2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Aaa ilginç bir bilgi ya afedersin biz iliskiye giriyoruz ama girdigi an öyle bir acıyorki 2 dk sonra falan acı geciyor ama illaki iliski kalitesini etkiliyor. Kactane dr a gittim yeni evlisin gecer deyip yolladilar. En son gittigim bi dr demisti vajinandaki birkac tane kasın elinde olmadan kasılıyor ufak bi islemle gecer dedi. Ama o donemde hamile kaldim zaten. Bende sıcak suya otursam fayda eder bence kafama yatti

Of off

Allah şifa versin kuzum sizinkine de ya bu sene hastalıklar da garip çok uzun sürüyor ya. Olacak tabiki birinci sınıf annesi ya ben inanamıyorum daha oğluşum dün doğmuştu daha dün gibi her şey bugün birinci sınıfa gidiyor inanamıyorum Allahım hepsine hayırlı ömürler versin birtanem

kemiklerim zayif belki oyuzden bence ya birde spora devam ediuorum diye olabilir

Amin bitanem benim amin. Hepimizin yavrusunu okullu etsin Rabbim görelim uzun uzun yıllar daha dur gelin alcaz kaynana olcaz

Ay hoşgeldin bende merak etmiştim seni Sonlara geldik inşallah azıcık daha sabır edicez Kızçelerin nasıllar
cok sükür canim iyiler ama iste kücügümü birakip doguma gitcek olmak aklimi baya bi yoruyo. bi de bakacak olanlar da kendine güvenmiyor, insallah atlatiriz güzellikle bakalim

evet canim gercekten zormus, bakalim dogurunca hersey nasil degisecek onu da cok merak ediyorum. kalbim 2ye nasil bölünür diyordum bölündü, simdi 3e nasil bölüncek diyorum..

Bugün herkesin midesi rahat anlaşılan uyanık kimse yok
Uyanigim sjbxjsbdjdjd salçalı tuzlu soslu bir şeyler yedim jdbxjdbxjjdjdjddjdjdjndjd ve midem yanmiyo galiba benim bebiş dün ters döndü kafa yukarda muhabbeti olduğu için baskıdan yanma yaptı, bugün geri döndü herhalfe baş aşağı midem aynı eski rahatlığında kendime nazar degdirdim yanmıyor işte bebek baş geliş falan diye şıp ters dönesi tuttu cimcimenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…