2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar ben garıp bır sekılde delıler gıbı uyudum bugunayy ınanamıyorum bır haftalık zombilik son buldu resmen ama basım agrımıs cok uyumaktanbenım bebıs resmen vajınamı agrıtıyor baskıdan gununu beklemıcek heralde,yatakta donerken bıle sankı cıkacskmıs gıbı vajınada baskı var,gelecem dıyor artık

Yok kuzum benim ilk gebelik o nerden çıktı bahsettiğim yeğenimdi ilk okula giden
Ay ben bir an yeğenini öyle sandım sanırım canım şaşırdım papatyanın ilk gebelik değil miydi diye pardon

Ah canım çok geçmiş olsun hemen toparlar inşallah kuzucuk bayağı yüksek ateşi şimdi daha iyi mi
Sağol canım benim Boğaz yanmam reflümden oldu bu gece henüz kapmadım çok şükür kapmadan iyileştiririz bebeleri inşallah Amin dikkat et sende bol c vitamini desteği alalım

Oh mis gibi ommuş uyumak iyi gelmiştir canım O vajina ağrısı bende de var yatakta dönerken uyandırıyor kalkarken çok zorlanıyorum ağlatacak duruma getiriyor ama bayağıdır var bende 1-2 aydır merak etme ama rahim kendini hazırlıyormuş böyle durumda öyle demişti doktorum normal demişti oradaki kemiklerim yanıyor resmen ağrıdan

günaydın kızlaaarr ay hamileliğin en zor yanı ne deseler direkt reflüsü derdim herhalde sabaha kadar zombi gibiyim, ancak sabaha karşı uyumuş oluyorum.. sanırım bebeklerin büyüme atakları etkiliyor, çünkü bazen çok baskı oluyor bazen yok gibi.. benim göbek deliğim dümdüz oldu ve deliğin çevresi hafif kızarık, bazen çok acıyor ve geriliyor, bazen de hiçbir şey yok.. ama çok az kaldı artık o minik tekmeler kucağımıza geldiği gün tüm acılar unutulacak inşallah

Merhaba odası cok güzel olmus mutlulukla kullansın kuzucuk afiyetle amin yataktaki balon yastıkları nerden aldın acaba
Çok teşekkür ederizzz ablam instadan bi sayfaya yaptırdı ama fiyatını hiç bilmiyorum hediye etti sayfanın adı bir_punch_bir_oda #reklam değil yazayım nolur nolmaz

Doktorum gittğim hastaneden ayrılmış
Okadar üzüldümki ve haberde vermedi bende daha ona tekrar gitmeyi planlıyordum iki hafta sonra gel demişti
Daha pahalı biryere geçmiş nasıl yapacağım bilemedim orayamı geçsem yoksa aynı hastaneye mi devam etsem doğumda ebeler oluyor en azından ebeleri biliyorum ortamı biliyorum ama doktorumda burda tekti nerdeyse çok memnundum

Doktorunla konuş belki eski hastalarını eski fiyattan alır

Evet ipekcıgımm cok mutlu oldum bayadır hıc uyuyamıyordum şişliğim bile azalmıs buguno zaman korkmayım brnde o kadar agrıtınca gelecek sanıyorum
Kuzum bende çok muzdarıpım bılıyosun,her yemek sonrası şurup iç gece yatarkende mutlaka tablet çiğne,ve dısarda asla yemek yeme,kuru yemekler tüket genelde.göbüşlerimiz gerıldı artık iyice minik yaramazlar büyüyor

Hangi hastane doktorunuz kim şaka gibi böyle pat diye hasta birakilirmi

fnd_50 çok geçmiş olsun canım serum vermisler yine düşmüyor ağır bu enfeksiyonu biraz sanırım. Üf bu virüsler de zivanadan çıktı iyice İnşallah sorun çıkmadan iyileşir merak etme. Dua ediyorum ona da umarım bir an önce toparlarsiniz

Benim mide yanmam gündüz oldu şu an maşallah çok iyiiyim ama bu seferde uykum yok bir enerjim var doğurcam mı ne
Dogurmadin galiba okudum grubu ama zjbxjdnxjdndjdnxj
Şubat'ı atlatirsa biraz burcu da balık olacak skxbshdhjsjdksjdj
Bu gece nöbeti ben devraldım yanıyorum uyandım boğazım alev alev sabaha kadar burdayım bugün ay ben uyanınca da uyuyamayangillerden yatakta oturup duruyorum bakalım
Keşpiş olsun (( ben mide yanmam gebertecek gibi olunca tlfonu alıyorum elime, onun dışında almıyorum iyice uykumu açıyor tlfon
Ya bu benim kendi vücudum da gördüğüm teorim. Bilimselliği yok
Bence doğrudur çünkü baş yukardayken ortadan baskı yapıyor mideye sanirim, ama ayak yukardayken en fazla anlık baskı yapar iki ayağı var yerlerini oynatiyodur illaki keyfine göre

Evet canımcım ağrı maf ediyor çok şükür az kaldı ama

Aman bizimkiler de kombo olacak benim ilki duygusal ipek bu da balık muhabbetine duygusal olacak hayattaki şansım bu bebeleri açmakla uğraşmak olacak bu bari yırtık bir şey olsun diyordum ama bakalım nolcak 19 Şubat ta tam 36. Haftaya giriyoruz hiç oluru yok ya köşeden kıyıdan kovayı yakakayamıyoruz

Bende de myom varmis 21.haftada detayli ultrasonda perinatolog gormustu 1 tane gordukten sonra baska var mi diye bakmisti, baska yokmus bunu da gormeseydim olurdu demisti. Sonrasinda kendi doktorum hic ustunde durmadi normal doguma engel degil sanirim

Kaç cm sizin ki? Büyüme yaptı mı?

Benim içerde baya hareketli belki doğunca da öyle olur ay bi de ben akrebim babası başak ikimiz de yerine göre fenayız biraz. kizcem okuldan aglayarak gelcek git sen de fenalık yap o zaman dicem yapamicak falan sjdnsjdndjxjsjdhjddb onu düşünüp deliriyorum bazen

Ben de balığım ,kızım balık olsun istemezdim Oğlum ve eşim koç ,biz kızlar balık

Bende kova olmasını çok isterdim,hatta dedim acaba kova olur mu diye ama yinede erken gelsin istemiyorum balık olacak benim kuzumda yani öyle gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…