2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Gerçekten çok iyi ben 60 ile kaldım 72 oldum 168 cm boyum belki de ondan çok belli olmuyor gibi aslında ya da ben öyle görmek istiyorum
Ay ben 160 boyumla 58ten 73 oldum +15 kilo 26. Haftamdayım bugün çok güzel azar yedim doktorumdan dndnsjsjksks 75le doğuma girmen lazım ona göre dedi diyete başlıcam ( şeker testi yaptırdım bu arada bakar mısınız sonuca henüz doktorumla görüşmedim

Eklentiler

• IMG_1681.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 83
Biraz dikkat edersek bence almayız ya. Ben şu diş muhabbetinden sonra kiloya razıyım yani öyle daha büyük sorunlar yaşamayalım tek sıkıntımız kilo olsun
Değerlerin de normal gibi sanki canım referans aralıklarında gibi

Gece güzel uyuyorum ama 2 kere tuvalete kalkıyorum. Bende su içip geri yatıyorum bazende bir anda pörtlüyorum hiç uyumamış gibi cin gibi oluyorum anlamadım
Ahh ne güzel bana bir haftadır bir güncelleme geldi gelmez olsun 4 te tık diye açılıyor gözler
Şanslıysam üç kez maksimum beş kez falan tuvalete kalkıyorum sonra su içip yatıyorum kısır döngü hep
Ahhahahaha luluuki ben iice hasretim uykuya fırsat varken yatayım dedim ama sabaha karşı tekrar dalıyorum

Ahh ne güzel bana bir haftadır bir güncelleme geldi gelmez olsun 4 te tık diye açılıyor gözler

Ahhahahaha luluuki ben iice hasretim uykuya fırsat varken yatayım dedim ama sabaha karşı tekrar dalıyorum
Bazen bana da oluyor öyle dörtte beşte ama otomatik değil tekmeler uyandırıyor aiy hamilelik çok zor ama çok güzel değil mi ya

Çok geçmiş olsun canım benim sıkalım dişimizi bakalım bir süre

Kilo ile ilgili bana doktorum
1.trimesterda hiç
2. De 3kg
3. De Max 7kgdemişti
Ben 2. Trimesterı bitiriyorum bu hafta sanırım. 4,5 ya da 5 aldım nasıl oldu anlamadım ki güzel başlamıştım bir anda bir şeyler oldu İştahla baş etmek gerçekten zor
Çok kilo almak istemiyorum .Hem normal doğum ihtimalini azaltıyor Hem de gereksiz bir ağırlaşma oluyor vücutta . Ama alırsam da okey sorun yok yani kendimizi üzmeyelim hiç Yapabildiğimizce dengeleyelim benim fikrim

Gerçekten çok iyi ben 60 ile kaldım 72 oldum 168 cm boyum belki de ondan çok belli olmuyor gibi aslında ya da ben öyle görmek istiyorum
Benimde boyum 1.68 59 kg ile hamile kaldim 21+3teyim 63-64 arasindayim +4.5 kg diyebiliriz ama asil kilo 24ten sonra aliniyor diyorlar dogru mu gorucez

Selen Özyurt’un doğum vlogunu izledim şimdi kızlar peçeteler dayanmadıııı Allahım hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
Ay ben de izledim zaten doğum videosunu izleyip anlamadığım henüz olmadı O doğum anı nasıl bir duygudur ya Yaşamadan heyecanlanıyorum Bir de babanın doğuma girmesi çok hoş ya Duygu seli resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…