2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
E elektroforez in mesajından sonra ben de iyice heyecanlandım Ufak tefek bir iki hazırlığım daha var, onları da tamamlasam rahatlayacağım
Ay ben hâlâ terlik koymadım amxbsjbdksndisndjndjdhdj manifest mi oldu ne oldu terliği kiyarsam o gecesine doğuma gidecekmiş gibi hissediyorum

Ben de sıkıldım mutfak dolaplarina az bir şey girişicem canım sıkıldıkça parça parça yapıyorum

Evet genelde şeker olunca sezeryan diyorlar ama benim doktorum hiç önemsemiyor durumu anlamıyorum korkuyorum ya bebeğe zarar gelirse diye. Ben insülin kullanmama rağmen aclik sekerim 100 çıkıyor

Kizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Yaaaaaa canım benim kolaylıkla hayırla sağlıkla bir çırpıda çok kolay bir doğum olsun inşallah. Ben bile şuan çok heyecanlandımHerşey senin için çok kolay ilerlesin.

Kizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Ay noluyo noluyo kolaylıkla, sağlıkla kucağına al umarım erken değil artık son zamanlar herkes doğumun ucunda kimseye hiç belli olmaz alarmlı saat değil netice de. Bebiş şimdi gelmeyi istemiş sağlıkla gelsin ikiniz içinde her şey çok güzel olsun

Bu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et bizi
Bencede değil hem öyle bile olsa şuan söylenecek laf değil Nilikom34 Kim bilir ne kadar heyecanlıdır ne kadar stresli ve mutludur. O yüzden onu üzmemek gerekli. Benimle hemen hemen aynı günü 3-5 gün var aramızda ve konuşuyordukta zaten bizim bebekler Şubatta beklemedeydik. Zamanı bu zamanmış hayırla sağlıkla gelecektir. Burada şuan artık herkesin her an bebişi gelebilir kim bilir. O yüzden hep destek tam destek

Evet genelde şeker olunca sezeryan diyorlar ama benim doktorum hiç önemsemiyor durumu anlamıyorum korkuyorum ya bebeğe zarar gelirse diye. Ben insülin kullanmama rağmen aclik sekerim 100 çıkıyor
Bu konuyu doktorunla açık açık konuştun mu bugün cunku baka sezeryani 38 de yapıyoruz dedi biz normal yada sezeryan henüz karar vermedik 21 Şubat'ta konusucaz bakalik

Kızlar hepinize iyi akşamlar bebişim 1 1.5 hafta önden gidiyordu bu kontrolde haftasını yakalamış merak ettiğim geçen hafta gittiğimizde 35+2 çıkıyordu diyelim bu hafta 35+4 olmuş sizce bu bi sorun mu ve çok kilo almamış geçen haftaya göre artık her hafta düzenli 200 gram alması gerekmiyor mu doktorum normal olduğunu söyledi ama kafama takıldı yinede bu arada kg olarak hep fazlaydı iri bebek olucak diyordu

Evet seni en iyi ben anlarım benim de en küçük kardeşimle aramda 11 yaş var ya kuzum şimdi istesek de uyuyamıyoruz ki koca göbekle dönmek mesele kah mide yanmaları kah dakika başı gelen tuvalet seferleri 10 dan sonra telefon alsak da almasak da uyuyamamak için faktörümüz çok

Cnm doktorun normal diyorsa telaslanma rahat ol bence. Ayrica her hafta 200 gram almasi gerekiyor die ilk defa duydum. Doktoruna guven ve sakince dogumu bekle

Ben ocakta bile gelse sasirmazdim benim jdndjndjddn bebisimiz ne zaman isterse o zaman kavuşucaz sağlıkla inşallah
Çok katıldığım bir yorum gerçekten oturuyorum hem kaburga hem kasik bolgem baskıdan ağrı yapiyor çok duramiyorum. Gidip uzaniyorum mesela bugün uyudum yine iki saat falan bacak ağrısı kasik bel ağrısı kombo yapıyor yani ne yapsam olmuyo sjdndjjd yürüyeyim diyorum hem kar yağdı hava buz hem tekim kayarim falan diye çıkamıyorum hayırlısıyla atlatalim şu son zamanları

Bu konuyu doktorunla açık açık konuştun mu bugün cunku baka sezeryani 38 de yapıyoruz dedi biz normal yada sezeryan henüz karar vermedik 21 Şubat'ta konusucaz bakalik
Bu gidişimde net bir şekilde konuşacağım artık bende 38 de alınıyor diye biliyorum ama benim doktorda tık yok

Benim de 2 hafta öndeydi ama sanırım şekeri kontrol altına aldığım için günü gününe çıktı çok şükür. Haftasını yakaladıysa mutlu ol bence. Doktorlar iri bebek istemez, doğunca sağlık sorunları olmasın diye ben de gününde gitsin istiyordum çok şükür oldu

Okuduğum bir kitapta şeker normal doğuma engel değildir yazıyordu şekeri olup normal doğuranda duydum ben belki doktorunda bu yönde ilerliyor olabilir
38. Haftaya kadar normal dogabiliyormus ama 38 den sonra dogmazsa sezeryan gerekiyormuş diye duydum ama konuşacağım doktorla açık açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…