- 19 Şubat 2021
- 6.555
- 18.601
- 198
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.481
Hiç sormayın yaa bence de velilerin hiç işi yoktuVelilerin ne işi vardı balo da?çocukların akşamı o akşam. Denetçi gibi herkesin ailesi orada dans edecekler şaklabanlıklar yapacaklar, hoşlandıkları kişiler var bazılarının. 4 veli denetçi olur başlarında bir kaç da öğretmen gelir olur biter. Biz de öğretmenler de arkadaş gibi çocuklarla. Veli olarak orada ne işim var derim kendime şahsen
Anladım tam deneme ortalaması olmuş sizin zaten stabilmis genellikle ,bakalim bizim nasil olacak?Maalesef hiç fulleyemedi
Şöyle söyleyeyim 485-475 arası gibi düşünün
Tabi 490 a çıktığı da oldu 460 larda oldu
Okulda sürekli fulleyen arkadaşı vardı o şimdi cağaloğlunda
Oğlumla aynı Türkçe sorunu yanlış yapmışlardı aynı düşünmüşler
Aynı okullara talip değiliz. Bu da bir avantaj bizim gruptaAnladım tam deneme ortalaması olmuş sizin zaten stabilmis genellikle ,bakalim bizim nasil olacak?
Yarin gidiyoruz Cağaloğluna yerimizi ayırıp geliriz inşallah
Bizde de var full yapanlar. İstanbul yazacaklarBizim okulda full yapan bi kaç öğrenci varmış bende onların full yapıp büyük şehirlere gitmesini diliyorum bize yer açılsın
Amanın aynı puan aralıkları. Angara da tercih yazmayın. Söz biz de İstanbul yazmayacağızYüksek hedef Kadıköy Anadolu bir altı validebağ fen daha düşüğünü söylemeyeyim
Özdebir bu kez kolay gibiydi diyor benimki ama fende çok ikilemde bıraktı dedi fen iyi olduğu halde bu arada 7/8 bir şık fazla çıkmış defalarca okudum sürem çoktu dedi boş bıraksaydın dedim boş bırakacak kadar da bilgisiz değildim dedi ne cevap anahtarı ne sorular konuşulmamış kitapçıklar da hemen toplanılmış
Ankara da kimse de yok buradaİçin rahat olsun Avrupa yakası bile düşünmüyoruzbir iki de özel var burs alabilirsek çevremizden çıkmayacağız
Şİmdiye kadar ki bütün denemelerimiz okuma hatasıyla kaçırdıkları yada 2 şık arasında kalmış oluyor umarım meb daha açık bi dille yapıyordurÇok şanslısın zaten Ankara eskisi gibi değil herkese derim benya bu okuma hatalarına ne yapacağız özdebir fene baktık hocayla dikkatsizlikten 3 soru kaçırmış 17/3 özdebir aynı puan alabilir diye çok tembihledim hata yapma diye de of MEB direk net mi sorar çok çeldirici mi hoca da bişi diyemedi öneri vs biliyor çalış tekrar et diyemiyorum ki dedi
İnşallah daha açıktırŞİmdiye kadar ki bütün denemelerimiz okuma hatasıyla kaçırdıkları yada 2 şık arasında kalmış oluyor umarım meb daha açık bi dille yapıyordur
Hoca okullarda denemeler de ara yok zihin yoruluyor olabilir en sona fen kalıyor dedi umarım öyledirMaalesef arkadaşlar meb her ne kadar açık sorsa da okuma hataları ve dikkatsizlikle dw ediyor.
Sadece bilgiyle o kadar kişiyi siralayamaxagi için, bilgili ,dikkatli ,zamanı yetiştiren, panik olmayan ,krizi yöneten cocuklar one geçiyor.
Ben de bazen kızıyorum nasil yani soruyu mu okumadın diye ,ama sonra diyorum aşağı yukarı aynı puanda oldukları kişilerle benzer hatalar yapıyorlar.
Yani bizim çocukların rakipleri de böyle bilen ama dikkat yüzünden kaçıran cocuklar ,zaten bilmeyen rakipleri değil ki ,herkesin rekabeti kendi puanlari yakinlardakiyle .
Dikkatten soru kaçıran çocuğun rakibi de fikkatten soru kaçırmayan ya da daha az kaçıran cocuk olacak
Çok şükür daha iyi olsun inş yok siz demeyin ben size yazdım zaten oğlum anne o yazım hatası dedi üzerini değiştirmiş yarın yazın bizim de haftaya hemde kuzucu da provaUzun ara da bana biraz riskli geliyor ya
20 dk yeterdi sanki
Bakalim biz yarın tam bir prova yapacağız, hem sınav hem de giriş çıkış arada ne yapacağı, heyecanlı olacak .
Girsin çıksın görüşlerini yazarım buraya .
Hic iptalmis bilmem ne diye kafasını karostirmadim okula da dershaneye de gitmedi bugun .
Gözü açıldı bugun soru çözdü biraz, Kuzucu son tekrar lira başladı birer test yaptı şükür.
Kötüyü xagirmayayim Türkçe korkutuyor beni de eğer Lgs provasiysa, Lgs de de Türkçe zor bana göre, bakalim nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?