2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar sling almak istiyorum Bir influencerların önerdiği marka var İlays bir de kubbe diye onun yarı fiyatı bir marka . Alan var mı aranızdan araştıran fikri olan ?

geçmiş olsun canım benim de hamilelik başından beri myomum var.Ağrısı yok bende hiç ama 6 ya 3,9 a kdar büyümüştü en son. Geçen randevumda doktor boyutu küçülmüş dedi İnanamadım nedense her gittiğimde biraz büyüyordu ya da duruyordu çünkü. Belki şeninde küçülür Nasıl büyüyor y da küçülüyor bir fikrim yok gerçi
Canım ben çok da araştırmadan aldım kubbe markasını silingini kumaşı gayet esnek ve sağlam görünüyor kaliteli bir ürün ben tavsiye ederim. Yorumlarına falan bakarak almıştım ben de. Siyah aldım renk olarak diğer renkleri çok bilmiyorum ama aynı renk bir de şapka gönderiyorlar çok tatlı. 🥰

Canım kızlar hastane odası ıcın bunları aldım.🥹🧿🥰ayy cok duygulandım.stanttan ıkı tane aldım,diğerlerıde gelınce atarım sıze.baska ne alabılırız hastane odasına yeterlı sanırım bunlar,bıde kurabıye yaptırmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• 9504A2F2-E536-41DD-884B-A9DF505A69E7.webp
    9504A2F2-E536-41DD-884B-A9DF505A69E7.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_6150.webp
    IMG_6150.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 111
Canım kızlar hastane odası ıcın bunları aldım.🥹🧿🥰ayy cok duygulandım.stanttan ıkı tane aldım,diğerlerıde gelınce atarım sıze.baska ne alabılırız hastane odasına yeterlı sanırım bunlar,bıde kurabıye yaptırmayı düşünüyorum.
Ya harika bence ben de bu aralar bunları düşünüyorum ne yapabiliriz diye. Dışarıdan yaptırmak çok maliyetli iki gün için üç bin falan diyorlar istemedim o yüzden. Ben de bu balon standını düşünebilirim. Bir de pankart gibi isim yazan yerler var onları araştırıyorum belki öyle birşey de yapılabilir. Bir de hastane yatağının tam arkasına flamalarla hoşgeldin ve bebeğin adı yazıyor onları da seviyorum. Aşağıdaki gibi mesela 🥰

Eklentiler

• 3102bd331214c661ecf248f39b9bef5e.webp
    3102bd331214c661ecf248f39b9bef5e.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 95
Kizlar 1 haftadir kalca kemigim agriyor. Yani mesela uzanip kalktigimda yada uuzun sure oturup kalktigimda yururken agrimaya basliyor. Burda cogu kiside duymustum. Doktorunuza soylediginjzde ne onerdi ? Ben aylardir magnezyum kullaniyorum. Bugun doktoruma sorcaktim bu konuyu ama unuttum😐

Ya harika bence ben de bu aralar bunları düşünüyorum ne yapabiliriz diye. Dışarıdan yaptırmak çok maliyetli iki gün için üç bin falan diyorlar istemedim o yüzden. Ben de bu balon standını düşünebilirim. Bir de pankart gibi isim yazan yerler var onları araştırıyorum belki öyle birşey de yapılabilir. Bir de hastane yatağının tam arkasına flamalarla hoşgeldin ve bebeğin adı yazıyor onları da seviyorum. Görsel bulursam eklerim 🥰
Kuzum hıc gerek yok bosuna,250 tl ye aldım balonlarıyla beraber ıkı adet standı.zaten cıkolatayla kapı susunu evımızdede kullancaz,masraf degıl o yuzden,bıde kurabıye ve lohusa şerbeti çok guzel olur,planlanan zamanda gelırse tabıkı mınnos😀🥰bulursan hosgeldın yazısı banada yolla kuzum

Ben çikoltayı Lova_hediyelik yaptırmayı düşünüyorum ama daha erken. Kapı süsü anahtarlık ve takı yastığını paylaşmıştım yine instagramdan küçük bir işletmeye yaptırıyorum daha bitmedi gelmedi. Balon da ablamın doğumunda balon evinden kendim gidip karışık güzel uçan balonlarla bir şeyler yaptırmıştım . Kendimininkine de vakit olursa o şekilde uçan balonlar alırız çok güzel oluyor öyle. Stand balonu genelde kapıya yere koyuyorlar tercih edenler oluyor ama ben almayacağım. Tek 5-6 tane kız bebek için uçan balon alacağım 💞

Konuşulan bir şeyi soracağım ama bebek arabası ne aldınız kızlar🥹 cybex eezy s twist2 ve maxi cosi arasında kalmıştım dönme yetisinden dolayı cybexe karar verdim ama bu sefer de konforsuz duruyor😭😭 cybexte hangi puseti almalıyız falan filan ya neler aldınız kısaca onu sormak istemiştim

Bende hem salonda hem mısafırlıge gıttıgımde hem tatıle gıttıgımde kullanmak ıcın alacagım kuzum,3-4 ay kullanılır dıye dusunuyorum.ılk dogdugunda ozellıkle cok kullanıslı gıbı geldı bana.🥰

Kızlar 75lik şurup içirdiler. Tadı sıcak suya koyup kaynatılan grip ilaçlarına benziyordu. Müthiş şekerli. Midem bulandı ama dayanılıyor içiliyorda beklemek zorladı biraz beni. Toplam üç kere kan alındı. Sonuçlar hemen çıkıyor ben özelde yaptırdım. Kan alımı bittikten 1bucuk saat içinde çıktı.
Ne yazık ki gebelik şekeri çıktı moralim bozuldu baya. Dün yazamadım o yüzden size.
Geçmiş olsun canım aaay diyet ki önerdi benim içinde büyük gun 14 Aralık'ta özelde yaptiricam inşallah hayırlısı ile atlatirim

Kuzum hıc gerek yok bosuna,250 tl ye aldım balonlarıyla beraber ıkı adet standı.zaten cıkolatayla kapı susunu evımızdede kullancaz,masraf degıl o yuzden,bıde kurabıye ve lohusa şerbeti çok guzel olur,planlanan zamanda gelırse tabıkı mınnos😀🥰bulursan hosgeldın yazısı banada yolla kuzum
Tamam canım araştırıyorum bulunca sana da gönderirim🥰

Kızlar sling almak istiyorum Bir influencerların önerdiği marka var İlays bir de kubbe diye onun yarı fiyatı bir marka . Alan var mı aranızdan araştıran fikri olan ?
bunu aldım sağlam ve güzel bi malzeme tavsiye ediyorum boşa çok para harcamaya gerek yok aynı hepsi

Ya bir tek bana oluyor sanıyordum o kadar rahatsız ediyorki beni ya😕 acıyor yani birden içime içime vuruyor geriye geriye valla deli bu çocuk ya
Ahhahah ya beni öyle rahatsız etmiyor da yani anlıyorum oralara vurduğunu çok garip 🤣🤣
Kuranları duydum aslında ya nolcak sanki kursak çok daha iyi olurdu😂
🤫🤫😅😅😅

geçmiş olsun canım benim de hamilelik başından beri myomum var.Ağrısı yok bende hiç ama 6 ya 3,9 a kdar büyümüştü en son. Geçen randevumda doktor boyutu küçülmüş dedi İnanamadım nedense her gittiğimde biraz büyüyordu ya da duruyordu çünkü. Belki şeninde küçülür Nasıl büyüyor y da küçülüyor bir fikrim yok gerçi
Ben de sling istiyoruuuummm çünkü biliyorum ki içime sokasım gelcek 😁😁😁

Bunu favlamışım #reklamdeğil

Ya harika bence ben de bu aralar bunları düşünüyorum ne yapabiliriz diye. Dışarıdan yaptırmak çok maliyetli iki gün için üç bin falan diyorlar istemedim o yüzden. Ben de bu balon standını düşünebilirim. Bir de pankart gibi isim yazan yerler var onları araştırıyorum belki öyle birşey de yapılabilir. Bir de hastane yatağının tam arkasına flamalarla hoşgeldin ve bebeğin adı yazıyor onları da seviyorum. Aşağıdaki gibi mesela 🥰
Sana gene iyi demişler bana kampanyalı 5500 dediler hahaha sonra aniden kendime geldim ben deli miyim ben böyle biri değilim hastane odası süsletmek ne ya falan🤣🤣 5500 e neler alınır

Konuşulan bir şeyi soracağım ama bebek arabası ne aldınız kızlar🥹 cybex eezy s twist2 ve maxi cosi arasında kalmıştım dönme yetisinden dolayı cybexe karar verdim ama bu sefer de konforsuz duruyor😭😭 cybexte hangi puseti almalıyız falan filan ya neler aldınız kısaca onu sormak istemiştim
Bebek arabası bu süreçte en çok mesai harcadığım konu oldu benimde. Bence mutlaka gidip deneyimleyerek almalısın. Ben kraft kenya aldım pusetininde içinde olması bir daha onu almakla uğraşmayacak olmak ekstra konforlu geldi 😄

Önceden yoktu hamilelikte çıktı benim. Tam sağ tarafta yumurtalığın olduğu yerde ağrısı oluyor. Bazen hiç hissetmiyorum bazen çok fazla
Büyük ihtimal benmde hamilelikte çıktı önceden yoktu Uterusun on duvarında dedi 4 cm mr istedi daha cektrmedm doğum yapalı iki ay oldu regli olmadm

Bebek arabası bu süreçte en çok mesai harcadığım konu oldu benimde. Bence mutlaka gidip deneyimleyerek almalısın. Ben kraft kenya aldım pusetininde içinde olması bir daha onu almakla uğraşmayacak olmak ekstra konforlu geldi 😄
Benim de ne güzel puset derdim yoktu taaaa ki bana puseti verecek olan eşimin arkadası sevgilisiyle ayrılana kadar nfnfm kız bana puseti vercekti çocukla ayrılmış of 😩

Back
X