- 31 Temmuz 2024
- 573
- 1.395
- 28
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #40.041
Ben hamile kalınca sorularıma cevap ararken burayı buldum ve üye oldum. İyi ki olmuşumBen 14 yaşında falan üye olmuşum derdim neyse 11 sene olmuşüyeliğime bakarsan 40 yaşındyaım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamile kalınca sorularıma cevap ararken burayı buldum ve üye oldum. İyi ki olmuşumBen 14 yaşında falan üye olmuşum derdim neyse 11 sene olmuşüyeliğime bakarsan 40 yaşındyaım
![]()
Evet iyiki gelmişiz bana da çok iyi geldiBen hamile kalınca sorularıma cevap ararken burayı buldum ve üye oldum. İyi ki olmuşum![]()
Böyle özel süreçlerde insanın yalnız olmadığını hissetmesi gerçekten çok kıymetli. Arkadaşlarımızla, ailemizle ne kadar konussak da aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Bir de bu grupta gerçekten güzel bir uyum yakaladık. İlk başlarda ufak tefek sorunlar oldu o kişilerde gitti. Şuan ki aktif ekibimiz çok iyi. Hepinizi yakın arkadaşımmış gibi hissediyorum.Evet iyiki gelmişiz bana da çok iyi geldi
Ben ozamanlar hap kullanıyordum burayı buldum burdan konuştum biriki kişiyle sonra bidaha kullanmadım ilk oğluma hamile kaldım gene tesadüf girdim memleketli birine denk geldim onla konuştuk baktım grup var aralık anneleri ona katıldım ama baya geç katıldım yazamadım da pek şimdide haftada bir felan yazar olduk ordakilerde wp ye geçmişti çoğunluk
99 mu kim diyo nsbdjdjd bizim çok gaz derdimiz olmadı öyle ama bu d vitamini biraz sıkıntı yaptı sanki bana öyle gelmediyse tabi99. Günde gaz bitiyot diyorlardı doğru değil miymiş ya
soracak kimse yok mu ya
Sağlık olsun canım yapacak birşey yok. İyiyim bende, bugün aşı oldu minnoşum çok huysuz napcaz bilmiyorum çok üzülüyorum
Bence de öyle ama buradan da olmayalım eğer yasaksa![]()
14 ne kiz abo sjdbsjdbs helal olsun sana senin rütbe bizden cok demekki dndndndjBen 14 yaşında falan üye olmuşum derdim neyse 11 sene olmuşüyeliğime bakarsan 40 yaşındyaım
![]()
Aynen ben de google üzerinden ararken bu chate denk geldim iyi oldu valla hiç görmediğim ama hep yanımda olan kız kardeşlerim ablalarim bacikolarim oldunuz hepinizBen hamile kalınca sorularıma cevap ararken burayı buldum ve üye oldum. İyi ki olmuşum![]()
Ay ne sorun oldu merak ettim şimdi wkxbsjndjsbdjdBöyle özel süreçlerde insanın yalnız olmadığını hissetmesi gerçekten çok kıymetli. Arkadaşlarımızla, ailemizle ne kadar konussak da aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Bir de bu grupta gerçekten güzel bir uyum yakaladık. İlk başlarda ufak tefek sorunlar oldu o kişilerde gitti. Şuan ki aktif ekibimiz çok iyi. Hepinizi yakın arkadaşımmış gibi hissediyorum.
Ben başka gruplara girmedim hiç, sende boşver aralık grubunu![]()
Hurafeciler işte 99 günde gaza son diyorlar99 mu kim diyo nsbdjdjd bizim çok gaz derdimiz olmadı öyle ama bu d vitamini biraz sıkıntı yaptı sanki bana öyle gelmediyse tabipırt yapmak bu kadar zorlamamali bence birden böyle oldu yani tek değişiklik de o
14 ne kiz abo sjdbsjdbs helal olsun sana senin rütbe bizden cok demekki dndndndj
Aynen ben de google üzerinden ararken bu chate denk geldim iyi oldu valla hiç görmediğim ama hep yanımda olan kız kardeşlerim ablalarim bacikolarim oldunuz hepiniz
Ay ne sorun oldu merak ettim şimdi wkxbsjndjsbdjd
Topluluk oluşmuyor ki bireysel takip. Zannetmiyorum yasak olacağını. O biraz kişisel alana giriyor.99. Günde gaz bitiyot diyorlardı doğru değil miymiş ya
soracak kimse yok mu ya
Sağlık olsun canım yapacak birşey yok. İyiyim bende, bugün aşı oldu minnoşum çok huysuz napcaz bilmiyorum çok üzülüyorum
Bence de öyle ama buradan da olmayalım eğer yasaksa![]()
Ga sondur da bu saglikocaginin verdiği d vitsmini ben eminim gazdan bebeğim uyandı şuanHurafeciler işte 99 günde gaza son diyorlargörcez bakalım benim gaz bebek kurtulacak mı o gün
Ya birisi vardı mesela ters ters konusuyordu. Süt olmaması diye birşey asla olamaz bilmem ne. Daha hamileliğin başlarındaydık. Allahtan şuan yok. 2 bucuk aydır sütüm artsın diye çektiğimi bir ben bir Allah bilir.
Biriside birine ters cevap vermişti ufak bir atısma olmustu ama kayboldu gitti ters kişiler
Çok fazla magazinsel değeri yok ufak şeyler![]()
Evet mantıklı jdndjdjdTopluluk oluşmuyor ki bireysel takip. Zannetmiyorum yasak olacağını. O biraz kişisel alana giriyor.
Mantıklı ama emin olalımTopluluk oluşmuyor ki bireysel takip. Zannetmiyorum yasak olacağını. O biraz kişisel alana giriyor.
Onu bizim çocuk doktoru da demişti ama bana sağlık ocağı d vitamini vermedi zatenGa sondur da bu saglikocaginin verdiği d vitsmini ben eminim gazdan bebeğim uyandı şuandurup dururken ses yokken hemde emziriyorum şuan ve pırt pırt hala
yarın eskisinden alayım tekrar en iyisi iki gündür sürekli pırtlMa hâlinde kesin ona uyandı... 40 indsn sonra hiç uyanmadi bu saatte çünkü
Evet mantıklı jdndjdjd
PediaD sanırım öyle bi ismi vardı onda bir soeun yaşamadım bir şişe de probiyotik kullandik bitince devam etmedim çok sıkıntı olmadığı içinMantıklı ama emin olalım
Onu bizim çocuk doktoru da demişti ama bana sağlık ocağı d vitamini vermedi zatennormalde hangisini kullanıyordun
Ben probiyotik kullanmadım ya vermedi doktorları. Evet demiri de duydum verileni kullanmayın diyorlardı. İşe yarasa şaşardım zatenPediaD sanırım öyle bi ismi vardı onda bir soeun yaşamadım bir şişe de probiyotik kullandik bitince devam etmedim çok sıkıntı olmadığı içind vitaminini alayım en iyisi yapacak bir şey yok bir çok kişi de böyle etkisi var diyosa vardır... Ben bi şans vermek istemistim sadece ksjsjsjd 4. Ayda galiba demir basliyorlar onu da saglikocagininkinde onerilmeyen şeyler varmış içinde galiba...
Dur şimdi ip den tespit ederler şafak operasyonuna gitmeyelim kxbsjdsjdbjdhdBen probiyotik kullanmadım ya vermedi doktorları. Evet demiri de duydum verileni kullanmayın diyorlardı. İşe yarasa şaşardım zaten![]()
Ahahhaha çok haklısın sustumDur şimdi ip den tespit ederler şafak operasyonuna gitmeyelim kxbsjdsjdbjdhd
Özelden konuşmayı anladım ama özel chat ne kız nasıl yani kdksjejekwowoÖzel kişisel sorusu vrya muhabbeti olan özelden konusabilir veya burda da özel chat acabiliyorsun o şekil de çözülür kimin ne derdi varsa jcsjfsjkajs
Onu kast ettim ya kişisel bilgini de paylaşıp muhabbet edeceksen anlamında işte kfnsksjadjfjsÖzelden konuşmayı anladım ama özel chat ne kız nasıl yani kdksjejekwowo
Benim ipoşum da öyleBu arada benim oğlanın kafası uyurken ve emerken aşırı ama aşırı terliyor normal mi bu kıxlar?
Benimkide öyle ama ben çabuk terlemesi babasına benzedi diye yorumlayıp üzerinde durmamıştımBu arada benim oğlanın kafası uyurken ve emerken aşırı ama aşırı terliyor normal mi bu kıxlar?
Ben buna varim ksngsjsksgsOnu kast ettim ya kişisel bilgini de paylaşıp muhabbet edeceksen anlamında işte kfnsksjadjfjs