- 22 Ekim 2024
- 4.430
- 10.430
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.381
Benim de midem bulaniyor buğulamadanBen açıkcası bebişe vermek aklımda yoktu kendimize göre yaptım az yağda tavada dizip kızartma gibi. Baktım çok istiyor kendimizinkinden verdim. Bir de normalde de tuzsuz yapıyorum ben zaten sıkıntı olmadı. Belki buğulama daha iyi olabilir ama onu hem yapmayı bilmiyorum hem de sevmiyorum
Ben tekrsr alerji doktoruna gitmeden deneyemiyorum hicbir şekilde vermiyorsunuz dendiAlerjisi olan kızlar tekrar ne zaman deniceniz ben 11 eylülde doktorumuza yazmışım biraz ara verelim demişti.
Gündüz uykuları bizi terk edeli çok oldu jshxjsbjdjd cani isterse uyuyo bubara havalar kapandi diye de uyuyor ama genelde uyumuyor artıkYa kızlar sizin bebişlerinizde sürekli uyanıyor mu? Ege 2 gündür gündüzleri 2 uyku toplamda 1 saat etmez gece ise sürekli uyandı bugünde akşam uykusuna 20.30 gibi uyudu ve bu saate kadar 5 defa uyandı delirmek üzereyim altı temiz burnu açık karnı tok anlamadım gitti
Babıldama yokta ne bileyim anne demekte biraz şov gibi sankiEvet ya diş olabilir alt 2 dişi de zorlamıştı ama bu kadar alamamıştı. Birde sesini keşfetti galiba bağırıp duruyor gece zaten ağlamaktan çok bağırdı ondan da olabilir
Ay bende aynı senin gibiyim. Sürekli ona yedirdiğimden çok acaba ben şunu yemiştim onu dokundu gaz yaptı felan yapıyorumçünkü benim bebe ilk 3 ay fena gazlıydı sürekli kendmi sorguluyorum ben hala mercimek yedirmeye korkuyorum kendim bile daha bir küçük kase içtim korkumdan
Demiş olabilir benimki de yapıyor . 3 gündür babababab dededede yapıp duruyorbir anda geldi bunlar bir baktık birşeyler söylüyor
Etkilemez değil mi ya bana hep karnabar brokoli kuru fasulye mercimek 8. Ay bekle gaz yapar diyorlar ama vermek istiyorum ben. Yaaaa ne güzel alıştırmışsın ek gıdayı ben de kaşıksız vermek istiyorum artık ama korkuyorum da aslında yutuyor yutmuyor da değil ama onu bir aşarsam iyi olacak. Sen çok iyi yapmışsın hep böyle öneriyorlar zatenArtik gaz problemleri olmaz ya, benimki emip yiyip kafasini kaldirip gaak diye gegiriyor arada
Evet, bakici ya da baska turlu desteksiz nasil cocuk yaptim aklim almiyorbizim tr de gocmeden onceki hayatimda cocuk yapmaliydim, su anki yapayalniz hayatima degil
Gecen hafta da demistin, bizjm de oyleydi. Dun gece pik yapti, esimle nasil delirdik ama gormen lazim, saat basi uyanip 4.30 da gune basladi , cogu yatirmada da 15 dakika sonra bagirarak uyaniuordu. Gecen hafta agri kesici vermistim dis oldugundan emin gbiydim. Bizim profesor yine geldi disinde beyazlik yok ya, disi sismemis ya bosuna verdik falan dedi, ben de dinledim onu. Dun bir baktim tekrardan beymbeyaz, eti yirtmaya calisiyor bebemin disiyine cocuga aci cektirdik bosu bosuna ya
Yarasin. Ben de somon yapiyodum kendimize, yanina sebzeleri de tuzlamadim, ilk defa bizimle ayni yedi
benimki de azcik yiyor, Aliyo pankeki elinde sikiyo, agzina arada goturuyo, agzinda geveliyo falan. Olabildikce kasik degil kendisi yiyebilcek sekilde yapmaya basladim ben, kiymadan kofte, yumurtayi omlet , avacadoyu eziyordum dilim veriyorum artik gbi. Bence oyle cook karinlari doymayacak zaten, yemekle iliskileri sekillenicek. Bol bol da ellemek istiyor, birakiyorum yeni bir besinse, her yer batiyor sonra sinir krizi geciriyoum icimdenkorkmayin girer duzene bence
Ben de cesaret edemiyodum, bi etkinlikte kavuni agzina goturduk yemez herhalde tadina baksin dedik birden atladi emdi falan dedik bu cocuk boyle istiyor artik. Elimizde tutuyoruz o yiyor ya da onune koyuyoruz. 2 parmak kurali var, eger bas ve isaret parmaginizla bastirinca eziliyorsa bebek de damagiyla ezebilirmis.
Simdi corbalarinda artik ozellikle dokulu yapmaya calisiyorum, dun kiymali yogurt yaptim, icine de sehriye koydum, sevdi gibi.
Chia li yogurtlu cevizli meyve veriyorum, ya da irmiklisini bayaa seviyor o sekilde yemeyi.
ellemeden yemiyor gbi bir sey benimki, her yer yogurt, boceklenicez diye korkuyorum. O kiyafetler leke icinde. Takmamaya calisiyorum ama zorlaniyorumBabıldama yokta ne bileyim anne demekte biraz şov gibi sankimaşallah minnoşa nasıl tatlı olurlar konuşurkenn mercimeğe de kimyon koydum ama artık etkiledi mi etkilemedi mi bilmiyorum
Etkilemez değil mi ya bana hep karnabar brokoli kuru fasulye mercimek 8. Ay bekle gaz yapar diyorlar ama vermek istiyorum ben. Yaaaa ne güzel alıştırmışsın ek gıdayı ben de kaşıksız vermek istiyorum artık ama korkuyorum da aslında yutuyor yutmuyor da değil ama onu bir aşarsam iyi olacak. Sen çok iyi yapmışsın hep böyle öneriyorlar zaten
Babildama gecen bi yapti gbi sonra yok oldu, anne arada diyor gbime geliyor ama bilincli mi emin degilim. Bence rasgele diyoKızlar bebişler babıldamaya başladı mı. Bizimki ses çılarıyor kahkaha atıyor ama babıldama yok. Bugün dedesiyle oynarlem çok bunaldı galiba bir anda anne dedi gibi hissettim. Baktım babamla annemde aynı şeyi düşündü hepimzi şoksonra bir daha dedi bri daha da demedi. Biz mi benzettik acaaba ya daha çok erken değil mi heveslenmeyeyim hiç
Benimki de babildamiyor daha, ama bilinçsizce bir kaç kere anne dedi gibi hatta eşimde duyduBabildama gecen bi yapti gbi sonra yok oldu, anne arada diyor gbime geliyor ama bilincli mi emin degilim. Bence rasgele diyoanni gibi cikiyor zaten. Tukurukluyken agzi hava ufluyordu, onu birakti, sanki ondan sonrasi babildama olacak gbiydi
Brokoli denendi ve acayip gaz yaptı sabaha kadar osurdu çocuğummmBabıldama yokta ne bileyim anne demekte biraz şov gibi sankimaşallah minnoşa nasıl tatlı olurlar konuşurkenn mercimeğe de kimyon koydum ama artık etkiledi mi etkilemedi mi bilmiyorum
Etkilemez değil mi ya bana hep karnabar brokoli kuru fasulye mercimek 8. Ay bekle gaz yapar diyorlar ama vermek istiyorum ben. Yaaaa ne güzel alıştırmışsın ek gıdayı ben de kaşıksız vermek istiyorum artık ama korkuyorum da aslında yutuyor yutmuyor da değil ama onu bir aşarsam iyi olacak. Sen çok iyi yapmışsın hep böyle öneriyorlar zaten
Babıldama bizde de yok bişeyler mırıldanıyor dudaklarını büzüpBenimki de babildamiyor daha, ama bilinçsizce bir kaç kere anne dedi gibi hatta eşimde duyduüflemeler bende bir kaç gündür var çok komik oluyor yüz ifadesi zaten babıldama 6-8 ay içinde oluyormuş bakalım ne zaman başlayacaklar
Ay ben de bazen nelerin ustesinden geldigimizi dusunup bu da gececek diyorumBabıldama bizde de yok bişeyler mırıldanıyor dudaklarını büzüpbu zamanlar hiç geçmesin istiyorum ya zaman yavaş aksın lohusa depresyonu bi sürü süreç derken şükürler olsun bu günüme diyorum hep kerimcan gibi ay biz neler atlattık ya diyip duruyorum çocuğuma
Ay evet her şey batıyor sürekli bizimle aynı masada otursun diye bekliyorum sonra ben hiçbir şey yemeden kalkıyorumellemeden yemiyor gbi bir sey benimki, her yer yogurt, boceklenicez diye korkuyorum. O kiyafetler leke icinde. Takmamaya calisiyorum ama zorlaniyorumdun bir arkadasim ben hep blw yaptim, her yer batti su an 3 yasinda asiri secici ve ekransiz , beslenmeden yemeyen bir cocuk oldu dedi
Gaz da sanmiyorum ben ya, yani yapsa bile atar kendisi
Bana da rastgele gibi geliyor ama yaklaştı yine de o zamanlar yaBabildama gecen bi yapti gbi sonra yok oldu, anne arada diyor gbime geliyor ama bilincli mi emin degilim. Bence rasgele diyoanni gibi cikiyor zaten. Tukurukluyken agzi hava ufluyordu, onu birakti, sanki ondan sonrasi babildama olacak gbiydi
Hajajahah büş inan aynıyız sonra bık bık bık konuşuyor gülüyor sanki gece hiç ortalığı yıkmamış gibiGündüz uykuları bizi terk edeli çok oldu jshxjsbjdjd cani isterse uyuyo bubara havalar kapandi diye de uyuyor ama genelde uyumuyor artıkgece de nanay olmuşuz zaten sürekli yluyaniyor ve uyandığı için acikiyor 2 saate mesela emziriyorum bu yüzden bez de her sabah taşıyor aglayacagim ajxbsjbdjd
Bırak anne demiştir o tadını çıkarBabıldama yokta ne bileyim anne demekte biraz şov gibi sankimaşallah minnoşa nasıl tatlı olurlar konuşurkenn mercimeğe de kimyon koydum ama artık etkiledi mi etkilemedi mi bilmiyorum
Merhaba bebeğiniz tedavi oldu muKaka rengi sarı. Pilor stenozu diye birsey çıktı belirtileri arastırınca inşallah öyle birşey olmazda. Cocuk ağzında sakız var gibi çiğneyip duruyor midesi bulanıyor sürekli olmasada sütten sonra fışkırtarak kusuyor ama şiddetli fışkırtma kusma. Uykusunda bile öğürerek uyanıyor bazen
Benim oğlumun süt alerjisi var , yoğurt hiç denemedim çünkü ek gıdadan önce belli oldu alerjisi , kakada iplik şeklinde kan olmuştu ben süt ürünü yediğimde , pipoda pişik de oluyor aynı zamanda ,sadece pişik belirti mi bilmiyorumDaha önce konuşulmuştur belki ama çok takip edemiyorum kızlar yoğurt alerjisi çıkan var mıydı popoda pişik oldu mu belirti neler vardı paylaşır mısınız
Evet bizim vücutta sinek ısırığı gibi kızarıklıklar olduDaha önce konuşulmuştur belki ama çok takip edemiyorum kızlar yoğurt alerjisi çıkan var mıydı popoda pişik oldu mu belirti neler vardı paylaşır mısınız
Ben activia ile mayaladığımda alerji oldu. Mayayı değiştirince olmadıDaha önce konuşulmuştur belki ama çok takip edemiyorum kızlar yoğurt alerjisi çıkan var mıydı popoda pişik oldu mu belirti neler vardı paylaşır mısınız
Artık çok zorlanmiyolar ya donuyorlar falan ya ipek sabaha kadar saga sola donerek zortluyor ahshasjwjusdjhdhdBrokoli denendi ve acayip gaz yaptı sabaha kadar osurdu çocuğummmama sancı yapmadı şükür
Valllahi ya isirasim geliyo alt dişi varmis gibi agzinda isirir şekline hetiriyor dudaklarini sesler cikariyor mem mem mem falan deli nsbxndnjd birden sevinip cirpiniyor falan eriyorumHajajahah büş inan aynıyız sonra bık bık bık konuşuyor gülüyor sanki gece hiç ortalığı yıkmamış gibieriyip bitiyorum oğluşum oğluşum geziyorum ortada
Bırak anne demiştir o tadını çıkar
Bizim bagirsaktan bir şeyler olmadi veya pişik vs yüzünde değen yerler kizarip kabardi baya sonra alerjiye yönlendirdi doktoru az değil diye dusunerek az da değilmiş cidddnDaha önce konuşulmuştur belki ama çok takip edemiyorum kızlar yoğurt alerjisi çıkan var mıydı popoda pişik oldu mu belirti neler vardı paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?