2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kankam güzel haberlerine sevindim doğum yaklaştıkça rahim ağzının kısalması normal onu da kafana takma. Sürecin sonuna geliyoruz ay aşırı heyecanlı benim 2 hafta önce rahmim 32 ye düşmüştü 45 ten. Bu 2 haftada ne oldu acaba düştür mü aynı mı. Günde 4 adet sancı kesici turuncu hap içmeye devam ediyorum ama yine de kasılmalarım oluyor ara ara bakalım ben de merak ediyorum Salı günü gittiğimde ben de konuşacağım doğum şeklini ne düşünüyor ne zaman olur vs . Ceviz, yumurta, havuç, incir bol bol yemeye devam et kankam hemen toparlar merak etme

Geçmiş olsun sen çok yakın durmamaya çalış az kaldı dogurmak uzereyiz sen hasta olursan bebişe geçebilir dikkat et canım inşallah büyük olan minik kuşun da çabucak atlatır kendine gelir
Valla çok yakın durmamaya çalışmak mümkün olmuyor kuzum ya her anımız beraber hep aynı birlikteyiz vs İnşalalh hastanede ve yakın zamanda aldığım antibiyotikler korur beni ne diyeyim olumlu düşünmeye çalışıyorum ki bir şey olmasın diye. İnşallah sorunsuz atlatırız duanı da eksik etme

Gözün aydın, çok sevindim Sayende biz de tutuştuk, hazırlıklara tam gaz başladık
Emzirme iki yönlü bir olay, sen emzirmeyi öğreniyorsun, bebeğin ise emmeyi. Sen memeyi doğru tutturmayı öğreniyorsun, bebeğin ise o küçücük çenesi ile sütü çekmeyi. Zamanla oturacak her şey Memenin kahverengi kısmının bebeğin ağzında olduğundan özellikle emin ol. Sadece ucunu tutarsa yara olur göğüs uçların ve daha da zor olur süreç. Kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla büyütün

Çok güzel müdahale etmişler emin ellerde kankacim antibiyotiksiz geçmezse versinler ilerlemesin. Valla ben şuan anneme geldim oturmaya burda da yeğenim hasta 1.sinifa gidiyor. Maske ile duruyorum evde. Bulaşmasin diye
Felsefe okudum kuzum. Yıllarca çocuklara felsefe psikoloji sosyoloji öğrettim. Çocuklar için felsefe dersi verdim. Düşünme eğitimi verdim. Birde bu sene evladımla çocuk gelişimi bitirdim

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün . Çok sevindim senin adına Şimdi bebişinle tanışma zamanı . Yaz fırsat buldukça yine nasıl gidiyor Haberlerini bekliyoruz

Yazmış antibiyotik baktım e devlete kuzum hemen başlarım fayda etsin iyi olsun inşallah. Benim oğlum da birinci sınıf zaten okullar açıldı salgın hızlanır maalesef. Yaaaa çok belli zaten valla alanında çok iyisin, insan olarak zaten çok iyisin

Yazdırmadanda alabılırsın kuzum tableti eczaneden.yaalncı sancılar baslamıs dedı drheyecan dorukta,sabah baskıda cısımı yapamadım
Oo bugun cevız bal muz yumurta nar herseyden yedımeger baskıyı cok hıssedıyorsan kısalmıs olabılır kuzum daha ama normal diyor artık kısalması,benımkı kafayı sokmus artık ıyıce yuzunu bıle gormuyoruz bır aydır gömülmüş oraya ve arkasıda dönükiçimi biraz korku kaplamadı desem yalan olur

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebiş maşallah darısı biz kalanlara inşallah çok kolay doğum yaşarız bizlerde valizi haftaici ayarlicam erken ama nolur nolmaz

"Düşünme eğitimi" her yaşta ihtiyacımız var bu derse

Amann çok geçmiş olsun canım benim kıza da geliyorlar sanırım burun başladı şelale gibi bende çok tırsıyorum bu ara hep maskeyleyim şu bir ayı da sağlıcakla atlatırız inşallah

Afiyet bak şeker olsun yarasın minnoşuma normal normal artık kısalır doğum yaklaşıyor şaka gibi şubatın ikinci haftasına giriyoruz ay ben de çok merak ediyorum heyecanlanıyorum bakalım ne zaman ve nasıl olacak. Sağlıkla kavuşalım inşallah

Amann çok geçmiş olsun canım benim kıza da geliyorlar sanırım burun başladı şelale gibi bende çok tırsıyorum bu ara hep maskeyleyim şu bir ayı da sağlıcakla atlatırız inşallah
Şimdiden çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatır kuzum kuzun da okullar açıldı salgın hızlanır. Ben de inan korkuyorum çünkü zaten deli gibi antibiyotik kullandım 1.5-2 ay. Yeni yeni hasta değilim olmak da istemiyorum açıkçası inşallah sağsalim atlatırız şu bir ayı da dediğin gibi

Sağol canım benim inşallah bakalım evet dediğin gibi okullar açıldı ilk haftadan nasibimizi aldık kolayca atlatırız inşallah sizde bizde Evet biliyorum ya sende çok zor atlattın uzun sürdü tekrar bulaşmaz inşallah dikkat et sende canım

Sen de sağ ol canım benim aynen ilk haftadan hep aldık nasip ama dediğin gibi inşallah kolayca atlatırız

Bizimkinede yazmışlar antibiyotik kuzumm. Geçmiyor çocuk bir aydır öksürüyor. Kullan şifa olsun
Ah benim oğlumda birinci sınıf olacak mı teyzesi ay ne güzel ya. Kardeşi de geliyor peşi sıra kişi karşısındakinin aynasıdır bende ne görüyorsan sende de olandir. Gönlü güzelim

Bende de başlamış yalancı kasılmalar. Bakalım gittiği yere kadar kendimi Şubat sonuna adapte ettim. Aniden gelmesinde eczaneden şu rennieyi alayım bari ya bende. Benimkide kafasını gömmüş yukarı yüzünü de dönmüş göstermedi geçen hafta

Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canım kilosu ve boyu maşallah iyi benim kızım 38+5 doğmasına rağmen 49 cm 2850 Gr di yani daha geç hafta olmasına rağmen düşün masalalh haftasida güzel bebisinin taa ben 33 haftalıkken gittiğimde bile doktor doğsa bile herşeyi tamam zaten bu saatten sonra diyordu bundan sonra yeni bir macera seni bekliyor sütün içinde bol bol su iç çok faydası oluyor.

Bu süre zarfında kendini hiç uzme toparlanmaya bak bebişini yakında kollarına alacaksın. Sadece biraz destek alıyor orada. Bende prematüre annesiyim hemde 31 haftalik merak etme çok güçlü oluyorlar hemencik kilo da alıyorlar. Sizin haftanız zaten çok güzel, en kısa zamanda yavrunuza kavusursunuz inşallah

Ay çok heyecanlı Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok güzel pozitif Bi doğum hikayesi maşallah. Bende ikizlere hamileyim son hazirliklarimi yapsam iyi olacak her hersey olabiliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…