- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.921
Ben senin sezaryen olcak diye kalmis aklimdaYokk canım ben şu an daha ne istediğime karar veremiyorum33+6 oldum bugün 35 de doktor çağırdı bakalım napcaz
Egitim almadim ama alsamda korkumun gececegini sanmiyorumKızlar selam, normal doğum için eğitim alan var mı? Memnun kalanbeni bir korku aldı
Nst kağıdında dalgalar varyaKızlar nstde sancı çıktığını nasıl anlıyorsunuz doktor mu söylüyor . Ben de ilk kez bugün girdim ama doktorum bi şey demedi o konuda . Bebek çok hareketli dedi sadece . Kilosu da 2300olmuş suyu da çok şükür iyiymiş
Anladım canım kâğıda bakayım tekrar yanımda değil de olsa söylerdi zaten doktor dediğin gibiNst kağıdında dalgalar varya
Üstteki bebeğin kalp atışı
Alttaki sancı
Demek önemsenecek kadar sancı çıkmamış canım yoksa söylerdi
Nefes eğitimi falan işe yaramaz mı yaEgitim almadim ama alsamda korkumun gececegini sanmiyorum
Myom ve şeker var ya ben de belki o yüzden aklında öyle kaldıBen senin sezaryen olcak diye kalmis aklimdaen hayrlisi olsun senin ve bebis icin
Hele küçük yaşta başladıklarında çok daha farklı pencereler açılıyor dünyalarına"Düşünme eğitimi" her yaşta ihtiyacımız var bu derse
Var da varMyom ve şeker var ya ben de belki o yüzden aklında öyle kaldıhe bi vajinismus vardı
Olmayan yok hahaaVar da var
13 Şubatta devlet gebelik okuluna çağırdı normal doğum eğitimi veriyolar gidersem inşallah o korkuyu yeneceğimKızlar selam, normal doğum için eğitim alan var mı? Memnun kalanbeni bir korku aldı
Ben devletteki gebelik okuluna gitmiştim, korkuyu hafifletiyor diyemem ama yine de çok faydası oldu bana bir çok açıdan öyle bir imkanın varsa mutlaka katıl gebelik okulunaKızlar selam, normal doğum için eğitim alan var mı? Memnun kalanbeni bir korku aldı
Yarar tabi. Ben onlarla ilgli videolar izliyorum baskada bise yapamiorm malesefNefes eğitimi falan işe yaramaz mı ya
Aynen cnm sekerden dolayi ole dusunmustumMyom ve şeker var ya ben de belki o yüzden aklında öyle kaldıhe bi vajinismus vardı
Sende de mi vardıAynen cnm sekerden dolayi ole dusunmustumayyy vajinismus deme bana off
Ben bugün happy momda bi postta doğumu başlatmak için sıcak suya oturduklarını yazmışlar onu gördüm yine de dikkat edin derimyine siddetli sanci bastirdi beni bu seferine belimdeki agrilar olmadi heralde kemiklerim acilirken oldu o.suan kasik sancim vardi siddetli.sicak suya oturdum baya bi anca iyle hafifledi.artik sanciya cozumu biyle buldum.geldigi gibi sicak dusa giriyorum korkudan gunlerdir boyle olmasi garip ya ama bilmiyorum pazartesi gidince ogrenecgm.acil doktorlari hoslanmiyor gidince sancim var diyince
Benimkine tam.vajinusmus demedi gittigim doktorlar ama cok zorlaniyordum. Aman neyse bosver insallah dogumdan sonra normale donerizSende de mi vardı
Aman sicak suya cok oturmayin acılmayi hizlandiriyormuş bilginiz olsunyine siddetli sanci bastirdi beni bu seferine belimdeki agrilar olmadi heralde kemiklerim acilirken oldu o.suan kasik sancim vardi siddetli.sicak suya oturdum baya bi anca iyle hafifledi.artik sanciya cozumu biyle buldum.geldigi gibi sicak dusa giriyorum korkudan gunlerdir boyle olmasi garip ya ama bilmiyorum pazartesi gidince ogrenecgm.acil doktorlari hoslanmiyor gidince sancim var diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?