2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Canım dualarımız seninle İyi düşün İyi olucak oğlun en yakın zamanda

Oy canım benim bir an önce sağlıkla kavuşursunuz inşallah Gözünüz aydın olsun sizinde

Erken değil 36+4 te ve 36 sonrası herzaman normaldir zaten doğması daha önceleri bile gelse sıkıntı olmuyor Allah korusun tüm evlatlarımızı ki arkadasımızınki zaten normal ve güzel bir tarih
Evet benim kızımda 36+5 te doğmuştu çok şükür küveze de gerek kalmamıştı prematüre de değildi 36. Haftadan sonra 9. Ayımıza girmiş oluyoruz tabi durabildikleri kadar dursunlar gelişsinler iyice ama öncesi de nasip

Su gibi geçsin hemen zaman bir an önce bebişini sağlıkla kucağına alıp eve dönersiniz inşallah canim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Özelden değil buradan yaz Nilikom34
Bu yaşta kimse kimseye terbiye verecek değil,herkes gereken ve yeterli terbiyeyi, nezaketi ve inceliği öğrenmiş olması gerekli. 37.haftada arkadaşımız, 36da doğan bebek prematüre olur vs vs vs demişsiniz.Erken doğumlarda kendi içinde bir çok etkene ayrılır,keza bebeklerde prematüre olması için kilosu haftası ciğer gelişimi durumları söz konusudur. Arkadaşımızın doğumu başladıysa ona hayır duaları edip demoralize olmayacağı kelimeler ile destek olmamız gerekir. "Eğer bu tarih doğruysa epeyce erken doğum" ne demek ya. O şekilde asla denmez. Herkes burda gün sayıyor herkes aman bugün olur mu doğum aman bişey olur mu diye hop oturup hop kalkıyor. Yorumlarda daha hassas olmak gerekiyor. Erken yada geç bu insanın elinde olmadan da gerçekleşebiliyor işte. Çok şükür riskli zamanları atlattik hepimiz. Ve beni bir daha özelden rahatsız etmeyin

Senin nasıl gidiyooor

Ben chicco one4ever aldım. Baya hafif çift yönlü #reklamdeğil bsbsnsh
Çoook şükür iyi gidiyor kuzum hallettim bende ama tabi yine dikkat ederek ilerliyorum senin icinde çok sevindim başardık sonunda desene

Amin inşallah, biraz yorgun biraz endişeli. Sürecin şaşkınlığı ayrı bilinmezliği ayrı yoruyor. Bedenim toplanmaya çalışıyor ruhum güçlü kalmaya. Çok teşekkür ederim herkesten Allah razı olsun. Bebeklerimiz hep sağlıklı olsun

Sağlıkla kavuşun inşallah kaç kilo doğdu boyu kaç cm di canım

Canım vakti geldiyse olur vakti gelmediyse zorlasan da olmaz. Doktoruna haber verdin mi? Allahım yardımcın olsun. Acılarını hafifletsin… son kontrolün ne zamandı
Kızlar benimde belimde çok şiddetli ağrı var kasıklarımda var. Afedersiniz sanki vajinam yerinden fırlayacak. Heran doğuracakmışım gibi hissediyorum kendimi.

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Allah sağlığına kavuştursun canım hic fikrim yok ama duacinizim
Kızlar benimde belimde çok şiddetli ağrı var kasıklarımda var. Afedersiniz sanki vajinam yerinden fırlayacak. Heran doğuracakmışım gibi hissediyorum kendimi.
bebiş baskı yapıyor olabilir canim sen sakin kal bedenini dinle sancı vs var mı yoksa tek bu baskı mi var

Bacilar sakin olun lütfen korkuyorum resmen E elektroforez kapıyı açtı biz de peşinden tek tek düşüyoruz gibi oldu jdndjdjdjd

Korkutmak istemiyorum ben de korkmak istemiyorum benim de dünden beri bel kasık ağrım pek geçmiş değil çok konusup doğumu çağırmak istemiyorum yani en azından şuan belki çok yormuşuzdur kendimizi

Kızlar yarın kontrolum var bence bugun bebek ters döndü kafası yukarıya geldı,çünkü inanılmaz tekmelıyo asagı tarafı,son dakıkada döndüyse yook artıık diyecegııım
Hıçkırığını nerede hissediyorsun ?
Canım güçlü ol dualarımız seninle daha erken haftalarda doğup çokta sağlıklı olan bebişler var. Biraz uzak kalacaksın ama sonrası müthiş olacak

Duamız kalbimiz gönlümüz seninle ve güçlü bebeğinle canım bir kaç gün sonra gör bak nasıl güzel haberler vereceksin bizlere görünürde sağlıklıysa çok daha kolay geçecektir bu süreç Allah'ın izniyle. Rabbim bir an önce kucağına kavuştursun yavrunu

Bir de havalar soğudu belki üşütmüzüdür. (Benim kaçışlar)

kizlar yine asiri sancilarim oldu 2 gun onceki gibi 4 saattir var yani arada 20 dk geciyor ama onun disinda baya var cildirtiyor bagirtiyor beni.2 gun once gittgmde acilma yoktu.acaba bu sekil yalanci sanci olurmu yaaa.dusa girdim sicak iyi olur diye.iyi geldi 10 dk sonra geri hafiften basladi pilates topuna oturunca bacaklarimi acinca hafifliyor ama karnim nasil aciyor asagi dusuyor gibi .agridan ciglik atiyom evde.hastaneye gitsem doktor bise yapamiyo

Yalancı sancı bu kadar ağrı yapar mi ki bilmiyorum valla sicak su iyi geldiyse sıcak su torbasi yap aşırı kaynar olmasın beline koy biraz rahatlatsin bari madem doktora gidince çözülmüyorsa. Sancı ise zaten sıklaşırsa hissedersin diye düşünüyorum. En azından süreç içinde rahatlatir biraz torba seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…