2025 LGS Anneleri

Hiç sormayın yaa bence de velilerin hiç işi yoktu
Müdürle de konuştuk inanın veliler talep etti ısrar etti dedi

Oğlum için güzeldi arkadaşları ile yedi içti eğlendi

Anladım tam deneme ortalaması olmuş sizin zaten stabilmis genellikle ,bakalim bizim nasil olacak?
Yarin gidiyoruz Cağaloğluna yerimizi ayırıp geliriz inşallah

Yüksek hedef Kadıköy Anadolu bir altı validebağ fen daha düşüğünü söylemeyeyim
Özdebir bu kez kolay gibiydi diyor benimki ama fende çok ikilemde bıraktı dedi fen iyi olduğu halde bu arada 7/8 bir şık fazla çıkmış defalarca okudum sürem çoktu dedi boş bıraksaydın dedim boş bırakacak kadar da bilgisiz değildim dedi ne cevap anahtarı ne sorular konuşulmamış kitapçıklar da hemen toplanılmış

Amanın aynı puan aralıkları. Angara da tercih yazmayın. Söz biz de İstanbul yazmayacağız

Çok şanslısın zaten Ankara eskisi gibi değil herkese derim ben ya bu okuma hatalarına ne yapacağız özdebir fene baktık hocayla dikkatsizlikten 3 soru kaçırmış 17/3 özdebir aynı puan alabilir diye çok tembihledim hata yapma diye de of MEB direk net mi sorar çok çeldirici mi hoca da bişi diyemedi öneri vs biliyor çalış tekrar et diyemiyorum ki dedi

Şİmdiye kadar ki bütün denemelerimiz okuma hatasıyla kaçırdıkları yada 2 şık arasında kalmış oluyor umarım meb daha açık bi dille yapıyordur

Maalesef arkadaşlar meb her ne kadar açık sorsa da okuma hataları ve dikkatsizlikle dw ediyor.
Sadece bilgiyle o kadar kişiyi siralayamaxagi için, bilgili ,dikkatli ,zamanı yetiştiren, panik olmayan ,krizi yöneten cocuklar one geçiyor.
Ben de bazen kızıyorum nasil yani soruyu mu okumadın diye ,ama sonra diyorum aşağı yukarı aynı puanda oldukları kişilerle benzer hatalar yapıyorlar.
Yani bizim çocukların rakipleri de böyle bilen ama dikkat yüzünden kaçıran cocuklar ,zaten bilmeyen rakipleri değil ki ,herkesin rekabeti kendi puanlari yakinlardakiyle .
Dikkatten soru kaçıran çocuğun rakibi de fikkatten soru kaçırmayan ya da daha az kaçıran cocuk olacak

Özdebir de basım hatası olmuş matematikte şıklar da ama iptal iki soru diyorlar bakalm sizinkiler de haftasonu girince konuşuruz öğretmen sanmam iptal gerektirecek değildi dedi

Hoca okullarda denemeler de ara yok zihin yoruluyor olabilir en sona fen kalıyor dedi umarım öyledir

Uzun ara da bana biraz riskli geliyor ya
20 dk yeterdi sanki
Bakalim biz yarın tam bir prova yapacağız, hem sınav hem de giriş çıkış arada ne yapacağı, heyecanlı olacak .
Girsin çıksın görüşlerini yazarım buraya .
Hic iptalmis bilmem ne diye kafasını karostirmadim okula da dershaneye de gitmedi bugun .
Gözü açıldı bugun soru çözdü biraz, Kuzucu son tekrar lira başladı birer test yaptı şükür.
Kötüyü xagirmayayim Türkçe korkutuyor beni de eğer Lgs provasiysa, Lgs de de Türkçe zor bana göre, bakalim nasil gelecek ?

Çok şükür daha iyi olsun inş yok siz demeyin ben size yazdım zaten oğlum anne o yazım hatası dedi üzerini değiştirmiş yarın yazın bizim de haftaya hemde kuzucu da prova okul girsin demese kursta girseydi dedik bizde çünkü dün Çanakkale den geldiler okulda ayakta uyuyordu dedi öğretmeni yok odaklanırlarsa Türkçe kolay geçer çocuklara inş muhakkak hepsinde olacak eleyici sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…