- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.155
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.741
Ay kankim güzel haberlere inşallaaaahAyyy sen pazartesi ben Salıgüzel haberler alalım inşallah bebişim
Çok şükür her şey yolunda canım benimNasıl geçti canım randevun bebiş nasılmıs doktor ne dedi
Oh çok şükür canım çok sevindimBenim de 2 hafta öndeydi ama sanırım şekeri kontrol altına aldığım için günü gününe çıktı çok şükür. Haftasını yakaladıysa mutlu ol bence. Doktorlar iri bebek istemez, doğunca sağlık sorunları olmasın diye ben de gününde gitsin istiyordum çok şükür oldu
sağ salim al kucağına inşallah oğluşunuKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Bana zaten yasak hep evin içinde istirahat halindeyim. Valla aynen gece yatmaya çalışmak olay zaten. Ya kasıktaki baskılar ya karındaki tekmeler. Zaten sırt üstü yüz üstü yatamıyorsun. Hep sola yatmaya çalışsan sol bacak kol felç tutuluyor her yanın sağa dönsen aynı. Dönerken dönmek 45 dakika sürüyor zaten karnı tuta tuta anaaa bir bakmışız sabah olmuş hsjjdjdk ama cidden buna şükür diyorum yeter ki bebişlerimiz biz iyi olalımBen ocakta bile gelse sasirmazdim benim jdndjndjddn bebisimiz ne zaman isterse o zaman kavuşucaz sağlıkla inşallah
Çok katıldığım bir yorum gerçekten oturuyorum hem kaburga hem kasik bolgem baskıdan ağrı yapiyor çok duramiyorum. Gidip uzaniyorum mesela bugün uyudum yine iki saat falan bacak ağrısı kasik bel ağrısı kombo yapıyor yani ne yapsam olmuyo sjdndjjd yürüyeyim diyorum hem kar yağdı hava buz hem tekim kayarim falan diye çıkamıyorumhayırlısıyla atlatalim şu son zamanları
Senin nasıl gidiyooorOh çok şükür canım çok sevindim
Ben chicco one4ever aldım. Baya hafif çift yönlü #reklamdeğil bsbsnshKızlar ne bebek arabası almıştınız ya biliyorum on defa soruldu ama söz bu son soruşumyarın mağazada bakmaya gidicez özellikle önerilenlere önce bakayım dedim alıcaz artık
Benim de tam tersi evde düşük 11/7 fln (1 ay önce 9/6 çıkardı) , hastanede yükseliyor 14 çıktığı bile oldu. Aynı benim dr da tuz konusunda uyarıyor sık sık.Yooo 9/5 - 9/6 hastanede ölçtüklerinde evde 12/8 falan cihazdan kaynaklı bence o da. Ama doktor tansiyona dikkat et suyun da ne çok az ne çok fazla sınırda tansiyondan olabilir dedi bana dikkat et ölç düzenli tuz da tüketme dedi
Allah yardımcınız olsun. Dualarım sen ve bebeğinleKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Seninkini biliyorum ya senle çok konusmustuk onu hatırlıyorum bdjdndjd bakayim ona da yarınSenin nasıl gidiyooor
Ben chicco one4ever aldım. Baya hafif çift yönlü #reklamdeğil bsbsnsh
Çok teşekkürlerKendime göre hazırlamıştım bir liste. Fikir olur size de
Doğum çantasına bebek için konulacaklar:
• 3 adet alt-üst takım
• 3 adet zıbın
• 3 çift çorap
• 2 adet yelek (örgü ve penye)
• 3 adet şapka,
• 3 çift eldiven
• 2 adet battaniye (yün ve penye)
• Beşik içine sermek için örtü
• 3-4 adet yumuşak ağız mendili
• Yeni doğan bebek bezi (15 adet)
• Temizleme pamuğu ve su kabı ya da ıslak mendil
• Alt açma örtüsü
• Kirli torbası
• Ana kucağı (hastaneden çıkış için)
Anne için doğum çantasına konulacaklar listesi:
• Gecelik ve pijama takımı
• Emzirme sütyeni
• Emzirme atleti
• 2-3 adet külot, depend, uzun ped
• 1 adet sabahlık ya da şal
• Meme ucu kremi
• Çorap
• Patik
• Terlik
• Emzirme örtüsü
• Yüz havlusu
• Şarj aleti
• Temel bakım ürünleri (diş fırçası ve macunu, tarak, nemlendirici krem)
Ben de
Ay çok heyecanlıBen de
Dün de bel ağrısından, sancısından bahsetmişti. Yalancı kasılmalardan değilmiş demek ki.
Bu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et bizi
Erken değil 36+4 te ve 36 sonrası herzaman normaldir zaten doğması daha önceleri bile gelse sıkıntı olmuyor Allah korusun tüm evlatlarımızı ki arkadasımızınki zaten normal ve güzel bir tarihBu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et bizi
Kraft Napoli ama kullanımı konusunda önerir misin dersen şuan için hiç bir fikrim yok. Görüntüsü ve özellikleri hoşumuza gitti aldıkKızlar ne bebek arabası almıştınız ya biliyorum on defa soruldu ama söz bu son soruşumyarın mağazada bakmaya gidicez özellikle önerilenlere önce bakayım dedim alıcaz artık
Canım benim sen güçlü ol ve inan. O her şeyi başaracak üstesinden gelecek. Annesini hisseder o. Duamız seninle stres yapma gelecek güzel günleri düşün. Benim yeğenim 28 haftalık doğdu. Öyle güçlü mücadeleler verdi ki. Senin bebeğin de inşallah verecek duam seninleMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle sen nasılsın? Umarım iyisindir gün geçtikçe daha da iyileşir eski sağlığına kavuşursun.Merhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?