2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ayyy yarın ben de gidicem aç karna. 50 lik yapmıştılar doktorum kabul etmedi 75 lik olcak şimdi…
Ya bise dicem. Bugun kendi doktoruma kontrole gittim. Seker yuklemesi istedi haftaya yaptircam ama 50lik olandan yazmis kagida. Herkes 75 lik yaptirmis benimki nie 50lik istediki

Kuşum moralını bozma.diyetle kontrol altına girer,hamılelık bıtıncede tamamen bıter gıder hıc korkma.hem kıloda almamıs olursun dıyet boyunca benım iş yerındekı arkadasım +5 le dogurdu hep dıyetıslenle diyet eslıgınde ılerledıgı ıcın,hıc uzulme.

Canım çok geçmiş olsun. Aslında duruma bakılacak olursa kimse sende şekerden şüphelenmezmiş ama belli olmuyor bu şimdiden öğrenmen iyi olmuş takip ederek ve dikkat ederek halledersin, umarım sağlıkla ilerler sürecin

2200 den alsınlar mademm. Hepsiburada da 2100 #reklam değil

2200 den alsınlar mademm. Hepsiburada da 2100 #reklam değil
Ya kuzum yakında mobılya magazası acacak esımın aılesı,yataş ve enza home o acılınca alacaklarmıs,bunu bana once soyleselerdı ben alırdım ya onları mı beklıcem ben, bu zaten yenıdogunca kullanılcak bısey.ondan cok sınırlendım.sonra bı ısıme yaramazkı bana soyleyebılılerdı

Ya bise dicem. Bugun kendi doktoruma kontrole gittim. Seker yuklemesi istedi haftaya yaptircam ama 50lik olandan yazmis kagida. Herkes 75 lik yaptirmis benimki nie 50lik istediki
Benimki de 50lik istemişti yaptırmadım ama xD

Anladm cnm iyi bari burda herkese 75 lik vermisler ben 50 lik gorunce yanls mi yazdi doktor dedim. Sen ne zaman yapcan cnm
16 sına randevu aldım canım. 26+6 olmuş olcam geç olmaz inşallah. Benim aile de şeker var o yüzden korkuyorum
yaa oha o açılana kadarrr

yataş junoyu önermiyom falan diyodu bu ilkadımlarımdaki hocalardan biri. bebeğin düz yerde yatması gerekmekte bu çukur ayrıca ayaklar yukarda kafa aşağıda bu da reflü için kötü vs diyodu

hic yaptirmicakmisiniz yani benimde yaptirasim yok ama ailemde seker hastasi var oyuzden nolur nolmaz yaptircam
ben yaptırmıycam ya işkillendiriyo beni glikoz içme olayı tartışma konusu falan. normal açlık tokluk şeker testi yaptır o zaman dedi doktur ama onu da yaptırmaya üşendim tokluğu 1,5 saat falan beklememi istediler vaktim yoktu xd ama çok bi fikrim ve bilgim yok gerek duymadım temelde ondan yaptırmadım, yönlendirmiş olmiyim. ailede risk varsa yaptırman daha iyi olur heralde

Bizim de beşiği eşimin ablası alcak. 4 ay önce Baktığımızda 8.500 tlydi, 10.500 olmuş. Çok geriliyorum ve sinirleniyorum yani neyi bekliyorsun doğumu mu, al da düzenimi kurayım biran önce. Ama yok illa bindirimli alcak, alsın.

Kızlar idrar tahlilimde eritrosit 25 çıkmış, idrarda kan var demek oluyormuş başına gelen var mı? Doktorum nefrolojiye git dedi
Canım bayağı yüksek çıkmış aksatma git. Benim eritrosit 11 ken idrarını yapamıyordum canım çok yanıyordu bildiğiniz kan çıkıyordu idrar yerine. Böbreklerime sıçramış meğer zor tedavi olmuştum. Allahtan o zaman hamile değildim. O yüzden aksatmayın bir an önce gidin. En azından hemen tedavi olursunuz daha böbreğe çıkmadan

Valla kuzum ındırme gırerse kendım alıcam hemen,onları bekleyemem,bende cok sınır oldum,zaten kendılerı ılla eksık bıseyınıde bız alalım dedıler dıye onlara bırakmıstım ama hata etmıstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…