- 6 Şubat 2021
- 6.310
- 6.405
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.801
Ben Cumartesi hahahahaholsakta rahatlasak artık ya
Sonra da doğum sonrası kalan kilolarla uğraşma faslı başlar gibi geliyor Korse faln konuşuruz Şimdi aldığımız kiloyu bebeğe yoruyoruz en azından göbek ne durumda kalıcak belli değilAyy gecsın zaman dogsunlarda rahat rahat yuzustu bi yatalımyere rahat rahat egılelım Sonraaa azıcık kötü beslenelim zararlı şeyler yapalım
Ay canım çekti buna aşermek makul olmaz sanırımYa çok alkol alan bir insan değildim ama patatesle iyi giden o sarı köpüklü arkadaşı çok özledim ya. Sonra abur cubur yüzüstü yatmak rahatçaneyse birşey kalmadı sağlıkla ve zamanında gelsinler onları da yaparız
Ben sormuştum bunu hem perinatoloğa hem doktoruma bazen çok aşağıda hissediyorum diye çok normal dediler bende endişelenmiştim çünkübazen göbek izasında çünkü, alanı bol geziyor tosun. Sağol canım rahatladım
ohh aç aç siz iyi olun gerisi hiiç mühiim değiil
2 ayda 50 lira zam gelmişBaby Me Süper İnce Alt Değiştirme Örtüsü 60 X 90 Cm 40 Adet
Fiyatı uygun mu sizce Daha önceden not almamışım
Bu arada ben de bakıyorum bu aralar diye hep karsıma cıkıyor korse . Kesin alacağım.Sonra da doğum sonrası kalan kilolarla uğraşma faslı başlar gibi geliyor Korse faln konuşuruz Şimdi aldığımız kiloyu bebeğe yoruyoruz en azından göbek ne durumda kalıcak belli değil
Gözünaydın canım benim de hemen hemen aynı değerlerim daha doktora yorumlatmadım ama normal gözüküyor çok şükürHanımlar şeker yükleme sonucum çıkmış, sanırım normal oluyor bu değil mi?
Yok canım özelde verdim ama aynı süreçler 3 kere kan aynı içecekDevlet mi kuzu seninde
Ahaha ay bende gittim bir kaç defa görür diye de tahlil için gittik falan diye açıklama yapıyorum bir de mahcup hissediyorum bir garip oluyor insan aldatmış gibi hissediyorKızlar ben hep tek dr a gittim,bugun düşündük bir kezde devlettekı bır doktora gıdıp görüşünü alalım istedik.cumartesı kendı dr umda randevum vardı,devlettekı cuma gunune verdı o yuzden cumartesı gunkune gıtmeyecegım,dr uma ayıp olmaz demıgörür çünkü sanırım e nabızdan.ama farklı bir görüşte almak istiyorum.
Ay evet ya bir yandan zaman hemen geçsin istiyorum bir yandan endişeler üstüme üstüme geliyorKuzum hepımızde cesıtlı vajına agrıları var bu aralar demekkı normal.bende de adet olacakmısım gibi bi sızlama bi ugultu var.hayırlısıyla 30 lu haftaları bır gorseydık cok guzel olacaktı
Hahaha benim eşim de kk ya doktordan daha çok itimat ediyosun diyorAy evet ya bir yandan zaman hemen geçsin istiyorum bir yandan endişeler üstüme üstüme geliyorhepimiz sağlıkla atlatalım bu süreçleri inşallah. Sizlerden aynı şeyleri duyunca rahatlıyorum gerçekten. Doktorun söylemesi bu kadar etkilemiyor
haklıyız ama sıcağı sıcağına tecrübelerimizi paylaşıyoruz buradanHahaha benim eşim de kk ya doktordan daha çok itimat ediyosun diyor
Doktorlar teselli etmek için söylüyormuş gibi geliyor değil mihaklıyız ama sıcağı sıcağına tecrübelerimizi paylaşıyoruz buradan
Ben hiç düşünmüyorum canım sanki doğurmayacak gibiyim hazırlıklar yapılıyor eşyalar yerleştiriliyor alışverişler yapılıyor ama doğum kısmı aklımın ucundan geçmiyorKizlar aranizda normal dogum dusunenler korkulariniz basladimibeni yavaştan korku sarmaya basladi. Zaman azaldikca stres oluyorm
Yaa valla kese şeklinden cinsiyet tahmin ederken aniden nerelere geldik bazen inanamıyorumBen de bugün kiraz çekirdeğinin etrafına yün sarıldığını okudum Hsta olduğunda faln göğsüne konuluyormuş Tam bilmiyorum ama
Çoook geçmiş olsun canım Dikkat edersin zaten mutlaka Yorma kendini zaten ama bir şey olacağını sanmıyorum doktorunu dinle olumlu düşün bol su Önleyici tedaviler iyiki var
Kaç gündür aklıma geliyordun bayadır yazmadı diye yazıcaktım bak . İyi olmana sevindim Maşallah hepimiz birden büyüdük7kilo almış halin buysa baya zayıfmışsın sen önceden Ne güzel çizgi de oluşmasın boş ver Bende oldu Umarım hamilelik sonrası geçer diyorum ben de Geçmese de napalım gerçi
Çok fazla normal doğuma da girdim sezeryana da girdim inan aklıma bile gelmiyo yaa sen de hiiç düşünme çünkü bir şekilde doğacak bu bebişler kaçarı yokKizlar aranizda normal dogum dusunenler korkulariniz basladimibeni yavaştan korku sarmaya basladi. Zaman azaldikca stres oluyorm
Evet sürekli duydukları için basit birşeymiş gibi geliyor ama biz şuan ufacık şeyden bile korkabiliyoruzDoktorlar teselli etmek için söylüyormuş gibi geliyor değil mi
off haklsn aslnda bir sekilde dogacak sıpaBen hiç düşünmüyorum canım sanki doğurmayacak gibiyim hazırlıklar yapılıyor eşyalar yerleştiriliyor alışverişler yapılıyor ama doğum kısmı aklımın ucundan geçmiyor37 de muayene oluyormusuz sanırım nasıl olacağına dair. O zamana kadar düşünmüyorum. Düşünsen de ne değişecek. Elbet doğuracağız boşuna sıkıntıya sokma kendini
Ben artk normal dogumda dogru ıkınma nefes alma videolarini izleyip beynime not ediyorm nolur nolmaz hazirliksiz yakalanmiyim diyeYaa valla kese şeklinden cinsiyet tahmin ederken aniden nerelere geldik bazen inanamıyorum
Çok fazla normal doğuma da girdim sezeryana da girdim inan aklıma bile gelmiyo yaa sen de hiiç düşünme çünkü bir şekilde doğacak bu bebişler kaçarı yokDüşünüp bu günlerini kaçırma, tadını çıkar
Bende aldim bu aksam kullanmaya basladim. Insallah sifa olurHer gün bir tane alıyorum. Cumartesi başladım daha yeni. Canım doktor bilir heralde onu. Perinatolog kullanmazsan ileriki haftalarda tansiyon problemi yaşayabilirsin dedi öneririm demişti. Ama kendi doktoruma görünmeden başlamadım o da başla dedi. Bilirler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?