- 22 Ekim 2024
- 4.370
- 10.327
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.801
Naptın denedin mi koltuktan aşağıya sarkıp kalça sallamayı snnxndnxndndjHiç merak etmeni tavsiye etmem. Yüreğimin tam ortasında bir kafa var. Göğüslerimin arasından fırlayacak sankicayır cayır yanıyor midem ittiyor kafasını ciğerlerime ciğerlerime benimki dönmedi dönmüyor. Amuda kalkcam ..buradan bir kaf tavsiye aldım onları denicem. Işık mışık tuttum secde pozisyonu filan vız geldi ama bakalım bekliyoruz umutluyuz
Evet benim kızımda 36+5 te doğmuştu çok şükür küveze de gerek kalmamıştı prematüre de değildi 36. Haftadan sonra 9. Ayımıza girmiş oluyoruz tabi durabildikleri kadar dursunlar gelişsinler iyice ama öncesi de nasip
Kesinlikle öyleEvet benim kızımda 36+5 te doğmuştu çok şükür küveze de gerek kalmamıştı prematüre de değildi 36. Haftadan sonra 9. Ayımıza girmiş oluyoruz tabi durabildikleri kadar dursunlar gelişsinler iyice ama öncesi de nasip
Ah canım benim sağlıcakla kavuşun yavrunla en kısa sürede maşallah Rabbim analı babalı büyütsünMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Yok sarkamadım o yemedi deNaptın denedin mi koltuktan aşağıya sarkıp kalça sallamayı snnxndnxndndj
DOktor riskli dedi mi ?Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasib etsin. İnşallah bir an önce bebeğin toparlayacak ve yuvanıza kavuşacaksınız.Merhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
O da dik durmak istiyo demekkiYok sarkamadım o yemedi depopo salladım göbek falan attım bu seferde Yan döndü. Karnım yan oldu ama sonra bicirigim yine kafayı gömdü yüreğime doğru poposunu da dayadı aşağıya
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz canımKizlar yazdiklarinizi okudum, cok iyi geldi, desteginiz icin cok sagolun, iyi ki varsinizgeldigimde 1 cm di acikligim, pitocin verdiler, suni sanci, aradan 3-4 saat gecti tekrar kontrol edildim 2 cm olmustu, daha fazla dayanamayacagim dedim ve epidural istedim simdi 3 cm deyiz, iki saat sonra kontrol edicez tekrar dediler, yatiyorum uyusmus bir halde. En az 4-5 saat daha surecek gibi surec.
Benim en buyuk korkum dogumun basladigni anlamamakti, ama anliyorsunuzher yer su olmustu ki tuvalette geldi suyum. Degisik hisler, korku, heyecan hepsi bir arada. Hepimiz zamanli ve saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi insallah
Sağlıkla kavuşun inşallah kaç kilo doğdu boyu kaç cm di canım
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Geliyor bir erkenci dahaKizlar yazdiklarinizi okudum, cok iyi geldi, desteginiz icin cok sagolun, iyi ki varsinizgeldigimde 1 cm di acikligim, pitocin verdiler, suni sanci, aradan 3-4 saat gecti tekrar kontrol edildim 2 cm olmustu, daha fazla dayanamayacagim dedim ve epidural istedim simdi 3 cm deyiz, iki saat sonra kontrol edicez tekrar dediler, yatiyorum uyusmus bir halde. En az 4-5 saat daha surecek gibi surec.
Benim en buyuk korkum dogumun basladigni anlamamakti, ama anliyorsunuzher yer su olmustu ki tuvalette geldi suyum. Degisik hisler, korku, heyecan hepsi bir arada. Hepimiz zamanli ve saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi insallah
Hayirli olsun sizin minnak da, hosgeldi37 cm 1400 Gr oldukça küçük
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Geliyor bir erkenci daha
Kizlar yazdiklarinizi okudum, cok iyi geldi, desteginiz icin cok sagolun, iyi ki varsinizgeldigimde 1 cm di acikligim, pitocin verdiler, suni sanci, aradan 3-4 saat gecti tekrar kontrol edildim 2 cm olmustu, daha fazla dayanamayacagim dedim ve epidural istedim simdi 3 cm deyiz, iki saat sonra kontrol edicez tekrar dediler, yatiyorum uyusmus bir halde. En az 4-5 saat daha surecek gibi surec.
Amin inşallah teşekkür ederimDOktor riskli dedi mi ?
Benim dogustan kist var beynimde. Hic bir zarari yok bana. Dogustan olan cogu kist zararsiz diye biliyorum
Şuan seninle oturup seninle kalkıyoruzKizlar yazdiklarinizi okudum, cok iyi geldi, desteginiz icin cok sagolun, iyi ki varsinizgeldigimde 1 cm di acikligim, pitocin verdiler, suni sanci, aradan 3-4 saat gecti tekrar kontrol edildim 2 cm olmustu, daha fazla dayanamayacagim dedim ve epidural istedim simdi 3 cm deyiz, iki saat sonra kontrol edicez tekrar dediler, yatiyorum uyusmus bir halde. En az 4-5 saat daha surecek gibi surec.
Olmuşam ejderya bi sağa alev atiyorum bi sola
Varsın dik dursun saldım artık napayımO da dik durmak istiyo demekkiçok da zorlamamak lazım sjnxjdndjdn
Evren oldu, kankilerini bekliyor şimdiHayirli olsun sizin minnak da, hosgeldiadi ne oldu:)
Offf offfffOlmuşam ejderya bi sağa alev atiyorum bi sola
Gelecekler annesi kankileri azıcık kaldı. Sağlıkla büyüsün kuzucuğunEvren oldu, kankilerini bekliyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?