- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.901
Kankam güzel haberlerine sevindimKızlar cıktım kontrolden,bebek ıyıce asagıya baskı yapmaya baslamıs,rahım agzı yıne kısalmıs 26mm e düşmüş,iki haftada 43 ten 26ya düştü,onun dısında hersey yolunda,nst dede bır kez sancı cıktı 50 sevıyesınde.25 ı gıbı planladık sezeryanı,bu hafta ıyı beslenmedım midem yuzunden,100 gram ancak almıs hemen alısverıse gıttım cevızler narlar havuclar aldım,elımdekı ayagımdakı şişi sordum cok normal dedı,rennıe tablet 3-4 kez cıgneyebılırmısım.sona cok yaklastık Allahım saglıklı dogum nasip etsin heycanlandım bıraz
Valla çok yakın durmamaya çalışmak mümkün olmuyor kuzum yaGeçmiş olsunsen çok yakın durmamaya çalış az kaldı dogurmak uzereyiz sen hasta olursan bebişe geçebilir dikkat et canım inşallah büyük olan minik kuşun da çabucak atlatır kendine gelir
Gözün aydın, çok sevindimkizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Emzirme isi sanirim beni en cok zorlayani oldu. Yarin duzgun bir egitim verecekler, insallah onu da hallederizben cok korkuyordum dogumdan, hic korkmayin, kendinize bedeninize ve bebeginize guvenin. Umarim hepiniz en dogru zamanda kolaylikla bebeginize kavusursunuz.
Not: bavulunuzu hazirlayinben bacaklarimdan su akarken bavul hazirlamaya calisiyordum, biraz zorlandim
Ve eslerinizle basbasa son zamanlarinizin tadini cikartin
Çok güzel müdahale etmişler emin ellerde kankacimEşim aradı ilaç vermişler ateşi düşmemiş serum takmışlar soğuk kompres falan yapmışlar antibiyotik başlanacak. Umarım kolay atlatır Allahtan annem burdabana bulaşırsa yandım korkuyorum zaten kaç ton antibiyotik kullandım inşallah korktuğuma uğramam ya bu arada sen ne okumuştun cidden valla seninle konuşmak bana çok iyi geliyor
Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün . Çok sevindim senin adınakizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Emzirme isi sanirim beni en cok zorlayani oldu. Yarin duzgun bir egitim verecekler, insallah onu da hallederizben cok korkuyordum dogumdan, hic korkmayin, kendinize bedeninize ve bebeginize guvenin. Umarim hepiniz en dogru zamanda kolaylikla bebeginize kavusursunuz.
Not: bavulunuzu hazirlayinben bacaklarimdan su akarken bavul hazirlamaya calisiyordum, biraz zorlandim
Yazmış antibiyotik baktım e devlete kuzum hemen başlarım fayda etsin iyi olsun inşallah. Benim oğlum da birinci sınıfÇok güzel müdahale etmişler emin ellerde kankacimantibiyotiksiz geçmezse versinler ilerlemesin. Valla ben şuan anneme geldim oturmaya burda da yeğenim hasta 1.sinifa gidiyor. Maske ile duruyorum evde. Bulaşmasin diye
Felsefe okudum kuzum. Yıllarca çocuklara felsefe psikoloji sosyoloji öğrettim. Çocuklar için felsefe dersi verdim. Düşünme eğitimi verdim. Birde bu sene evladımla çocuk gelişimi bitirdim
Yazdırmadanda alabılırsın kuzum tableti eczanedenHerşey yolunda gitmeye devam eder inşallah canımsancılar benimde 50cikiyor nstlerde artık. Sen beslenme konusunda hemen ele alıp toparlarsin çünkü hatırlıyorum ne yemen gerektiğini çok iyi biliyorsun. Olsun bir hafta 100alir bir hafta 200. Gayet iyi gidiyorsun. Şu rennie tableti bende almak istiyorum midem çok kötü özelden alınıyor mu yazdırmak mi gerekli ilacı?
Ah kuzuma Rabbim şifa versin inşallahhastalık mevsimi tamda. Aman sende dikkat et ilgilenmekte zorundasin ama sanada geçmesin biraz babası idare etsin kuzum. Ateş vücudu savaşıyor mikroplarla bir kaç güne toparlar şimdi doktor ilaçta verir güzelce
Eh işte kankim bazen doktorlardan daha iyi biliyormuş gibi yapanlar olunca çıldırıyorum buradaher bebeğin serüveni kendine has ve özeldir. Kimse istemez erken doğsun geç doğsun. Hepimizin duası bir, vaktinde hayırla sağlıkla gelsin evlatlarimiz. Sende ne güzel açıklamışsın ağzına yüreğine sağlık
Hemde çok tatlı oluyorlarBenim gözlerim doluyor o hıçkırıp hoplatınca kendini
Benim başı yukarda o yüzden cayır cayır yanıyor midem hala kankim
Seni çok seviyorum canımın içi
Hissiyatlarimiz karşılıklı canım kankimbirde eee boşuna okumadık terapi benim işim
Oo bugun cevız bal muz yumurta nar herseyden yedımKankam güzel haberlerine sevindimdoğum yaklaştıkça rahim ağzının kısalması normal onu da kafana takma. Sürecin sonuna geliyoruz ay aşırı heyecanlı benim 2 hafta önce rahmim 32 ye düşmüştü 45 ten. Bu 2 haftada ne oldu acaba düştür mü aynı mı. Günde 4 adet sancı kesici turuncu hap içmeye devam ediyorum ama yine de kasılmalarım oluyor ara ara bakalım ben de merak ediyorum Salı günü gittiğimde ben de konuşacağım doğum şeklini ne düşünüyor ne zaman olur vs . Ceviz, yumurta, havuç, incir bol bol yemeye devam et kankam hemen toparlar merak etme
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebiş maşallah darısı biz kalanlara inşallah çok kolay doğum yaşarız bizlerdekizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
"Düşünme eğitimi" her yaşta ihtiyacımız var bu derseÇok güzel müdahale etmişler emin ellerde kankacimantibiyotiksiz geçmezse versinler ilerlemesin. Valla ben şuan anneme geldim oturmaya burda da yeğenim hasta 1.sinifa gidiyor. Maske ile duruyorum evde. Bulaşmasin diye
Felsefe okudum kuzum. Yıllarca çocuklara felsefe psikoloji sosyoloji öğrettim. Çocuklar için felsefe dersi verdim. Düşünme eğitimi verdim. Birde bu sene evladımla çocuk gelişimi bitirdim
Amann çok geçmiş olsun canım benim kıza da geliyorlar sanırım burun başladı şelale gibiEşim aradı ilaç vermişler ateşi düşmemiş serum takmışlar soğuk kompres falan yapmışlar antibiyotik başlanacak. Umarım kolay atlatır Allahtan annem burdabana bulaşırsa yandım korkuyorum zaten kaç ton antibiyotik kullandım inşallah korktuğuma uğramam ya bu arada sen ne okumuştun cidden valla seninle konuşmak bana çok iyi geliyor
Afiyet bak şeker olsun yarasın minnoşumaYazdırmadanda alabılırsın kuzum tableti eczaneden.yaalncı sancılar baslamıs dedı dr heyecan dorukta,sabah baskıda cısımı yapamadım
Oo bugun cevız bal muz yumurta nar herseyden yedımeger baskıyı cok hıssedıyorsan kısalmıs olabılır kuzum daha ama normal diyor artık kısalması,benımkı kafayı sokmus artık ıyıce yuzunu bıle gormuyoruz bır aydır gömülmüş oraya ve arkasıda dönük içimi biraz korku kaplamadı desem yalan olur
Şimdiden çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatır kuzum kuzun daAmann çok geçmiş olsun canım benim kıza da geliyorlar sanırım burun başladı şelale gibibende çok tırsıyorum bu ara hep maskeyleyim şu bir ayı da sağlıcakla atlatırız inşallah
Sağol canım benim inşallah bakalım evet dediğin gibi okullar açıldı ilk haftadan nasibimizi aldık kolayca atlatırız inşallah sizde bizdeŞimdiden çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatır kuzum kuzun daokullar açıldı salgın hızlanır. Ben de inan korkuyorum çünkü zaten deli gibi antibiyotik kullandım 1.5-2 ay. Yeni yeni hasta değilim olmak da istemiyorum açıkçası inşallah sağsalim atlatırız şu bir ayı da dediğin gibi
Sen de sağ ol canım benim aynen ilk haftadan hep aldık nasip ama dediğin gibi inşallah kolayca atlatırızSağol canım benim inşallah bakalım evet dediğin gibi okullar açıldı ilk haftadan nasibimizi aldık kolayca atlatırız inşallah sizde bizdeEvet biliyorum ya sende çok zor atlattın uzun sürdü tekrar bulaşmaz inşallah dikkat et sende canım
Yokk canım ben şu an daha ne istediğime karar veremiyorumMaya sen dogum icin gun aldin mi ? Yoksa normal mi dusunuyordun sen ?
Bizimkinede yazmışlar antibiyotik kuzumm. Geçmiyor çocuk bir aydır öksürüyor. Kullan şifa olsunYazmış antibiyotik baktım e devlete kuzum hemen başlarım fayda etsin iyi olsun inşallah. Benim oğlum da birinci sınıfzaten okullar açıldı salgın hızlanır maalesef. Yaaaa çok belli zaten valla alanında çok iyisin, insan olarak zaten çok iyisin
Bende de başlamış yalancı kasılmalar. Bakalım gittiği yere kadarYazdırmadanda alabılırsın kuzum tableti eczaneden.yaalncı sancılar baslamıs dedı dr heyecan dorukta,sabah baskıda cısımı yapamadım
Oo bugun cevız bal muz yumurta nar herseyden yedımeger baskıyı cok hıssedıyorsan kısalmıs olabılır kuzum daha ama normal diyor artık kısalması,benımkı kafayı sokmus artık ıyıce yuzunu bıle gormuyoruz bır aydır gömülmüş oraya ve arkasıda dönük içimi biraz korku kaplamadı desem yalan olur
Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canım kilosu ve boyu maşallah iyi benim kızım 38+5 doğmasına rağmen 49 cm 2850 Gr di yani daha geç hafta olmasına rağmen düşün masalalh haftasida güzel bebisinin taa ben 33 haftalıkken gittiğimde bile doktor doğsa bile herşeyi tamam zaten bu saatten sonra diyordu bundan sonra yeni bir macera seni bekliyor sütün içinde bol bol su iç çok faydası oluyor.kizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
Bu süre zarfında kendini hiç uzme toparlanmaya bak bebişini yakında kollarına alacaksın. Sadece biraz destek alıyor orada. Bende prematüre annesiyim hemde 31 haftalik merak etme çok güçlü oluyorlar hemencik kilo da alıyorlar. Sizin haftanız zaten çok güzel, en kısa zamanda yavrunuza kavusursunuz inşallahAmin inşallah, biraz yorgun biraz endişeli. Sürecin şaşkınlığı ayrı bilinmezliği ayrı yoruyor. Bedenim toplanmaya çalışıyor ruhum güçlü kalmaya. Çok teşekkür ederim herkesten Allah razı olsun. Bebeklerimiz hep sağlıklı olsun
Ay çok heyecanlı Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok güzel pozitif Bi doğum hikayesi maşallah. Bende ikizlere hamileyim son hazirliklarimi yapsam iyi olacak her hersey olabiliyor çünkükizlar bebis geldisuyum geldikten 10 saat sonra bebis gelmisti, pozitif bir dogum hikayesi diyebilirim. Dualariniz icin tesekkurler 25 dakika ikinma sonrasi geldi, yirtilmam oldu, su an cayir cayir yaniyorum ama gercekten gucu de geliyormus yaninda. 50 cm ve 2500 kilo dogdu. Yavas yavas buyuyecegiz Simdilik benimle, ama erken geldigi icin ekstra kontrolleri oluyor, umarim gerek kalmaz yogun bakima vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?