2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
İrmikli falan tarifler yapıyorlar bunları herkes nerden biliyor ya bi tarif kitabı bi şey mi var ya da doktor mu söylüyor bize hiç bi açıklama yapmadı da
Pallblog insta sayfasını takip ediyorum ben bi kaç sayfa daha var zaten birini takip edince önerilenlere düşüyor diğerleri

İnşallah canım bugün yine götürdük öksürük artınca. Nebulizatörle ilaç başladık. Bronşite dönmüş. Nasıl üşüttü böyle anlamadım.
Oy vallahi nasıl üşütmüş kuzucuk çok geçmiş olsun canım iyileşirsiniz bir an önce inşallah
Ay bu ne rahatlık yahu utanmadan da söylemiş hayret gerçekten bence de kabul etme böyle toksik bir kişiliği boşver

Selam bacılar yarın 6. Ay aşımızı olcaz bende çok stresli ve gerginim güzel geçer inşallah bu arada bebem ağzını hala açmıyor kilo da almadı bu ay muhtemelen mama denedik onu da almadı zaten biliyorsunuz meme reddi var sağıp verebiliyordun sadece sağınca da az süt çıkıyor ne halt yicez anlamadım artık bu bebeyi damardan mı beslicez napcaz gerçekten hayretler içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…