- 20 Ekim 2024
- 561
- 558
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.841
Canım sen gittin mi doktora, açıklık falan var mı acaba? Bebek kanala yerleştiği için de sancı yapıyor olabilirdun aksam 8den beri olan sanci agri ve cigliklarim suan azalmis durumda benmde ama galiba ben anladim cocuk kanala yerlesiyor olabilir.cunku kalca kemigim ve bacak kemiklerim agriyor suan.savastan cikmis gibi ama hala adet sancin var gibi.sanki bu cocuklar erken gelecek gibi.korku sariyor insani
gercekten heyecanli misiniz ben niye degilimAyyy çok heyecanlı yaaa… sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza.. 35’ten beri hazırım artık psikolojik olarak.. burda doğuma gidenleri gördükçe daha da heyecanlanıyorum valla..şaka maka kocaman bir aile olduk burda, birbirimize çok çok iyi geldik. İyi ki varsınız kızlaaarrr
gitmedim canim ya bu bir haftadir hergun doktordaydim surekli gelen giden muayene etti bakti nst derken .hicbirsey cikmadi dunden beri evdeyim direniyorum.kendimi dinleyecegim biraz tahminim bebek kanala yerlesiyor cunku sag kalca kemigimde agri var onceden spor yaparkende farketmistim o sag tarafi acamamistim digeri gibi esnemedi.tahminim ondan agri cok yapiyor.bakalim ne olacak .ailemin gelmesine cok var daha. dogurmak istemiyorum biryandan simdiCanım sen gittin mi doktora, açıklık falan var mı acaba? Bebek kanala yerleştiği için de sancı yapıyor olabilir
bu saate dogurmustur tahminim bence bebekle ilgileniyodur
Ooo biz neler neler diyoruzgercekten heyecanli misiniz ben niye degilimdun esimde cok uzgundu biraz gozunden yas geldi beni oyle acilar icinde gorunce yani biraz canima duskunum galiba.dedik daha bitane cocuk yeter birdaha yok .esimde diyor senden hicbirsey onemli degil.yazik yavrucagim ya bi bilse arkasindan boyle konusuyoruz
Allah kolaylık versin sürecin biran önce kısalır kucağına alırsın inşallahKizlar yazdiklarinizi okudum, cok iyi geldi, desteginiz icin cok sagolun, iyi ki varsinizgeldigimde 1 cm di acikligim, pitocin verdiler, suni sanci, aradan 3-4 saat gecti tekrar kontrol edildim 2 cm olmustu, daha fazla dayanamayacagim dedim ve epidural istedim simdi 3 cm deyiz, iki saat sonra kontrol edicez tekrar dediler, yatiyorum uyusmus bir halde. En az 4-5 saat daha surecek gibi surec.
Benim en buyuk korkum dogumun basladigni anlamamakti, ama anliyorsunuzher yer su olmustu ki tuvalette geldi suyum. Degisik hisler, korku, heyecan hepsi bir arada. Hepimiz zamanli ve saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi insallah
Çok sevindimmmkizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Emzirme isi sanirim beni en cok zorlayani oldu. Yarin duzgun bir egitim verecekler, insallah onu da hallederizben cok korkuyordum dogumdan, hic korkmayin, kendinize bedeninize ve bebeginize guvenin. Umarim hepiniz en dogru zamanda kolaylikla bebeginize kavusursunuz.
Not: bavulunuzu hazirlayinben bacaklarimdan su akarken bavul hazirlamaya calisiyordum, biraz zorlandim
Ve eslerinizle basbasa son zamanlarinizin tadini cikartin
Rabbim saglikla anali babali buyutsunkizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Emzirme isi sanirim beni en cok zorlayani oldu. Yarin duzgun bir egitim verecekler, insallah onu da hallederizben cok korkuyordum dogumdan, hic korkmayin, kendinize bedeninize ve bebeginize guvenin. Umarim hepiniz en dogru zamanda kolaylikla bebeginize kavusursunuz.
Not: bavulunuzu hazirlayinben bacaklarimdan su akarken bavul hazirlamaya calisiyordum, biraz zorlandim
Emzirme dışardan göründüğü gibi bişey değil herkese bir emzirme danışmanı ile ilerlemesini tavsiye ederim etrafın dediklerine uymaktansa eğer emzirmek istiyorum mamaya pek yanaşmak istemiyorum diyorsanız eğitim almak için biraz geç oldu ama hiçbişey için geç değilRabbim saglikla anali babali buyutsuniyi olmaniza cok sevindim. Seni merak ediyorduk hepimiz. Suan hepimize güç oldun diyebilirim insallah bizlerde senin gbi pozitif dogum geciririz sütün geldimi cnm yoksa agri oldugu icinmi emzirmede zorlandin ?
Ay hoşgeldin bende merak etmiştim seniCanim kizlarr ve güzel bebislerii
her birinizin iyi oldugunu gönülden diliyorumuzun zaman oldu giremedim ben, cocuklar ev kosturmaca derken. bi de çok zorlaniyorum gerçekten ilk 2 hamilelik gibi olmadi bu sefer. sürekli nefes nefeseyim. ama sükür iyiyim 35+2 olduk bugün karnim patlayacak gibi. az evvel gördüm
E elektroforez doguma girmis, bebis biraz acele etmis, Allah kurtarsin ikisini de ve hepimizi de insallah
son haftalarimiz, insalah güzelikle biter ve yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz
Senin bebişinde aramıza hoşgeldiMerhabalar 6 şubat itibariyle doktorumuz oğlumu sezeryan ile dünyaya kavuşturdu. Şu an maalesef yoğun bakımda. Görünürde sağlıklı ama çok küçük olduğu için 3-6 hafta arası yoğun bakımda kalması bekleniyor. Güçlü oğlum için dua istiyorum ve geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
Ay canım benim hadi gözünüz aydın olsunkizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Sende iyi ki varsın canımmAyyy çok heyecanlı yaaa… sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza.. 35’ten beri hazırım artık psikolojik olarak.. burda doğuma gidenleri gördükçe daha da heyecanlanıyorum valla..şaka maka kocaman bir aile olduk burda, birbirimize çok çok iyi geldik. İyi ki varsınız kızlaaarrr
Ayyy canım Allah analı babalı büyütsün inşallahkizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Ohooo ben nerelerini ısırcam diyorumOoo biz neler neler diyoruz
Ne zaman hamileliğin zorluğundan dertlensem, eşim bana sen istedin diyorSus diyorum, çocuk duyacak. İstemediğini düşünecek sonra
Sancı ağrı olunca da eşime şikayet ediyorum, doğunca çöçünü ısıralım diyoruz, korkutuyoruz beybiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?