2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Bugün yemedim ya 8 den sonra su içtim tek. Dik oturunca da geçmiyor çözemedim bakalım bu gece nasıl bitecek mutfakta iki tane kivi var bir hafta olacak gözümün içine bakıyor ekşidir diye yiyemiyorum djnxjdnxjdid

Süt dışında öneri varsa açığım süt yok evde şuan bu yanma 2-3 saattir vardı şuan çok azdı iyice, midemdeki asit çıktı ağzıma resmen beter oldum
Baya olmuş ama geçti mi? Yani süt yoksa tahin, şurup falan öneririm. En kötü karbonatlı su içebilirsin belki, rahatlatır

Evet inşallah bende çok merak ediyorum E elektroforez güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Şurda hemen hemen hepimiz bir aya doğurmuş olacağız ve bebitolarımızı konuşacağız artık çok heyecanlı

Yaaa denedin mi Işık konusunda destek alsaydın canım ben eşime demiştim de baya dalga geçmişti benle yine de yaptık olmadı kendim napayım becerememiştim

Kesinlikle öyle iyi günlere büyüsün evlatlarımız amin
Amin inşallah canım benim bu zamanlar geçiyor tatlı heyecanlar bir anı olarak kalıyor yeterki sağlıcakla gelsin kuzularımız inşallah Bizim doğum hikayeleri erkeklerin askerlik hikayeleriyle kapışır
Ayrıca her hamilelik ve her doğum kişinin kendine özgü süreçler güzel telaşlar
Kendinizi yıpratmayın, korkutmayın strese sokmayın kuzular sonunda hepimiz kavuşacağız minnoşlarımıza Allahın izniyle

Ben geldiiimmm.
Kuzu dediğin faktörler üzerime yapışmış halde bunları atlatsam da bir türlü uykuya dalamıyorum. Önceki gece 4 saat uyumuş olmamdan mı ne gece 12:30 gibi uyudum tabi arada tuvalet ziyaretlerim oldu sık sık ama bu sabah 9 da uyandım telefonu elime almadım 12 den sonra

Süt dışında öneri varsa açığım süt yok evde şuan bu yanma 2-3 saattir vardı şuan çok azdı iyice, midemdeki asit çıktı ağzıma resmen beter oldum
Ayyy ben de çok kötüyüm bu reflüden yaaa, öğlen yediğimi sindiremeyip gece 3buçukta istifa ile çıkardım resmen, kendimi tıkanmış lavabo gibi hissediyorum, kesinlikle sindiremiyorum. Naneli şeker beni biraz rahatlattı dene istersen canım sen de

Canim kizlarr ve güzel bebislerii
her birinizin iyi oldugunu gönülden diliyorum uzun zaman oldu giremedim ben, cocuklar ev kosturmaca derken. bi de çok zorlaniyorum gerçekten ilk 2 hamilelik gibi olmadi bu sefer. sürekli nefes nefeseyim. ama sükür iyiyim 35+2 olduk bugün karnim patlayacak gibi. az evvel gördüm
E elektroforez doguma girmis, bebis biraz acele etmis, Allah kurtarsin ikisini de ve hepimizi de insallah
son haftalarimiz, insalah güzelikle biter ve yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz

Öncelikle gözünüz aydın, sağ salim dünyaya gelmiş bebeğiniz. İnşallah çok hızlı bir şekilde kendini toparlar ve küvözden çıkar evine geçer yavrucak. Siz de kendinize iyi bakın bu süreçte. Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle

Aaa evet gercekten uzun zamandır yoktun sen canim. Ama iyi olmana cok sevindim. Az kaldi sabret rabbim kolaylik versin

Sen de iyi ki varsın Hepimizin aklı sende Dünden beri, ailesi yanına gidebilmiş miydi acaba diye düşüncelerdeyim, kendi annemin daha gelemeyişini düşünmeden Gurbette yardım edenlerin çok olsun, Allah hep iyilerle karşılaştırsın. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla

Merhaba
Ben de uzun bir süre giremeyip 32+0 da doğum iznine ayrılınca tekrar girebildim ve şimdi hiç çıkamıyorum. Aklım hep burda Hamileliğimizin başlarında biraz yazışmıştık, hatırlıyorum seni.
İyi olmana çok sevindim Evde ilgi bekleyen başka çocuklar olunca dinlenmek hayal oluyor, nefes nefese kalıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…