- 22 Ekim 2024
- 4.370
- 10.327
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.821
Bugün yemedim yaOfff offfffgüldüğüme bakma ben çok çekiyorum o yangından. Çaresi yok dedi doktor gaviscon diyip duruyor. Çok içmeden bağımlı olmadan arada yudum atıyorum bazı geceler napayım. Ama çaresini şöyle buldum. Mesela çok portakal severdim portakal yemeği kestim çünkü ekşi şeyler dahada coşturuyordu mide yangınımı, kivi mandalina limon bunları kestim. Yersem nadir öğlen yiyorum..ama akşam asla eski kaynatacak şeyler yemiyorum. Salçalı yemekte yok. Dene kendini gözlemle. Yerken yakan şeylerden uzaklaş biraz da olsa iyi geliyor. Geceleri de yemek yeme sen yiyordun hep hatırlıyorum salatalık bak iyi geliyor bana. Şimdi kalktım tuzladim yedim başıma da yastıklar koydum dik bir şekilde geçmesini bekliyorum
Tahin varsa 1 kaşık ye oda rahatlatiyor cnmBugün yemedim ya8 den sonra su içtim tek. Dik oturunca da geçmiyor çözemedim bakalım bu gece nasıl bitecek mutfakta iki tane kivi var bir hafta olacak gözümün içine bakıyor ekşidir diye yiyemiyorum djnxjdnxjdid
Baya olmuş ama geçti mi? Yani süt yoksa tahin, şurup falan öneririm. En kötü karbonatlı su içebilirsin belki, rahatlatırSüt dışında öneri varsa açığım süt yok evde şuan bu yanma 2-3 saattir vardı şuan çok azdı iyice, midemdeki asit çıktı ağzıma resmen beter oldum
Ben diş ağrısıyla uğraştığım için uykular yalan olduuu
Büyücek annesi sonra evine gidicek sağlıkla hemde37 cm 1400 Gr oldukça küçük
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Geliyor bir erkenci daha
Tahin varsa 1 kaşık ye oda rahatlatiyor cnm
Dün dik yastıkla uyuyakalmisim jsbxjsjdj bidahakine aklımdaBaya olmuş ama geçti mi? Yani süt yoksa tahin, şurup falan öneririm. En kötü karbonatlı su içebilirsin belki, rahatlatır
Evet inşallah bende çok merak ediyorum E elektroforez güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahZaten sizin örneklerinize bayıldımbana bir an özelden yazınca gerildim buradan yanıtlamak istedim. Ama geçti kuzum kimseyi üzüp kırmak istemem. Kimsede beni strese sokmasın hakka girmesin. Şekerimiz var mazallah germeye gerek yok Hepimiz iyi olalım olumlu ve yapıcı dil ile birbirimize destek olalım burada en önemlisi o. Bide insan kötü yorum görünce stres oluyor çünkü hepimizin az kaldı birde ben elektroforezle konuşuyordum ben,hemen hemen günümüz aynı ben bile heyecanlandım ondan msj görünce. Öyle işte neyse boşverelim. Şuan inşallah onun için herşey yolunda gidiyordur tek düşüncem bu valla
Yaaa denedin miHiç merak etmeni tavsiye etmem. Yüreğimin tam ortasında bir kafa var. Göğüslerimin arasından fırlayacak sankicayır cayır yanıyor midem ittiyor kafasını ciğerlerime ciğerlerime benimki dönmedi dönmüyor. Amuda kalkcam ..buradan bir kaf tavsiye aldım onları denicem. Işık mışık tuttum secde pozisyonu filan vız geldi ama bakalım bekliyoruz umutluyuz
Amin inşallah canım benim bu zamanlar geçiyor tatlı heyecanlar bir anı olarak kalıyor yeterki sağlıcakla gelsin kuzularımız inşallahKesinlikle öyleiyi günlere büyüsün evlatlarımız amin
Ben geldiiimmm.Evet seni en iyi ben anlarım benim de en küçük kardeşimle aramda 11 yaş varya kuzum şimdi istesek de uyuyamıyoruz ki koca göbekle dönmek mesele kah mide yanmaları kah dakika başı gelen tuvalet seferleri 10 dan sonra telefon alsak da almasak da uyuyamamak için faktörümüz çok
Ayyy ben de çok kötüyüm bu reflüden yaaa, öğlen yediğimi sindiremeyip gece 3buçukta istifa ile çıkardım resmen, kendimi tıkanmış lavabo gibi hissediyorum, kesinlikle sindiremiyorum. Naneli şeker beni biraz rahatlattı dene istersen canım sen deSüt dışında öneri varsa açığım süt yok evde şuan bu yanma 2-3 saattir vardı şuan çok azdı iyice, midemdeki asit çıktı ağzıma resmen beter oldum
Öncelikle gözünüz aydın, sağ salim dünyaya gelmiş bebeğiniz.Merhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Aaa evet gercekten uzun zamandır yoktun sen canim. Ama iyi olmana cok sevindim. Az kaldi sabret rabbim kolaylik versinCanim kizlarr ve güzel bebislerii
her birinizin iyi oldugunu gönülden diliyorumuzun zaman oldu giremedim ben, cocuklar ev kosturmaca derken. bi de çok zorlaniyorum gerçekten ilk 2 hamilelik gibi olmadi bu sefer. sürekli nefes nefeseyim. ama sükür iyiyim 35+2 olduk bugün karnim patlayacak gibi. az evvel gördüm
E elektroforez doguma girmis, bebis biraz acele etmis, Allah kurtarsin ikisini de ve hepimizi de insallah
son haftalarimiz, insalah güzelikle biter ve yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz
Sen de iyi ki varsınKizlar yazdiklarinizi okudum, cok iyi geldi, desteginiz icin cok sagolun, iyi ki varsinizgeldigimde 1 cm di acikligim, pitocin verdiler, suni sanci, aradan 3-4 saat gecti tekrar kontrol edildim 2 cm olmustu, daha fazla dayanamayacagim dedim ve epidural istedim simdi 3 cm deyiz, iki saat sonra kontrol edicez tekrar dediler, yatiyorum uyusmus bir halde. En az 4-5 saat daha surecek gibi surec.
Benim en buyuk korkum dogumun basladigni anlamamakti, ama anliyorsunuzher yer su olmustu ki tuvalette geldi suyum. Degisik hisler, korku, heyecan hepsi bir arada. Hepimiz zamanli ve saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi insallah
MerhabaCanim kizlarr ve güzel bebislerii
her birinizin iyi oldugunu gönülden diliyorumuzun zaman oldu giremedim ben, cocuklar ev kosturmaca derken. bi de çok zorlaniyorum gerçekten ilk 2 hamilelik gibi olmadi bu sefer. sürekli nefes nefeseyim. ama sükür iyiyim 35+2 olduk bugün karnim patlayacak gibi. az evvel gördüm
E elektroforez doguma girmis, bebis biraz acele etmis, Allah kurtarsin ikisini de ve hepimizi de insallah
son haftalarimiz, insalah güzelikle biter ve yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?