- 14 Mayıs 2021
- 6.053
- 13.032
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.001
Ay ben bir an yeğenini öyle sandım sanırım canım şaşırdım papatyanın ilk gebelik değil miydi diye pardonYok kuzum benim ilk gebeliko nerden çıktı bahsettiğim yeğenimdi ilk okula giden
Ah canım çok geçmiş olsun hemen toparlar inşallah kuzucuk bayağı yüksek ateşi şimdi daha iyi miBen bu saat oldu hala uyumadım benim de oğlum hasta demiştim ya 39-40 derece ateş düşürmeye çalışıyorumçok geçmiş olsun canım sana da felaket salgın var ne kadar korunmaya çalışsak da kurtulamayacağız sanırım Allah korusun
Oh mis gibi ommuş uyumak iyi gelmiştir canımKızlar ben garıp bır sekılde delıler gıbı uyudum bugunayy ınanamıyorum bır haftalık zombilik son buldu resmen ama basım agrımıs cok uyumaktan benım bebıs resmen vajınamı agrıtıyor baskıdan gununu beklemıcek heralde,yatakta donerken bıle sankı cıkacskmıs gıbı vajınada baskı var,gelecem dıyor artık
Çok teşekkür ederizzzMerhaba odası cok güzel olmus mutlulukla kullansın kuzucuk afiyetle aminyataktaki balon yastıkları nerden aldın acaba
Doktorunla konuş belki eski hastalarını eski fiyattan alırDoktorum gittğim hastaneden ayrılmış
Okadar üzüldümki ve haberde vermedi bende daha ona tekrar gitmeyi planlıyordum iki hafta sonra gel demişti
Daha pahalı biryere geçmiş nasıl yapacağım bilemedim orayamı geçsem yoksa aynı hastaneye mi devam etsem doğumda ebeler oluyor en azından ebeleri biliyorum ortamı biliyorum ama doktorumda burda tekti nerdeyse çok memnundum
Cok tesekkr ederiim cok seviyorum ben o balonları bir bakayımÇok teşekkür ederizzzablam instadan bi sayfaya yaptırdı ama fiyatını hiç bilmiyorum hediye etti sayfanın adı bir_punch_bir_oda #reklam değil yazayım nolur nolmaz
Evet ipekcıgımm cok mutlu oldum bayadır hıc uyuyamıyordum şişliğim bile azalmıs bugunOh mis gibi ommuş uyumak iyi gelmiştir canımO vajina ağrısı bende de var yatakta dönerken uyandırıyor kalkarken çok zorlanıyorum ağlatacak duruma getiriyor ama bayağıdır var bende 1-2 aydır merak etme ama rahim kendini hazırlıyormuş böyle durumda öyle demişti doktorum normal demişti oradaki kemiklerim yanıyor resmen ağrıdan
Kuzum bende çok muzdarıpım bılıyosun,her yemek sonrası şurup iç gece yatarkende mutlaka tablet çiğne,ve dısarda asla yemek yeme,kuru yemekler tüket genelde.göbüşlerimiz gerıldı artık iyice minik yaramazlar büyüyorgünaydın kızlaaarray hamileliğin en zor yanı ne deseler direkt reflüsü derdim herhalde sabaha kadar zombi gibiyim, ancak sabaha karşı uyumuş oluyorum.. sanırım bebeklerin büyüme atakları etkiliyor, çünkü bazen çok baskı oluyor bazen yok gibi.. benim göbek deliğim dümdüz oldu ve deliğin çevresi hafif kızarık, bazen çok acıyor ve geriliyor, bazen de hiçbir şey yok.. ama çok az kaldı artık o minik tekmeler kucağımıza geldiği gün tüm acılar unutulacak inşallah
Hangi hastane doktorunuz kim şaka gibi böyle pat diye hasta birakilirmiDoktorum gittğim hastaneden ayrılmış
Okadar üzüldümki ve haberde vermedi bende daha ona tekrar gitmeyi planlıyordum iki hafta sonra gel demişti
Daha pahalı biryere geçmiş nasıl yapacağım bilemedim orayamı geçsem yoksa aynı hastaneye mi devam etsem doğumda ebeler oluyor en azından ebeleri biliyorum ortamı biliyorum ama doktorumda burda tekti nerdeyse çok memnundum
Dogurmadin galiba okudum grubu ama zjbxjdnxjdndjdnxjBenim mide yanmam gündüz oldu şu an maşallah çok iyiiyim ama bu seferde uykum yok bir enerjim var doğurcam mı ne
Şubat'ı atlatirsa biraz burcu da balık olacak skxbshdhjsjdksjdjAy papatya sende de mi 2 tane var ilk gebelik sanıyordum benBen de kendimi en azından gelin derdi ile uğraşmıcam diye teselli ediyorum
Ya yapmayın etmeyin bende bir ipek var acayip narin çıt kırıldım ipek koymayınBen yaptım siz yapmayın
Keşpiş olsunBu gece nöbeti ben devraldım yanıyorum uyandım boğazım alev alevsabaha kadar burdayım bugün ay ben uyanınca da uyuyamayangillerden yatakta oturup duruyorum bakalım
Bence doğrudur çünkü baş yukardayken ortadan baskı yapıyor mideye sanirim, ama ayak yukardayken en fazla anlık baskı yapar iki ayağı var yerlerini oynatiyodur illaki keyfine göreYa bu benim kendi vücudum da gördüğüm teorim. Bilimselliği yok
Evet canımcım ağrı maf ediyor çok şükür az kaldı amaEvet ipekcıgımm cok mutlu oldum bayadır hıc uyuyamıyordum şişliğim bile azalmıs buguno zaman korkmayım brnde o kadar agrıtınca gelecek sanıyorum
Kuzum bende çok muzdarıpım bılıyosun,her yemek sonrası şurup iç gece yatarkende mutlaka tablet çiğne,ve dısarda asla yemek yeme,kuru yemekler tüket genelde.göbüşlerimiz gerıldı artık iyice minik yaramazlar büyüyor
Aman bizimkiler de kombo olacak benim ilki duygusal ipek bu da balık muhabbetine duygusal olacak hayattaki şansım bu bebeleri açmakla uğraşmak olacak bu bari yırtık bir şey olsun diyordum ama bakalım nolcakfnd_50 çok geçmiş olsun canım serum vermisler yine düşmüyor ağır bu enfeksiyonu biraz sanırım. Üf bu virüsler de zivanadan çıktı iyice İnşallah sorun çıkmadan iyileşir merak etme. Dua ediyorum ona da umarım bir an önce toparlarsiniz
Dogurmadin galiba okudum grubu ama zjbxjdnxjdndjdnxj
Şubat'ı atlatirsa biraz burcu da balık olacak skxbshdhjsjdksjdj
Keşpiş olsun(( ben mide yanmam gebertecek gibi olunca tlfonu alıyorum elime, onun dışında almıyorum iyice uykumu açıyor tlfon
Bence doğrudur çünkü baş yukardayken ortadan baskı yapıyor mideye sanirim, ama ayak yukardayken en fazla anlık baskı yapar iki ayağı var yerlerini oynatiyodur illaki keyfine göre
Bende de myom varmis 21.haftada detayli ultrasonda perinatolog gormustu 1 tane gordukten sonra baska var mi diye bakmisti, baska yokmus bunu da gormeseydim olurdu demisti. Sonrasinda kendi doktorum hic ustunde durmadi normal doguma engel degil sanirimBizim de ilk 18 hafta yasaktı sonra serbest oldu haftada 1 falan oldu işte korktuk gene de yaptıkşimdi myomdan dolayı sanırım gene yasak zaten biz karnım büyüdüğü için gene korkuyorduk yapmıyorduk vajinal doğum da üstüne tuz biber olursa gene terapist yolları
Kaç cm sizin ki? Büyüme yaptı mı?Bende de myom varmis 21.haftada detayli ultrasonda perinatolog gormustu 1 tane gordukten sonra baska var mi diye bakmisti, baska yokmus bunu da gormeseydim olurdu demisti. Sonrasinda kendi doktorum hic ustunde durmadi normal doguma engel degil sanirim
Benim içerde baya hareketli belki doğunca da öyle olurEvet canımcım ağrı maf ediyor çok şükür az kaldı ama
Aman bizimkiler de kombo olacak benim ilki duygusal ipek bu da balık muhabbetine duygusal olacak hayattaki şansım bu bebeleri açmakla uğraşmak olacak bu bari yırtık bir şey olsun diyordum ama bakalım nolcak19 Şubat ta tam 36. Haftaya giriyoruz hiç oluru yok ya köşeden kıyıdan kovayı yakakayamıyoruz
Ilk olculdugunde 17x13 mm idi raporda o sekilde yaziyor. Dedigim gibi sonrasinda doktorum hic bahsetmedigi icin buyudu mu bilmiyorum. Her kontrolde soracagim diyorum unutuyorumKaç cm sizin ki? Büyüme yaptı mı?
Ben de balığım ,kızım balık olsun istemezdimEvet canımcım ağrı maf ediyor çok şükür az kaldı ama
Aman bizimkiler de kombo olacak benim ilki duygusal ipek bu da balık muhabbetine duygusal olacak hayattaki şansım bu bebeleri açmakla uğraşmak olacak bu bari yırtık bir şey olsun diyordum ama bakalım nolcak19 Şubat ta tam 36. Haftaya giriyoruz hiç oluru yok ya köşeden kıyıdan kovayı yakakayamıyoruz
Bende kova olmasını çok isterdim,hatta dedim acaba kova olur mu diye ama yinede erken gelsin istemiyorum balık olacak benim kuzumdaEvet canımcım ağrı maf ediyor çok şükür az kaldı ama
İkinci gebeliğim ona gidiyorum uzun zamandır aynı doktor bide çıkarken tekrar gel dedi alay eder gibiHangi hastane doktorunuz kim şaka gibi böyle pat diye hasta birakilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?