- 9 Ağustos 2016
- 7.686
- 24.635
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.301
ben tiny lamb dan aldım canım #reklamdeğilkizlar hastane cikislarinizi nerelerden aldiniz? Begendiniz mi? Annem vizesini aldi, doguma geleceksimdi cilgin alisveris modunu acti, ben almayacaktim hastane cikisi, cok minimal olsun her sey istiyordum ama annemle imkansiz
Canim benim de hamilelik oncesi hep dusuktu, simdi buyuk 11 kucuk 7-8 civari gelmis hep. Ben de tuzu azalttim, bir de hamileligin basindan beri 4 litre su iciyorum hergun. Duzenli yuruyus yapmaya calisiyorum bir de ama kucuk 8 sorun degil sanki, benim bir kere doktor kontrolunde gelmis, bir sey dememislerginy benım parmagımda şişiyor korkma canm ben artık dr a gıtmıyorum bıle çarpıntıymıs el şişmesıymıs ayak sısmesıymıs alıstım artık yapacak bısey yok.sabretcez sonra mutlu son
E elektroforez kuzum kac cıkıyo senın tansıyon,benım hanılelıkten once taş çatlasa 10-6 cıkardı,sonra 13-8 ler cıkınca dr tuz dıyetı verdı,şimdide 11-8 yada 12-8 cıkıyor kucugu bı turlu dusurmeyı basaramadım.varmı tavısıylerın
Ben de cok korkmustum, cunku ayaklarim da cok sisiyor, surekli tansiyonumu kontrol ediyorum halacok normalmis, odem kaynakliymis, dogumdan 1-2 ay sonra gecermis ortopediye git cok kotu haldeysen ama hamile oldugun icin tedavi edemeyecekler her turlu yasayacaksin bunu dedi bir de kendi tecrubem; spor, yoga sonrasi daha az agrim oluyor, hareket iyi geliyor.
Teşekkür ederim kızlar rahatladım ciddenginy benım parmagımda şişiyor korkma canm ben artık dr a gıtmıyorum bıle çarpıntıymıs el şişmesıymıs ayak sısmesıymıs alıstım artık yapacak bısey yok.sabretcez sonra mutlu son
E elektroforez kuzum kac cıkıyo senın tansıyon,benım hanılelıkten once taş çatlasa 10-6 cıkardı,sonra 13-8 ler cıkınca dr tuz dıyetı verdı,şimdide 11-8 yada 12-8 cıkıyor kucugu bı turlu dusurmeyı basaramadım.varmı tavısıylerın
Tinylamb canım kalitesi çok guzelkizlar hastane cikislarinizi nerelerden aldiniz? Begendiniz mi? Annem vizesini aldi, doguma geleceksimdi cilgin alisveris modunu acti, ben almayacaktim hastane cikisi, cok minimal olsun her sey istiyordum ama annemle imkansiz
Ben hiç reklam değil yazmiyorum kızben tiny lamb dan aldım canım #reklamdeğil
yalnız tek bizim topik yazıyor bunu hhahah hepimizin canı başka sebepten de olsa yanmış belli hhaBen hiç reklam değil yazmiyorum kızgelişine pata küte yazıyorum
Benim bebiş salonda tv izlerken çok hareketli. Ne zaman yatağa gidiyoruz uyumaya tık yokBenim bebe bugün hiç durmuyoor. (dicek dursam suç durmasam suç klfkdsf) felaket bugün yani karnımı delip çıkıcak
Hahahah Mart grubu can yayalnız tek bizim topik yazıyor bunu hhahah hepimizin canı başka sebepten de olsa yanmış belli hha
Benim bazen yukarda bazen kasıklarımın orda oluyor pozisyonuyla alakalı bence, eli kolu bacağı neredeyse artık bi yerleriyle vuruyor farklı yerlerime cncnnsjskslsKızlar ya ben bebek hareketlerini halen kasıklarımın az üstünde hissediyorum. Daha göbek deliğine yakın olması lazım değil mi artık? 27. Haftadayım
Bel boşluğum ağrıyor benim deBenden de yeni bir güncelleme o zaman önce göğsümün altındaki yerde bir baskılama acı hissi o geçiyor sonra göbek deliğimin sol tarafında bir sızı var galiba göbek dışarı fırlayacak
Her sabah bir yerim ağrıyor
Uyku zaten bitti
aynen gece uyuyooo sağolsunn sabah benle uyanıyor bakıyorum içimde kayıyorBenim bebiş salonda tv izlerken çok hareketli. Ne zaman yatağa gidiyoruz uyumaya tık yoksabaha kadar hiç farkında değilim ancak sabaha karşı elimi karnıma koyarsam hissedebiliyorum
ben de bazen yukarda bazen baya aşağıda hissediyoruumKızlar ya ben bebek hareketlerini halen kasıklarımın az üstünde hissediyorum. Daha göbek deliğine yakın olması lazım değil mi artık? 27. Haftadayım
Canım ben de tiny lamb den aldım kalitesi yumuşaklığı çok güzelkizlar hastane cikislarinizi nerelerden aldiniz? Begendiniz mi? Annem vizesini aldi, doguma geleceksimdi cilgin alisveris modunu acti, ben almayacaktim hastane cikisi, cok minimal olsun her sey istiyordum ama annemle imkansiz
Bana kayinvalidem 2 takim almis biri pierre cardinden digeri de little chakradan almiskizlar hastane cikislarinizi nerelerden aldiniz? Begendiniz mi? Annem vizesini aldi, doguma geleceksimdi cilgin alisveris modunu acti, ben almayacaktim hastane cikisi, cok minimal olsun her sey istiyordum ama annemle imkansiz
Little chakra nın kalitesi nasıl peki ben merak ediyorum onuBana kayinvalidem 2 takim almis biri pierre cardinden digeri de little chakradan almis
Bende chakradan aldım hatta 1 tanesini oradan alacaktım sadece güzel gelince 2. Yi de oradan aldım. İçinde battaniyesine kadar her şeyi vardı hem pratik geldi bana hem de kumaşları yumuşacıkLittle chakra nın kalitesi nasıl peki ben merak ediyorum onu
Farkli sehirlerdeyiz henuz getirmedi ama iyidir kotu olsaydi almazdi kumas kalitesine cok bakiyorLittle chakra nın kalitesi nasıl peki ben merak ediyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?