2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Canım çok sevindim güzel bir doğum hikayen oldu umarım bebek de sen de en kısa zamanda gidersiniz evinize darısı bekleyenlere

Yaaaaaa mükemmel hoş geldi sefa geldi ilk bebeğimiz gerçi sinemde doğurmuştu sanırım. Valla çok sevinçliyim İyi olun sağlıklı mutlu olun oh mis bir çırpıda kurtarmış Rabbim. Hadi gözün aydın canım benim. Maşallah bebişimizede gayet iyi doğmuş harika. Dualarını bizden de eksik etme bizde sırada bekliyoruz valla
Emzirme işinide sen halledersin hiiic merak etme. Ona ve kendine zaman tanı. Böyle güzel şekilde ilerleyecek herşey. Gül imgesini aldın mıııı

Kızlar cıktım kontrolden,bebek ıyıce asagıya baskı yapmaya baslamıs,rahım agzı yıne kısalmıs 26mm e düşmüş,iki haftada 43 ten 26ya düştü,onun dısında hersey yolunda,nst dede bır kez sancı cıktı 50 sevıyesınde.25 ı gıbı planladık sezeryanı,bu hafta ıyı beslenmedım midem yuzunden,100 gram ancak almıs hemen alısverıse gıttım cevızler narlar havuclar aldım,elımdekı ayagımdakı şişi sordum cok normal dedı,rennıe tablet 3-4 kez cıgneyebılırmısım.sona cok yaklastık Allahım saglıklı dogum nasip etsin heycanlandım bıraz

Maşallah kuzum.bugun benım doktora sordum,kuvoze gırermı artık dogsa dıye,kımı bebek 39 hafta olur gırer kımı bebek 36 haftalık olur gırmez dedı kıloylada alakası yok dedı,cıger gelısımını ancak dogunca gorebılırız cıger gelısımıne gore dedı,o yuzden sanmam kuzum kuvoze gırecegını hıc korkma,girse girerdi sımdıye kadarboyuda kılosuda ıyı sen bol bol besle sütle süt yoksa mamayla hemen toparlar bır haftayagozunuz aydın tekrardan Allah analı babalı mutlu büyümeyi nasıp etsin inşallah

Ben de annemi çağırdım dedim anne gel evi temizleyelim ne zaman doğuracağım belli değil her an her şey olabilir nddnjdwjwjkwwkkwks
papatya113 Her doğum haberinde ben de böyle tutuşuyorum nsbxjsbxjsjdjd

Gözün aydın canım cok sevindim kavuşmanıza kilosu da iyiymiş maşallah kuzuya inşallah en kısa sürede toparlayıp eve gecersiniz

darısı hepimizin başına herkese kolay doğum diliyorum

Kizlar merhaba
Isim konusunda cok kararsiz kaldik size sormaj istedim
Asil Ata
Arel Ata
Uygar Ata
Bu isimlerden hangilerini sizce?
Bizimde isim belli değil ya beğendiğimiz bişey bile yok hala vakit te kalmadı böyle giderse buda eşimin dedesinin adı olacak uygar farklı bir isim gibi geldi bana uygar ata yı beğendim arel uydurulmuş isimlerden sanki asil de çok koyulmaya başladı

Evet canim cok tesekkur ederim

Uyuyabiliyorsan sıkıntı yok kuzum çok sevindim vücut da dinlemiş olur ben uyuyamıyorum ya bir de şimdi oğlum hasta 38-39 derece ateş mide bulantısı karın ağrısı bir şey de yiyemedi eşim doktora götürdü şimdi. Allahım inşallah hafif atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…