2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
İkinci gebeliğim ona gidiyorum uzun zamandır aynı doktor bide çıkarken tekrar gel dedi alay eder gibi
Özel hastane ve ayrıldığını haber vermiyor ise etik bir Dr değilmiş zaten. Standartta 1 ay önceden haber veriyorlar. Başka doktorlara yönlendirme olacak ise de ilk kontrol dahi diğer doktor ile birlikte oluyor vs. Bu kadar garip ilk defa duyuyorum. Devlet hastanesinde olsa daha normal karşılanır ki pek çok hoca bu kadarını yapmıyor.

Ilk olculdugunde 17x13 mm idi raporda o sekilde yaziyor. Dedigim gibi sonrasinda doktorum hic bahsetmedigi icin buyudu mu bilmiyorum. Her kontrolde soracagim diyorum unutuyorum
hee küçükmüş sizin ki ondan önemsememiş. Benim hamile değilken bile 2 cm di. En son 6 cm olmuştu. Bebek kapattığı için bayadır göremiyoruz

Valla ben devlette bir doktora gidiyordum daha 4 5 ay vardi bana dedi ki senin doğum zamanına ben izne ayrılacağım bilgin olsun dedi bende öylece başka bir doktora geçtim yani kişilik meselesi

Ben de balığım ,kızım balık olsun istemezdim Oğlum ve eşim koç ,biz kızlar balık
Bende kova olmasını çok isterdim,hatta dedim acaba kova olur mu diye ama yinede erken gelsin istemiyorum balık olacak benim kuzumda yani öyle gözüküyor
Yükselene göre değişir mi ki acaba Ona göre doğursak nolur gerçi benim ilki sezeryan yine sezeryan olacakta sizin normal olursa saati tutturmak zor olur sizin için

Kızlar 1 saattir sol kasıgımda agri var. Ince sızlama şeklinde. Acaba yalanci sanci dedikleri boyle biseymi
Ağrın devam ediyor mu canim, ben de tecrubesizim ama benim de bi kaç gündür kasık bel ağrısı anlık geçse de genel olarak var o yüzden çok takilmadim şiddetlenirse başka tabi
Yükselene göre değişir mi ki acaba Ona göre doğursak nolur gerçi benim ilki sezeryan yine sezeryan olacakta sizin normal olursa saati tutturmak zor olur sizin için
Saati de günü de tutmayabilir belki kova olur belli mi olur djdjjsjdjdjdk

DEvam ediyor aslinda ara vermeden devam eden bir ağrı. Azonce yuruyuse ciktik yururken dahada agridi cok yurumeden döndüm eve. Yani gercek sancida yalanci sancida tek tarafli olmaz sanirim benimki tek tarafli. Ben buna benzer agriyi 20 li haftalardada yasamistim doktor normal demisti. Ama smdi hafta ileride olunca korkuyor insan :)

Çok gecmıs olsun kuzucum fnd_50 eymentoşum ınsallah hemencecık ıyılesır

Teşekkür ediyorum canlar bu gece çok zor bir geceydi. Çocuğun hasta olduğunda hayat duruyor zaten. Geceyi sabah ettim. Gün aydınlandı ayaktaydım. Ateş 40-41 i gördü en düşük 39-38 e düşürebildim. Ateş düşürücü iki tane dönüşümlü kullandığım halde çok dirençli bir enfeksiyon belli ki çok düşmedi. Antibiyotik umarım etki eder,sabaha kadar ateş kontrolü yaptım düşürmeye çalıştım havale en korktuğum şey. Şuan bile dünkü kadar olmasa da 38-39 u bulan ateşi hala oluyor şurupların etkisi gidince artıyor. Umarım en kısa zamanda atlatırız . Allahım bütün hastalara çocuklara şifa versin. Umarım ben de olmam yine kendimi düşündüğümden değil karnımdakini düşündüğümden. Ama boğazımda maalesef bir ağrı var. Şimdiden Salı gününe kbb ya randevu aldım. Ordan çıkınca da kadın doğum kontrolüm var zaten. Yoruldum bu hamileliğim hastalıkla uğraşmakla geçti ama isyan etmiyorum buna şükür olsun diyorum. Allah çözümsüz dert vermesin . papatya113

Kuzum atesı oyle 41-42 yı gorduyse keske hastaneye goturseydın bır zararı falan olmasın.en azından orda guvenlı yerde olurdu,cok yuksek geldı banan41-42

Valla ağzımdan aldın yükselene göre değişir. Ama anlamam ki yükselenden falan. Balığa hangi yükselen burç tamamlar acaba. Duygusallığını kıracak güçlü bir yükselen burç zamanı bulmamız lazım acil bilgi benimde sezeryan olacak. Ona göre saati ayarlayalım bari. Gününe karışmam çünkü vakti tam olunca gelsin. Kalabildiği kadar kalacak bizim doktorda o kafada zaten ama saatini ben ayarlayayım bari. Gerçi mesai dışında ekstra para alıyor zaten uçuk bir fiyat vercez o yüzden göze alamıyorum şuan

Kova olması için son 9 günün hazır mısın 9gune doğurmaya

Gerçekten bitsin gitsin şu hastalık sizden, çocuğu bir süre okula gönderme derim gerçekten yoksa hep kapacak şifayı kuzum gerçi tam mühim senesi 1.sinif ama harfleri bitirmislerdir hemen hemen zaten.evde destek olursunuz.İnşallah şuan öncelikle bir an önce antibiyotik etkisini göstersin su ateşide bir duzelsinde. Çünkü senin için kritik dönem tam son zamanların sende hasta ol istemiyorum. Yavrunda iyileşsin oda küçücük onada yazık olmadı bir acile falan götürüp serum mu taktirsaniz kuzum. Bol bol sıvı tüketin sende c vitaminli ye. Yemesi içmesi nasıl iştahı kesildimi

Bende de 20 li haftaya girmeden oldu bu ama doguruyorum falan sandim benim de sol taraftaydi. Acilde bir şey çıkmadı adım atamiyodum böyle acidan tansiyonum falan düşmüştü. Gazmış.... Yani hâlâ devam ediyorsa en azından acilden girip neyin varmış bi baktirsbilirsin bence. Özelde bidaha para vermeden için rahat eder bebişlik bir durum yoksa
Kova olması için son 9 günün hazır mısın 9gune doğurmaya
Valla her an doğuracakmışım gibi hissettiğim için şakasını bile yapmıyorum gelir başıma mdbjdjdjshdjhdkdjdj belli olmaz ağrılarım var ama sancılı ağır bir durum yok işte

Kuzum atesı oyle 41-42 yı gorduyse keske hastaneye goturseydın bır zararı falan olmasın.en azından orda guvenlı yerde olurdu,cok yuksek geldı banan41-42
Yok kuzum alışkınım artık her hastalığında çözüyorsun mikrop dirençli olunca o kadar yükseliyor. Ve doktor da şöyle demişti kimi çocuk 38 derecede havale geçirir bu ateş ona fazla gelir kimi çocuk 40-41i görür havale geçirmez havale geçiren en önemli faktör çocuk ateşliyken telaşla birden soğuk soya sokmak şok etkisi yaratır havale yapar. Ilık suyla duş ve takip önemli. Çocuğunu da çözüyorsun hastalığında ılık soğuk kompresler yapıp duş aldırdım ilaç takibi havale gözlemi ile şuan işte çıkarsa da 38-39 oluyor en fazla. Dün zaten hastaneye de götürdü eşim gündüz orda da şurup vermişler düşmeyince soğuk kompres ve serumla damardan ilaçla düşürmüşler. İki-üç güne normale döner diye düşünüyorum bundan daha ağırlarını yaşadık enfeksiyon kana geçtiğinde kusma ve ishal yapıyor o ateş hiç düşmüyor onda da doktor yatış veriyor işte inşallah en kısa zamanda atlatırız haftasonuna denk gelmesi de kötü oldu acile gitmek durumunda kaldık. Her ihtimale karşı Salı gününe yan ilçeden çocuk doktoruna da randevu aldık o zamana kadar düzelme olmazsa ona da götüreceğiz

Bize acil burçlardan anlayan biri lazım Belki mesai saatleri içinde olur canım istediğimiz şey belli olmaz

Valla birkaç gün göndermeyeceğim zaten okula bu halde gitse de bir şey verimli olamaz evde istirahat etsin ben evde de destek olurum o iyi oldukça. Hastaneye dün gitti serum vs yedi kuzum ama ilk günler böyle oluyor 2-3 günden sonra rahatlıyor ateş olayı. Şu iki geceyi daha atlatırsak inşallah her türlü vitamini doğal yolu da deniyorum bakalım inşallah Rabbim yüzümüze bakar.

Balık burcu bebeğinizin zeki olması ve aşırı duygusallığını dengelemek için, yükselen burcunun daha mantıklı, analitik ve güçlü karakter özellikleri taşıyan bir burç olması gerekir. İşte Balık burcunu en iyi şekilde tamamlayarak daha zeki, mantıklı ve dengeli bir karakter oluşmasını sağlayacak yükselen burçlar:

1. Başak Yükselen (En İdeal Seçenek)

• Neden? Başak, Balık burcunun tam zıttı olan bir burçtur ve mantıklı, analitik, detaycı ve planlı bir yapıya sahiptir.
  • Etkisi? Başak yükselen, Balık burcunun fazla duygusallığını dengeleyerek daha rasyonel ve disiplinli bir düşünce yapısı kazandırır. Aynı zamanda eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirerek bebeğinizin zeki olmasını destekler.

2. Kova Yükselen

• Neden? Kova burcu, zeka ve mantıkla bağlantılı, yenilikçi ve bağımsız bir burçtur.
  • Etkisi? Kova yükselen, Balık burcunun fazla duygusallığını biraz törpüleyerek daha objektif ve bilimsel düşünen bir birey yetişmesini sağlar. Farklı düşünme yeteneği ve yaratıcılığı artırır.

3. Oğlak Yükselen

• Neden? Oğlak burcu disiplinli, stratejik ve sorumluluk sahibidir.
  • Etkisi? Oğlak yükselen, Balık burcunun duygusal ve bazen kararsız yapısını dengeleyerek, hayata daha sağlam, kontrollü ve akılcı bir yaklaşım geliştirmesini sağlar. Aynı zamanda hedef odaklı ve çalışkan bir birey yetişmesine yardımcı olur.

Sonuç:

Balık burcu bebeğinizin duygusallığını dengeleyip zekasını öne çıkarmak için en iyi yükselen burç Başak'tır. Alternatif olarak, Kova veya Oğlak yükselen de güçlü bir karakter kazandırabilir.

Doğum Saatine Göre Yükselen Burç Belirleme:

• Başak yükselen için: Sabah erken saatlerde (genellikle 04:00 - 08:00 arasında) doğum gerçekleşmeli.
  • Kova yükselen için: Gece saatlerinde (22:00 - 02:00 arasında) doğum olmalı.
  • Oğlak yükselen için: Akşam geç saatler (20:00 - 22:00 civarı) doğum gerçekleşirse olabilir.
Tabii ki doğum saati tam olarak planlanamayabilir, ancak yükselen burç bebeğin doğum anındaki gökyüzü konumuna göre belirlenir. Eğer kesin yükselen burcu öğrenmek isterseniz, bebeğinizin doğum saatini ve dakikasını bilmeniz gerekir.

Kızlar yapay zeka böyle diyor ama saatleri beni yıktı papatya113 warcrew

Son düzenleme:
Ay iki tane kontrolcu planlı manyak çekemem ben psikolojim bozulur başak olmasın yükseleni sjbxjsbdjdjdjdj bi de benim de vajinal olacak bir sıkıntı çıkmadıkça zaten saati de denk düşerse artık vay şansıma derim

O ağrılarla bütünleştik artık ayrılmaz ikili olduk ben artık ağrımasa şaşırıyorum aaa bugün ağrımadı bir yerim diye

O ağrılarla bütünleştik artık ayrılmaz ikili olduk ben artık ağrımasa şaşırıyorum aaa bugün ağrımadı bir yerim diye
Öyle valla kalkıyorum bir iki oturdum falan ağrımaya başlıyor belim kasıklar bacaklar falan geri gelip uzaniyorum bidaha hayır uzaninca da ağrıyor bacaklarım özellikle ndndndndndbdjjdjdjd doguralim da kurtulalım en azından yüz üstü falan rahat hareket ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…