- 29 Mart 2024
- 789
- 1.925
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #20.861
Annemde alerji var ota dokununca kaparıyor cildi, geçenlerde organik elma sirkesi çok iyi geliyor demişti. Belki iyi gelir bu durumda daKızlar vücudum bu ara sıcak suyla yıkanmaktan herhalde fazla kuruydu ve kaşınıyordu doktorum bebek yağı önerdi ben de kullandığım krem dışında bi de bunu kullanayım sonuçta bebek yağı ne kadar kötü içerikli olabilir ki, daha güzel emilir dedim 3-4 gün kullandım ve alerji oldum derim çok kabardı şu an görseldeki gibi vücudum.. hamileyim diye hiçbir antihistaminik kullanamıyorumbu durumu yaşayan var mı ya ne yapsam geçer bu lanet kaşıntı bu kadar hassas olduğumu bilmiyordum hayat kalitem düştü resmen
26 içindeyim galiba ve 25 de tartildim en son +13Bende 26. Haftalik olmam uzereyim 6 kilo almisimhemsire 15 kiloya kadar normal dedi. Sizede normal dedilermi. Gozum korktu son 3 ay 10 kilo rahat alirim diye dusunuyorum icim karardı
Evet evet snxbjsjdkdjdkdjkdO 12 kiloyu ben 6 ayda aldım bile
Valla eşimin işi 1 gibi bitiyor ve bu saat oldu henüz uyumamişim genel olarak bu civarda uyuyorumKızlar ya gece uykularınız ne durumda
Umarım öyledir sınırı tamamladım eğer+15 son ise şuan 15 olmuş bile olabilir jsnxjdndkdjdjdjdOlsun kilon çok iyi valla maşallah artık almazsın çok bence. Son üç ay çok alınmıyor diye duymuştum bir yerde. Benim de umudum o yönde
Benim de 1.60 46 ile başladım 26. Haftam 59 u gördüm işte en son geçen haftaAy ben 160 boyumla 58ten 73 oldum +15 kilo 26. Haftamdayımbugün çok güzel azar yedim doktorumdan dndnsjsjksks 75le doğuma girmen lazım ona göre dedi diyete başlıcam ( şeker testi yaptırdım bu arada bakar mısınız sonuca henüz doktorumla görüşmedim
Biliyorum ben de zaten o yüzden onu diyorum çocuk doktorunu da biz seçip götürelim diye. Benim doktorum zaten özelden anlaşmalı olduğu hastanede yaptıracak. Nereden bakarsan bak Allah a emanet olmuş artık sistem. Büyük sorunCanım zaten yeni doğan bebek katilleri kadın doğum doktorları değildi çocuk doktorlarıydı. Gebze medikal parktaki diğer olayda da çocuk doktoru suçlanmış. Doğuma kadar kadın doğumcuya emanetiz doğumdan sonra çocuk doktorunun insafına kaldık.. İşini iyi yapan insanlarda bunlar yüzünden zan altında kalıyor
Berbat durumdaaaKızlar ya gece uykularınız ne durumda
Bence vücut bizi buna hazırlıyorBerbat durumdaaabin beş yüz kere uyanıyorum diyebilirim. Tuvalete ayrı uyanıyorum,kendi kendime ayrı uyanıyorum ve uykuya dalmakta da zorlanıyorum. Sanırsın bebiş doğmuş onunla ilgileniyorum
Aynı durumdayım bazen 3 bazen 4 yatakta kıvranıp duruyorum uyuyayım diye ama nafileAhh ne güzel bana bir haftadır bir güncelleme geldi gelmez olsun4 te tık diye açılıyor gözler
Ahhahahahaluluuki ben iice hasretim uykuya fırsat varken yatayım dedim ama sabaha karşı tekrar dalıyorum
Bende aynıyımBerbat durumdaaabin beş yüz kere uyanıyorum diyebilirim. Tuvalete ayrı uyanıyorum,kendi kendime ayrı uyanıyorum ve uykuya dalmakta da zorlanıyorum. Sanırsın bebiş doğmuş onunla ilgileniyorum
Kız maşallah sen çok zayıf hamile kalmışsın o yüzden sıkıntı olarak görmemişlerdirBenim de 1.60 46 ile başladım 26. Haftam 59 u gördüm işte en son geçen haftaben doktora sordum bana bir şey demedi ilgisizlikten mi acaba yoksa düşük kiloda hamilelik başladığı için normal mi saydılar çözemedim
Keske herkes elini vicdanına koysa da bunları düşünmek zorunda kalmasakBiliyorum ben de zaten o yüzden onu diyorum çocuk doktorunu da biz seçip götürelim diye. Benim doktorum zaten özelden anlaşmalı olduğu hastanede yaptıracak. Nereden bakarsan bak Allah a emanet olmuş artık sistem. Büyük sorun
Hepimiz aynıyız demek kiBende aynıyımsonrada gunduz oturdugum yerde nineler gibi uyuya kalıyorum
Ben dün sordum canımm 850 tl gibi bişi dedi. İndiriminle 300 e falan geliyor banaKızlar özelde şeker yüklemesi yaptiran varmi fiyati merk ediyorum
Tamam sagol cnmmBen dün sordum canımm 850 tl gibi bişi dedi. İndiriminle 300 e falan geliyor bana
Benimki vm medical park diye geçiyorBen Gebze medikal parktayım farklı aynı grubun farklı hastanesi anladığım kadarıyla senin doktorun kimdi?
civil fulla moda minicity yanyana 3 büyük mağaza var. Fsm bulvarı üzerinde.Tünaydın kızlar
Bugün Ankaradayım, alışveriş için önerebileceğiniz bebek mağazaları var mı burada?
Eski medar hastanesi sanırım orasıBenimki vm medical park diye geçiyor
Ünal Türkay benim doktorumun ismi
Aynı valla, durmadan uyanıyorum tuvalete zaten mekik dokuyorumBerbat durumdaaabin beş yüz kere uyanıyorum diyebilirim. Tuvalete ayrı uyanıyorum,kendi kendime ayrı uyanıyorum ve uykuya dalmakta da zorlanıyorum. Sanırsın bebiş doğmuş onunla ilgileniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?