- 11 Temmuz 2024
- 2.268
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.459
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.761
Ay yaaaa hadi bakalım sağlıcakla gelsin kuzucuk Allah bir avazda kurtarsın canım hayırlısıyla inşallahKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Canım dualarımız seninle İyi düşün İyi olucak oğlun en yakın zamandaMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Oy canım benim bir an önce sağlıkla kavuşursunuz inşallahMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Evet benim kızımda 36+5 te doğmuştu çok şükür küveze de gerek kalmamıştı prematüre de değildi 36. Haftadan sonra 9. Ayımıza girmiş oluyoruz tabi durabildikleri kadar dursunlar gelişsinler iyice ama öncesi de nasipErken değil 36+4 te ve 36 sonrası herzaman normaldir zaten doğması daha önceleri bile gelse sıkıntı olmuyor Allah korusun tüm evlatlarımızı ki arkadasımızınki zaten normal ve güzel bir tarih
Su gibi geçsin hemen zaman bir an önce bebişini sağlıkla kucağına alıp eve dönersiniz inşallah canimMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Çoook şükür iyi gidiyor kuzum hallettim bende ama tabi yine dikkat ederek ilerliyorumSenin nasıl gidiyooor
Ben chicco one4ever aldım. Baya hafif çift yönlü #reklamdeğil bsbsnsh
Amin inşallah, biraz yorgun biraz endişeli. Sürecin şaşkınlığı ayrı bilinmezliği ayrı yoruyor. Bedenim toplanmaya çalışıyor ruhum güçlü kalmaya. Çok teşekkür ederim herkesten Allah razı olsun. Bebeklerimiz hep sağlıklı olsunCanım hayırlı uğurlu olsun öncelikle sen nasılsın? Umarım iyisindir gün geçtikçe daha da iyileşir eski sağlığına kavuşursun.
Bebeğin de eminim en kısa zamanda toparlayacak ve güzel yuvasına annesinin babasının kucağına kavuşacak. Dualarımız seninle. Bizi haberdar et lütfen hepimiz burda birbirimize destek için varızgüçlü oğluna ve sana kocaman sevgiler
Amin canım benimAmin inşallah, biraz yorgun biraz endişeli. Sürecin şaşkınlığı ayrı bilinmezliği ayrı yoruyor. Bedenim toplanmaya çalışıyor ruhum güçlü kalmaya. Çok teşekkür ederim herkesten Allah razı olsun. Bebeklerimiz hep sağlıklı olsun
Sağlıkla kavuşun inşallah kaç kilo doğdu boyu kaç cm di canımMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Kızlar benimde belimde çok şiddetli ağrı var kasıklarımda var. Afedersiniz sanki vajinam yerinden fırlayacak. Heran doğuracakmışım gibi hissediyorum kendimi.
Allah sağlığına kavuştursun canımLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
bebiş baskı yapıyor olabilir canim sen sakin kal bedenini dinle sancı vs var mı yoksa tek bu baskı mi varKızlar benimde belimde çok şiddetli ağrı var kasıklarımda var. Afedersiniz sanki vajinam yerinden fırlayacak. Heran doğuracakmışım gibi hissediyorum kendimi.
Hıçkırığını nerede hissediyorsun ?Kızlar yarın kontrolum var bence bugun bebek ters döndü kafası yukarıya geldı,çünkü inanılmaz tekmelıyo asagı tarafı,son dakıkada döndüyse yook artıık diyecegııım
Canım güçlü ol dualarımız seninleMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Duamız kalbimiz gönlümüz seninle ve güçlü bebeğinle canımMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Bir de havalar soğudu belki üşütmüzüdür. (Benim kaçışlarAllah sağlığına kavuştursun canımhic fikrim yok ama duacinizim
bebiş baskı yapıyor olabilir canim sen sakin kal bedenini dinle sancı vs var mı yoksa tek bu baskı mi var
Bacilar sakin olun lütfen korkuyorum resmen E elektroforez kapıyı açtı biz de peşinden tek tek düşüyoruz gibi oldu jdndjdjdjd
Korkutmak istemiyorum ben de korkmak istemiyorum benim de dünden beri bel kasık ağrım pek geçmiş değil çok konusup doğumu çağırmak istemiyorum yani en azından şuanbelki çok yormuşuzdur kendimizi
Snbxjsndkdjd ayağıma 2 kat yünlü çorap+ panduf giyiyorum belki ayaktan soğuk almışımdırBir de havalar soğudu belki üşütmüzüdür. (Benim kaçışlar)
Yalancı sancı bu kadar ağrı yapar mi ki bilmiyorum valla sicak su iyi geldiyse sıcak su torbasi yap aşırı kaynar olmasın beline koy biraz rahatlatsin bari madem doktora gidince çözülmüyorsa. Sancı ise zaten sıklaşırsa hissedersin diye düşünüyorum. En azından süreç içinde rahatlatir biraz torba senikizlar yine asiri sancilarim oldu 2 gun onceki gibi 4 saattir var yani arada 20 dk geciyor ama onun disinda baya var cildirtiyor bagirtiyor beni.2 gun once gittgmde acilma yoktu.acaba bu sekil yalanci sanci olurmu yaaa.dusa girdim sicak iyi olur diye.iyi geldi 10 dk sonra geri hafiften basladi pilates topuna oturunca bacaklarimi acinca hafifliyor ama karnim nasil aciyor asagi dusuyor gibi .agridan ciglik atiyom evde.hastaneye gitsem doktor bise yapamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?