2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar nstde sancı çıktığını nasıl anlıyorsunuz doktor mu söylüyor . Ben de ilk kez bugün girdim ama doktorum bi şey demedi o konuda . Bebek çok hareketli dedi sadece . Kilosu da 2300olmuş suyu da çok şükür iyiymiş

Nst kağıdında dalgalar varya
Üstteki bebeğin kalp atışı
Alttaki sancı
Demek önemsenecek kadar sancı çıkmamış canım yoksa söylerdi

Kızlar selam, normal doğum için eğitim alan var mı? Memnun kalan beni bir korku aldı
Ben devletteki gebelik okuluna gitmiştim, korkuyu hafifletiyor diyemem ama yine de çok faydası oldu bana bir çok açıdan öyle bir imkanın varsa mutlaka katıl gebelik okuluna

yine siddetli sanci bastirdi beni bu seferine belimdeki agrilar olmadi heralde kemiklerim acilirken oldu o.suan kasik sancim vardi siddetli.sicak suya oturdum baya bi anca iyle hafifledi.artik sanciya cozumu biyle buldum.geldigi gibi sicak dusa giriyorum korkudan gunlerdir boyle olmasi garip ya ama bilmiyorum pazartesi gidince ogrenecgm.acil doktorlari hoslanmiyor gidince sancim var diyince

Ben bugün happy momda bi postta doğumu başlatmak için sıcak suya oturduklarını yazmışlar onu gördüm yine de dikkat edin derim

Aman sicak suya cok oturmayin acılmayi hizlandiriyormuş bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…