- 2 Ekim 2022
- 2.833
- 4.330
- 83
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.421
Ya bise dicem. Bugun kendi doktoruma kontrole gittim. Seker yuklemesi istedi haftaya yaptircam ama 50lik olandan yazmis kagida. Herkes 75 lik yaptirmis benimki nie 50lik istedikiAyyy yarın ben de gidicem aç karna. 50 lik yapmıştılar doktorum kabul etmedi 75 lik olcak şimdi…
Myom sizde oncedende varmiydi hamileliktemi çıktı ağrısını nerde hissediyorsunuzHergün içiyorum ben bir de şu miyom çok ağrı yapıyor ya yumurtalığım oyuluyor resmen
bana da 50 likle bakarız dedi canımYa bise dicem. Bugun kendi doktoruma kontrole gittim. Seker yuklemesi istedi haftaya yaptircam ama 50lik olandan yazmis kagida. Herkes 75 lik yaptirmis benimki nie 50lik istediki
Kuşum moralını bozma.diyetle kontrol altına girer,hamılelık bıtıncede tamamen bıter gıder hıc korkma.hem kıloda almamıs olursun dıyet boyunca benım iş yerındekı arkadasım +5 le dogurdu hep dıyetıslenle diyet eslıgınde ılerledıgı ıcın,hıc uzulme.Kızlar 75lik şurup içirdiler. Tadı sıcak suya koyup kaynatılan grip ilaçlarına benziyordu. Müthiş şekerli. Midem bulandı ama dayanılıyor içiliyorda beklemek zorladı biraz beni. Toplam üç kere kan alındı. Sonuçlar hemen çıkıyor ben özelde yaptırdım. Kan alımı bittikten 1bucuk saat içinde çıktı.
Ne yazık ki gebelik şekeri çıktı moralim bozuldu baya. Dün yazamadım o yüzden size.
Canım çok geçmiş olsun. Aslında duruma bakılacak olursa kimse sende şekerden şüphelenmezmiş ama belli olmuyor buSağol canım benim
Sağol bitanem benim
Aslında şöyle kızlar hareketli bir yapım var hergün mutlaka en az sabah akşam olmak üzere toplam 1saat yürürüm hiç aksatmadan. Kilolu bir insan değilim 27.haftamdayım yani 7.ayda sayılırım bir hafta sonra. Toplamda 6kilo aldım. Tatlı desen gebelikte hiç denilmeyecek kadar az yedim hiç canım istemedi. Şeker yüklemesi yapılırken ilk kez o kadar çok şekerli bişey içmiş oldum ona rağmen şeker çıktıendokrinolojiye yönlendirdi şeker takip cihazı aldık diyetisyene gittik o da diyete başlattı. Bakalım bir hafta takipte olacağım düzelme görülmezse insülin başlanacak.
2200 den alsınlar mademm. Hepsiburada da 2100 #reklam değilKızlar bu yataş junoyu kayınvaldeler alacaktı hedıye ama 2.200e cıkmıs fıyatı.sınırlendım,ındırım olursa bıda gorursenız bana yazın olurmu,kendım alacagım ya kımseyı beklemeyemem.insanlar çok tuhaflar ya.aşırı sınırlendım hemde
Anladm cnm iyi bari burda herkese 75 lik vermisler ben 50 lik gorunce yanls mi yazdi doktor dedim. Sen ne zaman yapcan cnmbana da 50 likle bakarız dedi canım
Ya kuzum yakında mobılya magazası acacak esımın aılesı,yataş ve enza home o acılınca alacaklarmıs,bunu bana once soyleselerdı ben alırdım ya onları mı beklıcem ben, bu zaten yenıdogunca kullanılcak bısey.ondan cok sınırlendım.sonra bı ısıme yaramazkı bana soyleyebılılerdı2200 den alsınlar mademm. Hepsiburada da 2100 #reklam değil
Benimki de 50lik istemişti yaptırmadım ama xDYa bise dicem. Bugun kendi doktoruma kontrole gittim. Seker yuklemesi istedi haftaya yaptircam ama 50lik olandan yazmis kagida. Herkes 75 lik yaptirmis benimki nie 50lik istediki
hic yaptirmicakmisiniz yaniBenimki de 50lik istemişti yaptırmadım ama xD
16 sına randevu aldım canım. 26+6 olmuş olcam geç olmaz inşallah. Benim aile de şeker var o yüzden korkuyorumAnladm cnm iyi bari burda herkese 75 lik vermisler ben 50 lik gorunce yanls mi yazdi doktor dedim. Sen ne zaman yapcan cnm
yaa oha o açılana kadarrrYa kuzum yakında mobılya magazası acacak esımın aılesı,yataş ve enza home o acılınca alacaklarmıs,bunu bana once soyleselerdı ben alırdım ya onları mı beklıcem ben, bu zaten yenıdogunca kullanılcak bısey.ondan cok sınırlendım.sonra bı ısıme yaramazkı bana soyleyebılılerdı
yataş junoyu önermiyom falan diyodu bu ilkadımlarımdaki hocalardan biri. bebeğin düz yerde yatması gerekmekte bu çukur ayrıca ayaklar yukarda kafa aşağıda bu da reflü için kötü vs diyoduKızlar bu yataş junoyu kayınvaldeler alacaktı hedıye ama 2.200e cıkmıs fıyatı.sınırlendım,ındırım olursa bıda gorursenız bana yazın olurmu,kendım alacagım ya kımseyı beklemeyemem.insanlar çok tuhaflar ya.aşırı sınırlendım hemde
ben yaptırmıycam ya işkillendiriyo beni glikoz içme olayı tartışma konusu falan. normal açlık tokluk şeker testi yaptır o zaman dedi doktur ama onu da yaptırmaya üşendim tokluğu 1,5 saat falan beklememi istediler vaktim yoktu xd ama çok bi fikrim ve bilgim yok gerek duymadım temelde ondan yaptırmadım, yönlendirmiş olmiyim. ailede risk varsa yaptırman daha iyi olur heraldehic yaptirmicakmisiniz yanibenimde yaptirasim yok ama ailemde seker hastasi var oyuzden nolur nolmaz yaptircam
Bende haftaya yaptircam 27 olcam gec olmaz cnm doktor soylerdi ole olsa16 sına randevu aldım canım. 26+6 olmuş olcam geç olmaz inşallah. Benim aile de şeker var o yüzden korkuyorum
yaa oha o açılana kadarrr
Valla ben memnunum trend falan bilmiyorumSatıcı kesin vip trend dimi nxbcjdnxj alcam yorumlar bi caydiriyor gibi oldu dedim en iyisi burdan birilerine sormak lazım
12 kiloyu 5. Aya girerken almış olmak sjbxjshdjdjdisjfidjdijsjdjfk
Bizim de beşiği eşimin ablası alcak. 4 ay önce Baktığımızda 8.500 tlydi, 10.500 olmuş. Çok geriliyorum ve sinirleniyorum yani neyi bekliyorsun doğumu mu, al da düzenimi kurayım biran önce. Ama yok illa bindirimli alcak, alsın.Kızlar bu yataş junoyu kayınvaldeler alacaktı hedıye ama 2.200e cıkmıs fıyatı.sınırlendım,ındırım olursa bıda gorursenız bana yazın olurmu,kendım alacagım ya kımseyı beklemeyemem.insanlar çok tuhaflar ya.aşırı sınırlendım hemde
Canım bayağı yüksek çıkmış aksatma git. Benim eritrosit 11 ken idrarını yapamıyordum canım çok yanıyordu bildiğiniz kan çıkıyordu idrar yerine. Böbreklerime sıçramış meğer zor tedavi olmuştum. Allahtan o zaman hamile değildim. O yüzden aksatmayın bir an önce gidin. En azından hemen tedavi olursunuz daha böbreğe çıkmadanKızlar idrar tahlilimde eritrosit 25 çıkmış, idrarda kan var demek oluyormuş başına gelen var mı? Doktorum nefrolojiye git dedi
Valla kuzum ındırme gırerse kendım alıcam hemen,onları bekleyemem,bende cok sınır oldum,zaten kendılerı ılla eksık bıseyınıde bız alalım dedıler dıye onlara bırakmıstım ama hata etmıstım.Bizim de beşiği eşimin ablası alcak. 4 ay önce Baktığımızda 8.500 tlydi, 10.500 olmuş. Çok geriliyorum ve sinirleniyorum yani neyi bekliyorsun doğumu mu, al da düzenimi kurayım biran önce. Ama yok illa bindirimli alcak, alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?