2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
B grubu streptokok testi ne kız gidip araştırayım misophonia_ sende yaziyo ksnxjdnd benim kan grubu b+ bize yapilacak hir test mi acaba

Burdakib kan grubu olan b değilmiş jsndjdjdjshjdjdkdjd ilgililere duyurulur

Heyecan değil de geriliyorum kesinlikle. Geçen hafta çok taktım kafama bu durumu ama artık diyorum alsın önlemini zaten 35+5 oldum şurda ne kaldı ki

18 gibi mi alacak erken değil mi bir sorun yok değil mi yoksa o günü mü verdi?
Dün kontrolde kilosu fazla çıktı biraz bebeğimin. İlk doğumum da sezeryan, mecbur sezeryan olmam gerekiyor. Son günlerde de aşağı doğru çok hareketlendi zaten. Doğumu başlatabilir bu kiloyla dedi. 37+5 den itibaren gelişimini göz önüne alarak bi karar verecek. Çok şükür bebeğimin sağlığı da benim sağlığım da iyi. Tek korkumuz erken doğmaya meyilli olması tosunumuzun

hmm anladım,aşağı doğru bir hareket hissetmiyorum ama bi anda bi sertlik oluşuyor geriliyor anlayamadım tam ne :) şişip iniyor gibi
Şöyle oluyor, karnın semsert oluyor ve rahatsızlık hissi geliyor sana. Bazen ateş basıyor nefesini daraltıyor wc hissi oluyor. Bu yalancı kasılmalar işte. İdrar da kasılmalara sebep oluyormuş
Yaaaa benimkide bana bir şeye gerek yok üstümle yatarım diyo pis kocam shshsh

Kalacak olsaydı benimki de öyle derdi eminim kabxjwjdkskdkdkd
Diyorum çantana ne koycaksın? Boxer koycam diyor hahdjxjc

O kadar seçenek arasında bunu seçmesi 10/10 Jsnxjsdksjjdjwjdjd

Hayırlısıyla en sağlıklı şekilde en doğru günde gelsin inşallah bebeğin
Şuan kaç kilo? Benimkiyle aynı gibi günlerimiz çünkü 3 gün oynuyor. Bizde sezeryan için konuştuk bu ayın sonunda dedi beklemedeyim bende bakalım hayırlısıyla

Canım ağrı değil aslında baskı adet sancısıyla bi alakası yok ilk başlarda adet sancısı gibi başlıyor evet ama kasılmalar arttıkça yani rahim bebeği aşağıya ittikçe baskıya dönüşüyor Gazın olur ve garip bi şey hissedersin ya ağrı değildir sancı değildir ama seni rahatsız eder tamda o ve şiddetlisi işte . Ben ağrıya benzetemediğim için bu neeee diye bağırmıştım son anlarımda

Genel olarak düzenli ilerleyen açılmayla beraber vajinal doğumda 8 cm 10 a çıkana kadar en şiddetli ağrı çekiliyor o da yarım saat civarı sürüyor kişiden kişiye de değişebilir . Sonrasında ıkınma hissi geliyor ve ağrı kayboluyor yani rahim ağzından bebek çıktığı an o ağır baskı azalıyor . En çok rahat ettiğim pozisyon yere çömelme secde pozisyonu idi arkadaşlar ve ne olursa olsun yatarak sancı çekmeyin ben koridorlar da koşmuştum bildiğiniz sancı geldikçe yürüdüm hareket ettim toplam doğum süresi 4 saatti ilk doğum du . İnşallah bu doğumda hayırlısıyla öyle güzel geçer . Zor evet ama sonrası herşey bitip yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz doping vurulmuş gibi bi enerji geliyor .

Kızlar ya benim midem ve göğsüme sancı giriyor sürekli uyuyamadım doğru dürüst üşütmüş müyüm ben acaba karnıma kasığıma girse hamileliğe bağlicam ama üst karnım midem ağrıyor yani

Canım baskıdan ve mıde sıkısmasından malesef o.ben bır ıkı haftadır cekıyorum her gece.gavıscon rennıe gıbı seyler ıc aksam yatmadan.zaten uyku hıc yok bölük pörçük bi saat falan.

Canım baskıdan ve mıde sıkısmasından malesef o.ben bır ıkı haftadır cekıyorum her gece.gavıscon rennıe gıbı seyler ıc aksam yatmadan.zaten uyku hıc yok bölük pörçük bi saat falan.
Teşekkür ederim canım deneyeyim bi ben de, of evet artık sürekli uyanığım resmen ya wc git gel dalmaya çalış yok uyuyamıyorum

Benim mide değil ama bende uyuyamıyorum geceleri sabaha kadar aklımda bebekler ve erken doğum var. Dün aşırı hareketliydiler doguracagim sandım. Bu riskli haftaları geçseydim biraz rahatlayacaktim.

Benim mide değil ama bende uyuyamıyorum geceleri sabaha kadar aklımda bebekler ve erken doğum var. Dün aşırı hareketliydiler doguracagim sandım. Bu riskli haftaları geçseydim biraz rahatlayacaktim.
Ayy canım ınan once 30 olsunlar sonra 32 sonra 34 sımdıde 36 olsun dıye dusunuyorum sureklı,ayakta kalamıyorum sankı dogurcakmısım gıbı kasıklarıma alt bolgeme agırlık ve agrı çöküyor direk,36 gelınce rahatlayacagız ancakannelık delılık dıye bosuna dememısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…