2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
İrmikli falan tarifler yapıyorlar bunları herkes nerden biliyor ya bi tarif kitabı bi şey mi var ya da doktor mu söylüyor bize hiç bi açıklama yapmadı da
Pallblog insta sayfasını takip ediyorum ben bi kaç sayfa daha var zaten birini takip edince önerilenlere düşüyor diğerleri

İnşallah canım bugün yine götürdük öksürük artınca. Nebulizatörle ilaç başladık. Bronşite dönmüş. Nasıl üşüttü böyle anlamadım.
Oy vallahi nasıl üşütmüş kuzucuk çok geçmiş olsun canım iyileşirsiniz bir an önce inşallah
Ay bu ne rahatlık yahu utanmadan da söylemiş hayret gerçekten bence de kabul etme böyle toksik bir kişiliği boşver

Selam bacılar yarın 6. Ay aşımızı olcaz bende çok stresli ve gerginim güzel geçer inşallah bu arada bebem ağzını hala açmıyor kilo da almadı bu ay muhtemelen mama denedik onu da almadı zaten biliyorsunuz meme reddi var sağıp verebiliyordun sadece sağınca da az süt çıkıyor ne halt yicez anlamadım artık bu bebeyi damardan mı beslicez napcaz gerçekten hayretler içindeyim

Ay aşırı gıcık oldum

Geçmiş olsun canım bebeklerin her günü bir olmuyor, olmaması da daha iyi bizim için aslında. Hep huysuz ya da hep iyi olamıyolar sizinkinin de bilemediğiniz sıkıntıları oluşuvermiştir kendini hiç suçlama. Her yolu denemişin her ihtimali düşünmüşün anne olarak daha ne yapabilirsin ki inşallah bundan sonrası çok daha güzel ilerler üzme kendini

Bunu kaçıncı dakikada yapcaz ya örneğin 40 dakika sonra uyanıyo bebeğimiz. 35te filan mı yapıcaz

Ayyyy etme zatennnn, böyle biri olduğunu biliyosan aslında hiç etmeseydin aşırı sinir bozucu tip hele de bebekten sonra hiç tahammül edemeyiz

Oldunuz mu canım aşıyı nasıl geçti? Acaba neden öyle reddetmeye başladı alerjik bir durumu falan var mı bildiğiniz

bebeğime mama sandalyesi büyük geliyor şu tombik mama oturağından almayı düşünüyorum çok kullanışlı duruyo kullanan var mı? üzerinde 12+ ay yazdığı için tereddütteyim ama yorumlarda erkenden kullananlar gördüm güzel yorum yazmışlar

Ay bu kadar olur daha az önce bunu sipariş versem mi biraz daha beklesem mi diye düşünüyordum

ingenuity diye bi markanın da buna benzer bi ürünü var ama çok pahalı pinterestte falan da gördüm yabancıları kullanırken ona benzeyen ucuz bişey gibi xD deneyen var mı merak ettim alcam

Çok teşekkür ederim canım baya güzel duruyor ama 0-36kg mı alsam diyodum ben ya
Bende sadexe böyle bi oturak var mama tabak kısmı yok. Arada onu kullanıyorum ve gayet kullanışlı bence bu daha mantıklı

Çok teşekkür ederim canım baya güzel duruyor ama 0-36kg mı alsam diyodum ben ya

Bende sadexe böyle bi oturak var mama tabak kısmı yok. Arada onu kullanıyorum ve gayet kullanışlı bence bu daha mantıklı
Benim ablam ve kardeşim bunu kullandılar bebeklerine. Kilo aralığı da buydu. Ben de hiç kg kısmına kafa yormadan aldım valla hangisi daha iyi olur bilemiyorum tabi şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…