- 11 Temmuz 2024
- 2.303
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.528
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.301
Maalesef belli oluyor ya kocaman duruyor tskınca kıyafetten gayet belligürültüşü bi ortamda fark edilmez ama sessizlikte sesi anlaşılıyor. Ayakta sorun olmaz ben avmde kullanmıştım kışın üzerimde mont varken cnmcmckckcdkkdkx
Akıtma sorunu göğüs yapısıyla ilgili ben mail attım o plastik kısımdan tekrar yolladılar birinde akıtma yapıyor birinde yapmıyordu ama yine devam etti inşallah bulabilirsin iyi bişe. Arkadaşlar mochi kullanmıştı benim bi de #reklamdeğil
Teşekkürler kızlar bir bakayım mom cozzy belli olmuyor diyorlar ama o da çok pahalıHepsi belli oluyor canım anlaşılmaması imkansız sanırım
Baktım aynı model nasıl belli olmuyor imkansız canım maalesefTeşekkürler kızlar bir bakayım mom cozzy belli olmuyor diyorlar ama o da çok pahalı
Bence belli oluyor. İade hakkın varsa al dene senin buna ihtiyacın var canım.Teşekkürler kızlar bir bakayım mom cozzy belli olmuyor diyorlar ama o da çok pahalı
O konuda bilgim hiç yok canım.Sünneti cocuk cerrahimi daha iyi yapio acaba ürologlarmi
Baktım aynı model nasıl belli olmuyor imkansız canım maalesefboş dersin olursa sağarsın yoksa derse onunla gireyim gibi bişey mümkün değil bence
Kız derse öyle giremem de atıyorum kısa tenefüslerde öğretmenler odasında otururum sağda solda saklanmak zorunda kalmıyım diye sıkılıyorum da öyleBence belli oluyor. İade hakkın varsa al dene senin buna ihtiyacın var canım.
Ben açamıyorum inatam yok diye, ama kış geliyor zaten dedipin gibi bol bişey + montla hiç belli olmaysvilirKız derse öyle giremem de atıyorum kısa tenefüslerde öğretmenler odasında otururum sağda solda saklanmak zorunda kalmıyım diye sıkılıyorum da öyle
İade pek sanmıyorum canım ya hijyenden ötürü ama hiç araştırmadım da bir bakayım sağolKızlar kafamı bu video karıştırmıştı hani bol kıyafette daha az belli oluyor gibi :))
Günoooo ne bu sinir cnm khgddghjfdkklGünoyyyydiiiinnnn
Gece uykusunu yasayamadan sabah olma siniri beybi nsbxhsxjsndbbd aşırı sinirliyim kafami bir yerlere sürterek kıvılcım falan cikarticamGünoooo ne bu sinir cnm khgddghjfdkkl
Seninkininde uyku düzeni bozuldu mu ya 6. Ay itibari ile sürekli ağlayarak uyanıyor ve emmek istiyor her defasında beşiğinde de uyumak istemiyorGece uykusunu yasayamadan sabah olma siniri beybi nsbxhsxjsndbbd aşırı sinirliyim kafami bir yerlere sürterek kıvılcım falan cikarticam
Biz de asla uyuyamıyoruz ya sürekli ağlama mızmızlanma mırıldanma ve bırakamıyoruz da çocuğu asla bizsiz uyumuyor napıcaz hiç bilmiyorumGece uykusunu yasayamadan sabah olma siniri beybi nsbxhsxjsndbbd aşırı sinirliyim kafami bir yerlere sürterek kıvılcım falan cikarticam
Beşikle derdimiz yoktu ama gecen hafta saat başı uyanip emmeden uyumuyodu şuan iyi gibi ama dengesiz yine aglayarak uyanip emmeden susmuyo da uyumuyo da... Acı cekiyor gibi oluyo bazen zaten kesin diş böyle yaptı yaSeninkininde uyku düzeni bozuldu mu ya 6. Ay itibari ile sürekli ağlayarak uyanıyor ve emmek istiyor her defasında beşiğinde de uyumak istemiyor
Aynen gunyboyu da gotle don olduk ruzgar yapiyor diye arkamı dönüp kapıyı kapatmaya gidince komple gidiyorum sanip ağlamaya başlıyor zaten snxbjsbdjd dua edicez beklicez....Biz de asla uyuyamıyoruz ya sürekli ağlama mızmızlanma mırıldanma ve bırakamıyoruz da çocuğu asla bizsiz uyumuyor napıcaz hiç bilmiyorum
Şubata kalmaz inşallah ya kesin diş ustune slgilar vs biniyo işteSabaha kadar kaç kez uyandı hatırlamıyorum , her seferinde emziriyorum gözüm kapalı , sabah uykusuzluktan ve güçsüzlükten bitap düşmüş haldeydim... Şubatta iş başı yapıcam , o zamana bu hal devam etmez umarım
Ben de acaba açlıktan mı diye düşünmeye başladım , ama inan önceleri doğru düzgün emmeden 6-7 saat kesintisiz uyurdu , sabah bezi kurun gibi uyanırdı , şuan sabah bir uyanıyor bezi dolmuş taşıyor , ama bugğn bende sebzesini erken verdim , akşam uyumadan bir saat önce irmikli muhallebi vericem bakalım , inş rahatsız etmez ama çaresizim ölüyorum uykusuzluktan ,benim bebeğim de geceleri sürekli haykırarak ağlıyor ya emip sakinliyor ya da poposuna falan vurarak geri dalıyor. ben de açlıktan olabilir diye düşündüm 3 öğüne çıkarıcam ek gıdasını 7 aylık olmak üzere zaten akşam uykusundan sonra uyanınca bi tur da irmikli vs bi tok tutan mama tariflerinden deniycem bakalım ne olucak
Acliktan olduğunu düşünmüyorum ben ya tesadüf olamaz hepimizin bu ay bozuldu düzgün olan uykular ndndjdnd diş ve aşırı derecede cevreye bakıyorlar her şeyi görüyorlar ilgileri de arttı onlar da zorluyordur, dönüyorlar emeklemeye çalışıyorlar vs hepsi bir arada fazla geliyor bence. Ve değişik bir aglama ile uyanıyor mesela açlık ağlaması değil evet meme verince sakinlesio geri uyuyor ama mümkün değil açlıktan olması Ağrı yapıyor bence bebelereBen de acaba açlıktan mı diye düşünmeye başladım , ama inan önceleri doğru düzgün emmeden 6-7 saat kesintisiz uyurdu , sabah bezi kurun gibi uyanırdı , şuan sabah bir uyanıyor bezi dolmuş taşıyor , ama bugğn bende sebzesini erken verdim , akşam uyumadan bir saat önce irmikli muhallebi vericem bakalım , inş rahatsız etmez ama çaresizim ölüyorum uykusuzluktan ,
Alerji kesinleştikten doktora gidin alerji doktoru alerjik mama recete ediyor devlette. Ben mama vermedigim için almadim ama mama gerekirse gel recete yazariz dediler banaSüt alerjisi okup da mama kullanan anneler hangi mamayı veriyorsunuz , tüm mamaların içinde süt var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?