2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Nasıl geçti canım randevun bebiş nasılmıs doktor ne dedi
Çok şükür her şey yolunda canım benim bebiş baş aşağı dönmüş, ayyy kızzz grup nasıl hareketlenmeye başladı bir andaaa patır patır doğuracağız hepimiz galiba

Oh çok şükür canım çok sevindim

Kızlar ne bebek arabası almıştınız ya biliyorum on defa soruldu ama söz bu son soruşum yarın mağazada bakmaya gidicez özellikle önerilenlere önce bakayım dedim alıcaz artık

Bana zaten yasak hep evin içinde istirahat halindeyim. Valla aynen gece yatmaya çalışmak olay zaten. Ya kasıktaki baskılar ya karındaki tekmeler. Zaten sırt üstü yüz üstü yatamıyorsun. Hep sola yatmaya çalışsan sol bacak kol felç tutuluyor her yanın sağa dönsen aynı. Dönerken dönmek 45 dakika sürüyor zaten karnı tuta tuta anaaa bir bakmışız sabah olmuş hsjjdjdk ama cidden buna şükür diyorum yeter ki bebişlerimiz biz iyi olalım

Oh çok şükür canım çok sevindim
Senin nasıl gidiyooor
Kızlar ne bebek arabası almıştınız ya biliyorum on defa soruldu ama söz bu son soruşum yarın mağazada bakmaya gidicez özellikle önerilenlere önce bakayım dedim alıcaz artık
Ben chicco one4ever aldım. Baya hafif çift yönlü #reklamdeğil bsbsnsh

Benim de tam tersi evde düşük 11/7 fln (1 ay önce 9/6 çıkardı) , hastanede yükseliyor 14 çıktığı bile oldu. Aynı benim dr da tuz konusunda uyarıyor sık sık.

Çok teşekkürler

Bu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et bizi
Bu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et bizi
Erken değil 36+4 te ve 36 sonrası herzaman normaldir zaten doğması daha önceleri bile gelse sıkıntı olmuyor Allah korusun tüm evlatlarımızı ki arkadasımızınki zaten normal ve güzel bir tarih

Son düzenleme:
Kraft Napoli ama kullanımı konusunda önerir misin dersen şuan için hiç bir fikrim yok. Görüntüsü ve özellikleri hoşumuza gitti aldık

Merhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı

Canım benim sen güçlü ol ve inan. O her şeyi başaracak üstesinden gelecek. Annesini hisseder o. Duamız seninle stres yapma gelecek güzel günleri düşün. Benim yeğenim 28 haftalık doğdu. Öyle güçlü mücadeleler verdi ki. Senin bebeğin de inşallah verecek duam seninle Allahım büyük bir an önce kavuşman dileğiyle

Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle sen nasılsın? Umarım iyisindir gün geçtikçe daha da iyileşir eski sağlığına kavuşursun.
Bebeğin de eminim en kısa zamanda toparlayacak ve güzel yuvasına annesinin babasının kucağına kavuşacak. Dualarımız seninle. Bizi haberdar et lütfen hepimiz burda birbirimize destek için varız güçlü oğluna ve sana kocaman sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…