2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Ben bu sekilde biraz pure de koydum dolaba, zorda kalknca cozdurup veririm dedim. Asil sprum kapyaya oncesinde napcaksindi firinlican mi napcan
Sebze püreleri mi koydun dondurucuya? Bende düşünüyordum sebze veya meyve püresi koysam nasıl olur diye ama , sağlıklı olmaz belki diye koymadım. Ama dediğin gibi zorda kalınca hazırda olması da iyi olur.

Sebze püreleri mi koydun dondurucuya? Bende düşünüyordum sebze veya meyve püresi koysam nasıl olur diye ama , sağlıklı olmaz belki diye koymadım. Ama dediğin gibi zorda kalınca hazırda olması da iyi olur.
Tatli patates ve kabak kullandim gecen gun bi corbasi icin, sonra kalanlar ziyan olmasin diyip oyle hasladim, attim dondurucuya. Benim oglum bazi geceler hic uyumuyor, sonraki gun bende sinir ve hal kalmiyor bir sey yapmak icin, oyle anlarda hic yemekten iyidir dedim ama henuzbyedirmedim

Valla ben de anlamadım ya bizim doktor sanırım yeni uygulamalara sıcak bakmıyor eski usül ilk kabak ya da havuç çorbası vereyim doğru diyorsun ya kafam karışık benim de
Geçen bir dr dinledim, artık 3 gün kuralı uygulama önerilmiyormuş. Nedeni de alerjik besinle en erken tanışması, daha çok çeşidi kısa sürede tatması ve anneyi yormaması. Ne kadar doğru artık onu da uzmanları bilir de onlar da kendi aralarınds çelişiyor. Ama ben artık alerjik olmayan gıdalarda uygulamıyorum bu kuralı.

Kızlar perşembeden beri öksürük ateş bittik resmen offf. Antibiyotik başladı dr. Zehir gibi tadı var içirene kadar ölüp diriliyorum. uykular desen tepetaklak oldu. Ne zornuş anne olmak

Aa ağızdan devlet aşısı varmı saol canim bilgi için ateş vs oldu mu bizim gün pazartesi di ama gidemedim hafta içi gidicem 12 Eylül'de tam 6ay oluyoz erken randevu verdi sağlıklı ocağı
Evet ates oldu cnm sabah
bizde bir hafta gec gidebildik. Sifa olsun bebislere insallah

Ben bu sekilde biraz pure de koydum dolaba, zorda kalknca cozdurup veririm dedim. Asil sprum kapyaya oncesinde napcaksindi firinlican mi napcan
He pardon wjxbjsndjsnxjs haşlanabilir ya da fırında közleyebilirim ikisi de oluyor galiba kabuğu ayırmak gerek mi bilmiyorum izlediğim bir videoda kadın ayırmadi 3 e falan böldü hasladi suda sonra rondodan geçirdi. İki türlü de olur herhalde bulursam atayım link

Ben dolaba vişne ve erik koydum kirmizi mor erik kışın kullanırım bebitoma diye şeftali de aticam bu hafta püre yaparim bir şeyin içine katarim illaki kullanilir

Kızlar perşembeden beri öksürük ateş bittik resmen offf. Antibiyotik başladı dr. Zehir gibi tadı var içirene kadar ölüp diriliyorum. uykular desen tepetaklak oldu. Ne zornuş anne olmak
Iy o beyaz şey dimi korkunç valla anliyorum bebişkoyu ben de içemezdim (( geçmiş olsun canım inşallah geçer hemen iyileşir kuzun

Aa ağızdan devlet aşısı varmı saol canim bilgi için ateş vs oldu mu bizim gün pazartesi di ama gidemedim hafta içi gidicem 12 Eylül'de tam 6ay oluyoz erken randevu verdi sağlıklı ocağı
Ağızdan çocuk felci aşısı yapıyorlar. Bizde ateş olmadı

Büşra ne dicem kızamık aşısı çar ya 8. Ayda. Hemşire yumurta alerjisinin olmaması gerekiyor demişti. Sen aşı zamanı ya da gittiğin zaman bi sor onu. Benim bebeğimde de alerji var muhtemelen.

Eriği kaynattın mı Büşra nasıl koydun Buzluğa
Çiğden ya cikarinca meyve olarak yiyemez ama püre yapılır diye düşünüyorum anneannem atmış buzluga anneme vermis annemle de ben bolustum xnbxnd komposto falan yaparim belki. hic sevmem böyle almayacaktim ama ipeğe alayim dedim zaten yeme çeşidi azaldi yesin bari diye

Büşra ne dicem kızamık aşısı çar ya 8. Ayda. Hemşire yumurta alerjisinin olmaması gerekiyor demişti. Sen aşı zamanı ya da gittiğin zaman bi sor onu. Benim bebeğimde de alerji var muhtemelen.
Ya bir şey dicem alerjisi varsa yapmazlarsa aşıyı kızamık olursa nolcak çözüm nedir bu durumda

Ay bu arada yumurtaya çıktıysa tavuğu da dene gözlemle alerji yapmazsa devam edersin eğer doktora gitmediysen. Yumurta ve tavuk benzer olduğu için olabilir dedi. Bizim ciltten kusuyo diye çenesine sür bak kizaracak mi ona göre ver dedi haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…