- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.761
Sebze püreleri mi koydun dondurucuya? Bende düşünüyordum sebze veya meyve püresi koysam nasıl olur diye ama , sağlıklı olmaz belki diye koymadım. Ama dediğin gibi zorda kalınca hazırda olması da iyi olur.Ben bu sekilde biraz pure de koydum dolaba, zorda kalknca cozdurup veririm dedim. Asil sprum kapyaya oncesinde napcaksindifirinlican mi napcan
Tatli patates ve kabak kullandim gecen gun bi corbasi icin, sonra kalanlar ziyan olmasin diyip oyle hasladim, attim dondurucuya. Benim oglum bazi geceler hic uyumuyor, sonraki gun bende sinir ve hal kalmiyor bir sey yapmak icin, oyle anlarda hic yemekten iyidir dedim ama henuzbyedirmedimSebze püreleri mi koydun dondurucuya? Bende düşünüyordum sebze veya meyve püresi koysam nasıl olur diye ama , sağlıklı olmaz belki diye koymadım. Ama dediğin gibi zorda kalınca hazırda olması da iyi olur.
Geçen bir dr dinledim, artık 3 gün kuralı uygulama önerilmiyormuş. Nedeni de alerjik besinle en erken tanışması, daha çok çeşidi kısa sürede tatması ve anneyi yormaması.Valla ben de anlamadım ya bizim doktor sanırım yeni uygulamalara sıcak bakmıyoreski usül ilk kabak ya da havuç çorbası vereyim doğru diyorsun ya kafam karışık benim de
Aa ağızdan devlet aşısı varmı saol canim bilgi için ateş vs oldu mu bizim gün pazartesi di ama gidemedim hafta içi gidicem 12 Eylül'de tam 6ay oluyoz erken randevu verdi sağlıklı ocağıBugun yaptirdik. 1 tane agizdan damla yapti. 1 tanede bacaktan bukadar canim
Evet ates oldu cnm sabahAa ağızdan devlet aşısı varmı saol canim bilgi için ateş vs oldu mu bizim gün pazartesi di ama gidemedim hafta içi gidicem 12 Eylül'de tam 6ay oluyoz erken randevu verdi sağlıklı ocağı
He pardon wjxbjsndjsnxjs haşlanabilir ya da fırında közleyebilirim ikisi de oluyor galibaBen bu sekilde biraz pure de koydum dolaba, zorda kalknca cozdurup veririm dedim. Asil sprum kapyaya oncesinde napcaksindifirinlican mi napcan
Ben dolaba vişne ve erik koydum kirmizi mor erik kışın kullanırım bebitoma diyeSebze püreleri mi koydun dondurucuya? Bende düşünüyordum sebze veya meyve püresi koysam nasıl olur diye ama , sağlıklı olmaz belki diye koymadım. Ama dediğin gibi zorda kalınca hazırda olması da iyi olur.
Iy o beyaz şey dimiKızlar perşembeden beri öksürük ateş bittik resmen offf. Antibiyotik başladı dr. Zehir gibi tadı var içirene kadar ölüp diriliyorum.uykular desen tepetaklak oldu. Ne zornuş anne olmak
Ağızdan çocuk felci aşısı yapıyorlar. Bizde ateş olmadıAa ağızdan devlet aşısı varmı saol canim bilgi için ateş vs oldu mu bizim gün pazartesi di ama gidemedim hafta içi gidicem 12 Eylül'de tam 6ay oluyoz erken randevu verdi sağlıklı ocağı
Eriği kaynattın mı Büşra nasıl koydun BuzluğaBen dolaba vişne ve erik koydum kirmizi mor erik kışın kullanırım bebitoma diyeşeftali de aticam bu hafta püre yaparim bir şeyin içine katarim illaki kullanilir
Büşra ne dicem kızamık aşısı çar ya 8. Ayda. Hemşire yumurta alerjisinin olmaması gerekiyor demişti. Sen aşı zamanı ya da gittiğin zaman bi sor onu. Benim bebeğimde de alerji var muhtemelen.He pardon wjxbjsndjsnxjs haşlanabilir ya da fırında közleyebilirim ikisi de oluyor galibakabuğu ayırmak gerek mi bilmiyorum izlediğim bir videoda kadın ayırmadi 3 e falan böldü hasladi suda sonra rondodan geçirdi. İki türlü de olur herhalde bulursam atayım link
Çiğden ya cikarinca meyve olarak yiyemez ama püre yapılır diye düşünüyorumEriği kaynattın mı Büşra nasıl koydun Buzluğa
Ya bir şey dicem alerjisi varsa yapmazlarsa aşıyı kızamık olursa nolcakBüşra ne dicem kızamık aşısı çar ya 8. Ayda. Hemşire yumurta alerjisinin olmaması gerekiyor demişti. Sen aşı zamanı ya da gittiğin zaman bi sor onu. Benim bebeğimde de alerji var muhtemelen.
Ay bu arada yumurtaya çıktıysa tavuğu da dene gözlemle alerji yapmazsa devam edersin eğer doktora gitmediysen. Yumurta ve tavuk benzer olduğu için olabilir dedi. Bizim ciltten kusuyo diye çenesine sür bak kizaracak mi ona göre ver dedi haberin olsunBüşra ne dicem kızamık aşısı çar ya 8. Ayda. Hemşire yumurta alerjisinin olmaması gerekiyor demişti. Sen aşı zamanı ya da gittiğin zaman bi sor onu. Benim bebeğimde de alerji var muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?