2025 LGS Anneleri

Akraba çok tehlikeli zaten. Anlıyorlarmış gibi anlatırsın bu seferde çok sıkıyorsun, abartma, bunaltma gibi saçma bir muhabbete döner. İnsan başına gelmeden anlamıyor.
Bende moral bozmak yok, gir çık diyorum ama içinde ne kıvılcımlar var, taktı mı takıyor. Bizimde özdebir var. Arka arkaya girecek sınavlara. İlk defa hafta sonu da iki sınava girecek mecbur. Bu haftayı halletsek dışarda sınava çok sokmayı düşünmüyorum. Kaygıdan dolayı.

İnşallah ceycey bu grup bana çok iyi geldi en azından kendi kaygılarımı susturmada valla sayenizde denemelerde yanlışlara odaklanmayı öğrendim

Şu balo olayı bizde de var diğer şubeler bizimkileri adam yerine koymamış ayrı yapıyorlar ben sadece organizasyona karışamam dedim gerçekten vaktim yok yemek parası isteniyor çocuğum gönülsüz bakarız dedi çocuğum katılmak istese asla engellemem

Ya yıldızımız bizim düşük okuyup duruyorum kendi ailemden de eşimin ailesinden de iki kişi var maşallah dedikleri yaşamıyor derler ya öyle
Bizim özdebir bugün bakalım

Millet den akıl alacağına ders aralarında film izlesinler müzik dinlesinler, dışarda gezsinler daha iyi.vallahi insanlar kötü. Çocuk dr olmak istiyor diyorum .sen karışma kendi seçer diyor .yav zaten kendisi seçti 5 yaşından beri tıpla ilgili oyuncak alır , steteskopa kadar aldı. Hayırlısı inşallah olur desene. Yaaaaa olmazsa diyor üstüne degamlı baykuşlar. Sizlere de o lise kötü , bunu kazanamaz, ay orası eve uzak değil mi vs derler. Bu dönemde bu kişilerden uzak durmalıyız.

Ya yıldızımız bizim düşük okuyup duruyorum kendi ailemden de eşimin ailesinden de iki kişi var maşallah dedikleri yaşamıyor derler ya öyle
:) Daha çok küçükler ve etkilenmeye çok müsaitler. Emekleri ziyan olmasın. O yüzden anne baba olarak bizler önlem alıp koruyacağız başka yolu yok.

Millet den akıl alacağına ders aralarında film izlesinler müzik dinlesinler, dışarda gezsinler daha iyi.vallahi insanlar kötü. Çocuk dr olmak istiyor diyorum .sen karışma kendi seçer diyor .yav zaten kendisi seçti 5 yaşından beri tıpla ilgili oyuncak alır , steteskopa kadar aldı. Hayırlısı inşallah olur desene. Yaaaaa olmazsa diyor üstüne degamlı baykuşlar. Sizlere de o lise kötü , bunu kazanamaz, ay orası eve uzak değil mi vs derler. Bu dönemde bu kişilerden uzak durmalıyız.
biz de katılmayan da var . Zorla değil ki . Organizasyona da 5 veli gönüllü oldu . Sorun yok . Balo da neymiş diyen 3 yıldır ayrı okulda olduğumuz veli sorunlu

Anladım aman insanlar çok garip ya üstlerine vazife olmayan konularda yoruma bayılıyorlar

Anlamadıkları gibi çocuk başarıncada ee okadar ders aldı bizimkide alsaydı yapardı oluyor aldırsaydın o zaman emek verseydin başkasına abartıyorsun diyeceğine
Bizimde öyle eskiden hep paylaşırdım artık hiç bi başarısını söylemiyorum eşimide uyarıyorum anında tepetaklak oluyor yavrular

Aynen eşimi de sıkı sıkı tembihledim soranlara oda yorum yapmıyor
Dediğiniz de çok doğru bizimki de ilkokulda süper zekaydı ortaokulda bozuldu diyorlar birde ama ailenin de payı var yada içinde varsa yapar sözleri

İçinde olmakla bitiyor mu? Kitap lazım bol bol , gerekirse özel hoca lazım dershane lazım ihtiyacı varsa, moral verecek hep peşinde veli lazım. Kimseye söylemeyin aynen deneme sonuçlarını bile.

Ayy okadar çok duyuyorum ki içinde varsa yapar. Ozaman saldım çayıra yapalım öyle umursamazlık mı olur. Ailenin desteği yönlendirmesiyle bence içinde ki dışarı çıkar. örneğin eline hiç top almamış birinin baskette iyi olup olmadığını nasıl anlicaz denicek görücek içinde varsa çıkıcak ama bu yolda da emek verecek

Aynen öyle. Kendime kıyafet alacağıma çocuğa test kitabı aldım dün 4 tane. Çocuk talep etti. Amannnnn içinde varsa yapar mı deseydim?

Aynen öyle. Kendime kıyafet alacağıma çocuğa test kitabı aldım dün 4 tane. Çocuk talep etti. Amannnnn içinde varsa yapar mı deseydim?
Hepimiz bişeylerden vazgeçip erteledik yeterki eğitimi aksamasın inşallah bunun karşılığını fazlasıyla alacağız gururla bakacağız

Hepimiz bişeylerden vazgeçip erteledik yeterki eğitimi aksamasın inşallah bunun karşılığını fazlasıyla alacağız gururla bakacağız
Ben çok zor zamanlar geçiriyorum 2 aydır özellikle. Buna rağmen çocuğun dimdik arkasındayım. Hepimiz yapabiliriz. Burada da güzel bir arkadaşlığımız gelişti. İnşallah başarılarını da beraber kutlayacağız

Acilin baloya gitmeyi ısrarla redden öğrenci velisi geldi .
Balo sinavdan sonra ama aslan gitmem hic bana göre değil dedi ,hocalar ısrar etmiş gel diye istemiyorum dedi .Genelde kızlar hevesli elbiseler ayakkabılar benimki reddetti. Sorun etmedim kendi seçimi okula da neden katılıyor dediklerinde istemiyor dedim .
Mezuniyet var önümüzdeki hafta kep töreni ona gideceğiz maile yeter diyor .
Erkek anneleri bu konuda şanslı.
Deneme sonuçlarına gelince öyle puan puan paylaştığım biri yok ,genel hatlarıyla konuşuyoruz zaten biz kimse kimsenin sonucunu sormuyor .
Okulda 4 öğretmenin cocuklari girecek benimle birlikte .Ama öyle detay konuşmuyoruz.
Öyle enerjiden nazardan konuşmak da kötü enerjiyi çeker korkmayın okuyun bol bol .
Cok akraba da dahil değil bizim olaya ,teyzesi annanesi ,dedesi sorar arada ,çeşitli vaatleri var onu hatırlatır.
Arada iyi puan yapınca kutlama yemeği yaparız.
Olumsuz etkilenmiyor benimki ama başka çocukta baskı yaratabilir tabii .
Ama sinav öncesi onlarla da sinav konuşması yaptırmayacağım.
Başarılar dileme nasildi deme faslını kendi ne zaman isterse konuşacak, öyle karar aldık.
Bu hafta bitiyor zaten 3 haftamız kaldı.
Ha gayret fedakar anneler ,ha gayret canım cocuklar ...

Geçen sene mezuniyet balosuna veliler istiyor diye onları da dahil ettiler
Ondan önceki seneler de çocuklar gidiyordu sadece

Yemekliydi oturma şeklini okul ayarladı 10 ar kişilik masalar şeklinde
Velileri çok tanımıyordum ama eşli olunca çok sorun olmadı

Çocuklar tabi ayrı oturdu arkadaşları ile birlikte
Baya yüksek bir meblağ ödedik çok gereksizdi
Bildiğiniz düğün salonu gibi oldu
Bir gelin damat eksikti
Belgeleri aldık fotoğraf çektirdik çıktık

Biz oğlum istediği için gitmiştik istemeseydi hiç ısrar etmezdim açıkçası

Akraba bizim de kayınvalidem hep aman çocuğum çok çalışıyor şu bu konuşuyordu
Geçen de siyasi olaylardan okul çevresi kapatıldı diye iyi yer kazandı diye sevindik ama keşke kazanmasaydı olayların göbeğine düştü gibi saçma sapan konuştu tabi cevabını alıyor ama yine de canımı sıkıyor

O akrabalar hep var yani maalesef

Bizde sınav bayramdan önce olmuştu bu sefer can sıkıcı biraz ama zaten son zaman
Çok yoğun tutmak anlamsız gibi
Gevşek bırakarak bayramı geçirmek iyi gelebilir belki psikolojik olarak
Ama mekân değişikliği bilemedim
Salgın hastalık riski de var
İnşallah güzel bir bayram güzel bir sınav geçirirler

Cok alakasiz bir soru olacak ama oğlunuz hic full yapmış miydi denemelerde ?
Yani sizi deneme ortalaması puan almış diye baz alıp kendimce bi çıkarım yapmak istiyorum .
Bu deneme ortalaması derken 500 ler 490 lar da vardı 450 ler 440 lar da vardı da mı ortalama 480 oluyordu .
Yoksa 475 480 485 diye kucul aralıkta gidip geliyordu da ortalama 480 oldu
Bu bilgi ne işime yarayacak bilmiyorum ama merak ettim bizim puan aralığı biraz daha geniş sanki de fikir edinmeye çalışıyorum

Bizde de baloya gitmeyeceğiz diyenler oldu. İstemeyen neden o ortamda bulunsun ki haklılar. Mezuniyete gider sadece çocuğunuz. Karar onların kararı. Küçücük çocuklar değiller

Velilerin ne işi vardı balo da?çocukların akşamı o akşam. Denetçi gibi herkesin ailesi oradadans edecekler şaklabanlıklar yapacaklar, hoşlandıkları kişiler var bazılarının. 4 veli denetçi olur başlarında bir kaç da öğretmen gelir olur biter. Biz de öğretmenler de arkadaş gibi çocuklarla. Veli olarak orada ne işim var derim kendime şahsen

Maalesef hiç fulleyemedi
Şöyle söyleyeyim 485-475 arası gibi düşünün
Tabi 490 a çıktığı da oldu 460 larda oldu

Okulda sürekli fulleyen arkadaşı vardı o şimdi cağaloğlunda
Oğlumla aynı Türkçe sorunu yanlış yapmışlardı aynı düşünmüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…