- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.881
Mesela benim doktorum 35 i gördükten sonra korkma dedi. Ki adam doçent yani:) Ki arkadaşımız 37. Haftanın içinde gayet doğurulabilir bir hafta. Eminim sağlıkla kucağına inşallah alır. Kuzenimin çocuğu 34. Hafta doğdu küvezde bile yatmadı. Ciğer gelişimi, kilosu vs iyiyse prematüre olmuyor. Erken olmuyorÖzelden değil buradan yaz @BHCMELEK
Bu yaşta kimse kimseye terbiye verecek değil,herkes gereken ve yeterli terbiyeyi, nezaketi ve inceliği öğrenmiş olması gerekli. 37.haftada arkadaşımız, 36da doğan bebek prematüre olur vs vs vs demişsiniz.Erken doğumlarda kendi içinde bir çok etkene ayrılır,keza bebeklerde prematüre olması için kilosu haftası ciğer gelişimi durumları söz konusudur. Arkadaşımızın doğumu başladıysa ona hayır duaları edip demoralize olmayacağı kelimeler ile destek olmamız gerekir. "Eğer bu tarih doğruysa epeyce erken doğum" ne demek ya. O şekilde asla denmez. Herkes burda gün sayıyor herkes aman bugün olur mu doğum aman bişey olur mu diye hop oturup hop kalkıyor. Yorumlarda daha hassas olmak gerekiyor. Erken yada geç bu insanın elinde olmadan da gerçekleşebiliyor işte. Çok şükür riskli zamanları atlattik hepimiz. Ve beni bir daha özelden rahatsız etmeyin
Kuzum bir doktoruna haber verdin mi? Düzenliyse bu söylediklerin doktoruna iletmende fayda varKızlar benimde belimde çok şiddetli ağrı var kasıklarımda var. Afedersiniz sanki vajinam yerinden fırlayacak. Heran doğuracakmışım gibi hissediyorum kendimi.
Hıçkırığı çok tatlı olmuyor mu amaHıçkırığını nerede hissediyorsun ?
Canım güçlü ol dualarımız seninledaha erken haftalarda doğup çokta sağlıklı olan bebişler var. Biraz uzak kalacaksın ama sonrası müthiş olacak
Bu çok mantıklı. Çünkü benimkinin de bası yukardayken midem çok yanıyordu pozisyon değiştirdiğinden yani baş aşağı döndüğünden beri benim de yanmıyorHıçkırığı yukarda hissettiğimde benim de mide yanmam olmuştu. Acaba kafa yukarda olunca mide yanması mı yapıyor? Şimdi hıçkırık aşağıda mide yanmam sıfırrrr. Soğuk sütü kafama dikiyorum vallah rahatlatıyor
Gözünüz aydınkizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Emzirme isi sanirim beni en cok zorlayani oldu. Yarin duzgun bir egitim verecekler, insallah onu da hallederizben cok korkuyordum dogumdan, hic korkmayin, kendinize bedeninize ve bebeginize guvenin. Umarim hepiniz en dogru zamanda kolaylikla bebeginize kavusursunuz.
Not: bavulunuzu hazirlayinben bacaklarimdan su akarken bavul hazirlamaya calisiyordum, biraz zorlandim
Ve eslerinizle basbasa son zamanlarinizin tadini cikartin
Canım benim çok sevindim güzel haberlerinekizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Emzirme isi sanirim beni en cok zorlayani oldu. Yarin duzgun bir egitim verecekler, insallah onu da hallederizben cok korkuyordum dogumdan, hic korkmayin, kendinize bedeninize ve bebeginize guvenin. Umarim hepiniz en dogru zamanda kolaylikla bebeginize kavusursunuz.
Not: bavulunuzu hazirlayinben bacaklarimdan su akarken bavul hazirlamaya calisiyordum, biraz zorlandim
Ve eslerinizle basbasa son zamanlarinizin tadini cikartin
Benim pozitif güzel arkadaşım kankam senin mesajlarını okurken ben kendimle ilgili olmayan mesajlarında bile kendimi çok iyi hissediyorum. Terapi gibisinYaaaaaa mükemmelhoş geldi sefa geldi ilk bebeğimiz gerçi sinemde doğurmuştu sanırım. Valla çok sevinçliyim İyi olun sağlıklı mutlu olun oh mis bir çırpıda kurtarmış Rabbim. Hadi gözün aydın canım benim. Maşallah bebişimizede gayet iyi doğmuş harika. Dualarını bizden de eksik etme bizde sırada bekliyoruz valla
Emzirme işinide sen halledersin hiiic merak etme. Ona ve kendine zaman tanı. Böyle güzel şekilde ilerleyecek herşey. Gül imgesini aldın mıııı
Uygar Ata ya da Asil AtaKizlar merhaba
Isim konusunda cok kararsiz kaldik size sormaj istedim
Asil Ata
Arel Ata
Uygar Ata
Bu isimlerden hangilerini sizce?
Çok geçmiş olsun canımUyuyabiliyorsan sıkıntı yok kuzum çok sevindim vücut da dinlemiş olur ben uyuyamıyorum ya bir de şimdi oğlum hasta 38-39 derece ateş mide bulantısı karın ağrısı bir şey de yiyemedi eşim doktora götürdü şimdi. Allahım inşallah hafif atlatır
Hehe sagol canim olur mu oyle fikirleriniz icin sagolunUygar Ata ya da Asil Ataçok yardımcı oldum sanki jsjdjdjkd
Çok teşekkür ederim canım umarım hafif atlatır ama baya ağırdıÇok geçmiş olsun canım
Ama çok hoşuma gitti ikisi deHehe sagol canim olur mu oyle fikirleriniz icin sagolun
Ahahahah sen de farkettin di mi hıçkırırken bi an da bam güm ahahsh çok tatlılar yaaHıçkırığı çok tatlı olmuyor mu amaritmik ritmik atıyor bazen sinirleniyor sanırım tekmeyi de sallıyor
Benim ki biraz oynak olduğu için baş bi aşağı da bi yukarı da artık anlıyorum pozisyonu öyle bi çıkarım yaptımBu çok mantıklı. Çünkü benimkinin de bası yukardayken midem çok yanıyordu pozisyon değiştirdiğinden yani baş aşağı döndüğünden beri benim de yanmıyor
Aynen kuzum ilk oğlumda da çok net anlardım ben hıçkırık olayını. Bunda da hıçkırdığında özellikle dinliyorum çok tatlı oluyorlarAhahahah sen de farkettin di mi hıçkırırken bi an da bam güm ahahsh çok tatlılar yaa
Benim ki biraz oynak olduğu için baş bi aşağı da bi yukarı da artık anlıyorum pozisyonu öyle bi çıkarım yaptım
Maya sen dogum icin gun aldin mi ? Yoksa normal mi dusunuyordun sen ?Ahahahah sen de farkettin di mi hıçkırırken bi an da bam güm ahahsh çok tatlılar yaa
Benim ki biraz oynak olduğu için baş bi aşağı da bi yukarı da artık anlıyorum pozisyonu öyle bi çıkarım yaptım
Herşey yolunda gitmeye devam eder inşallah canımKızlar cıktım kontrolden,bebek ıyıce asagıya baskı yapmaya baslamıs,rahım agzı yıne kısalmıs 26mm e düşmüş,iki haftada 43 ten 26ya düştü,onun dısında hersey yolunda,nst dede bır kez sancı cıktı 50 sevıyesınde.25 ı gıbı planladık sezeryanı,bu hafta ıyı beslenmedım midem yuzunden,100 gram ancak almıs hemen alısverıse gıttım cevızler narlar havuclar aldım,elımdekı ayagımdakı şişi sordum cok normal dedı,rennıe tablet 3-4 kez cıgneyebılırmısım.sona cok yaklastık Allahım saglıklı dogum nasip etsin heycanlandım bıraz
Ah kuzuma Rabbim şifa versin inşallahUyuyabiliyorsan sıkıntı yok kuzum çok sevindim vücut da dinlemiş olur ben uyuyamıyorum ya bir de şimdi oğlum hasta 38-39 derece ateş mide bulantısı karın ağrısı bir şey de yiyemedi eşim doktora götürdü şimdi. Allahım inşallah hafif atlatır
Eh işte kankim bazen doktorlardan daha iyi biliyormuş gibi yapanlar olunca çıldırıyorum buradaMesela benim doktorum 35 i gördükten sonra korkma dedi. Ki adam doçent yani:) Ki arkadaşımız 37. Haftanın içinde gayet doğurulabilir bir hafta. Eminim sağlıkla kucağına inşallah alır. Kuzenimin çocuğu 34. Hafta doğdu küvezde bile yatmadı. Ciğer gelişimi, kilosu vs iyiyse prematüre olmuyor. Erken olmuyor
Hemde çok tatlı oluyorlarHıçkırığı çok tatlı olmuyor mu amaritmik ritmik atıyor bazen sinirleniyor sanırım tekmeyi de sallıyor
Benim başı yukarda o yüzden cayır cayır yanıyor midem hala kankimBu çok mantıklı. Çünkü benimkinin de bası yukardayken midem çok yanıyordu pozisyon değiştirdiğinden yani baş aşağı döndüğünden beri benim de yanmıyor
Seni çok seviyorum canımın içiBenim pozitif güzel arkadaşım kankam senin mesajlarını okurken ben kendimle ilgili olmayan mesajlarında bile kendimi çok iyi hissediyorum. Terapi gibisin
Eşim aradı ilaç vermişler ateşi düşmemiş serum takmışlar soğuk kompres falan yapmışlar antibiyotik başlanacak. Umarım kolay atlatır Allahtan annem burdaHerşey yolunda gitmeye devam eder inşallah canımsancılar benimde 50cikiyor nstlerde artık. Sen beslenme konusunda hemen ele alıp toparlarsin çünkü hatırlıyorum ne yemen gerektiğini çok iyi biliyorsun. Olsun bir hafta 100alir bir hafta 200. Gayet iyi gidiyorsun. Şu rennie tableti bende almak istiyorum midem çok kötü özelden alınıyor mu yazdırmak mi gerekli ilacı?
Ah kuzuma Rabbim şifa versin inşallahhastalık mevsimi tamda. Aman sende dikkat et ilgilenmekte zorundasin ama sanada geçmesin biraz babası idare etsin kuzum. Ateş vücudu savaşıyor mikroplarla bir kaç güne toparlar şimdi doktor ilaçta verir güzelce
Eh işte kankim bazen doktorlardan daha iyi biliyormuş gibi yapanlar olunca çıldırıyorum buradaher bebeğin serüveni kendine has ve özeldir. Kimse istemez erken doğsun geç doğsun. Hepimizin duası bir, vaktinde hayırla sağlıkla gelsin evlatlarimiz. Sende ne güzel açıklamışsın ağzına yüreğine sağlık
Hemde çok tatlı oluyorlarBenim gözlerim doluyor o hıçkırıp hoplatınca kendini
Benim başı yukarda o yüzden cayır cayır yanıyor midem hala kankim
Seni çok seviyorum canımın içi
Hissiyatlarimiz karşılıklı canım kankimbirde eee boşuna okumadık terapi benim işim
Ben de annemi çağırdım dedim anne gel evi temizleyelim ne zaman doğuracağım belli değil her an her şey olabilir nddnjdwjwjkwwkkwks
Ben deBende annemle yengeme söyledim dünsanırım hepimiz tutuştukkkkk
Geçmiş olsunEşim aradı ilaç vermişler ateşi düşmemiş serum takmışlar soğuk kompres falan yapmışlar antibiyotik başlanacak. Umarım kolay atlatır Allahtan annem burdabana bulaşırsa yandım korkuyorum zaten kaç ton antibiyotik kullandım inşallah korktuğuma uğramam ya bu arada sen ne okumuştun cidden valla seninle konuşmak bana çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?