- 9 Ağustos 2016
- 7.629
- 24.503
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.701
Sağlıcakla kucağına al inşallah canımm yaz mutlakaKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Sağlıkla kucağına al tatlım çook mutlu oldum nedenseKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Oğlumda o tarihte geldi kendiliğinden hiçbir sıkıntı olmadı erken değil aslında E elektroforezBu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et bizi
Epey erken değil benceBu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et bizi
Ya haftalarımız aynı seninleKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Bence epey erken değil. Herkes kırk haftada doğurmuyor. 28 haftalık bebek bile tutunuyor hayata.Bu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et bizi
Ayyy canım benım saglıkla al kucagınaKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Tabı canım hıc erken degıl hemde 36 dan sonra hersey olabılır,bana doktorum oyle dedıYa haftalarımız aynı seninleumarım sağlıkla kolaylıkla gelsin meleğin dualarım seninle
Bence epey erken değil. Herkes kırk haftada doğurmuyor. 28 haftalık bebek bile tutunuyor hayata.
Bana da 35 den sonra sıkıntı yok dedi doktorumTabı canım hıc erken degıl hemde 36 dan sonra hersey olabılır,bana doktorum oyle dedıcok guzel gecsın dogumu yaa cok heycanlandıımm grup sayesınde suyum falan gelırse hıc korkmayacagımmm
Tek avazda kurtul inşallah senin için dua edeceğim, sağlıcakla al yavrunu kucağınaKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Yooo 9/5 - 9/6 hastanede ölçtüklerinde evde 12/8 falan cihazdan kaynaklı bence o da. Ama doktor tansiyona dikkat et suyun da ne çok az ne çok fazla sınırda tansiyondan olabilir dedi bana dikkat et ölç düzenli tuz da tüketme dediSende de mi yüksek çıkıyor
Ben böyle bana yakın tarih kişiler dogurunca vs eşime falan diyom yumurta dayandı diye artık bizim deTabı canım hıc erken degıl hemde 36 dan sonra hersey olabılır,bana doktorum oyle dedıcok guzel gecsın dogumu yaa cok heycanlandıımm grup sayesınde suyum falan gelırse hıc korkmayacagımmm
Gebelik şekeri varsa sezeryan diyolar benim bugün doktorda öyle ddi ama tam konusmadik 2 hafta sonra karar vericez benik açlık şekeri de dikkat edince çok düşüyor insülin vs kullanmadim hiç diyetle kontrol altına almıştık 97 çıkmıştı gerçi şeker yüklemesindeKızlar beni tedirgin eden bir konu var bende gebelik şekeri var insülin kullanıyorum açlık sekerim düşmüyor bir türlü 36+2 haftalık oldum genelde duyduğum kadarıyla sekeri olan ve insülin kullananları bebek doğmazsa 38. Haftada sezeryanla alıyorlarmış seker daha çok zarar vermesin bebeğe diye. 2 hafta var 38 daha ama hiçbir belirti yalancı sancı vs. Hiçbir şey yok doktorum da 38 de alırız felan hiç bir şey demedi korkuyorum ya 38 de doğmazsa doktor da bisi demiyor, benim gibi olan var mı doktorunuz ne diyor? Çok merak ediyorum süreç nasıl ilerlemeli
Sağlıkla inşallah dualarımız sizinle haber et biziKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Epey erken değil gayet uygun bir zaman doktorum 32 den sonra hiç korkma demişti ki 32 den önce bile doğup sağlıkla tutunan çok bebek varBu tarih doğruysa epey erken inşallah sağlıkla doğar kuzun Allah yardımcın olsun canım haberdar et bizi
Ay ben bu mesajı nasıl gçrmemişimmm sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzzzzKizlar duanizi istiyorum, suyum geldi, kolayca halledeyim, saglikla gelsin oglum insallah
Benim baştan beri hafta başlarında hep oluyor. Ama 1 aydır azalmıştı. Bugün 34+3 üm şu. An karnım cok agrıyor ama hala rahmin büyüdüğünü düşünüyorum. Ya da üşütmüş olabilirim. Sabah kontrolüm vardı sorun olsa söylerdi doktor.Kızlar benim 34+1 bugün. Dünden beri hafif adet sancıları gibi sancım var. Sizde de oluyor mu ?
Benim de gece sancılarım vardı, ananas falan da yemiştimzorladı biraz. 35+5’teyim , randevum vardı bakalım minnoş gelecek miymiş
Aynen canım sınırı atlamamıza cok az kaldı sonra bekleme moduna gecerız artıkBana da 35 den sonra sıkıntı yok dedi doktorum
E elektroforez in mesajından sonra ben de iyice heyecanlandımYavaş yavaş doğumlar başlıyor bebişler geliyor çok heyecanlı bence daha çok doğuran olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?