2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
6.5 aylık oldu, 5 buçuk aylıkken doktor başlayalım dedi. Bende fazla zorlamak istemiyorum bide iki haftadir hastaydi burun akıntısı öksürük falan o yüzden mamayı bile zor iciyordu ek gıdayı hiç almak istemedi . Yavaş yavaş bi düzen oturtucaz inşallah

Ben açamıyorum inatam yok diye, ama kış geliyor zaten dedipin gibi bol bişey + montla hiç belli olmaysvilir
Sağol canım çok ses yapıyor mu çalışırken
Süt alerjisi okup da mama kullanan anneler hangi mamayı veriyorsunuz , tüm mamaların içinde süt var çünkü
Devletin ücretsiz verdiği neocate var sadece bildiğim diğerlerini eczaneden para ile alabilirsiniz
Evolvia , bebelac pepti junior biz bu 3 mamayı denedik almadı bebem birde golden goat var keçi sütlü onu da deneyebilirsin

İlk oğlumda neocate denemiştim , tadı ölüm gibi bir mamaydı asla içmedi, diğer markalar yeni çıkmış sanırım tatları normal mamalara benziyor mu acaba, şimdilik mamasız gitmeye çalışıyorum ek gıdayı artırıcam yavaş yavaş , kilosu falan azalırsa , mama takviyesi düşünüyorum

Diğerlerini devlet vermiyor galiba ama hiçbirini sevmedi benim bebemde ilk bebeğimde aptamilin alerjik maması vardı iprenc bildiğin balık gibi kokuyordu almamıştı neocate ondan sonra bana çok güzel gelmişti neocate i almıştı kızım ama bu hiçbir mamayı almıyor napcaz bilmiyorum sütüm de yetmiyor çişler çok koyu arada turunculuk geliyor vanilin ile tatlandırmayı da denedim bana mısın demedi

Öğretmenler odasında pek duyulmaz diyr düşünüuorum ya ama ses geliyor yani

Ben açıkcası bebişe vermek aklımda yoktu kendimize göre yaptım az yağda tavada dizip kızartma gibi. Baktım çok istiyor kendimizinkinden verdim. Bir de normalde de tuzsuz yapıyorum ben zaten sıkıntı olmadı. Belki buğulama daha iyi olabilir ama onu hem yapmayı bilmiyorum hem de sevmiyorum

Tarif var pankekin kuzum
Canım ben keçiboynuzu unu ile yaptım. Ve göz kararı yaptım. Bir yemek kaşığı kadar keçiboynuzu unu bir yemek kaşığı normal un iki yemek kaşığı süt ve bir Çay kaşığı pekmez koydum bir de yumurta sarısı. Kabartma tozu ve vanilinde koydum ama isteyen karbonat koyabilir çay kaşığı ucu ile. Hamuru arrık göz kararı ayarlarsınız isteyen toz ceviz de koyabilir Kendimize yaptığımız normal pankekten de verdim biraz

Pekmez tarzı bişeylere tatlandırıp verenler vardı , ek gıdaya birqz çalışsalar daha kolay olacak ama , birqz daha sabredicez artık

Tmm cnm peki 6 aydan sonra anestezi ile yapilio die duymustum oyle bir bilgi soledilermi hic
Ben de bugün yaptırdım sünnet , şuanlık ara ara basıyor çığlığı bugün biraz zor geçecek sanırım... 6 ay sonrasında da lokal yapan yerler var .. Benim yaptırdığım yer daha büyük çocukları bile lokal yapıyor

Ağrı kesici vermeyi ihmal etmeyin kıyamam kuzuma biz de 2 aylıkken olmuştuk. Ilk gün biraz Ağrısı oluyor

Sessizlikte ve az kişiyle olunca anlaşılıyor ama avmde taktkm pek belli olmuyordu ya o gürültüde, yine de anne sonuçta anlaşılsa da ayıp bişey yok bence kendi rahatsız olmazsa
Tabi ki canım ben emziren biri olsam işe döndüğümde girerdim mutfağa takardım sağardım yani kim farketmiş kim farketmemiş çok da önemli değil benim için. Anneyim ve bebeğim için süt sağıyorum. Üstelik çalışan bi anne yani kimsenin ayıplama hakkı da yok

Hiç aceleye gerek yok kaygılarını anlıyorum çoğu bebek 6 aylıkken yeni başlıyor tadımlara. Kendini ne zaman hazır hissederse o zaman. Yemek yemek keyifli olmalı çocuk için.

Ya kızlar sizin bebişlerinizde sürekli uyanıyor mu? Ege 2 gündür gündüzleri 2 uyku toplamda 1 saat etmez gece ise sürekli uyandı bugünde akşam uykusuna 20.30 gibi uyudu ve bu saate kadar 5 defa uyandı delirmek üzereyim altı temiz burnu açık karnı tok anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…