2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kizlar aranizda normal dogum dusunenler korkulariniz basladimi beni yavaştan korku sarmaya basladi. Zaman azaldikca stres oluyorm
Cok fazla korkuyorum hem de. Ki 14. Haftadan beri doguma yonelik yoga, pilates de yapiyorum, nefes egzersizleri de calisiyorum ama asiri korkuyorum. Bir de epidural kesin yaptiricam ona ragmen neden bu kadar korkuyorum bilmiyorum

Canım 12/8 den yukarısı riske giriyormuş. Doktorum öyle söyledi
11/8 i goruyorum ben bol bol. Ya benim ayaklarim ve ellerim cok sisiyor. Zaten iki elim birden carpal tunel, su sisesi acarken agladigim oluyor bazen. Cok korkuyorum gebelik zehirlenmesi cikacak diye, carsamba kontrolde sorayim

Bende de henüz oluşmadı o çizgi tam 22+0 bugün

Kızlar bugün ebeyle görüsmem vardı. 27+1 haftalığım bu haftadan sonra yeşil çay içilmemeli dedi. Bitki tarzı şeylerde erken doğuma sebep olıyormus bilginiz olsun
Bitki çayını hayatımdan çıkaralı 6 bucuk ay oldu ıhlamur bile toplasan 5-6 kere içmişimdir o da hastalık sebepli

11/8 i goruyorum ben bol bol. Ya benim ayaklarim ve ellerim cok sisiyor. Zaten iki elim birden carpal tunel, su sisesi acarken agladigim oluyor bazen. Cok korkuyorum gebelik zehirlenmesi cikacak diye, carsamba kontrolde sorayim
El ayak şişmesi gebelik zehirlenmesi bir belirtisi olabilir kuzum korkutmak istemem ama doktoruna mutlaka belirt. Çok dikkatli hareket et. Ellerde vs şişlik,gözün önünde sinek ucusmasi gibi bir şeyler görmek belirtilermiş. Sınırda seninde. Doktorum ileriki haftalarda olursa korkmalı mıyım dedim tehlikeli mi dedim. Şimdi olursa 32. Haftada doğum olabilir ama ileride olursa hiç telaş yapma olabilir tedbirli olucaz dedi. 5 haftada bir görüyordu normalde. 3 haftada bir takip edecek beni. Bende her gün tansiyon takibi yapıcam bakalım

Bu biberon konusunda Bir arkadaş yazmıştı şuan onun mesajını alıntı yapmak için bulamadım ama sütün gelmemesi diye bir şey olmayacağını psikolojik olduğunu ve eskiden böyle şeylerin olmadığını yazmıştı. Eskiden nasıl yoktu ben hep duyuyorum anneannem anlatırdı köylerde süt anneleri olurdu kaldı ki 1500 sene önce bile peygamberimizin annesinin sütü gelmediği için süt annesi vardı. Bu durum sadece nasıl psikolojik olabilirki? Lütfen güzel anneleri kötü etkilemeyelim belkide gerçekten sütümüz az olacak ya da hiç olmayacak insan kendine şey mi demeli “ süt gelmemesi diye bir şey yok sorun senin psikolojinde” ? Böyle bir şey gerçekten çok yanlış bu yüzden biberonda alın sağma makinasıda alın. Durmasında ne zarar var. Herkesin tercihi kendine

Ben zaten biberon almamayı anlamadım herşeyi alıyoruz biberon mu fazla olacak her an ihtiyaç olabilir de ayrıca. Yavaş akışlı bi biberon bulundurmakta fayda var zarar yok. Kaldı ki ben sütümü sağıp uyurken eşim de bazen bebekle ilgilensin istiyorum

Kızlar selam yeni katıldım :) istanbulda doğum yapacak olan var mı hangi hastaneye gidiyorsunuz.. 28 hafta oldum neredeyse hala kafam karışık
merhaba hoş geldin :) ben de İstanbuldayım. Doktorum Bpaşa kolan hastanesinde o yüzden ben de oraya gidiyorum şu anlık :) #reklamdeğil

harbi ya altı üstü biberon sonra da kullanılır yani

Kuzu kuruyemişçilerde açık cevizlere bak istersen. Ben fileden alıyorum genelde kapalı ama #reklamdegil

Katiliyorum sana cnm. Bu arkadasimiz kimse benim kaynanam gibi konusmus. Kayananm diyorki süt gelmeyebilir diye birsey yok herkesin gelir yeterki bıkmadan emzirsin süt gelir diyor. Şoklar icinde dinledim dunyadan birhaber yaşiyor resmen

Kuzu kuruyemişçilerde açık cevizlere bak istersen. Ben fileden alıyorum genelde kapalı ama #reklamdegil
açık almayın diyorlar denetimden geçmediği için. Denetimden geçenleri de görüyoruz dediğin yerden de aldım bi kere hep iyiydi son aldığım bayat bi tadı vardı hiç sevmedim. o da tozlu tozlu gibiydi gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…