2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
dun aksam 8den beri olan sanci agri ve cigliklarim suan azalmis durumda benmde ama galiba ben anladim cocuk kanala yerlesiyor olabilir.cunku kalca kemigim ve bacak kemiklerim agriyor suan.savastan cikmis gibi ama hala adet sancin var gibi.sanki bu cocuklar erken gelecek gibi.korku sariyor insani

Ayyy çok heyecanlı yaaa… sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza.. 35’ten beri hazırım artık psikolojik olarak.. burda doğuma gidenleri gördükçe daha da heyecanlanıyorum valla.. şaka maka kocaman bir aile olduk burda, birbirimize çok çok iyi geldik. İyi ki varsınız kızlaaarrr

Canım sen gittin mi doktora, açıklık falan var mı acaba? Bebek kanala yerleştiği için de sancı yapıyor olabilir

gercekten heyecanli misiniz ben niye degilimdun esimde cok uzgundu biraz gozunden yas geldi beni oyle acilar icinde gorunce yani biraz canima duskunum galiba.dedik daha bitane cocuk yeter birdaha yok .esimde diyor senden hicbirsey onemli degil.yazik yavrucagim ya bi bilse arkasindan boyle konusuyoruz

Canım sen gittin mi doktora, açıklık falan var mı acaba? Bebek kanala yerleştiği için de sancı yapıyor olabilir
gitmedim canim ya bu bir haftadir hergun doktordaydim surekli gelen giden muayene etti bakti nst derken .hicbirsey cikmadi dunden beri evdeyim direniyorum.kendimi dinleyecegim biraz tahminim bebek kanala yerlesiyor cunku sag kalca kemigimde agri var onceden spor yaparkende farketmistim o sag tarafi acamamistim digeri gibi esnemedi.tahminim ondan agri cok yapiyor.bakalim ne olacak .ailemin gelmesine cok var daha. dogurmak istemiyorum biryandan simdi

Ooo biz neler neler diyoruz
Ne zaman hamileliğin zorluğundan dertlensem, eşim bana sen istedin diyor Sus diyorum, çocuk duyacak. İstemediğini düşünecek sonra
Sancı ağrı olunca da eşime şikayet ediyorum, doğunca çöçünü ısıralım diyoruz, korkutuyoruz beybiyi

kizlar bebis geldi suyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Emzirme isi sanirim beni en cok zorlayani oldu. Yarin duzgun bir egitim verecekler, insallah onu da hallederiz ben cok korkuyordum dogumdan, hic korkmayin, kendinize bedeninize ve bebeginize guvenin. Umarim hepiniz en dogru zamanda kolaylikla bebeginize kavusursunuz.
Not: bavulunuzu hazirlayin ben bacaklarimdan su akarken bavul hazirlamaya calisiyordum, biraz zorlandim
Ve eslerinizle basbasa son zamanlarinizin tadini cikartin

Allah kolaylık versin sürecin biran önce kısalır kucağına alırsın inşallah ben sana güveniyorum sen yapabilirsin belkide şimdiye başarmışsındır ilk doğumun du heralde biraz uzun sürecek ama biranda herşey onun ağlamasıyla son bulacak birdaha acı çekmeyeceksin güçlü anne

Çok sevindimmm biliyordum yapabileceğini
Hoşgeldi bebeğimiz emzirme eğitimi verilirse gerçekten harika olur tek başına emzirebilmek zor oluyor

Rabbim saglikla anali babali buyutsun iyi olmaniza cok sevindim. Seni merak ediyorduk hepimiz. Suan hepimize güç oldun diyebilirim insallah bizlerde senin gbi pozitif dogum geciririz sütün geldimi cnm yoksa agri oldugu icinmi emzirmede zorlandin ?

Emzirme dışardan göründüğü gibi bişey değil herkese bir emzirme danışmanı ile ilerlemesini tavsiye ederim etrafın dediklerine uymaktansa eğer emzirmek istiyorum mamaya pek yanaşmak istemiyorum diyorsanız eğitim almak için biraz geç oldu ama hiçbişey için geç değil

Ay hoşgeldin bende merak etmiştim seni Sonlara geldik inşallah azıcık daha sabır edicez Kızçelerin nasıllar

Senin bebişinde aramıza hoşgeldi
İnşallah biran önce kucağına verirler seni çok iyi anlıyorum üzülme

Ay canım benim hadi gözünüz aydın olsun Merak etme hemen toparlar kuzucugun emzirme ilk zamanlar zorluyor ama merak etme zamanla o da oturacak

Sende iyi ki varsın canımm bende psikolojik olarak hazırım beklemedeyim

Ayyy canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bize inşallah.. geçti gitti bak, artık minnoşun kollarında çok şükür.. su gibi aksın geçsin inşallah hepimizin doğumları

Ohooo ben nerelerini ısırcam diyorum hele o popişini aşağıya dayanmış duruyor gördüm ya ultrasonda aha dedim tamamdır ısırcam kesin. Birde ayaklarını kafasına kadar kaldırmış parmaklarını inceledim yanağının yanında yicem kaçarı yook ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…