2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Mesela benim doktorum 35 i gördükten sonra korkma dedi. Ki adam doçent yani:) Ki arkadaşımız 37. Haftanın içinde gayet doğurulabilir bir hafta. Eminim sağlıkla kucağına inşallah alır. Kuzenimin çocuğu 34. Hafta doğdu küvezde bile yatmadı. Ciğer gelişimi, kilosu vs iyiyse prematüre olmuyor. Erken olmuyor

Kızlar benimde belimde çok şiddetli ağrı var kasıklarımda var. Afedersiniz sanki vajinam yerinden fırlayacak. Heran doğuracakmışım gibi hissediyorum kendimi.
Kuzum bir doktoruna haber verdin mi? Düzenliyse bu söylediklerin doktoruna iletmende fayda var

Hıçkırığını nerede hissediyorsun ?

Canım güçlü ol dualarımız seninle daha erken haftalarda doğup çokta sağlıklı olan bebişler var. Biraz uzak kalacaksın ama sonrası müthiş olacak
Hıçkırığı çok tatlı olmuyor mu ama ritmik ritmik atıyor bazen sinirleniyor sanırım tekmeyi de sallıyor

Bu çok mantıklı. Çünkü benimkinin de bası yukardayken midem çok yanıyordu pozisyon değiştirdiğinden yani baş aşağı döndüğünden beri benim de yanmıyor

Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşallah.

Canım benim çok sevindim güzel haberlerine hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün güzel güzel büyümek nasip olsun bebişe

Benim pozitif güzel arkadaşım kankam senin mesajlarını okurken ben kendimle ilgili olmayan mesajlarında bile kendimi çok iyi hissediyorum. Terapi gibisin

Çok geçmiş olsun canım

Doktordan geldim şimdi. Nst yapılırken ebe birden tansiyon ölçüm yapcam dedi. 11/8 çıktı. Yüksek çıkardı hep hastanede. Bebiş iyiymiş. Doğum şeklini sorduk, gidişata göre karar veririz ama daha çok sezaryen gibi dedi. Hiç bir sorun yok, suyu biraz azmış sadece. Geçen salı iyi demişti ona da. Sezaryeni kendi açısından rahat buluyor bence benim daktır, eminim artık. Ben normal istiyorum ama hayırlısı bakalım.

Hıçkırığı çok tatlı olmuyor mu ama ritmik ritmik atıyor bazen sinirleniyor sanırım tekmeyi de sallıyor
Ahahahah sen de farkettin di mi hıçkırırken bi an da bam güm ahahsh çok tatlılar yaa
Bu çok mantıklı. Çünkü benimkinin de bası yukardayken midem çok yanıyordu pozisyon değiştirdiğinden yani baş aşağı döndüğünden beri benim de yanmıyor
Benim ki biraz oynak olduğu için baş bi aşağı da bi yukarı da artık anlıyorum pozisyonu öyle bi çıkarım yaptım

Aynen kuzum ilk oğlumda da çok net anlardım ben hıçkırık olayını. Bunda da hıçkırdığında özellikle dinliyorum çok tatlı oluyorlar benimki de öyle hareketli çok. En son işte nst ye çok girmek zorunda kalmıştım ya orda bas aşağı döndü şuan hala öyle sanırım ama öyle dursun daha çok razıyım

Herşey yolunda gitmeye devam eder inşallah canım sancılar benimde 50cikiyor nstlerde artık. Sen beslenme konusunda hemen ele alıp toparlarsin çünkü hatırlıyorum ne yemen gerektiğini çok iyi biliyorsun. Olsun bir hafta 100alir bir hafta 200. Gayet iyi gidiyorsun. Şu rennie tableti bende almak istiyorum midem çok kötü özelden alınıyor mu yazdırmak mi gerekli ilacı?
Ah kuzuma Rabbim şifa versin inşallah hastalık mevsimi tamda. Aman sende dikkat et ilgilenmekte zorundasin ama sanada geçmesin biraz babası idare etsin kuzum. Ateş vücudu savaşıyor mikroplarla bir kaç güne toparlar şimdi doktor ilaçta verir güzelce
Eh işte kankim bazen doktorlardan daha iyi biliyormuş gibi yapanlar olunca çıldırıyorum burada her bebeğin serüveni kendine has ve özeldir. Kimse istemez erken doğsun geç doğsun. Hepimizin duası bir, vaktinde hayırla sağlıkla gelsin evlatlarimiz. Sende ne güzel açıklamışsın ağzına yüreğine sağlık
Hemde çok tatlı oluyorlar Benim gözlerim doluyor o hıçkırıp hoplatınca kendini
Benim başı yukarda o yüzden cayır cayır yanıyor midem hala kankim
Benim pozitif güzel arkadaşım kankam senin mesajlarını okurken ben kendimle ilgili olmayan mesajlarında bile kendimi çok iyi hissediyorum. Terapi gibisin
Seni çok seviyorum canımın içi
Hissiyatlarimiz karşılıklı canım kankim birde eee boşuna okumadık terapi benim işim

Eşim aradı ilaç vermişler ateşi düşmemiş serum takmışlar soğuk kompres falan yapmışlar antibiyotik başlanacak. Umarım kolay atlatır Allahtan annem burda bana bulaşırsa yandım korkuyorum zaten kaç ton antibiyotik kullandım inşallah korktuğuma uğramam ya bu arada sen ne okumuştun cidden valla seninle konuşmak bana çok iyi geliyor

Ben de annemi çağırdım dedim anne gel evi temizleyelim ne zaman doğuracağım belli değil her an her şey olabilir nddnjdwjwjkwwkkwks

Bende annemle yengeme söyledim dün sanırım hepimiz tutuştukkkkk
Ben de Begonvil9699 un mesajından sonra kalktım koltuk ve sandalyelerimi yıkadım Tutuştum sanırım Doğum yaklaşınca bir enerji gelir derler ya tam olarak öyle hissediyorum. Şu 2 haftayı iyi idare etmem lazım. İşleri erteleyecek zamanım kalmadı artık

Geçmiş olsun sen çok yakın durmamaya çalış az kaldı dogurmak uzereyiz sen hasta olursan bebişe geçebilir dikkat et canım inşallah büyük olan minik kuşun da çabucak atlatır kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…