2025 LGS Anneleri

Güzel olacak inş tabi ki anneler olarak enerjimiz düşecek kalkacak sonuçları gördüğünüz bir sistem var mı peki online uygulama kursun oradan artık sizde takip edersiniz

Bilfen den baya birinci çıkıyor

Nasıl ilerleyecekler o tanıdıktan tüyo almak lazım
Aynen . Masallah oglu bayagi caliskan. Aldiklari kitaplari paylasmisti.
Cocuk duzenli soru cozuyor, hedefleri var.
Daha ne olsun.

Yani benim kizimin olabitesi var, ama duzgun calismiyor. Yanlislarina cok bakmiyor.

Yani bunlari yapsa, sorup her seyi ogreneyim

En azindan birakmiyor, dersanedeki ogretmeni seviyor , ve ogretmeni darliyor biraz. Insalllah son anda atak yapar

Evet düzenli soru ve yanlışlara geri dönmek çok etkili

Kızınız da inşallah istediği yeri kazanacak
Sınav sürprizlerle dolu olabiliyor
Umudunuzu diri tutun

Umudunuzu diri tutun
Yok umitliyim .kizim sok etmeyi sever.
Insallah bakalim hepimiz guzel haberler veririz buradan , cok heyecanli

Umudunuzu diri tutun
Az önce sınavda 1 yanlış yapan birini dinledim Mart aynda hala 15 yanlışım çıkıyordu matematikte 10net yapıyordum anca dedi gerçekten süprizlerle dolu en sıkıntısız dersim inkılaptı ondan 1 yanlışım çıktı dedi ümidim artıyor böyle hikayeleri duyunca

Fenomennikiz soruları da almaya karar verdik biz ,çok duydum ama son aylarda sadece örnek sorular ve ikiz soruları çözsün dedik .
Hafta sonu paraf mor fen ve ikiz soruları alayım.
Evdekileri eritecegim dedi bu ara kitaplar bitmeye yaklaştıkça heveslendi sanki .
Bir de örnek soruları çözer bu defteri kolaylıkla kapatırız insallah .
Hafta sonu geliyor zorlu denemeler bizi bekliyor ,güzel haberler alıp verelim insallah

Startfen 32 li denemeler varmış zaten bizde matematik ve Türkçesi evde fen de okulda hoca almis bölüm bölüm vereceğim diye ama düzenli vermemiş.
Neslihan hica nin onerdiklerinden bi bumerang yok o da olmayıversin dedik .
Sinan kuzucu ana derslerin ilk dozları bitti bizim .
Türkçe fen matematik inkılap 2.dozlari çözüyor 1 er hafta geriden gelerek ,cozdukce kolaylaşıyor hanımlar varsa elinizde zor diye vazgeçmesinler.
Bizim de başlarda çok yanlış çıkıyordu coze çize soru kalıbına alisti ,güzel kitap es geçmeyin bence

Bizim de geldi Nartestler gerçekten inceymiş soru bankaları eğer eritirse burada ki popüler olan kitabımız ikiz kitapları alabiliriz

Selamlar hanımlar
Lgs kuzularımızın keyifler iyidir umarım dün Özdebir vardı bizim bugün de oğlum dediğimiz halde çıkmış gelmiş eve dersten sonra şimdi toder için bıraktım geldim 30 dakika geç girdi süre veririz dediler ama gönülsüz gitti umarım şeffaf yapar sınavı
Türkçe karışıktı diyor Özdebir için kitapçık aldım gitmişken kursa akşam bakacağım sorularına yapacağım son kursunu da attık kafes programına kayıt ettirdim bakalım inş hayırlı olur

Selam ,benim oğlan da dün ozdebir e bugun sabah toder e girdi .
Ozdebir öncekinden zormuş ama toder den kolaymış.
Toder matematik zordu emin olmadıklarım hatta bi tane salladığım var dedi ki matematiği güzel yapar normalde .
İkisinde de öge sorusu zordu Türkçeden qma galiba yaptım dedi .
Din ve inkılap ta zorlandiklarim oldu ama geneli iyiydi dedi bakalim .
Ozdebir in kitapçığı okulda sali alabileceğiz.
Toder in cevap anahtarını bulursanız burdan paylaşsanız keşke.

Ay onu da isteseydim keşke ama vermezlerdi toder kitapçığı şimdi yollarlarsa sizle paylaşırım çünkü evde de çözdüreceğim kitapçıkları verin benim sorumluluğum da dedim diğer arkadaşlarıyla paylaşılır diye vermiyorlar genelde
Özdebir de benim de oğlum zor ama yaptım dedi bilmiyorım bu başlayacak etüd için sınıf çözümlerinde çok önemli bize deneme sonuçları inş dökülmez

Bizde de özdebir vardı ama dersane yazılı haftası diye yapmadı sadece deneme kulübündekilere yapılmış ama bende isteyeceğim bu denemeyi

Oğlunuzu tebrik ediyorum, yolu açık olsun Hangi dershaneye gitti acaba, özelden de yazabilirsiniz eğer mümkünse

Dershane ismini öğrenebilir miyim mümkünse eğer, özelden de yazabilirsiniz, çok teşekkürler

Günde 300 soru kulağa korkunç geliyor

Kızım 6. Sınıfta şuan bile sıkıldı artık yeter ders sınav yoruldum diyor kaldı ki sizin kuzular 8. Sınıf daha çok yorulmuşlardır... Rabbım kolaylık versin inşallah

Günde 300 soru kulağa korkunç geliyor
Bir tanıdığımızın kızı günde 400 soru çözüyordu o zamn sbs vardı lgs değildi... 500 tam puan almıştı....evde TV yoktu sadece ders ara sıra doğaya gezmeye çıkıyorlardı .....şuan da hacettepe tıp bitirdi yani disiplin en baştan sağlanmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…