- 9 Ağustos 2016
- 7.629
- 24.502
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.781
Yaa evet oldu galiba. Ölçümlerimde artık çok iyi çıkıyor kaçamak bile yapabiliyorumÇoook şükür iyi gidiyor kuzum hallettim bende ama tabi yine dikkat ederek ilerliyorumsenin icinde çok sevindim başardık sonunda desene
Başka herhangi bir belirtin var mı? Kasılma vs üşütmüş olabilir misinKızlar benimde belimde çok şiddetli ağrı var kasıklarımda var. Afedersiniz sanki vajinam yerinden fırlayacak. Heran doğuracakmışım gibi hissediyorum kendimi.
Yukarı tarafta hissettim bugun aksam hıckırıgınıHıçkırığını nerede hissediyorsun ?
Canım güçlü ol dualarımız seninledaha erken haftalarda doğup çokta sağlıklı olan bebişler var. Biraz uzak kalacaksın ama sonrası müthiş olacak
aslinda haklisin denemek lazim.bir yandan korkuyom bir yandan sezeryan mi olsam diyorum ozelde gidip.off en az hangisi acitirki.anneme gorr sezeryan daha rahatmis ikisinide denedi oYalancı sancı bu kadar ağrı yapar mi ki bilmiyorum valla sicak su iyi geldiyse sıcak su torbasi yap aşırı kaynar olmasın beline koy biraz rahatlatsin bari madem doktora gidince çözülmüyorsa. Sancı ise zaten sıklaşırsa hissedersin diye düşünüyorum. En azından süreç içinde rahatlatir biraz torba seni
Maşallah canım saglıkla evınıze kavusursunuz ınsallah en kısa zamandaMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Bir de havalar soğudu belki üşütmüzüdür. (Benim kaçışlar)
Üşüttünüz susar mısınız lütfen kdmcmSnbxjsndkdjd ayağıma 2 kat yünlü çorap+ panduf giyiyorum belki ayaktan soğuk almışımdır
Midesi yanmayan benim de midem aç tok fark etmiyo ayakta uzanirken de fark etmiyo. Canı yanmak istiyo ve yanıyor sknxjdndkd bebişin ayakları yukarı çok baskı yapiyor bazen saniyorum ki ondan kaynaklı. Bi de benim bebek 30. Haftadan beri baş aşşa yani hiç makat geliş olmadı nasıl dönüyor acabaYukarı tarafta hissettim bugun aksam hıckırıgınıama bellı olmuyor sagı solu heryerde benım mıde yanmalarım çok fenalastı bugun asit bogazımı yaktı hep ne surup ne rennıe tablet hıcbırı ıse yaramadı,ne yapsam acaba?
Cnm gozunuzaydinMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Hıçkırığı yukarda hissettiğimde benim de mide yanmam olmuştu. Acaba kafa yukarda olunca mide yanması mı yapıyor? Şimdi hıçkırık aşağıda mide yanmam sıfırrrr. Soğuk sütü kafama dikiyorum vallah rahatlatıyorYukarı tarafta hissettim bugun aksam hıckırıgınıama bellı olmuyor sagı solu heryerde benım mıde yanmalarım çok fenalastı bugun asit bogazımı yaktı hep ne surup ne rennıe tablet hıcbırı ıse yaramadı,ne yapsam acaba?
canim 4 saattir bende ayni sekildeyim bagirmaktan yoruldum sicak dus al hasta olma ama basimi yikamadim ben vucudumu sicak suya tuttum uzun sure daha yeni iyi geldi bitane parol attim ama 20 dk sonra geri basladi onun etkisi oldumu bilmiyom bile.ayniyiz.suan top uzerinde oturuyom korkuyom kalkmaya agrim cildirtacak diyeKızlar benimde belimde çok şiddetli ağrı var kasıklarımda var. Afedersiniz sanki vajinam yerinden fırlayacak. Heran doğuracakmışım gibi hissediyorum kendimi.
Bence tamamen doktora ve vücuda bağlı ikisi de kendi çapında zor geliyo bana dnnxnxnxndn nasıl rahat edeceksen öyle yap canimaslinda haklisin denemek lazim.bir yandan korkuyom bir yandan sezeryan mi olsam diyorum ozelde gidip.off en az hangisi acitirki.anneme gorr sezeryan daha rahatmis ikisinide denedi o
Benım midem cok kötü kuzum bugun ya şimdiye kadarkilerin en kötüsüMidesi yanmayan benim de midem aç tok fark etmiyo ayakta uzanirken de fark etmiyo. Canı yanmak istiyo ve yanıyor sknxjdndkd bebişin ayakları yukarı çok baskı yapiyor bazen saniyorum ki ondan kaynaklı. Bi de benim bebek 30. Haftadan beri baş aşşa yani hiç makat geliş olmadı nasıl dönüyor acaba
Erken değil 36+4 te ve 36 sonrası herzaman normaldir zaten doğması daha önceleri bile gelse sıkıntı olmuyor Allah korusun tüm evlatlarımızı ki arkadasımızınki zaten normal ve güzel bir tarih
Heh işte ya Canınızı seveyimEvet benim kızımda 36+5 te doğmuştu çok şükür küveze de gerek kalmamıştı prematüre de değildi 36. Haftadan sonra 9. Ayımıza girmiş oluyoruz tabi durabildikleri kadar dursunlar gelişsinler iyice ama öncesi de nasip
Kızlar benimde belimde çok şiddetli ağrı var kasıklarımda var. Afedersiniz sanki vajinam yerinden fırlayacak. Heran doğuracakmışım gibi hissediyorum kendimi.
Kızlar yarına gecmezse muhakkak gozukun doktora belkı rahim agzı kısalmıs olabılır sancı falan olabılır.yarına gecerse yalancı sancıdır.ama gecmezse gözükün mutlakakizlar yine asiri sancilarim oldu 2 gun onceki gibi 4 saattir var yani arada 20 dk geciyor ama onun disinda baya var cildirtiyor bagirtiyor beni.2 gun once gittgmde acilma yoktu.acaba bu sekil yalanci sanci olurmu yaaa.dusa girdim sicak iyi olur diye.iyi geldi 10 dk sonra geri hafiften basladi pilates topuna oturunca bacaklarimi acinca hafifliyor ama karnim nasil aciyor asagi dusuyor gibi .agridan ciglik atiyom evde.hastaneye gitsem doktor bise yapamiyo
Ayy olabılır yarın soylerım bakayım yukardamıymısHıçkırığı yukarda hissettiğimde benim de mide yanmam olmuştu. Acaba kafa yukarda olunca mide yanması mı yapıyor? Şimdi hıçkırık aşağıda mide yanmam sıfırrrr. Soğuk sütü kafama dikiyorum vallah rahatlatıyor
Bi de zaten haftasına göre karar verilmiyor erken olduğuna, bebeğin ciğer gelişimi kilosu vs de önemli daha erken de doğabilir kuvez gerek kalmaz mesela ama daha geç doğup kuvez gerekebilir bilemeyiz. Her zaman umutlu olup dua edip bekliyor olucaz bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı
Heh işte ya Canınızı seveyimbize böyle mesajlar lazım işte. Böyle motivasyon ve iyi örnekler ve doğru bilgiler
Evet 28 haftalık doğan bebitolar var çok erken diye tabir edebileceğimiz ki sağlıklarına da kavuşuyorlar
Heh işte ya Canınızı seveyimbize böyle mesajlar lazım işte. Böyle motivasyon ve iyi örnekler ve doğru bilgiler
Oldukça benzer şikayetler bende de mevcut iki gündür canım, dinlenince azalıyor mu ağrın?Kızlar benimde belimde çok şiddetli ağrı var kasıklarımda var. Afedersiniz sanki vajinam yerinden fırlayacak. Heran doğuracakmışım gibi hissediyorum kendimi.
Aynen öyle canım benimBi de zaten haftasına göre karar verilmiyor erken olduğuna, bebeğin ciğer gelişimi kilosu vs de önemli daha erken de doğabilir kuvez gerek kalmaz mesela ama daha geç doğup kuvez gerekebilir bilemeyiz. Her zaman umutlu olup dua edip bekliyor olucaz bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı
Zaten sizin örneklerinize bayıldımEvet 28 haftalık doğan bebitolar var çok erken diye tabir edebileceğimiz ki sağlıklarına da kavuşuyorlarMoral motivasyon her zaman önemli sende çok takılma canım, boş yere stres yapma kendine
Hiç merak etmeni tavsiye etmem. Yüreğimin tam ortasında bir kafa var. Göğüslerimin arasından fırlayacak sankiMidesi yanmayan benim de midem aç tok fark etmiyo ayakta uzanirken de fark etmiyo. Canı yanmak istiyo ve yanıyor sknxjdndkd bebişin ayakları yukarı çok baskı yapiyor bazen saniyorum ki ondan kaynaklı. Bi de benim bebek 30. Haftadan beri baş aşşa yani hiç makat geliş olmadı nasıl dönüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?