- 2 Ekim 2022
- 2.781
- 4.245
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.961
Aaa ilginç bir bilgiBelki 30 sene olmuştur. Kuzenimle yengem bu sebeple ilk iki çocuklarını tüp bebek yöntemiyle yapıyorlar. Yıllarca aynı evde arkadaş gibiymişler.. Sonra haydar dümene gitmişler. Demiş ki öncesinde sıcak suya otur bekle. Öyle kurtarmışlar evliliği.
Of offBizim de ilk 18 hafta yasaktı sonra serbest oldu haftada 1 falan oldu işte korktuk gene de yaptıkşimdi myomdan dolayı sanırım gene yasak zaten biz karnım büyüdüğü için gene korkuyorduk yapmıyorduk vajinal doğum da üstüne tuz biber olursa gene terapist yolları
Allah şifa versin kuzum sizinkine deBizimkinede yazmışlar antibiyotik kuzumm. Geçmiyor çocuk bir aydır öksürüyor. Kullan şifa olsun
Ah benim oğlumda birinci sınıf olacak mı teyzesiay ne güzel ya. Kardeşi de geliyor peşi sıra kişi karşısındakinin aynasıdır bende ne görüyorsan sende de olandir. Gönlü güzelim
kemiklerim zayif belki oyuzden bence ya birde spora devam ediuorum diye olabilirAyy canım aman dikkat sıcak su doğumu bile başlatabilir dikkatli ol, sıcak suya oturmaktan ziyade direkt ılık duş al o da etkili olur, çok dayanılmaz gibiyse magnezyum al bir tane o da rahatlatır kasları. Seni niye bu kadar zorladı acaba yaaa, açılma da yok dedin nst’de, hani doğum olacak olsa sancı ve açılma da çıkardı
Amin bitanem benim amin. Hepimizin yavrusunu okullu etsin Rabbim görelim uzun uzun yıllarAllah şifa versin kuzum sizinkine deya bu sene hastalıklar da garip çok uzun sürüyor ya. Olacak tabiki birinci sınıf annesi ya ben inanamıyorum daha oğluşum dün doğmuştu daha dün gibi her şey bugün birinci sınıfa gidiyor inanamıyorum Allahım hepsine hayırlı ömürler versin birtanem
Ay ben gelin vercem yaaaaaAmin bitanem benim amin. Hepimizin yavrusunu okullu etsin Rabbim görelim uzun uzun yıllardaha dur gelin alcaz kaynana olcaz
Burada ki kızlardan alcaz bir tanesiniAy ben gelin vercem yaaaaababası diyo ki ben yaşlanana kadar bahsetme bana bundan skdnksjdjdjdkjdjd şimdiden paylasamiyo
Kocam duymasın ejbdjehejejdjdj beşik kertmesinden öte oldu bu artık doğmadanBurada ki kızlardan alcaz bir tanesiniseninkini alcam ben
cok sükür canim iyilerAy hoşgeldin bende merak etmiştim seniSonlara geldik inşallah azıcık daha sabır edicez Kızçelerin nasıllar
evet canim gercekten zormus, bakalim dogurunca hersey nasil degisecek onu da cok merak ediyorum. kalbim 2ye nasil bölünür diyordum bölündü, simdi 3e nasil bölüncek diyorum..Merhaba
Ben de uzun bir süre giremeyip 32+0 da doğum iznine ayrılınca tekrar girebildim ve şimdi hiç çıkamıyorum.Aklım hep burda Hamileliğimizin başlarında biraz yazışmıştık, hatırlıyorum seni.
İyi olmana çok sevindimEvde ilgi bekleyen başka çocuklar olunca dinlenmek hayal oluyor, nefes nefese kalıyor insan.
Ben varım canım maelesef hem şurup hem tablet cıgnıyorum ama banamısın demıyor yıyemıyorum aksamları ozellıkle,soguk süt bir nebze ıyı gelıyor ılaclar harıcınde.laktozsuz süt alıp bı deneyebılırsın,dr un verdıgı ılaclarıda ıc muhakkak,bulantı bende de var nanelı sakız cıgnıyorum onun ıcınde,yapacak baska bırsey yok malesef ıkı hafta daha sabredecegız tansıyon sorunun yoksa tuzlayıp bıseyler yıyebılırsın.
Şaka şaka bende evlendirmicem zaten dursun dizimin dibindeKocam duymasın ejbdjehejejdjdj beşik kertmesinden öte oldu bu artık doğmadan
Dimi daha kavuşamadik bile sjxbsjbdjd biz ismini bile daha yeni karar verdikŞaka şaka bende evlendirmicem zaten dursun dizimin dibinde
İlk çıkışta bağlıyorlar canım bir tsne odana geçene kadar gerisi sendenKizlar devlet hastanesi dogumdan sonra hasta pedi veriyormu acaba bilginiz varmi
Hmm anladim cnm peki lohusa pedi alsam ise yararmi acaba. Hasta bezi kadar buyul degil sonuctaİlk çıkışta bağlıyorlar canım bir tsne odana geçene kadar gerisi senden
Kanamana bağlı bişey bazılarına yetiyor garanti olmadı ama için en iyisi emici kilotlar var ya onlar iyiHmm anladim cnm peki lohusa pedi alsam ise yararmi acaba. Hasta bezi kadar buyul degil sonucta
Uyanigim sjbxjsbdjdjd salçalı tuzlu soslu bir şeyler yedim jdbxjdbxjjdjdjddjdjdjndjd ve midem yanmiyoBugün herkesin midesi rahat anlaşılan uyanık kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?