evde çözdüğü.
Zamanla program soru sayısını arttırır diye düşünüp yeterli şimdilik diyoruz .
Ben kontrolü dershaneye bırakmış gibiyim
Bir tanıdığımızın kızı günde 400 soru çözüyordu o zamn sbs vardı lgs değildi... 500 tam puan almıştı....evde TV yoktu sadece ders ara sıra doğaya gezmeye çıkıyorlardı .....şuan da hacettepe tıp bitirdi yani disiplin en baştan sağlanmalı...Günde 300 soru kulağa korkunç geliyor
Bazen isyanlar bazen kabülleniş ikinci dönem çok hızlı geçiyorZaman daraldı hanımlar iyice bıkkınlıkları arttı çocukların sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?