- 12 Ağustos 2024
- 1.464
- 3.321
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.821
Çok fark etmiyor o zaman ne bileyim uzun yıllar kullansın dedim ama cmdksakakakaoBenim ablam ve kardeşim bunu kullandılar bebeklerine. Kilo aralığı da buydu. Ben de hiç kg kısmına kafa yormadan aldım vallahangisi daha iyi olur bilemiyorum tabi şu an
Şöyle bi şey var ama. Yeğenim 5 yaşına geldi. Bunu bırakıp başka aldılar şimdi ona. Belki uzun ömürlülük açısından senin dediğin de daha mantıklı olabilirÇok fark etmiyor o zaman ne bileyim uzun yıllar kullansın dedim ama cmdksakakakao
Ay evet tekrar almak istemiyorum ya ama tabi 2. Çocuk olursa nasıl olur bilmiyorum bakalım ndkdksksksŞöyle bi şey var ama. Yeğenim 5 yaşına geldi. Bunu bırakıp başka aldılar şimdi ona. Belki uzun ömürlülük açısından senin dediğin de daha mantıklı olabilir
Ay kuzum yaİnşallah canım bugün yine götürdük öksürük artınca. Nebulizatörle ilaç başladık. Bronşite dönmüş. Nasıl üşüttü böyle anlamadım.
Kiz drive yükle mailin görünür sadece drive linkini gönder ozelden at bir şey olmazYa burdan gonderilmiyor. Mail ya da telden gonderebilirim ama o zaman gizlilugimiz ihlal olurtelegram grubu var pdf paylasimi yapilan ama onu paylasabiliyor muyum emin de degilim yardimci olucam diye banlanmam dmi
Ay bunu dicektim ben denesem ayilir hem de tüm uykusunu almış kadar enerjik uyanir ajsbsjdjsjjBen onu iki kere denedim 10 dk içinde uyandı. Benimki dürtülmeye gelmiyor
Bendeki modeli bilmiyorum alman markasi bir şeydi ama sadece oturma pozisyonu var o yüzden erken şuan diye kullanmadım kısa yolculuklarda olabilir ama 2 saat oturtamam yaniKızlar ben hala oto koltuğu almadım ya alsam çocuk daha rahat duracak bence ama karar veremedim ne alacağıma. Sizler aldınız mı hangi modeller var aklınızda
Ay tamam arkadassin da yani bu biraz utanmazlik olmuş pü insan halden anlar.... Bence de düşünme gerek yok derdini anlattı anlattı kaçtı gitti resmenKızlar Bugün şehir dışından eski bir arkadaşım geldi. Ancak pek iyi gitmedi. Benim oğlum var ve misafir için sabah bir sürü temizlik yaptım. Misafirime yemek pişirdim. Çay kek ikramı yaptım. Bir yandan bebeğimi avuttum. O ise hiç susmadan konuştu. İlişkisinden bahsedip durdu. Bebeğim de uyuyamadı. Ben de çok yoruldum. Hiç yardım etmemesine de kızdım. Ne bebek bakımına ne de bulaşıklara, ne de ikramlara yardım etmedi. Bir de diyor ki hiç yardım etmedim ama etmicem istemiyorumÇok yoruldum ve sinirliyim. Bir daha gelirse kabul etmeyi düşünmüyorum.
Vardır bir çaresi kuzum ya sıkma canınıSelam bacılar yarın 6. Ay aşımızı olcaz bende çok stresli ve gerginim güzel geçer inşallah bu arada bebem ağzını hala açmıyor kilo da almadı bu ay muhtemelen mama denedik onu da almadı zaten biliyorsunuz meme reddi var sağıp verebiliyordun sadece sağınca da az süt çıkıyor ne halt yicez anlamadım artık bu bebeyi damardan mı beslicez napcaz gerçekten hayretler içindeyim
Allah'ım 2 diyolar yarabbim whsuwhduehwkshwukdjAy evet tekrar almak istemiyorum ya ama tabi 2. Çocuk olursa nasıl olur bilmiyorum bakalım ndkdksksks
Hahahahshshshshhaja her şeyin iyisinden aldırma şeklim “aşkım 2.ye de kullanırız” olduğu için nsndnsdjsjsjsjsAllah'ım 2 diyolar yarabbim whsuwhduehwkshwukdj
Sen fenaaa skxbwjbdjenxjHahahahshshshshhaja her şeyin iyisinden aldırma şeklim “aşkım 2.ye de kullanırız” olduğu için nsndnsdjsjsjsjs
Evet bende de var burnum tikali beynime Ağrı yapıyor inşallah bebeme gecmezKızlar bir kaç gündür çok huysuz ağlıyor dedim ya benim kız bir kaç gündür burnu tıkanıyordu serum fizyolojik ve aspiratörle açıyorum ama yine tıkanıyordu bugün doktora götürdüm boğazı kızarmış ve hafif balgam var dedi, antibiotik şurup yazdıhiç verme taraftarı değilim ama cumartesi uçak yolcuğumuz var daha kötü olmasındansa vericem mecbur. Bu aralar baya salgın varmış dikkat edin bebislerinize, nerden kaptı hiçbir fikrim yok
Geçmiş olsun bu arada canimKızlar bir kaç gündür çok huysuz ağlıyor dedim ya benim kız bir kaç gündür burnu tıkanıyordu serum fizyolojik ve aspiratörle açıyorum ama yine tıkanıyordu bugün doktora götürdüm boğazı kızarmış ve hafif balgam var dedi, antibiotik şurup yazdıhiç verme taraftarı değilim ama cumartesi uçak yolcuğumuz var daha kötü olmasındansa vericem mecbur. Bu aralar baya salgın varmış dikkat edin bebislerinize, nerden kaptı hiçbir fikrim yok
Evet de cok koru durumdayiz, bu sekil ne kadar devam edebilir ki, cunku kendiliginden duzelmiyorlar, 1.5 yasinda olup hala uyumayan ya da saat basi uyanan bir suru cocuk var. Benimki dun gece de teror estirdi. Meme vermemeye calistikca delirdi bence, esim de cocuk aci cekiyor ilac ver diye tutturdu da kac gece oldu surekli agri kesici veremem ki dogru gelmedi bu bana. Oturdugu yerden anca konusuyor dir diray benim bebeğim de son 3-4 gündür belki daha fazla bahsettiğinize benzer şeyler yapıyor. ama susuyor sonra bişekilde. hiç susmadığını düşünmek istemiyorum bile çok zor. senlik bir şey yok tabi ki. geçecek bişekilde ben de neden ve nasıl çözemiyorum diştir diye düşünüyorum. daha hiç dişi çıkmadı.
uykusunda birden bire bağırarak ağlamaya başlıyo ama gözleri kapalı. önceden de böyle yapıyodu emip geri uyuyodu. şimdi meme koyuyorum ağzına almıyo ağlamaya devam ediyo. gazını çıkarmaya çalışıyorum eviriyorum çeviriyorum yok. bazen uzun sürüyo artık uyandırmaya çalışıyorum gecenin köründe ama uyanmıyo. sonra genellikle karnının üstüne yatırıp beline masaj yapıp piş miş sakinleştirecem diye uğraşırken susuyo ya da meme verdiğimde kabul edip emerek sakinleyip uyuyo falan. her gece 3-4 kez yapıyo sanırım bunu (normal acıkma üşüme sinek ısırdı vs gibi uyanıp emerek geri uyumalar hariç) ben de uyku sersemi hayaller alemi gibi çok hatırlayamıyorum gece yaşadıklarımı. kaç kez ağlıyo kaç kez emiyo bilemiyorum. hatta sabah uyandığımda bakıyorum bebeğim uyanmış takılıyo kendi kendine falan kaçta kalktığından bile bihaberim
bi de çok çok zor gece uykusuna dalıyo burda daha önce de yazmıştım calpol verdim öyle uyudu diye o kadar çıldırıyo çaresiz bırakıyo ki neresi ağrıyosa derman bulamıyorum rahatlasın diye calpol vermek zorunda kaldım. dün yine böyle oldu ne yazık ki ama calpolle falan da sakinlemedi. bugün artık yine o raddeye gelmesine rağmen vermedim ağlaya sızlana uyudu. ama demin uykusunda yine bağırdı. ben direkt böyle beşikte uyutuyorum ayağımla koltukta otururken sallıyorum mızırdadıkça sallıyorum geri dalıyo çoğu zaman. sonra gece yatacağım zaman alıp yatağımın yanındaki park yatağına koyuyorum orda devam ediyoruz sabaha kadar (arada komple uyanır uyumazsa tekrar salona beşiğe) uyku eğitimi hak götüre geçen ayağımda sallayarak uyuttum diye bayram ettim başka türlü de uyuyomuş diye heheh
Halletcem busra iyi fikir verdiE elektroforez kuzum bana da atar mısın dicem de bir yolunu bulabildin mi atmanın :)
40 da uyaniyorsa 35 de yapiyorsunBunu kaçıncı dakikada yapcaz ya örneğin 40 dakika sonra uyanıyo bebeğimiz. 35te filan mı yapıcaz
Bende o marka degil de daha ortopedik olani var, hem oturmayi destekliyor hem de yemek icin kullaniliyor. Benimki artik onda zor duruyor, arkaya saga sola donuyor gecende dusecek gbi oldu , o zamandan beri kullanmiyorumingenuity diye bi markanın da buna benzer bi ürünü var ama çok pahalı pinterestte falan da gördüm yabancıları kullanırken ona benzeyen ucuz bişey gibi xD deneyen var mı merak ettim alcam
Beynim yokKiz drive yükle mailin görünür sadece drive linkini gönder ozelden at bir şey olmaz
Inşallah canım, tam yolculuk üstü iyi olmadı ama toparlar diye ümit ediyorum, sana da geçmiş olsun canım, bu aralar öpme gerekirse maske kullan minik kuşa geçmesinGeçmiş olsun bu arada canimhemen iyilesir kuzucuk inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?