2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Sana gene iyi demişler bana kampanyalı 5500 dediler hahaha sonra aniden kendime geldim ben deli miyim ben böyle biri değilim hastane odası süsletmek ne ya falan🤣🤣 5500 e neler alınır
Aynı şeyleri düşündüm çok pahalı ya biz bebeklerimize kendimize neler yaparız o parayla😁

Benim de ne güzel puset derdim yoktu taaaa ki bana puseti verecek olan eşimin arkadası sevgilisiyle ayrılana kadar nfnfm kız bana puseti vercekti çocukla ayrılmış of 😩
Yaa ciddi misin şansa bak😔 bende ilk basta senin arabadan almıştım ya 2. El ilanlarda temiz ve uygun çok puset var öyle alırsın olmazsa. Chicconun pusetide arabayla aynı fiyattı nerdeyse 🤦🏻‍♀️

Yaa ciddi misin şansa bak😔 bende ilk basta senin arabadan almıştım ya 2. El ilanlarda temiz ve uygun çok puset var öyle alırsın olmazsa. Chicconun pusetide arabayla aynı fiyattı nerdeyse 🤦🏻‍♀️
Evet evet 2. El var bakalım olmadı öyle yapıcam ya da almasam nolur ki bilemedim

Evet ya alırız işte bi çiko kolonya yazı mazı bitti gitti😅😅

Ayy keşke yaa hem görüştük bi dahakine vercem sana puseti dedi. Umudum var ama daha dur dkxkc
Aynen ben de öyle bir çikolata kolonya belki marteniçka O kadar diye düşünüyorum. Son aya bıraktım bu işleri

Kuşum moralını bozma.diyetle kontrol altına girer,hamılelık bıtıncede tamamen bıter gıder hıc korkma.hem kıloda almamıs olursun dıyet boyunca benım iş yerındekı arkadasım +5 le dogurdu hep dıyetıslenle diyet eslıgınde ılerledıgı ıcın,hıc uzulme.
Kilodan yana endişe yada sıkıntım yok kuzum benim ❤️ ❤️ almam gerektiği gibi ideal gitti herşey. Bu diyet gebelik şekerinden koruyup insülin vurulmamı engellemek için bakalım işe yarayacak mı. Duanı eksik etme 😢
Canım çok geçmiş olsun. Aslında duruma bakılacak olursa kimse sende şekerden şüphelenmezmiş ama belli olmuyor bu😔 şimdiden öğrenmen iyi olmuş takip ederek ve dikkat ederek halledersin, umarım sağlıkla ilerler sürecin 🙏🏻
Kesinlikle öyle canım benim. Gebeliğin en başından beri inanılmaz dikkat ettim. Tatlı yemedim hiç aramadım da. Ailemde de şeker yoktu. Genetik bir durumda yoktu. Kilomda ideal bir şekilde gitti. İnan yıkıldım şeker çıkınca. Bir hafta ölçüm yaptırıyorlar takipteler bakalım umarım düzene girer ve insüline gerek kalmadan süreç biter gider. Dua et olur mu🙁🤲🤲
Canım benim bozma moralini inşallah güzel olur her şey yolunda olur 🙏🏻
Amin canım benim 🌸 🌸 🌸 dua et bana lütfen 🤲
İste zaten Canan Karatay ı bu yüzden haklı bulmuyor bir kısım doktor. Gebelik şekeri çok sağlıklı beslenen ve spor yapan birinde de çıkabilir diyorlar.
İşte o kişi benim resmen 👍 bende karşıydım yaptırmasam mı derdim ama işte iyi ki yaptırmışım. Daha çok başındaymısım umarım düzelir. Zaten dikkat ederdim şimdi doktor eşliğinde takipteyim bakalım haftaya Perşembe belli olacak herşey. Duanı eksik etme 🤲
Geçmiş olsun canım aaay diyet ki önerdi benim içinde büyük gun 14 Aralık'ta özelde yaptiricam inşallah hayırlısı ile atlatirim
Umarım herşey senin için yolunda gider canım benim.lutfen dikkat et tatlı sakın yeme 🌸

Konuşulan bir şeyi soracağım ama bebek arabası ne aldınız kızlar🥹 cybex eezy s twist2 ve maxi cosi arasında kalmıştım dönme yetisinden dolayı cybexe karar verdim ama bu sefer de konforsuz duruyor😭😭 cybexte hangi puseti almalıyız falan filan ya neler aldınız kısaca onu sormak istemiştim
Ben daha 2 aylık hamileyken eşimle oturduk pcnin başına. Eb.. Sitesindeni olan arabaların Videolarını izledik. Sonra kraft napoli siparişini verdik. İlk bebek alışverişimizi böylece inanılmaz hızlı şekilde gerçekleştirdik. Acemiceydi ama büyük stresten kurtarmışız kendimizi. 😂
reklamdeğil

Konuşulan bir şeyi soracağım ama bebek arabası ne aldınız kızlar🥹 cybex eezy s twist2 ve maxi cosi arasında kalmıştım dönme yetisinden dolayı cybexe karar verdim ama bu sefer de konforsuz duruyor😭😭 cybexte hangi puseti almalıyız falan filan ya neler aldınız kısaca onu sormak istemiştim
Ben Cybex bu model aldım arabayı. Puset de Cloud T isize Plus aldım. Bir de adaptör alınacak bebek arabasına puset bağlantısı için. Baya pahalı bi marka. İnşallah verilen paraya değer. #reklamdeğil

Ben Cybex bu model aldım arabayı. Puset de Cloud T isize Plus aldım. Bir de adaptör alınacak bebek arabasına puset bağlantısı için. Baya pahalı bi marka. İnşallah verilen paraya değer. #reklamdeğil
Hafif ve döndürmesi kolay diye avantajlı bulduk inş pişman olmayız çocuğu pek kavramıyor gibi🥲🥲 dediğiniz puseti de inceleyecegim aton b uygun gelmişti sizinkiyle karşılaştırayım yine🫡❤️

Kızlar ya karnımın arada gerilip yumuşadığını hissediyorum kasılmayla bunu nasıl ayırt ederim diye doktora sormuştum aşağı doğru baskılama hissi demişti herhangi bir sancı ağrı bir şey yok ama bu şekilde olması bile canımı sıkıyor😢
Sizlerde de oluyor mu?
Karnimda bebeğin baskısı ise bana da oluyor. Başka bir şey ise bir fikrim yok 🙂↕️ aşağı doğru baskilama hissi kasılma mıymış bende oluyor arada kasiklara doğru ağırlığını bindiriyormuş gibi bir his zarari var mıdır 🥲
Marka hakkında bilgim yok ama görüntü aynısı bendekinin ndnxnx

Kızlar ya karnımın arada gerilip yumuşadığını hissediyorum kasılmayla bunu nasıl ayırt ederim diye doktora sormuştum aşağı doğru baskılama hissi demişti herhangi bir sancı ağrı bir şey yok ama bu şekilde olması bile canımı sıkıyor😢
Sizlerde de oluyor mu?
Canım bende genelde gaz birikmişseçyşe oluyor. Dikkat ettin mi hiç? Sende de belki öyledir

Peki juno almadıysak ne almalıyız hem çok yumuşak olmayan hem de düz bebek yatagi babynest gibi öneri var mıdır acaba🫶🏻🎀
Ben yurtdışında olduğum için buradaki alışveriş ve ürün öneri sohbetlerine katılamıyorum ☺️🍀. Hem yatak konusunda henüz bir karar almadım. Sadece dün instagramda izlediğim videodan aklımda kalmış

Kızlar bu gece çok çok kötü geçti. Defalarca kez bacaklarıma kramplar girdi çığlıkla uyandım resmen. Sağ tarafıma yatıyorum sağım çürüyor. Sola dönüyorum solum zaten iyice oraya yatmaktan çürüdü. Sırt üstü yatsam çocuk tepiniyor. Bu krampları napacağım kızlar? Magnezyum kullanıyorum ama artık dayanılacak gibi değil her yerim tutuluyor uyumayacak mıyım ya ben? Uyurken dinlenmek yerine çürüyerek kalkıyorum sanırım bu geceden sonra artık bi popom yok çürüdü çünkü

Kızlar bu gece çok çok kötü geçti. Defalarca kez bacaklarıma kramplar girdi çığlıkla uyandım resmen. Sağ tarafıma yatıyorum sağım çürüyor. Sola dönüyorum solum zaten iyice oraya yatmaktan çürüdü. Sırt üstü yatsam çocuk tepiniyor. Bu krampları napacağım kızlar? Magnezyum kullanıyorum ama artık dayanılacak gibi değil her yerim tutuluyor uyumayacak mıyım ya ben? Uyurken dinlenmek yerine çürüyerek kalkıyorum sanırım bu geceden sonra artık bi popom yok çürüdü çünkü
Malesef canım uyuyamıcaksın🥲😅bende ayaktayım bak zombı gıbı😀

Acaba gün içinde az mı hareket ediyorsunuz; hafif spor işe yarayabilir mi?

Bir kan testi yaptır istersen magnezyum yeterli gelmiyorsa belki arttırırlarYada geceleri yatmadan içmeyi deneyebilirsinMagnzeyum içeren besinlere bakabilirsin Soda olabilir

Back
X