2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ne güzel seyler söyledinn afiyetle aminn

Burada ki kızlardan alcaz bir tanesini seninkini alcam ben
Ay papatya sende de mi 2 tane var ilk gebelik sanıyordum ben Ben de kendimi en azından gelin derdi ile uğraşmıcam diye teselli ediyorum

Dimi daha kavuşamadik bile sjxbsjbdjd biz ismini bile daha yeni karar verdik kizim no name halinden kurtuldu şükür sjbdjsjdkdd ipek olarak karar verdik
Ya yapmayın etmeyin bende bir ipek var acayip narin çıt kırıldım ipek koymayın Ben yaptım siz yapmayın

Bu gece nöbeti ben devraldım yanıyorum uyandım boğazım alev alev sabaha kadar burdayım bugün ay ben uyanınca da uyuyamayangillerden yatakta oturup duruyorum bakalım
Ben bu saat oldu hala uyumadım benim de oğlum hasta demiştim ya 39-40 derece ateş düşürmeye çalışıyorum çok geçmiş olsun canım sana da felaket salgın var ne kadar korunmaya çalışsak da kurtulamayacağız sanırım Allah korusun

Ya benim oğlum hasta bir de ondan da yatamıyorum 39-40 derece ateş düşürmeye çalışıyorum analık
Ah kuzum benim ateş düşürücü vermemiş mi? İşe yaramadı mı. Sanada onada yazık saat kaç olmuş Hem hamilesinde Allah yardımcın olsun bitanem

Ah kuzum benim ateş düşürücü vermemiş mi? İşe yaramadı mı. Sanada onada yazık saat kaç olmuş Hem hamilesinde Allah yardımcın olsun bitanem
İki ateş düşürücü var farklı. Yatmadan vermiştim ama yükseldi etkisi gidince. Hasta olunca sürekli kontrol ediyorsun sabaha kadar zaten antibiyotik de başladım ama tabi ilk gün olunca baya dirençli bir enfeksiyon hastanede de düşmeyince serum takmış doktor işte yatmadan vermiştim şimdi de saat 03.30 gibi tekrar verdim ateş düşürücü hala düşmedi 39-40 seyrediyor enfeksiyon çok dirençli korkuyorum havale vs ateş olayından. O uyuyor ama inliyor yavrum işte acı çekiyor ben de hamile hamile başındayım işte Allahım bir an önce atlatırız inşallah duanı eksik etme bitanem

Allah'ım sen yardım et nasıl bir virüsmüş bu böyle. Kıyamam ya. Kuzum eşin falan kaldır destek olsun. Bir ılık suya soksun cocugu duam sizinle Allah'ım şifa versin evladına

Ya bu benim kendi vücudum da gördüğüm teorim. Bilimselliği yok

Geçmiş olsun inşallah öyle bir durum olmaz ılık duş da aldırın hafifletiyor ateşi geçen hafta öyleydik bizde dört beş gün sürdü ama iyileşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…