- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.941
Aynen cnm sekerden dolayi ole dusunmustumayyy vajinismus deme bana off
Vajinismus normal doğuma engel değildirSende de mi vardı
Doğumdan sonra normal e de dönmüyor daha beterde olabiliyorBenimkine tam.vajinusmus demedi gittigim doktorlar ama cok zorlaniyordum. Aman neyse bosver insallah dogumdan sonra normale doneriz
Ben direkt ileri seviye tanı aldım ve terapi gördümBenimkine tam.vajinusmus demedi gittigim doktorlar ama cok zorlaniyordum. Aman neyse bosver insallah dogumdan sonra normale doneriz
BiliyoruuumVajinismus normal doğuma engel değildir
Ne güzel bir rapormuş o benimkide ileri seviye artı başka sağlık sorunum vardı vajinayla ilgili ameliyat vesaire olmuştum normal doğum yapamazsın dedi gittiğim tüm doktorlar sezaryene gün bile aldık ama doğum aniden başladığı için bana ebeler inanmadı acıdan söylüyorum sandılarBen direkt ileri seviye tanı aldım ve terapi gördümhatta doktorum normal doğuma zorlanamaz diye sağlık raporu verdi. Ama ben kararsızım tabii ki doğum şekline
Biliyoruuumsonrasında tekrar beni tetikler mi diye düşünüyorum çünkü ben ileri seviyeydim
Tamamen iyileşende oluyormuş tetikleyendeBen direkt ileri seviye tanı aldım ve terapi gördümhatta doktorum normal doğuma zorlanamaz diye sağlık raporu verdi. Ama ben kararsızım tabii ki doğum şekline
Biliyoruuumsonrasında tekrar beni tetikler mi diye düşünüyorum çünkü ben ileri seviyeydim
Bilemiyorum ben kliniğe gitmiştim. Doktor+terapist raporu verildi :) ben ve doktorum daha şekline karar vermiş değiliz hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallahNe güzel bir rapormuş o benimkide ileri seviye artı başka sağlık sorunum vardı vajinayla ilgili ameliyat vesaire olmuştum normal doğum yapamazsın dedi gittiğim tüm doktorlar sezaryene gün bile aldık ama doğum aniden başladığı için bana ebeler inanmadı acıdan söylüyorum sandılaröyleyse muhakkak bu konunun üzerine git ha istersen oluyormu oluyormuş imkansız değilmiş
Ben tamamen iyileştim. Ama tetiklenebileceğimi de düşünüyorum ama belki de vajinal doğum daha rahatlatırTamamen iyileşende oluyormuş tetikleyende
Evet tamamen iyileşen birini de duydum daha kötü olanda bünyeyle ilgili galiba oda mantıken rahatlanması lazım diye düşünülüyor ama genişleme olmadığı sürece bişey farketmiyor bide insanın aklına doğum geliyor uzun bir süre gitmiyor her ıkınmada her ilişki başlangıcı…Bilemiyorum ben kliniğe gitmiştim. Doktor+terapist raporu verildi :) ben ve doktorum daha şekline karar vermiş değiliz hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah
Ben tamamen iyileştim. Ama tetiklenebileceğimi de düşünüyorum ama belki de vajinal doğum daha rahatlatır
Çok guzelBebişin odası neredeyse hazırtabi büyüyünce kullanacak
Ayy canım aman dikkat sıcak su doğumu bile başlatabilir dikkatli ol, sıcak suya oturmaktan ziyade direkt ılık duş al o da etkili olur, çok dayanılmaz gibiyse magnezyum al bir tane o da rahatlatır kasları. Seni niye bu kadar zorladı acaba yaaa, açılma da yok dedin nst’de, hani doğum olacak olsa sancı ve açılma da çıkardıyine siddetli sanci bastirdi beni bu seferine belimdeki agrilar olmadi heralde kemiklerim acilirken oldu o.suan kasik sancim vardi siddetli.sicak suya oturdum baya bi anca iyle hafifledi.artik sanciya cozumu biyle buldum.geldigi gibi sicak dusa giriyorum korkudan gunlerdir boyle olmasi garip ya ama bilmiyorum pazartesi gidince ogrenecgm.acil doktorlari hoslanmiyor gidince sancim var diyince
Ayyy gercektenmiiiiiDoğumdan sonra normal e de dönmüyor daha beterde olabiliyor
Bİde doktor bize gebelik boyunca iliskiyi yasamlamisti. Uzun bir aradan sonra başa donmekten korkuyorum bendeBen direkt ileri seviye tanı aldım ve terapi gördümhatta doktorum normal doğuma zorlanamaz diye sağlık raporu verdi. Ama ben kararsızım tabii ki doğum şekline
Yani illaki bilinçlenme açısından yarıyordur ama eğitime gidersem daha çok bilinclenip beni neyjn bekledigini bilip korkar miyim bilmiyorum sjbdjsjdjsjdj bizim burdaki egitim araştırmada var eğitim gideyim en iyisi zaten max 3 kere falan cagiriyorlar galibaNefes eğitimi falan işe yaramaz mı ya
OmeygatMyom ve şeker var ya ben de belki o yüzden aklında öyle kaldıhe bi vajinismus vardı
OyyyyyyBebişin odası neredeyse hazırtabi büyüyünce kullanacak
Ay ben de tamamen aynı durumdayımAyy kızlaaarrr ölüyorum reflüden, ne yesem inmiyor mideden aşağı gitmiyor, kendimi tıkanmış lavabo gibi hissediyorum artık, su bile sıkışıp kalıyor sanki.. sindiremediğim için de sürekli bulantı hissi ve kusma eşlik ediyor. Sabahtan beri resmen aç geziyorum kusmamak içinvar mı benim gibi olan, süt ve süt ürünleri dışında var mı bir çözüm? Çünkü onlar da benim reflüyü azdırıyor kafayı yicem artık, tek korkum bebeğin beslenememesi
Ama çok hoşuma gitti ikisi deRabbim ismiyle yaşatsın
Belki 30 sene olmuştur. Kuzenimle yengem bu sebeple ilk iki çocuklarını tüp bebek yöntemiyle yapıyorlar. Yıllarca aynı evde arkadaş gibiymişler.. Sonra haydar dümene gitmişler. Demiş ki öncesinde sıcak suya otur bekle. Öyle kurtarmışlar evliliği.Benimkine tam.vajinusmus demedi gittigim doktorlar ama cok zorlaniyordum. Aman neyse bosver insallah dogumdan sonra normale doneriz
Bizim de ilk 18 hafta yasaktı sonra serbest oldu haftada 1 falan oldu işte korktuk gene de yaptıkBİde doktor bize gebelik boyunca iliskiyi yasamlamisti. Uzun bir aradan sonra başa donmekten korkuyorum bende
Ben varım canım maelesef hem şurup hem tablet cıgnıyorum ama banamısın demıyor yıyemıyorum aksamları ozellıkle,soguk süt bir nebze ıyı gelıyor ılaclar harıcınde.laktozsuz süt alıp bı deneyebılırsın,dr un verdıgı ılaclarıda ıc muhakkak,bulantı bende de var nanelı sakız cıgnıyorum onun ıcınde,yapacak baska bırsey yok malesef ıkı hafta daha sabredecegız tansıyon sorunun yoksa tuzlayıp bıseyler yıyebılırsın.Ayy kızlaaarrr ölüyorum reflüden, ne yesem inmiyor mideden aşağı gitmiyor, kendimi tıkanmış lavabo gibi hissediyorum artık, su bile sıkışıp kalıyor sanki.. sindiremediğim için de sürekli bulantı hissi ve kusma eşlik ediyor. Sabahtan beri resmen aç geziyorum kusmamak içinvar mı benim gibi olan, süt ve süt ürünleri dışında var mı bir çözüm? Çünkü onlar da benim reflüyü azdırıyor kafayı yicem artık, tek korkum bebeğin beslenememesi
Muhteşem görünüyorBebişin odası neredeyse hazırtabi büyüyünce kullanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?