2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ayy gecsın zaman dogsunlarda rahat rahat yuzustu bi yatalımyere rahat rahat egılelımSonraaa azıcık kötü beslenelim zararlı şeyler yapalım
Sonra da doğum sonrası kalan kilolarla uğraşma faslı başlar gibi geliyor Korse faln konuşuruz Şimdi aldığımız kiloyu bebeğe yoruyoruz en azından göbek ne durumda kalıcak belli değil

Ay canım çekti buna aşermek makul olmaz sanırım

Sonra da doğum sonrası kalan kilolarla uğraşma faslı başlar gibi geliyor Korse faln konuşuruz Şimdi aldığımız kiloyu bebeğe yoruyoruz en azından göbek ne durumda kalıcak belli değil
Bu arada ben de bakıyorum bu aralar diye hep karsıma cıkıyor korse . Kesin alacağım.

Hanımlar şeker yükleme sonucum çıkmış, sanırım normal oluyor bu değil mi?
Gözünaydın canım benim de hemen hemen aynı değerlerim daha doktora yorumlatmadım ama normal gözüküyor çok şükür

Devlet mi kuzu seninde
Yok canım özelde verdim ama aynı süreçler 3 kere kan aynı içecek

Ahaha ay bende gittim bir kaç defa görür diye de tahlil için gittik falan diye açıklama yapıyorum bir de mahcup hissediyorum bir garip oluyor insan aldatmış gibi hissediyor

Kuzum hepımızde cesıtlı vajına agrıları var bu aralar demekkı normal.bende de adet olacakmısım gibi bi sızlama bi ugultu var.hayırlısıyla 30 lu haftaları bır gorseydık cok guzel olacaktı
Ay evet ya bir yandan zaman hemen geçsin istiyorum bir yandan endişeler üstüme üstüme geliyor hepimiz sağlıkla atlatalım bu süreçleri inşallah. Sizlerden aynı şeyleri duyunca rahatlıyorum gerçekten. Doktorun söylemesi bu kadar etkilemiyor

Hahaha benim eşim de kk ya doktordan daha çok itimat ediyosun diyor

Kizlar aranizda normal dogum dusunenler korkulariniz basladimi beni yavaştan korku sarmaya basladi. Zaman azaldikca stres oluyorm
Ben hiç düşünmüyorum canım sanki doğurmayacak gibiyim hazırlıklar yapılıyor eşyalar yerleştiriliyor alışverişler yapılıyor ama doğum kısmı aklımın ucundan geçmiyor 37 de muayene oluyormusuz sanırım nasıl olacağına dair. O zamana kadar düşünmüyorum. Düşünsen de ne değişecek. Elbet doğuracağız boşuna sıkıntıya sokma kendini

Yaa valla kese şeklinden cinsiyet tahmin ederken aniden nerelere geldik bazen inanamıyorum
Kizlar aranizda normal dogum dusunenler korkulariniz basladimi beni yavaştan korku sarmaya basladi. Zaman azaldikca stres oluyorm
Çok fazla normal doğuma da girdim sezeryana da girdim inan aklıma bile gelmiyo yaa sen de hiiç düşünme çünkü bir şekilde doğacak bu bebişler kaçarı yok Düşünüp bu günlerini kaçırma, tadını çıkar

off haklsn aslnda bir sekilde dogacak sıpa

Ben artk normal dogumda dogru ıkınma nefes alma videolarini izleyip beynime not ediyorm nolur nolmaz hazirliksiz yakalanmiyim diye ay sen hemsiremiydin cnm. Ne guzel bize gore biraz daha relax olursun

Bende aldim bu aksam kullanmaya basladim. Insallah sifa olur ben hep dusuk tansiyonlu biriydim 9a 5 cikardi genelde bugun perinatologda tansiyonum 10 a 6 cikti yine de doktor beslenmeme dikkat etmem gerektigini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…