2025 LGS Anneleri

Biz de baktık fenden yanlisi var benim oğlumun
Din var ingilizce var
Zor denilen matematik ve Türkçe Full .
Degisik bir deneme olmuş bizim
Ozdebir bizim de bi kac puan daha iyi neyse ki
Ben bu çocuğu hiç anlayamadım gerçekten.
Neyse takılmıyor önümüze bakıyoruz, Toder ve Ozdebir önceki sınavlara göre yükselmiş, kıytırık dediği dershane denemesi düşmüş.
Hepsi pes pese olan sınavlar bi de

Sizinki farklı gerçekten fen full bizim ara dedikleriniz full Türkçe mat berbat bizim de sizin zorları kolay kılıyor yada daha dikkatli

İkisini birleştirsek 500 yapıyorlarmış demek ki
Genelde zor denilen sınavları iyi ,kolay sınav dedikleri kötü bizim ,ben de anlamadım kazanim sorusu çözsün diyor hocaları.
Elindekileri bi eritsin de meb örnek ve ikiz sorular dışında çok müdahale etmeyecegim

Açıklansında ben ikisinde de fen de çok iyi feni soracağım kolay mıydı diye zor ise diğerlerine artık kaysın Türkçe mat bakalım bende kaynak artık almam da duymak da istemiyorum kazanım olarak okulun ara tatil kitapları vardı oğlum ona geçti tatilde zorlanacağım bitsin diye onları çözüyor yeni gelenlerin yüzüne bakmadı en azından eski lgs soruları var bakalım

Günaydın, bizim de çarşamba başlayacak ama konu sınavları, etud,soru çözümü şeklinde devam edecek ,normal ders düzeni hafta sonu başlayacak.

Merhaba hanımlar LGS kaydı yaptınız mı bize bilgilendirme yapılmadı kendimiz mi okul mu yapıcak

Merhaba ,biz yaptık okuldan onay bekliyor .Rehber öğretmenimiz yönlendirdi biz de yaptık çok basit

E okuldan girince ana sayfada hemen yazıyor zaten merkezi sınav v.s diye
Ordan bilgileri yazıp girince öğrenci bilgileri olduğu sayfa var onu kontrol edip kaydediyoruz. O kadar .Sonrasını okul onaylayıp, cikti alıp bize verecek ,ancak daha onay sayfası açılmamış açılınca haber vereceğiz demis öğretmenimiz. Gidip onaylandı yazan çıktığı alacağız okuldan .

Gün içinde yaptık bizde okul onayını bekliyor. Kayıt yaptığımızı söyleyince yüzğ bi değişti oğlumun sanırım tam olarak ciddiyeti hissetti :)

Sevgili anneler günaydın. Tatilin son günü. Yarın artık son çeyrek ve bizim özgürlüğümüze son 69 gün. Umarım tatil verimli geçmiştir. Biz 5 gün boyunca sınav olduk. İlk defa kendi rekorumuzu kırdık. Puanımız düşük ama olsun kendi rekorumuzu kırdık. Dershanede de yükselmiş olduk. Şimdi bu iki ay gaza basmak lazım ama bizimki geri vites yapacak gibi duruyor . Sizde durumlar nasıl?

Merhaba ,bizde de durum stabil ,dershaneye gitti ama öyle tatili iyi degerlendirdim denecek bir çalışması olmadı.
Yanlis yapınca bağırıp çağırmaya kitabi falan atmaya başladı
Sanirim bizim için en zor zamanlar bu zamanlar .Okul açılınca düzene gireceğini umuyorum .
Bana da geldiler ufak ufak sabahlara kadar oturup okul ,puan ,sinav düşünüyorum .
Keske bir an önce olsa da bitse

Bizimki de tam tersi. Yanlış yaptığında soru hatalı ya da cevap anahtarı yanlış diyor. Geçen onu sorunun yanlış olmadığına zor ikna ettim. Bizim problemimiz maalesef bu. Hatalarını kabul edip üstüne gitmiyor. O nedenle bizim ilerlememiz çok yavaş oluyor.

Bi önceki asama bizim de öyleydi hayır kesinlikle cevap anahtarı yanlış deyip ,video çözümle ancak ikna oluyordu .
Simdi bakıyor ki yanlis pat küt ,bi tiripler, bagirmalar doğrusunu anlamaya enerjisi kalmıyor bence .
Terör estiriyor evde ,anlayışlı olmaya çalışıyorum ama sabahlara kadar ben de stres yapıyorum.
Simdi denemede birazdan cikar ,cevap anahtarı gelirse vay halimize .Allah yardımcımız olsun gerçekten ne zormuş. Zordu ama başardık diyenlerden olalım inşallah.

Etüde katıldı iki gün de sağlam çalıştı kalanda dinlendi üzerine gidemedim bizim haftada üç gün iki aylık kamp başlayacak o yüzden üzerine gitmedim ama kızınız için çok sevindim daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…