- 22 Ekim 2024
- 4.365
- 10.315
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.981
Sen niye uyumadın hadi benim gebelik boyu 2-3 yanma olmasa bile xnnxndnxnBugün herkesin midesi rahat anlaşılan uyanık kimse yok
Aanaaaam nasıl verecez oğlumuzu biz ya ahshjdjjdAmin bitanem benim amin. Hepimizin yavrusunu okullu etsin Rabbim görelim uzun uzun yıllardaha dur gelin alcaz kaynana olcaz
Kız ben ayaktayım da buraya girmemiştim yoksa no uyku yes gecelere akmacaaaaaBugün herkesin midesi rahat anlaşılan uyanık kimse yok
Benim mide yanmam gündüz oldu şu an maşallah çok iyiiyim ama bu seferde uykum yok bir enerjim var doğurcam mı neSen niye uyumadın hadi benim gebelik boyu 2-3 yanma olmasa bile xnnxndnxn
Off şu an tam türk kahveleri eşliğinde dedikodu yapmalık bir zamanKız ben ayaktayım da buraya girmemiştim yoksa no uyku yes gecelere akmacaaaaa
Ne güzel seyler söyledinn afiyetle aminnAmin inşallah canım benim bu zamanlar geçiyor tatlı heyecanlar bir anı olarak kalıyor yeterki sağlıcakla gelsin kuzularımız inşallahBizim doğum hikayeleri erkeklerin askerlik hikayeleriyle kapışır
Ayrıca her hamilelik ve her doğum kişinin kendine özgü süreçler güzel telaşlar
Kendinizi yıpratmayın, korkutmayın strese sokmayın kuzular sonunda hepimiz kavuşacağız minnoşlarımıza Allahın izniyle
Merhaba odası cok güzel olmus mutlulukla kullansın kuzucuk afiyetle aminBebişin odası neredeyse hazırtabi büyüyünce kullanacak
Ay papatya sende de mi 2 tane var ilk gebelik sanıyordum benBurada ki kızlardan alcaz bir tanesiniseninkini alcam ben
Ya yapmayın etmeyin bende bir ipek var acayip narin çıt kırıldım ipek koymayınDimi daha kavuşamadik bile sjxbsjbdjd biz ismini bile daha yeni karar verdikkizim no name halinden kurtuldu şükür sjbdjsjdkdd ipek olarak karar verdik
İnşallah canım her şey güzellikle kolaylıkla hallolurcok sükür canim iyilerama iste kücügümü birakip doguma gitcek olmak aklimi baya bi yoruyo. bi de bakacak olanlar da kendine güvenmiyor, insallah atlatiriz güzellikle bakalim
Bu gece nöbeti ben devraldım yanıyorum uyandım boğazım alev alevBugün herkesin midesi rahat anlaşılan uyanık kimse yok
Ya benim oğlum hasta bir de ondan da yatamıyorum 39-40 derece ateş düşürmeye çalışıyorum analıkOff şu an tam türk kahveleri eşliğinde dedikodu yapmalık bir zaman
Yok kuzum benim ilk gebelikAy papatya sende de mi 2 tane var ilk gebelik sanıyordum benBen de kendimi en azından gelin derdi ile uğraşmıcam diye teselli ediyorum
Ben bu saat oldu hala uyumadım benim de oğlum hasta demiştim ya 39-40 derece ateş düşürmeye çalışıyorumBu gece nöbeti ben devraldım yanıyorum uyandım boğazım alev alevsabaha kadar burdayım bugün ay ben uyanınca da uyuyamayangillerden yatakta oturup duruyorum bakalım
Vermeyelim bence kalsınlar bizeAanaaaam nasıl verecez oğlumuzu biz ya ahshjdjjd
Ah kuzum benimYa benim oğlum hasta bir de ondan da yatamıyorum 39-40 derece ateş düşürmeye çalışıyorum analık
İki ateş düşürücü var farklı. Yatmadan vermiştim ama yükseldi etkisi gidince. Hasta olunca sürekli kontrol ediyorsun sabaha kadar zatenAh kuzum benimateş düşürücü vermemiş mi? İşe yaramadı mı. Sanada onada yazık saat kaç olmuş Hem hamilesinde Allah yardımcın olsun bitanem
Allah'ım sen yardım etİki ateş düşürücü var farklı. Yatmadan vermiştim ama yükseldi etkisi gidince. Hasta olunca sürekli kontrol ediyorsun sabaha kadar zatenantibiyotik de başladım ama tabi ilk gün olunca baya dirençli bir enfeksiyon hastanede de düşmeyince serum takmış doktor işte yatmadan vermiştim şimdi de saat 03.30 gibi tekrar verdim ateş düşürücü hala düşmedi 39-40 seyrediyor enfeksiyon çok dirençli korkuyorum havale vs ateş olayından. O uyuyor ama inliyor yavrum işte acı çekiyor ben de hamile hamile başındayım işte Allahım bir an önce atlatırız inşallah duanı eksik etme bitanem
Ya bu benim kendi vücudum da gördüğüm teorim. Bilimselliği yokUyanigim sjbxjsbdjdjd salçalı tuzlu soslu bir şeyler yedim jdbxjdbxjjdjdjddjdjdjndjd ve midem yanmiyogaliba benim bebiş dün ters döndü kafa yukarda muhabbeti olduğu için baskıdan yanma yaptı, bugün geri döndü herhalfe baş aşağı midem aynı eski rahatlığında kendime nazar degdirdim yanmıyor işte bebek baş geliş falan diye şıp ters dönesi tuttu cimcimenin
Geçmiş olsun inşallah öyle bir durum olmaz ılık duş da aldırın hafifletiyor ateşi geçen hafta öyleydik bizde dört beş gün sürdü ama iyileştiİki ateş düşürücü var farklı. Yatmadan vermiştim ama yükseldi etkisi gidince. Hasta olunca sürekli kontrol ediyorsun sabaha kadar zatenantibiyotik de başladım ama tabi ilk gün olunca baya dirençli bir enfeksiyon hastanede de düşmeyince serum takmış doktor işte yatmadan vermiştim şimdi de saat 03.30 gibi tekrar verdim ateş düşürücü hala düşmedi 39-40 seyrediyor enfeksiyon çok dirençli korkuyorum havale vs ateş olayından. O uyuyor ama inliyor yavrum işte acı çekiyor ben de hamile hamile başındayım işte Allahım bir an önce atlatırız inşallah duanı eksik etme bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?