- 22 Ekim 2024
- 4.374
- 10.338
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.321
Heyecan değil de geriliyorum kesinlikle. Geçen hafta çok taktım kafama bu durumu ama artık diyorum alsın önlemini zaten 35+5 oldum şurda ne kaldı kiHastahanede benim genelde yüksek çıkıyor evdekinden çünkü koştur koştur gidiyorum hep djndjsndjdjd bir ay evde ölç demişlerdi genel olarak normaldi heyecanlaniyor musun acaba hastahaneye gidince vs sen yine dikkat et tansiyon şakaya gelmiyo demekki
Aynen öyle zarari yok ölcsun ölçecegini çok da bir şey kalmadı zaten hepimiz için hayırlısı olsunHeyecan değil de geriliyorum kesinlikle. Geçen hafta çok taktım kafama bu durumu ama artık diyorum alsın önlemini zaten 35+5 oldum şurda ne kaldı ki
Hiçbir fikrim yokB grubu streptokok testi ne kız gidip araştırayımmisophonia_ sende yaziyo ksnxjdnd benim kan grubu b+ bize yapilacak hir test mi acaba
18 gibi mi alacak erken değil mi bir sorun yok değil mi yoksa o günü mü verdi?Ben de anlamadım. Bu pazartesi kesin alır diye düşünüyordum. 2 hafta sonra zaten sezeryan olacağım. Ne zaman alacak anlamadım.
Dün kontrolde kilosu fazla çıktı biraz bebeğimin. İlk doğumum da sezeryan, mecbur sezeryan olmam gerekiyor. Son günlerde de aşağı doğru çok hareketlendi zaten. Doğumu başlatabilir bu kiloyla dedi. 37+5 den itibaren gelişimini göz önüne alarak bi karar verecek. Çok şükür bebeğimin sağlığı da benim sağlığım da iyi. Tek korkumuz erken doğmaya meyilli olması tosunumuzun18 gibi mi alacak erken değil mi bir sorun yok değil mi yoksa o günü mü verdi?
Şöyle oluyor, karnın semsert oluyor ve rahatsızlık hissi geliyor sana. Bazen ateş basıyor nefesini daraltıyor wc hissi oluyor. Bu yalancı kasılmalar işte. İdrar da kasılmalara sebep oluyormuşhmm anladım,aşağı doğru bir hareket hissetmiyorum ama bi anda bi sertlik oluşuyor geriliyor anlayamadım tam ne :) şişip iniyor gibi
Yaaaa benimkide bana bir şeye gerek yok üstümle yatarım diyo pis kocam shshsh
Diyorum çantana ne koycaksın? Boxer koycam diyor hahdjxjcKalacak olsaydı benimki de öyle derdi eminim kabxjwjdkskdkdkd
O kadar seçenek arasında bunu seçmesi 10/10 JsnxjsdksjjdjwjdjdŞöyle oluyor, karnın semsert oluyor ve rahatsızlık hissi geliyor sana. Bazen ateş basıyor nefesini daraltıyor wc hissi oluyor. Bu yalancı kasılmalar işte. İdrar da kasılmalara sebep oluyormuş
Diyorum çantana ne koycaksın? Boxer koycam diyor hahdjxjc
Adamın içi temiz jejsjjdxO kadar seçenek arasında bunu seçmesi 10/10 Jsnxjsdksjjdjwjdjd
Hayırlısıyla en sağlıklı şekilde en doğru günde gelsin inşallah bebeğinDün kontrolde kilosu fazla çıktı biraz bebeğimin. İlk doğumum da sezeryan, mecbur sezeryan olmam gerekiyor. Son günlerde de aşağı doğru çok hareketlendi zaten. Doğumu başlatabilir bu kiloyla dedi. 37+5 den itibaren gelişimini göz önüne alarak bi karar verecek. Çok şükür bebeğimin sağlığı da benim sağlığım da iyi. Tek korkumuz erken doğmaya meyilli olması tosunumuzun
Ay benimki de aynı yaaaYaaaa benimkide bana bir şeye gerek yok üstümle yatarım diyo pis kocam shshsh
Canım ağrı değil aslında baskı adet sancısıyla bi alakası yok ilk başlarda adet sancısı gibi başlıyor evet ama kasılmalar arttıkça yani rahim bebeği aşağıya ittikçe baskıya dönüşüyor Gazın olur ve garip bi şey hissedersin ya ağrı değildir sancı değildir ama seni rahatsız eder tamda o ve şiddetlisi işte . Ben ağrıya benzetemediğim için bu neeee diye bağırmıştım son anlarımdaBende öyle düşünüyorum, şartlar el verdikçe dayanılır Allah'ın izniyle ama tabi herşey yolunda giderde doğal akışında seyir ederse. Peki mesela o son yarım saatlik ağrı neye benziyor,kuvvetli adet ağrısının kaç katı gibi?
Canım baskıdan ve mıde sıkısmasından malesef o.ben bır ıkı haftadır cekıyorum her gece.gavıscon rennıe gıbı seyler ıc aksam yatmadan.zaten uyku hıc yok bölük pörçük bi saat falan.Kızlar ya benim midem ve göğsüme sancı giriyor sürekli uyuyamadım doğru dürüst üşütmüş müyüm ben acabakarnıma kasığıma girse hamileliğe bağlicam ama üst karnım midem ağrıyor yani
Teşekkür ederim canım deneyeyim bi ben de, of evet artık sürekli uyanığım resmen ya wc git gel dalmaya çalış yok uyuyamıyorumCanım baskıdan ve mıde sıkısmasından malesef o.ben bır ıkı haftadır cekıyorum her gece.gavıscon rennıe gıbı seyler ıc aksam yatmadan.zaten uyku hıc yok bölük pörçük bi saat falan.
Benim mide değil ama bende uyuyamıyorum geceleri sabaha kadar aklımda bebekler ve erken doğum var. Dün aşırı hareketliydiler doguracagim sandım. Bu riskli haftaları geçseydim biraz rahatlayacaktim.ayy ben yıne uyuyamıyorummıdemde fenaa sankı ejderha,gavıscon falan ıctım kalkıp ama banamısın demedı,sureklı aklımda bebek var sızde oylemısınız?o yuzden uyuyamıyorum sanırım bırde.daha dogmadan boyleysem ooohoo oooo
Ayy canım ınan once 30 olsunlar sonra 32 sonra 34 sımdıde 36 olsun dıye dusunuyorum sureklı,ayakta kalamıyorum sankı dogurcakmısım gıbı kasıklarıma alt bolgeme agırlık ve agrı çöküyor direk,36 gelınce rahatlayacagız ancakBenim mide değil ama bende uyuyamıyorum geceleri sabaha kadar aklımda bebekler ve erken doğum var. Dün aşırı hareketliydiler doguracagim sandım. Bu riskli haftaları geçseydim biraz rahatlayacaktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?