- 2 Ekim 2022
- 2.772
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #20.801
Uyumadan önce alabilirsin oyle rahat oluyor. Ben unutmamak icin baş ucuma koyuyorum iciyorum yatmadanKızlar ben sabah kahvaltımı yapıyorum öğle yemeği saatim 13.00-13.30 civarı oluyor . Saat 12.00 da alarm kurup demir ilacımı alıyorum. Doktor bana sabah aç veya akşam yatmadan demişti ben böyle yapsam olur mu dedim olur dedi umarım işe yarıyordur kocaman kapsülü aç karna yutmaktan hiç hoşnut değilim çünkü. Bi de ilaç çok büyük zor yutuyorum.
Ben gebe okuluna başladım. Orada ebe doğumu bir gebeye Max 10-12 kilo ile tamamlatmak isteriz dedi. İkinci trimesterde kilo alımı beklemeyiz,istemeyiz ama maalesef pek mümkün olmuyor dediBende 26. Haftalik olmam uzereyim 6 kilo almisimhemsire 15 kiloya kadar normal dedi. Sizede normal dedilermi. Gozum korktu son 3 ay 10 kilo rahat alirim diye dusunuyorum icim karardı
2.trimesterde kilo almamak mümkünmü yahuBen gebe okuluna başladım. Orada ebe doğumu bir gebeye Max 10-12 kilo ile tamamlatmak isteriz dedi. İkinci trimesterde kilo alımı beklemeyiz,istemeyiz ama maalesef pek mümkün olmuyor dedi
Benim doktorum gece yatmadan aç karnına içip uyuyabilirsin diyor. Çok bulantı yapıyosa ilacıda değiştirebilirsin doktoruna danışıpBen hapi ictigimden yarimsaat sonra cikardim yaa yok bulantim oluyor nasil olcak bilmiyorum
Ben solgarın magnezyum sıtratını kullanıyorumkızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Gözyasım pıt2.trimesterde kilo almamak mümkünmü yahu3.trimesterde daha cok kilo aliniyormus dogrumu acaba
Bende ilk başlarda sabah içiyordum ama baktım bulantı yapıyor doktorum kahvaltidan 2 saat sonrada icebilirsin demişti ama ben akşam yatmadan içiyorum çay süt vs içtiğim için akşamBen hapi ictigimden yarimsaat sonra cikardim yaa yok bulantim oluyor nasil olcak bilmiyorum
Bi de benim gibi 30+ BMI tipler için max 9 kg alımı öneriliyomuş ben +7 aldım bile xDBen gebe okuluna başladım. Orada ebe doğumu bir gebeye Max 10-12 kilo ile tamamlatmak isteriz dedi. İkinci trimesterde kilo alımı beklemeyiz,istemeyiz ama maalesef pek mümkün olmuyor dedi
Kısıden kısıye degısır herhalde ama ben 36.5 gıyıyordum, son aldığım bot 39, spor ayakkabılar 38Kızlar ben kış için ayakkabı almayı düşünüyorum normalde 36 numara giyiyorum kayınvalidem ilerleyen haftalarda ayakların büyür 37 numara al dedi ayaklarımız da büyüyecek mi gerçekten? Büyümezse 1 numara büyük ayakkabı rahatsız edecek beni, normalde ayakkabım vardı topuklu diye yeniden hamilelik için alıyorum ne yapsam bilemedim. Fikir verin bana madem
O 12 kiloyu ben 6 ayda aldım bileBen gebe okuluna başladım. Orada ebe doğumu bir gebeye Max 10-12 kilo ile tamamlatmak isteriz dedi. İkinci trimesterde kilo alımı beklemeyiz,istemeyiz ama maalesef pek mümkün olmuyor dedi
Bende 26. Haftalik olmam uzereyim 6 kilo almisimhemsire 15 kiloya kadar normal dedi. Sizede normal dedilermi. Gozum korktu son 3 ay 10 kilo rahat alirim diye dusunuyorum icim karardı
E ben de son üçe girerken 12 yi aldım bileO 12 kiloyu ben 6 ayda aldım bile
23 haftalık oldum bende hala +4.5 tayımE ben de son üçe girerken 12 yi aldım bile
Ay harika maşallah23 haftalık oldum bende hala +4.5 tayım
62,40 ile hamile kaldım şuan 66,70-67 arasında gidip geliyorumAy harika maşallah
Gerçekten çok iyi ben 60 ile kaldım 72 oldum62,40 ile hamile kaldım şuan 66,70-67 arasında gidip geliyorum
Benim boyumda kısaGerçekten çok iyi ben 60 ile kaldım 72 oldum168 cm boyum belki de ondan çok belli olmuyor gibi aslında ya da ben öyle görmek istiyorum
Gece güzel uyuyorum ama 2 kere tuvalete kalkıyorum. Bende su içip geri yatıyorum bazende bir anda pörtlüyorum hiç uyumamış gibi cin gibi oluyorum anlamadımKızlar ya gece uykularınız ne durumda
Şanslıysam üç kez maksimum beş kez falan tuvalete kalkıyorumKızlar ya gece uykularınız ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?