2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Ya burdan gonderilmiyor. Mail ya da telden gonderebilirim ama o zaman gizlilugimiz ihlal olur telegram grubu var pdf paylasimi yapilan ama onu paylasabiliyor muyum emin de degilim yardimci olucam diye banlanmam dmi
Kiz drive yükle mailin görünür sadece drive linkini gönder ozelden at bir şey olmaz

Kızlar ben hala oto koltuğu almadım ya alsam çocuk daha rahat duracak bence ama karar veremedim ne alacağıma. Sizler aldınız mı hangi modeller var aklınızda
Bendeki modeli bilmiyorum alman markasi bir şeydi ama sadece oturma pozisyonu var o yüzden erken şuan diye kullanmadım kısa yolculuklarda olabilir ama 2 saat oturtamam yani

Ay tamam arkadassin da yani bu biraz utanmazlik olmuş pü insan halden anlar.... Bence de düşünme gerek yok derdini anlattı anlattı kaçtı gitti resmen

Vardır bir çaresi kuzum ya sıkma canını dit bakalim doktora dicem de gitmissindir kesin okuyayım...

Kızlar bir kaç gündür çok huysuz ağlıyor dedim ya benim kız bir kaç gündür burnu tıkanıyordu serum fizyolojik ve aspiratörle açıyorum ama yine tıkanıyordu bugün doktora götürdüm boğazı kızarmış ve hafif balgam var dedi, antibiotik şurup yazdı hiç verme taraftarı değilim ama cumartesi uçak yolcuğumuz var daha kötü olmasındansa vericem mecbur. Bu aralar baya salgın varmış dikkat edin bebislerinize, nerden kaptı hiçbir fikrim yok

Evet bende de var burnum tikali beynime Ağrı yapıyor inşallah bebeme gecmez

Geçmiş olsun bu arada canim hemen iyilesir kuzucuk inşallah

Kızlar tadında alerji olsa ne kadar sürede belli oluyor 1/2saat mi nasıl yoğurt verdim de bugün üç gün devam edicem

Evet de cok koru durumdayiz, bu sekil ne kadar devam edebilir ki, cunku kendiliginden duzelmiyorlar, 1.5 yasinda olup hala uyumayan ya da saat basi uyanan bir suru cocuk var. Benimki dun gece de teror estirdi. Meme vermemeye calistikca delirdi bence, esim de cocuk aci cekiyor ilac ver diye tutturdu da kac gece oldu surekli agri kesici veremem ki dogru gelmedi bu bana. Oturdugu yerden anca konusuyor dir dir
E elektroforez kuzum bana da atar mısın dicem de bir yolunu bulabildin mi atmanın :)
Halletcem busra iyi fikir verdi
Bunu kaçıncı dakikada yapcaz ya örneğin 40 dakika sonra uyanıyo bebeğimiz. 35te filan mı yapıcaz
40 da uyaniyorsa 35 de yapiyorsun
ingenuity diye bi markanın da buna benzer bi ürünü var ama çok pahalı pinterestte falan da gördüm yabancıları kullanırken ona benzeyen ucuz bişey gibi xD deneyen var mı merak ettim alcam
Bende o marka degil de daha ortopedik olani var, hem oturmayi destekliyor hem de yemek icin kullaniliyor. Benimki artik onda zor duruyor, arkaya saga sola donuyor gecende dusecek gbi oldu , o zamandan beri kullanmiyorum
Kiz drive yükle mailin görünür sadece drive linkini gönder ozelden at bir şey olmaz
Beynim yok dunden beri maille gondermeyi denedim ama olmadi djjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…