2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Naptın denedin mi koltuktan aşağıya sarkıp kalça sallamayı snnxndnxndndj

Kesinlikle öyle iyi günlere büyüsün evlatlarımız amin

Ah canım benim sağlıcakla kavuşun yavrunla en kısa sürede maşallah Rabbim analı babalı büyütsün

Naptın denedin mi koltuktan aşağıya sarkıp kalça sallamayı snnxndnxndndj
Yok sarkamadım o yemedi de popo salladım göbek falan attım bu seferde Yan döndü. Karnım yan oldu ama sonra bicirigim yine kafayı gömdü yüreğime doğru poposunu da dayadı aşağıya

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
DOktor riskli dedi mi ?
Benim dogustan kist var beynimde. Hic bir zarari yok bana. Dogustan olan cogu kist zararsiz diye biliyorum

Hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasib etsin. İnşallah bir an önce bebeğin toparlayacak ve yuvanıza kavuşacaksınız.

Kizlar yazdiklarinizi okudum, cok iyi geldi, desteginiz icin cok sagolun, iyi ki varsiniz geldigimde 1 cm di acikligim, pitocin verdiler, suni sanci, aradan 3-4 saat gecti tekrar kontrol edildim 2 cm olmustu, daha fazla dayanamayacagim dedim ve epidural istedim simdi 3 cm deyiz, iki saat sonra kontrol edicez tekrar dediler, yatiyorum uyusmus bir halde. En az 4-5 saat daha surecek gibi surec.
Benim en buyuk korkum dogumun basladigni anlamamakti, ama anliyorsunuz her yer su olmustu ki tuvalette geldi suyum. Degisik hisler, korku, heyecan hepsi bir arada. Hepimiz zamanli ve saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi insallah

Yok sarkamadım o yemedi de popo salladım göbek falan attım bu seferde Yan döndü. Karnım yan oldu ama sonra bicirigim yine kafayı gömdü yüreğime doğru poposunu da dayadı aşağıya
O da dik durmak istiyo demekki çok da zorlamamak lazım sjnxjdndjdn
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz canım

Sağlıkla kavuşun inşallah kaç kilo doğdu boyu kaç cm di canım

37 cm 1400 Gr oldukça küçük
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Geliyor bir erkenci daha

Ay çok heyecanlandım umarım miniğe hemen kavuşursun

Şuan seninle oturup seninle kalkıyoruz eminim tüm grubun duası ve kalbi seninle. Çok heyecanlıyım çok acın en hafif şekilde olsun sağlığınız bol olsun hadi bekliyoruz yeğenimizi sabırla iyi olmana çok sevindim canım benim

O da dik durmak istiyo demekki çok da zorlamamak lazım sjnxjdndjdn
Varsın dik dursun saldım artık napayım aynen öyle zorlayınca olmuyor akışına bırakmak gerekli artık. Yukarda beni daha net duyuyor belki yavrucağım sürekli konuşuyorum da onunla

Süt dışında öneri varsa açığım süt yok evde şuan bu yanma 2-3 saattir vardı şuan çok azdı iyice, midemdeki asit çıktı ağzıma resmen beter oldum

Olmuşam ejderya bi sağa alev atiyorum bi sola
Offf offfff güldüğüme bakma ben çok çekiyorum o yangından. Çaresi yok dedi doktor gaviscon diyip duruyor. Çok içmeden bağımlı olmadan arada yudum atıyorum bazı geceler napayım. Ama çaresini şöyle buldum. Mesela çok portakal severdim portakal yemeği kestim çünkü ekşi şeyler dahada coşturuyordu mide yangınımı, kivi mandalina limon bunları kestim. Yersem nadir öğlen yiyorum..ama akşam asla eski kaynatacak şeyler yemiyorum. Salçalı yemekte yok. Dene kendini gözlemle. Yerken yakan şeylerden uzaklaş biraz da olsa iyi geliyor. Geceleri de yemek yeme sen yiyordun hep hatırlıyorum salatalık bak iyi geliyor bana. Şimdi kalktım tuzladim yedim başıma da yastıklar koydum dik bir şekilde geçmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…