- 25 Haziran 2024
- 892
- 2.960
- 33
- 36
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.861
Canım çok sevindim güzel bir doğum hikayen oldu umarım bebek de sen de en kısa zamanda gidersiniz evinizekizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Emzirme isi sanirim beni en cok zorlayani oldu. Yarin duzgun bir egitim verecekler, insallah onu da hallederizben cok korkuyordum dogumdan, hic korkmayin, kendinize bedeninize ve bebeginize guvenin. Umarim hepiniz en dogru zamanda kolaylikla bebeginize kavusursunuz.
Not: bavulunuzu hazirlayinben bacaklarimdan su akarken bavul hazirlamaya calisiyordum, biraz zorlandim
Ve eslerinizle basbasa son zamanlarinizin tadini cikartin
Bende annemle yengeme söyledim dünBen de annemi çağırdım dedim anne gel evi temizleyelim ne zaman doğuracağım belli değil her an her şey olabilir nddnjdwjwjkwwkkwks
Yaaaaaa mükemmelkizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Emzirme isi sanirim beni en cok zorlayani oldu. Yarin duzgun bir egitim verecekler, insallah onu da hallederizben cok korkuyordum dogumdan, hic korkmayin, kendinize bedeninize ve bebeginize guvenin. Umarim hepiniz en dogru zamanda kolaylikla bebeginize kavusursunuz.
Not: bavulunuzu hazirlayinben bacaklarimdan su akarken bavul hazirlamaya calisiyordum, biraz zorlandim
Maşallah kuzum.bugun benım doktora sordum,kuvoze gırermı artık dogsa dıye,kımı bebek 39 hafta olur gırer kımı bebek 36 haftalık olur gırmez dedı kıloylada alakası yok dedı,cıger gelısımını ancak dogunca gorebılırız cıger gelısımıne gore dedı,o yuzden sanmam kuzum kuvoze gırecegını hıc korkma,girse girerdi sımdıye kadarkizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Ben de annemi çağırdım dedim anne gel evi temizleyelim ne zaman doğuracağım belli değil her an her şey olabilir nddnjdwjwjkwwkkwks
Gözün aydın canım cok sevindim kavuşmanıza kilosu da iyiymiş maşallah kuzuyakizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Luluu sen nasılsın nasıl gidiyorCanım çok sevindim güzel bir doğum hikayen oldu umarım bebek de sen de en kısa zamanda gidersiniz evinizedarısı bekleyenlere
uygar ata bnceKizlar merhaba
Isim konusunda cok kararsiz kaldik size sormaj istedim
Asil Ata
Arel Ata
Uygar Ata
Bu isimlerden hangilerini sizce?
Bizimde isim belli değil ya beğendiğimiz bişey bile yok hala vakit te kalmadı böyle giderse buda eşimin dedesinin adı olacakKizlar merhaba
Asil Ata
Arel Ata
Uygar Ata
Asil Ata benceKizlar merhaba
Asil Ata
Arel Ata
Uygar Ata
Uygar Ata yı beğendim canım çok uyumlu buldumKizlar merhaba
Asil Ata
Arel Ata
Uygar Ata
Şükür benimki bekliyor halaLuluu sen nasılsın nasıl gidiyorBen ilk sen doğurursun diye düşünüyordum ne güzel dayandı senin kuzu
Evet canim cok tesekkur ederimBizimde isim belli değil ya beğendiğimiz bişey bile yok hala vakit te kalmadı böyle giderse buda eşimin dedesinin adı olacakuygar farklı bir isim gibi geldi bana uygar ata yı beğendim arel uydurulmuş isimlerden sanki asil de çok koyulmaya başladı
Tesekkurler canimAsil Ata bence
Tesekkur ederim canimUygar Ata yı beğendim canım çok uyumlu buldum
Tesekkur ederim canimuygar ata bnce
Oy maşallah az kalmış 10 dan geri sayıma her şey çok güzel olsun sağlıcakla gelsin kuzucukŞükür benimki bekliyor halayirmisine tarih aldık 12 günüm kaldı benim de
Uyuyabiliyorsan sıkıntı yok kuzum çok sevindim vücut da dinlemiş olur ben uyuyamıyorum ya bir de şimdi oğlum hasta 38-39 derece ateş mide bulantısı karın ağrısı bir şey de yiyemedi eşim doktora götürdü şimdi. Allahım inşallah hafif atlatırBen geldiiimmm.
Kuzu dediğin faktörler üzerime yapışmış haldebunları atlatsam da bir türlü uykuya dalamıyorum. Önceki gece 4 saat uyumuş olmamdan mı ne gece 12:30 gibi uyudum tabi arada tuvalet ziyaretlerim oldu sık sık ama bu sabah 9 da uyandım telefonu elime almadım 12 den sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?