Evet gündüz uykuları da kısaldı ama özeklikle gece bir türlü dalamıyor uykusu da var aslında ama kaç gecedir sürekli ağlayarak uyanıyor. Bir defa bezelye vermiştim gaz yaptı galiba dedim dün de mercimek verdim o gaz yaptı herhalde dedim bahane bulup duruyorum
Artik gaz problemleri olmaz ya, benimki emip yiyip kafasini kaldirip gaak diye gegiriyor arada
yav dış destek olarak super nanny ya da tracy hogg tarzı biri anca paklar benim bebemi desteksiz uyuma için. 10 yaşına gelince falan öğrenir artık kendi kendine uyumayı. bırak desteksiz uyumayı desteksiz 1 dk dahi geçiremiyor. 4 napten 3e yeni düşürdüm ben uyanıklık sınırlarını zorladım baktım duruyo. 5ten 4e düşeli de çok olmamıştı zaten. beşiğe koyup başından ayrılmadan sallasam 1,5 - 2 saat uyur. ah anama uyup da bu beşiği almasaydım keşke. bugün de mememe yapıştı vampir gibi bırakmıyo çok sıkıldım ve yoruldum kemiklerim ağrıyo artık kalsiyumumu falan ordan alıyo heralde karnımı doyurmaya bile fırsat bulamıyorum. bi de sürekli saçlarımı yoluyo yoluk yoluk etti çılgın profesör gibi iyice deliye dönderdi beni heheh

keşke evde yanımda biri olsa ama yalnızım çok zor ağlayasım var ne kanki ne komşu ne akraba kimsesizim paslayacak kimse yok eşim de işten geç ve aç dönüyo üstelik

(( evlenmek de çocuk yapmak da cidden akıl karı iş değil. evli mutlu çocuklu demet akalın hizmetkar ve bakıcıları sayesinde öyle olsa gerek
Evet, bakici ya da baska turlu desteksiz nasil cocuk yaptim aklim almiyor

bizim tr de gocmeden onceki hayatimda cocuk yapmaliydim, su anki yapayalniz hayatima degil
Gece uykusunu yasayamadan sabah olma siniri beybi nsbxhsxjsndbbd aşırı sinirliyim kafami bir yerlere sürterek kıvılcım falan cikarticam
Beşikle derdimiz yoktu ama gecen hafta saat başı uyanip emmeden uyumuyodu şuan iyi gibi ama dengesiz yine aglayarak uyanip emmeden susmuyo da uyumuyo da... Acı cekiyor gibi oluyo bazen zaten kesin diş böyle yaptı ya
Gecen hafta da demistin, bizjm de oyleydi. Dun gece pik yapti, esimle nasil delirdik ama gormen lazim, saat basi uyanip 4.30 da gune basladi , cogu yatirmada da 15 dakika sonra bagirarak uyaniuordu. Gecen hafta agri kesici vermistim dis oldugundan emin gbiydim. Bizim profesor yine geldi disinde beyazlik yok ya, disi sismemis ya bosuna verdik falan dedi, ben de dinledim onu. Dun bir baktim tekrardan beymbeyaz, eti yirtmaya calisiyor bebemin disi

yine cocuga aci cektirdik bosu bosuna ya
Kuzlar ben bugün hamsi yedirdim, dün de pankek vermiştim
Yarasin. Ben de somon yapiyodum kendimize, yanina sebzeleri de tuzlamadim, ilk defa bizimle ayni yedi
Oy maşallah siz pankek hamsi ne güzel ilerlemişsiniz. Benimki tadımlara başladığımdan beri bi ilerleme yok çok az cay kaşığının ucuyla bir kaç tane ya yer ya tükürüyor

ne denediysem hemde patates, havuç, kabak yoğurt meyveleri bile. Anlamadım gitti. Doktor corbalara başla hatta 3-4 öğün ver dedi bizimki daha doğru dürüst bir oğünü bile yemiyor napicam hicbir fikrim yok

düzene girer mi yer mi acaba ne dersiniz
benimki de azcik yiyor, Aliyo pankeki elinde sikiyo, agzina arada goturuyo, agzinda geveliyo falan. Olabildikce kasik degil kendisi yiyebilcek sekilde yapmaya basladim ben, kiymadan kofte, yumurtayi omlet , avacadoyu eziyordum dilim veriyorum artik gbi. Bence oyle cook karinlari doymayacak zaten, yemekle iliskileri sekillenicek. Bol bol da ellemek istiyor, birakiyorum yeni bir besinse, her yer batiyor sonra sinir krizi geciriyoum icimden

korkmayin girer duzene bence
Pankeki nasıl veriyorsun canım ezerek mi minikmparöalar halinde mi ? Ben cesaret edemiyorum ya
Ben de cesaret edemiyodum, bi etkinlikte kavuni agzina goturduk yemez herhalde tadina baksin dedik birden atladi emdi falan dedik bu cocuk boyle istiyor artik. Elimizde tutuyoruz o yiyor ya da onune koyuyoruz. 2 parmak kurali var, eger bas ve isaret parmaginizla bastirinca eziliyorsa bebek de damagiyla ezebilirmis.
Simdi corbalarinda artik ozellikle dokulu yapmaya calisiyorum, dun kiymali yogurt yaptim, icine de sehriye koydum, sevdi gibi.
Chia li yogurtlu cevizli meyve veriyorum, ya da irmiklisini bayaa seviyor o sekilde yemeyi.