2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Ya haftalarımız aynı seninle umarım sağlıkla kolaylıkla gelsin meleğin dualarım seninle
Bu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et bizi
Bence epey erken değil. Herkes kırk haftada doğurmuyor. 28 haftalık bebek bile tutunuyor hayata.

Ya haftalarımız aynı seninle umarım sağlıkla kolaylıkla gelsin meleğin dualarım seninle

Bence epey erken değil. Herkes kırk haftada doğurmuyor. 28 haftalık bebek bile tutunuyor hayata.
Tabı canım hıc erken degıl hemde 36 dan sonra hersey olabılır,bana doktorum oyle dedıcok guzel gecsın dogumu yaa cok heycanlandıımmgrup sayesınde suyum falan gelırse hıc korkmayacagımmm

Sende de mi yüksek çıkıyor
Yooo 9/5 - 9/6 hastanede ölçtüklerinde evde 12/8 falan cihazdan kaynaklı bence o da. Ama doktor tansiyona dikkat et suyun da ne çok az ne çok fazla sınırda tansiyondan olabilir dedi bana dikkat et ölç düzenli tuz da tüketme dedi

Tabı canım hıc erken degıl hemde 36 dan sonra hersey olabılır,bana doktorum oyle dedıcok guzel gecsın dogumu yaa cok heycanlandıımmgrup sayesınde suyum falan gelırse hıc korkmayacagımmm
Ben böyle bana yakın tarih kişiler dogurunca vs eşime falan diyom yumurta dayandı diye artık bizim de aramızda 7 gün var sata göre arkadaşım da bana dedi ki sakin ol daha 7 günün var skxnjsnxjsnxkscjdjdjjd eyv reis çok rahatladim

Şakası bi yana hepimiz için artık son düzlük cidden hayırlı doğumlar nasip olur inşallah

Gebelik şekeri varsa sezeryan diyolar benim bugün doktorda öyle ddi ama tam konusmadik 2 hafta sonra karar vericez benik açlık şekeri de dikkat edince çok düşüyor insülin vs kullanmadim hiç diyetle kontrol altına almıştık 97 çıkmıştı gerçi şeker yüklemesinde

Kızlar benim 34+1 bugün. Dünden beri hafif adet sancıları gibi sancım var. Sizde de oluyor mu ?
Benim baştan beri hafta başlarında hep oluyor. Ama 1 aydır azalmıştı. Bugün 34+3 üm şu. An karnım cok agrıyor ama hala rahmin büyüdüğünü düşünüyorum. Ya da üşütmüş olabilirim. Sabah kontrolüm vardı sorun olsa söylerdi doktor.

Yavaş yavaş doğumlar başlıyor bebişler geliyor çok heyecanlı bence daha çok doğuran olur bu ay
E elektroforez in mesajından sonra ben de iyice heyecanlandım Ufak tefek bir iki hazırlığım daha var, onları da tamamlasam rahatlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…